Oleg Neduda כתב:
Fez כתב:
חייבים להחתים את אנטל קודם כל, בלי קשר לכלום. מקווה מאוד שהסאגה הזאת תגמר כבר.
בלי אנטל הקישור ההתקפי שלנו צעיר מדי ולא מספיק איכותי.
השאלה איך אתה מגדיר לא מספיק..להילחם על אליפות? הוא לא מספיק טוב. החלק הקידמי של ב"ש ושל מכבי טוב יותר על הנייר בלי ספק. מצד שני, בשביל להילחם בצמרת ועל כרטיס לאירופה (ונראה לי שלשם מכוונים, מה גם שבעונה שבה מחליפים סגל שלם בתקציב סביר לא ניתן לכוון למשהו אחר), במידה ואנטל יגיע, אז לטעמי רמת החלק הקידמי טובה ומספיקה. אם מסתכלים על החלק הקידמי של חיפה, ובהנחה שבומבה ייתן תפוקה טובה, אז סה"כ אין הבדלים משמעותיים (חיפה תשחק עם עזרא, בניון, עטר ושכטר בחלק הקידמי אל מול בומבה, אנטל, אלטמן/רייכרט וביטון נניח. אין פערים גדולים מידי לטעמי). מק"ש אנחנו לא נופלים ברמת הקישור וההתקפה (השחקן היחיד שם שהוא באמת שחקן שחקן זה מנגה. מעבר אליו הם ממוצעים לגמרי) וגם עם בית"ר לא הייתי מתחלף
אם לי אמרו לפני כמה ימים שאני על קראק, אז אני לא יודע על מה אתה. כנראה משהו חדש...
איך באופן כללי אתה משווה חלוץ, כלשהו, לביטון. הבנאדם ממטר מול שער ריק מסוגל לנגוח מעל השער, ולפגוע עם הראש בקורה. בגזרת החלוצים נטו (שים בצד את הקשרים ההתקפיים, 50-50, כנפיים וכו'), אם החלוץ "האמיתי" היחיד שיש לנו הוא דודו ביטון, המצב שלנו חמור, ובטח לא יותר טוב או זהה לחיפה. לא סתם היו מוכנים לשלם סכומים מופרעים על טוטו ובתיה. ולא - תשובה כמו: "גם ברצלונה משחקת בלי חלוץ אמיתי" לא תתקבל בברכה.