תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 130  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
Fez כתב:
חייבים להחתים את אנטל קודם כל, בלי קשר לכלום. מקווה מאוד שהסאגה הזאת תגמר כבר.
בלי אנטל הקישור ההתקפי שלנו צעיר מדי ולא מספיק איכותי.

השאלה איך אתה מגדיר לא מספיק..להילחם על אליפות? הוא לא מספיק טוב. החלק הקידמי של ב"ש ושל מכבי טוב יותר על הנייר בלי ספק. מצד שני, בשביל להילחם בצמרת ועל כרטיס לאירופה (ונראה לי שלשם מכוונים, מה גם שבעונה שבה מחליפים סגל שלם בתקציב סביר לא ניתן לכוון למשהו אחר), במידה ואנטל יגיע, אז לטעמי רמת החלק הקידמי טובה ומספיקה. אם מסתכלים על החלק הקידמי של חיפה, ובהנחה שבומבה ייתן תפוקה טובה, אז סה"כ אין הבדלים משמעותיים (חיפה תשחק עם עזרא, בניון, עטר ושכטר בחלק הקידמי אל מול בומבה, אנטל, אלטמן/רייכרט וביטון נניח. אין פערים גדולים מידי לטעמי). מק"ש אנחנו לא נופלים ברמת הקישור וההתקפה (השחקן היחיד שם שהוא באמת שחקן שחקן זה מנגה. מעבר אליו הם ממוצעים לגמרי) וגם עם בית"ר לא הייתי מתחלף

אם לי אמרו לפני כמה ימים שאני על קראק, אז אני לא יודע על מה אתה. כנראה משהו חדש...
איך באופן כללי אתה משווה חלוץ, כלשהו, לביטון. הבנאדם ממטר מול שער ריק מסוגל לנגוח מעל השער, ולפגוע עם הראש בקורה. בגזרת החלוצים נטו (שים בצד את הקשרים ההתקפיים, 50-50, כנפיים וכו'), אם החלוץ "האמיתי" היחיד שיש לנו הוא דודו ביטון, המצב שלנו חמור, ובטח לא יותר טוב או זהה לחיפה. לא סתם היו מוכנים לשלם סכומים מופרעים על טוטו ובתיה. ולא - תשובה כמו: "גם ברצלונה משחקת בלי חלוץ אמיתי" לא תתקבל בברכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 14:56 
עזרא כתב:
אפשר להבין למה השם של דגני עלה פה כמה פעמים?

כי אוהדי הפועל מזוכיסטים והדרבי ההוא צרוב להם חזק במח ...
אז מתגעגעים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
אבא של רגב כתב:
Oleg Neduda כתב:
Fez כתב:

השאלה איך אתה מגדיר לא מספיק..להילחם על אליפות? הוא לא מספיק טוב. החלק הקידמי של ב"ש ושל מכבי טוב יותר על הנייר בלי ספק. מצד שני, בשביל להילחם בצמרת ועל כרטיס לאירופה (ונראה לי שלשם מכוונים, מה גם שבעונה שבה מחליפים סגל שלם בתקציב סביר לא ניתן לכוון למשהו אחר), במידה ואנטל יגיע, אז לטעמי רמת החלק הקידמי טובה ומספיקה. אם מסתכלים על החלק הקידמי של חיפה, ובהנחה שבומבה ייתן תפוקה טובה, אז סה"כ אין הבדלים משמעותיים (חיפה תשחק עם עזרא, בניון, עטר ושכטר בחלק הקידמי אל מול בומבה, אנטל, אלטמן/רייכרט וביטון נניח. אין פערים גדולים מידי לטעמי). מק"ש אנחנו לא נופלים ברמת הקישור וההתקפה (השחקן היחיד שם שהוא באמת שחקן שחקן זה מנגה. מעבר אליו הם ממוצעים לגמרי) וגם עם בית"ר לא הייתי מתחלף

אם לי אמרו לפני כמה ימים שאני על קראק, אז אני לא יודע על מה אתה. כנראה משהו חדש...
איך באופן כללי אתה משווה חלוץ, כלשהו, לביטון. הבנאדם ממטר מול שער ריק מסוגל לנגוח מעל השער, ולפגוע עם הראש בקורה. בגזרת החלוצים נטו (שים בצד את הקשרים ההתקפיים, 50-50, כנפיים וכו'), אם החלוץ "האמיתי" היחיד שיש לנו הוא דודו ביטון, המצב שלנו חמור, ובטח לא יותר טוב או זהה לחיפה. לא סתם היו מוכנים לשלם סכומים מופרעים על טוטו ובתיה. ולא - תשובה כמו: "גם ברצלונה משחקת בלי חלוץ אמיתי" לא תתקבל בברכה.

לא יודע למה אמרו לך שאתה על קראק, אבל אתה כנראה באמת חסר פרופורציות ונוטה להגזמות פראיות,
ביטון לא איזה עילוי, אבל עשית ממנו נגר... זה שתגזים ותקצין לא יהפוך את הטיעונים שלך ליותר רלוונטיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 14:59 
עזרא כתב:
אפשר להבין למה השם של דגני עלה פה כמה פעמים?

כי לא מספיק שמדברים כל היום על מוגרבי, צריך להכניס לסבב עוד שחקן שלעולם לא יגיע כי אין שום כוונה להביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 15:00 
התכנון המקורי היה אנטל וטוטו או שהר.
אם מביאים חלוץ זר אז נכסף של אנטל משתחרר ויש יותר כסף לחלוץ זר ולבלם זר.
וכל זה דוקא כדי להדגיש של להביא בלם זר בכל מחיר שהוא נסבל מבחינת המערכת. כי, לפי התכנון המקורי, יש לזה כיסוי תקציבי. וחשוב להגדיל את הסיכוי לליגה האירופית.

ובמילה אחת - וויאדינוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 15:07 
דגני עלה כי רוצים 800K על פלאח ונכתב באחד מהאתרים כתגובה פנימית שמבחינת הפועל אפשר לבטל את העיסקה של דגני תמורת 3 בלונים ולהחזיר אותו.
ומה גם שחיפה מחפשת 2 בלמים זרים.

ובכל זאת, אאל"ט אם דגני היה נשאר אצלנו, אפילו בהשאלה, היינו צריכים לשלם לחיפה עבורו די הרבה.
עם כבירי יש לנו הזדמנות לפתוח דף חדש מול שחר. ומרגיש שכבירי שש לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 15:11 
אי אפשר להחתים 6 זרים לשחק עם החוק הרוסי?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 15:12 
אבא של רגב כתב:
Oleg Neduda כתב:
Fez כתב:

אני על רסקיו

למה נראה לך שהחלוץ האמיתי היחיד בסגל יהיה ביטון? אם ילכו על אנטל אני מהמר שילכו גם על אבוחצירה. את עטר אני לא משווה לביטון, אלא לבומבה (כי שניהם כנראה ישחקו בשמאל). את ביטון אפשר להשוות לשכטר, תורג'מן או לחלוץ הזר שהם יביאו. מי ישמע מה שכטר נתן פה בשני חצאי עונה שהוא שיחק בארץ בשנים האחרונות. הוא היה גרוע ובחצי שנה האחרונה לא היה טוב מביטון. תורג'מן שחקן בינוני ואם אני צריך לבחור בינו לבין ביטון אני בוחר בביטון. חלוץ זר אפשר לפגוע ואפשר ליפול, ועל סמך הבחירות של חיפה בשנים האחרונות יותר סביר שינחת פה עוד חלוץ בינוני.

לחיפה חלק קידמי טוב יותר מהפועל בעיקר כי אתה יודע מה תקבל מחן עזרא ועטר והם עמוקים יותר בעמדת החלוץ. אבל בשורה התחתונה, אם בומבה יספק את הסחורה ויגיע אבוחצירה או יישאר אזולאי, אז החלק הקידמי יהיה מספיק טוב לפחות בשביל להתחרות עם חיפה.

חוץ מזה שכרגע החלק הקידמי של חיפה זה בדיוק החלק הקידמי שהיה להם שנה שעברה. הוא היה כל כך טוב? לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 15:23 
Violet כתב:
מה עם עבדורחימי?

גול שלו לפני חודשיים
5:50

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
אי אפשר להחתים 6 זרים לשחק עם החוק הרוסי?

ההגבלה היא על רישום זרים בסגל המועדון, לא פר משחק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
אחד השבועות המשעממים שהיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

והיום הזה במיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 15:48 
אני חייב להבין, על פי התקשורת הפועל אומרת יאללה נבטל את העסקה, אתם תיקחו את מה שהיה שלכם, אנחנו את מה שהיה שלנו, ולא נשלם לכם? באיזה עולם זה משהו שנשמע סביר שמישהו שמשלם משהו באשראי, במועד התשלום מחליט שמבטלים הכל או שהוא מפסיק לשלם, למרות שחצי שנה המוצר שהוא אמור לשלם עליו היה בחזקתו והוא השתמש בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
אשכרה יכולנו לקנות את עבדורחימי ב200 אלף יורו אחח הפועל הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 16:14 
19 כתב:
אני חייב להבין, על פי התקשורת הפועל אומרת יאללה נבטל את העסקה, אתם תיקחו את מה שהיה שלכם, אנחנו את מה שהיה שלנו, ולא נשלם לכם? באיזה עולם זה משהו שנשמע סביר שמישהו שמשלם משהו באשראי, במועד התשלום מחליט שמבטלים הכל או שהוא מפסיק לשלם, למרות שחצי שנה המוצר שהוא אמור לשלם עליו היה בחזקתו והוא השתמש בו?

אם אמרו, אמרו מעצבים ולא כהצעה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 16:16 
יהלום אדום כתב:
dino כתב:

והיום הזה במיוחד

חופשי,
לא ברור אם זה השקט שאחרי הס(ש)ע(ה)ר ה
או שלפני זאת הבאה עלינו לטובה....
מחכים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

אני חייב להבין, איך הגענו למצב שאנחנו צריכים לשלם על סארי פלאח 800 אלף דולר/שקל?
הרי העסקה הייתה שאנחנו מבטלים שנה השאלה של דגני ומוותרים על האופציה עליו ובתמורה מקבלים את שלומי אזולאי ופלאח שהיו מנודים בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אל באנדי כתב:
בקשה חשובה לכל מפרסמי החדשות ממחר והלאה
יש אשכול מחנה אימון viewtopic.php?f=4&t=110275&start=0
אין טעם להקפיץ את אשכול המידע בפרטים הבאים:
"הפועל טסה למחנה אימון/הגיעה למחנה אימון/חוזרת לארץ"
"הפועל תשחק היום משחק אימון/ההרכב המתסמן לקראת המשחק אימון/תמונות של אלי בואנו מחפש כדור בשיחים"
או בקיצור כל דבר שקשור למחנה אימון
תשאירו את אשכול המידע לאנטל, לבלם הזר, לאסולין ולשחקני רכש שבאמת אמורים להגיע
גם ככה כל הודעה באשכול מידע מקפיצה אנשים

תודה מראש
היית צריך לכתוב את זה באשכול החדשות. פה לא ממש יקראו את זה

אני לא רוצה להקפיץ את אשכול המידע בשביל זה
אני מקווה שאנשים שקוראים במידע וכותבים שם קוראים גם פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 16:32 
RedFox כתב:
19 כתב:

אני חייב להבין, איך הגענו למצב שאנחנו צריכים לשלם על סארי פלאח 800 אלף דולר/שקל?
הרי העסקה הייתה שאנחנו מבטלים שנה השאלה של דגני ומוותרים על האופציה עליו ובתמורה מקבלים את שלומי אזולאי ופלאח שהיו מנודים בחיפה.

שחר תמיד היה מומחה בלנצל את התקופות בהן היינו על הקרשים כדי לעשות עלינו קופה.
בפעם הקודמת הוא דחף לנו סעיף בו הוא "קונס" אותנו אם לא נממש את האופציה על שלומי ארבייטמן.
והאמת שעם אחד כמו חיים רמון תענוג לעשות עיסקאות, מה שלא יהיה תמיד תרוויח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 16:55 
dino כתב:
איפה קונים חולצה של פ.צ תון?
איך שקראתי שבן שהר אמר שב"ש באירופה, אני אוהד את השוויצרים.

http://www.fcthunshop.ch/de/trikot/trikot-home/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 17:03 
אל באנדי כתב:
"הפועל תשחק היום משחק אימון/ההרכב המתסמן לקראת המשחק אימון/תמונות של אלי בואנו מחפש כדור בשיחים"

תודה מראש

באופן בלתי רשמי נמסר לי ש:

1. אין כל מניעה לפתוח אשכולות, על כל נושא, אם זה מה שיהפוך את הבילוי/קריאה פה ליותר נוח
2. אין הגבלה על כמות האשכולות או הנושאים, כל עוד משתמשים לא מציפים או פותחים אשכולות כפולים (שניה לפני הקליק לתת מבט לצדדים)
3. ספציפית לשבועיים הקרובים/מחנה אימונים, כל שחקן נבחן/חדש ומשחק ראויים לכבוד הראוי
4. איחלתי לאוהד בהצלחה!

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
אל באנדי כתב:

תודה מראש

1. אין כל מניעה לפתוח אשכולות, על כל נושא, אם זה מה שיהפוך את הבילוי/קריאה פה ליותר נוח
2. אין הגבלה על כמות האשכולות או הנושאים, כל עוד משתמשים לא מציפים או פותחים אשכולות כפולים (שניה לפני הקליק לתת מבט לצדדים)
3. ספציפית לשבועיים הקרובים/מחנה אימונים, כל שחקן נבחן/חדש ומשחק ראויים לכבוד הראוי
4. איחלתי לאוהד בהצלחה!

שוב סתם אמרתי שיש אשכול רשמי למחנה אימון, מבחינתי שיפתחו אשכול אלי בואנו ושם יעלו את כל התמונות שלו מהמחנה אימון.
העיקר שלא ישימו את זה באשכולות מידע
באמת שאנחנו פה כל שניה מרעננים בגלל אנטל ובגלל הבלם הזר
לא צריך להקפיץ סתם את המידע על זה שהפועל טסה למחנה אימון או על אימון מיוחד או על זה שיש משחק באותו יום או על זה שקלמן כבש באימון בנגיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 17:08 
פערים כספיים בין פטרולול לגזיאנטפספור בנוגע לטוטו תמוז

הקבוצה הטורקית מעוניין בחלוץ הישראלי אך מוכנה לשלם כ-400 אלף יורו בלבד, בעוד הרומנים דורשים קרוב לכפול. גם השחקן עצמו, שלא מעוניין לשוב לישראל, עוד לא סיכם את תנאיו בטורקיה

וואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 17:09 
Daniel כתב:
אשכרה יכולנו לקנות את עבדורחימי ב200 אלף יורו אחח הפועל הפועל

עבדורחימי עלה לנו הרבה יותר. אני בחיים לא אשכח את ההחמצה שלו נגד חיפה בגביע בדקה ה-90, אחרי שהיינו במומנטום מעולה בליגה. אחרי המשחק הזה נגמרה העונה ושכטר הוברח לאירופה על ידי ראש חבורת הזבל, רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 17:13 
אל באנדי כתב:
בלומי האדום כתב:
אל באנדי כתב:

תודה מראש

4. איחלתי לאוהד בהצלחה!

שוב סתם אמרתי שיש אשכול רשמי למחנה אימון, מבחינתי שיפתחו אשכול אלי בואנו ושם יעלו את כל התמונות שלו מהמחנה אימון.
העיקר שלא ישימו את זה באשכולות מידע
באמת שאנחנו פה כל שניה מרעננים בגלל אנטל ובגלל הבלם הזר
לא צריך להקפיץ סתם את המידע על זה שהפועל טסה למחנה אימון או על אימון מיוחד או על זה שיש משחק באותו יום או על זה שקלמן כבש באימון בנגיחה

מצדיק אותך, ולכן גם ציינתי את מה שרשמתי.
תפתחו כמה אשכולות שאתם רוצים, על מנת לעשות את החיים יותר קלים לקריאה בפורום.
אין מניעה לפתוח אשכולות. לא צריך להסתגר באשכול אחד.

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. (מרוצה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 17:19 
Meitar כתב:
פערים כספיים בין פטרולול לגזיאנטפספור בנוגע לטוטו תמוז

הקבוצה הטורקית מעוניין בחלוץ הישראלי אך מוכנה לשלם כ-400 אלף יורו בלבד, בעוד הרומנים דורשים קרוב לכפול. גם השחקן עצמו, שלא מעוניין לשוב לישראל, עוד לא סיכם את תנאיו בטורקיה

וואלה

לא רואה איך זה מקרב אותו לארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 17:55 
EZ7 נשמע כמו משהו מסרטן ששמים באוכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 18:30 
כבירי :ROSE: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 18:31 
אם הפסקה השניה בכתבה על כבירי נכונה תשכחו מדגני :DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 130  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: