שחר כתב:
Frank Serpico כתב:
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
מה שלצערי אני חייב להגיד שאנחנו כאוהדים (לרבות ראשי המחאה) לא ערוכים למצב. עבר יותר מחודש מאז התחלנו להתייצב מול ביתו ומזה שבוע מאז כביכול טביב אולץ לדבר עם גורמים לא שינינו דבר בטקטיקה. לא נצלנו את גמר הגביע כדי ליצור רשימה של אלפי אוהדים שלעתי היו מוכנים לתת לא מעט כסף על מנת להשפיע על המהלך.
קולנו לא נשמע כלל . כותרות ביזיוניות באתרים השונים ,שטויות מדוברות בתכניות הספורט ואנחנו לא מנצלים את העובדה שיכולנו להיות כבר גוף (למשל עמותה) עם כספים כדי שנוכל להשתלב במו"מ ובתקשורת הביזיונית הזו כדי שטביב לא יוכל לצאת בכותרות מזעזעות כגון שהוא דוחה את מתווה העסקה שהרי לא יתכן שכסף ילקח מהקבוצה לצורך רכישה . הוא יוצא בכותרת הזו - האיש שגזל את קופת הקבוצה ואף אחד לא עונה לו על כך.
איך אנחנו לא הופכים את העובדה שטביב מונע את בדיקת הנאותות לנושא שיחה.
כל כך צודק שזה כואב. אנחנו כבר זמן מה תקועים בלופ של משמרות מחאה (ברוכות ככל שיהיו) ולא נחלצים לטובת צעדים פרודוקטיביים יותר. למשל, הקמת עמותת אוהדים שתהווה כתובת רשמית הן למו"מ על רכישה, הן לקשר עם קבוצות רכישה ואפילו לעיתונאים ולתקשורת. היינו יכולים בעת הזאת, לאחר כמה חודשי מאבק, להיות לפחות מאוגדים בעמותת אוהדים רשמית שמאגדת כמה אלפים טובים של אוהדים (עם או בלי תשלום מיסי חבר בשלב הזה).
מצד אחד, אתם מתלוננים על חוסר עשייה מספקת ועל "תקועים בלופ" מבוקר ועד ערב. מצד שני, אתם לא מגיעים לפעולות המחאה ולמפגשי האוהדים שבהם הדברים האלה עולים- אני כותב את זה, כי אם כן הייתם מגיעים לא הייתם כותבים דברים לא נכונים.
אני לא תמיד מתלהב ממי שנוזף באוהדים שלא פעילים מספיק, אבל הודעות כאלה גורמות לי להזדהות עם תוכן הדברים והמסר הזה. במקום להתלונן, תבואו, תשפיעו , תעשו...או לכל היותר, אל תקטרו.
שחר במקרה טעית ב"אתם". הייתי לא מעט מול ביתו ועסקי זוגתו, עשיתי גם דברים שאחרים אינם מכירים ואני מסכים שהיה ראוי שיגיעו יותר אנשים ולא , לא כל טענה היא "קיטור".
הייתי בכל המפגשים ומסיבות שלא אציין כאן בחרתי שלא לדבר ביפו. כן דיברתי עם חלק מראשי המחאה ישירות ובצ'יטוט ישיר.
שחר, איני טוען לחוסר עשייה אלא בעיה שאולי חלק מהאנרגיות צריכות להתפזר למסלולים נוספים.
התייחס נא לטענה עצמה ולא להטפת מוסר שבמקרה זה לא הייתה נכונה. אני אישית לא ראיתי שינוי בדפוס הפעולה מאז הכינוס ביפו ולטעמי אם היה קם גוף ייצוגי יותר במהלך השבועיים, שהיה אוסף גם משאבים כספיים, היינו במצב יותר טוב בשבוע זה.
טוב יותר כי היינו יכולים להיות חלק פעיל בדו-שיח. כל מה שהיה (בגלוי לפחות) זה את אסף היום בעושים ספורט וזה לא מספיק בנפחי התקשורת שקבוצתנו תפסה השבוע.