תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עדכוני הפועל יום ה׳ 15/8/13
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:04 
איתי כתב:
אנדלובו בעונת 11/12 כבש 8 שערי ליגה.

למען הסר ספק,
לא אמרתי שלפתוח ארנק זה מה שיביא את הישועה.

אמרתי שאם מביאים זר עם יכולות מוכחות ומשלמים עליו את הכסף שדורשים לרוב רואים תוצאות.
מה הפועל עושים? כל פעם מביאים או איזה שחקן צעיר שלא עשה שום דבר משמעותי, או כל מיני חתולים בשק במחירי סופעונה.

"מוכח" זה מונח סופר מעורפל. דג'מבה זה שחקן מוכח? מה זה מוכח? מתי היה מוכח?
הרי אם הוא היה במאה אחוז "מוכח" מכל הבחינות אז הוא היה עובר לברצלונה... במציאות המצב מורכב יותר ותמיד יש חוסר ודאות, סימני קריאה לצד סימני שאלה. "לפתוח את הארנק" זו התחלה טובה אבל זה גם לא מבטיח כלום (כמו אצל חיפה בדוגמאות מהשנים האחרונות) וגם לא תמיד פרקטי. החכמה היא לדעת להביא את השחקנים הטובים והמתאימים במסגרת כל השיקולים והאילוצים. העולם האוטופי והפשטני שאתה מציג, עם שחקנים מוכחים וארנק בלתי נגמר, לא קיים במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
והטענה הכללית שלי בנושא הרכש, והיא גם נכונה לעונה הזו, שהימור על שחקן כמו ראיוס (יחד עם שאר הרכש) היה מקנה להפועל היום בוודאות את העליה לשלב הבא, ומי יודע גם סביר שלשלב הבתים.
אני לא מאמין לסיפורים של "לא בנינו על אירופה", אני פשוט מבין שההנהלה יודעת שבקיץ הקרוב דמארי עוזב והוא כבר יכסה את הגירעון הזה, כך ששום סיכון לא נעשה בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:05 
ראצ'ו כתב:
איתי כתב:
אבל גם כשהיה כסף הבאת רומן רוקי מהליגה השנייה בצרפת.

ושוב,
מה הבעיה להשקיע בזר 1.2 מיליון יורו? זה מה שמכבי השקיעו עכשיו בטב"ח ואתה השקעת בדמארי ושכטר.

בדיוק ההפך. בישראלים השוק מוגבל יותר ברמות האלה ואתה יודע הרבה יותר טוב מה אתה מקבל לעומת שחקן זר.

ספר את זה לגילי ורמוט.

הנקודה שלי מלכתחילה היא שמדיניות המועדון צריכה להיות התמקדות בזרים מליגות בכירות והשקעה כספית משמעותית בהם, גם במחיר של לסתום חורים בספסל ולהביא 3 זרים ולא 5 ברמה נמוכה.

אין ערובה אף פעם ולא תמיד ישנה קורלציה מלאה בין סטטיסטיקה של שחקן ועלותו לבין ביצועיו בהפועל. אני בסה"כ אומר שכאשר הפועל עשו את הצעד של לשים כסף גדול על זרים - בד"כ פגענו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:09 
Fez כתב:
איתי כתב:
אנדלובו בעונת 11/12 כבש 8 שערי ליגה.

למען הסר ספק,
לא אמרתי שלפתוח ארנק זה מה שיביא את הישועה.

אמרתי שאם מביאים זר עם יכולות מוכחות ומשלמים עליו את הכסף שדורשים לרוב רואים תוצאות.
מה הפועל עושים? כל פעם מביאים או איזה שחקן צעיר שלא עשה שום דבר משמעותי, או כל מיני חתולים בשק במחירי סופעונה.

"מוכח" זה מונח סופר מעורפל. דג'מבה זה שחקן מוכח? מה זה מוכח? מתי היה מוכח?
הרי אם הוא היה במאה אחוז "מוכח" מכל הבחינות אז הוא היה עובר לברצלונה... במציאות המצב מורכב יותר ותמיד יש חוסר ודאות, סימני קריאה לצד סימני שאלה. "לפתוח את הארנק" זו התחלה טובה אבל זה גם לא מבטיח כלום (כמו אצל חיפה בדוגמאות מהשנים האחרונות) וגם לא תמיד פרקטי. החכמה היא לדעת להביא את השחקנים הטובים והמתאימים במסגרת כל השיקולים והאילוצים. העולם האוטופי והפשטני שאתה מציג, עם שחקנים מוכחים וארנק בלתי נגמר, לא קיים במציאות.

זה לא סופר מעורפל. תמיד יש המון נקודות תורפה והרבה מה שיכול להשתבש, ועדיין, כשהפועל הביאו את יבואה כמלך השערים - קיבלת ממנו עונה טובה. כשהפועל הביאו את ווצ'יצ'ביץ' מהליגה הגרמנית - ידעת שזה משהו אחר.

אפרופו הטיות, זה לא ששחקן מוכח ישר הולך לברצלונה, יש מספיק בין לבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לא להוריד את פריירה מסדר היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:18 
אז אנחנו שומעים כל השבוע על זר שיגיע ואין ספינים מרגשים למעט אריק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:22 
שחר כתב:
iHapoelist כתב:
תמונה

בקיצור, לא יקרה , ספין.

תרדו ממנו, בחייאת...זה קשקוש בלבוש של צנציפר ,אני מקווה מאוד שלא דרך ספין מתוזמן של ההנהלה.

איך הבנת מזה שזה לא יקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:23 
איתי כתב:
ראצ'ו כתב:
איתי כתב:

ושוב,
מה הבעיה להשקיע בזר 1.2 מיליון יורו? זה מה שמכבי השקיעו עכשיו בטב"ח ואתה השקעת בדמארי ושכטר.

בדיוק ההפך. בישראלים השוק מוגבל יותר ברמות האלה ואתה יודע הרבה יותר טוב מה אתה מקבל לעומת שחקן זר.

ספר את זה לגילי ורמוט.

הנקודה שלי מלכתחילה היא שמדיניות המועדון צריכה להיות התמקדות בזרים מליגות בכירות והשקעה כספית משמעותית בהם, גם במחיר של לסתום חורים בספסל ולהביא 3 זרים ולא 5 ברמה נמוכה.

אין ערובה אף פעם ולא תמיד ישנה קורלציה מלאה בין סטטיסטיקה של שחקן ועלותו לבין ביצועיו בהפועל. אני בסה"כ אומר שכאשר הפועל עשו את הצעד של לשים כסף גדול על זרים - בד"כ פגענו.

אתה מודע לזה שאם תביא 3 זרים במקום 5 תצטרך להביא יותר ישראלים (שעולים יותר מס ויש מהם פחות מבחר) ברמה של הרכב נכון? אין פה ואקום, אתה לא תעלה לשחק עם 9 שחקנים. ויש לך עמדות שבהן להביא ישראלים טובים זה כמעט בלתי אפשרי. זה פשוט רעיון גרוע מא' ועד ת', זה לא פרקטי וזה לא חכם.

חוץ מזה, גם עובדתית הדברים שלך לא נכונים. נמה-טופצ'ה-טלקיסקי כולם באו לפה כשחקנים חופשיים, וכמה כבר דוגמאות יש לך להשקעות כספיות משמעותיות של הפועל בזרים? אתה כל הזמן נע בין "לפתוח כיס ולהשקיע" לבין "להביא שחקן מוכח" כאילו המונחים הם interchangeable, לפי מה שנוח לך, ואתה גם משתמש בהם בצורה מעורפלת. לא ראיתי אותך נותן יותר מדי דוגמאות למעט ברבורים על ראיוס (שכאמור יש עשרות דוגמאות נגדיות). כמו שכתבת גם אתה, עולם פשטני שבו הזר תורם בדיוק לפי מה שמשלמים עליו זה עולם שפשוט לא קיים במציאות. הקורלציה בין ההשקעה הכספית לתרומה קיימת, אבל כאן אתה מוגבל לאילוצי תקציב (וברור שהפיתרון של להביא פחות זרים הוא לא פיתרון). מה שיש לך השפעה עליו זה התהליך של בחירת הזרים, כאן יש קורלציה לא פחות משמעותית ועליה יש לך הרבה יותר שליטה. כאן צריכים להיות מירב המאמצים.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 15 אוגוסט 2013, 13:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
תמונה

בחור חמוד מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
פריירה... פריירה... פריירה...

החלום ושיברו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:25 
אלון כתב:
שחר כתב:
iHapoelist כתב:
תמונה

בקיצור, לא יקרה , ספין.

תרדו ממנו, בחייאת...זה קשקוש בלבוש של צנציפר ,אני מקווה מאוד שלא דרך ספין מתוזמן של ההנהלה.

הוא כותב לך שיש לו חוזה שצריך לכבד וישמח לשחק יום אחד בתל אביב, משמע, כרגע זה לא רלוונטי.
כמו שהוא כותב גם נראה שאפילו הוא לא שמע על ההתעניינות, לכן על העיסוק בו כרגע מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:28 
שחר כתב:
אלון כתב:
שחר כתב:
iHapoelist כתב:
תמונה

בקיצור, לא יקרה , ספין.

הוא כותב לך שיש לו חוזה שצריך לכבד וישמח לשחק יום אחד בתל אביב, משמע, כרגע זה לא רלוונטי.
כמו שהוא כותב גם נראה שאפילו הוא לא שמע על ההתעניינות, לכן על העיסוק בו כרגע מיותר.

ברור לי שזה לא יקרה אבל דוקא ההודעה שלו לא אומרת שום דבר כזה. הוא חייב לכתוב שיש לו חוזה לכבד, מן הסתם הוא לא יכתוב "וואי ברור אני מת לעבור".
דוקא הוא מדבר על הנושא בצורה די חיובית. לולא הייתי יודע כמה זה קלוש משאר הבחינות דוקא ההודעה היתה מעודדת אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:30 
שחר אני לא בטוח שאתה צודק וקשה באמת לפרש מה שהוא אמר בגלל שהוא לא כתב את זה ככה בצורה המקורית
וגם את הדברים שהוא אמר יותר בבירור קשה לפרש בצורה חד משמעית לדעתי וזה יכול להיות כמו שFEZ אמר
בכל מקרה אם הפועל תשים 900 אלף יורו והוא באמת מחפש שינוי כמו שמישהו אמר פה למה שזה לא יקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
שחר כתב:
אלון כתב:
שחר כתב:
iHapoelist כתב:
תמונה

בקיצור, לא יקרה , ספין.

ברור לי שזה לא יקרה אבל דוקא ההודעה שלו לא אומרת שום דבר כזה. הוא חייב לכתוב שיש לו חוזה לכבד, מן הסתם הוא לא יכתוב "וואי ברור אני מת לעבור".
דוקא הוא מדבר על הנושא בצורה די חיובית. לולא הייתי יודע כמה זה קלוש משאר הבחינות דוקא ההודעה היתה מעודדת אותי.

שאלתי אותו אחר כך אם בכלל יש סיכוי שהוא יגיע להפועל עכשיו
והוא אמר שלצערו אין

נערך לאחרונה על ידי iHapoelist בתאריך 15 אוגוסט 2013, 13:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עדכוני הפועל יום ה׳ 15/8/13
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:34 
6 עמודים על כלום, נהדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
6 עמודים על כלום, נהדר

זה נגמר רק בעמוד 6 ?
ביזיון, צפיתי למינימום עמוד 15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:50 
chimpfive כתב:
6 עמודים על כלום, נהדר

אולי הדיון הכי מעניין בחודש האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
תמציאו שם של שחקן, נעשה מזה דיון 40 עמודים
אולי גם אנחנו נגיע לישראל היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
תביאו את אריק, נו. זה שחקן שמביא לנו אליפות. שובר שיוון. שווה גול כל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
חיים מתקווה לתקווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
פריירה זה אם כל הספינים.
אבל אם נתיחס מקצועית, פריירה זה שחקן שיכול להפוך לנו את הקבוצה לחלוטין, במיוחד באין מרכז שדה שלנו והמסירות המיותרות וההזויות בין הבלמים-מגנים שאין להם מושג איך להעביר כדור הלאה קדימה. פריירה זה שחקן שבא לקבל את הכדור, חזק מאד פיזית, טכני, אתלט, עם מסירות דבש. חבל להדליק אותנו סתם, ואכן זה ספין מיותר לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 14:07 
Fez כתב:
איתי כתב:
ראצ'ו כתב:
איתי כתב:

ושוב,

ספר את זה לגילי ורמוט.

אתה מודע לזה שאם תביא 3 זרים במקום 5 תצטרך להביא יותר ישראלים (שעולים יותר מס ויש מהם פחות מבחר) ברמה של הרכב נכון? אין פה ואקום, אתה לא תעלה לשחק עם 9 שחקנים. ויש לך עמדות שבהן להביא ישראלים טובים זה כמעט בלתי אפשרי. זה פשוט רעיון גרוע מא' ועד ת', זה לא פרקטי וזה לא חכם.

חוץ מזה, גם עובדתית הדברים שלך לא נכונים. נמה-טופצ'ה-טלקיסקי כולם באו לפה כשחקנים חופשיים, וכמה כבר דוגמאות יש לך להשקעות כספיות משמעותיות של הפועל בזרים? אתה כל הזמן נע בין "לפתוח כיס ולהשקיע" לבין "להביא שחקן מוכח" כאילו המונחים הם interchangeable, לפי מה שנוח לך, ואתה גם משתמש בהם בצורה מעורפלת. לא ראיתי אותך נותן יותר מדי דוגמאות למעט ברבורים על ראיוס (שכאמור יש עשרות דוגמאות נגדיות). כמו שכתבת גם אתה, עולם פשטני שבו הזר תורם בדיוק לפי מה שמשלמים עליו זה עולם שפשוט לא קיים במציאות. הקורלציה בין ההשקעה הכספית לתרומה קיימת, אבל כאן אתה מוגבל לאילוצי תקציב (וברור שהפיתרון של להביא פחות זרים הוא לא פיתרון). מה שיש לך השפעה עליו זה התהליך של בחירת הזרים, כאן יש קורלציה לא פחות משמעותית ועליה יש לך הרבה יותר שליטה. כאן צריכים להיות מירב המאמצים.

ברור לי שאין ואקום וברור לי שאם תביא 2 זרים פחות תצטרך להביא שחקנים ישראלים ראויים. עם זאת, ברור שהשוק הישראלי לא מבורך בכל העמדות, למשל בעמדת פליימייקר ובעמדת המגן השמאלי.

אז מה עושים בהפועל ת"א?
מביאים 5 זרים, אחד אחרי השני, כאשר אף אחד מהם לא מביא את הישועה, במקום פעם אחת להביא אחד ראוי (ראוי = לא has been כמו דג'מבה, לא ליגה שנייה בצרפת כמו רוקי, ולא אחד שידוע כעצלן כמו קוטיניו, שבמקרה שלו אגב מיהרנו להפטר ממנו לדעתי וחבל) . שחקן ראוי זה שחקן שאני , בראות עיניי, מבין שהמועדון השקיע מאמצים להביאו (כספיים , סקאוטינג, וואטאבר) ולא חיפש לעשות עסקה ביום האחרון או בלחפש מציאות בשוק יד שניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 14:12 
דג'מבה דג'מבה היה שחקן הרכב בנורבגיה. מאיפה נראה לך שתביא שחקנים? מליגות טובות יותר אתה תביא שחקנים שלא הצליחו לרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
Fez כתב:
איתי כתב:
ראצ'ו כתב:
איתי כתב:

ושוב,

ספר את זה לגילי ורמוט.

ברור לי שאין ואקום וברור לי שאם תביא 2 זרים פחות תצטרך להביא שחקנים ישראלים ראויים. עם זאת, ברור שהשוק הישראלי לא מבורך בכל העמדות, למשל בעמדת פליימייקר ובעמדת המגן השמאלי.

אז מה עושים בהפועל ת"א?
מביאים 5 זרים, אחד אחרי השני, כאשר אף אחד מהם לא מביא את הישועה, במקום פעם אחת להביא אחד ראוי (ראוי = לא has been כמו דג'מבה, לא ליגה שנייה בצרפת כמו רוקי, ולא אחד שידוע כעצלן כמו קוטיניו, שבמקרה שלו אגב מיהרנו להפטר ממנו לדעתי וחבל) . שחקן ראוי זה שחקן שאני , בראות עיניי, מבין שהמועדון השקיע מאמצים להביאו (כספיים , סקאוטינג, וואטאבר) ולא חיפש לעשות עסקה ביום האחרון או בלחפש מציאות בשוק יד שניה .

אף אחד מהזרים שהבאת השנה לא עונה לקריטריונים של שבמשפט המודגש, ועדיין הם לא נראים ב"מניה בטוחה".
למעשה, אף פעם אין מניות בטוחות בתחום הזה, וכל הפעולות, ועבודת ההכנה שאתה יכול לעשות יסתכמו בסופו של דבר בהגדלת אחוזי הפגיעה. אבל לעולם לא תגיע למאה אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 14:23 
אולי הוא היה שחקן הרכב אבל עד כמה שאני זוכר שדעה של האוהדים שלהם הייתה שהוא כבר די פח ולמלם.
גם אם צריך להשקיע 1.2 מליון יורו להביא את שחקן העונה באחת הליגות באירופה זה כדאי. רוב הסיכויים שהבאת זרתותח לכמה שנים שיחזיר את ההשקעה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
חמי אוזן מנתח את הפועל
הפועל תל אביב עדיין מחכה לגילי ורמוט
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2670268

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עדכוני הפועל יום ה׳ 15/8/13
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 14:25 
NARKOTIKA כתב:
ראצ'ו כתב:
NARKOTIKA כתב:
19 כתב:
הצלבות המידע האלה זו השלמה, להביא שחקנים על סמך דברים כאלה בלבד זה קשקוש.

אבל עכשיו מביאים אותם על סמך קלטות ושבחים של סוכן, זה טוב יותר?

רן ראה משחקים מלאים של סשה? אני בספק.

רן ראה 6 משחקים רצופים של סשה (ששת האחרונים בליגה) לפני שהחליט להביא אותו. אוי האג׳נדות.

אל תשאל,
יש לי אג'נדה נגד רבש
פחחח

לא טענתי שהאג׳נדה היא נגד רבש אלא שהמחשבה שהכל שכונה ותמיד אנחנו מתעסקים עם קומבינות וכו׳ ושאין חשיבה מקצועית היא לא נכונה כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עדכוני הפועל יום ה׳ 15/8/13
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 14:28 
apu כתב:
אולי הוא היה שחקן הרכב אבל עד כמה שאני זוכר שדעה של האוהדים שלהם הייתה שהוא כבר די פח ולמלם.
גם אם צריך להשקיע 1.2 מליון יורו להביא את שחקן העונה באחת הליגות באירופה זה כדאי. רוב הסיכויים שהבאת זרתותח לכמה שנים שיחזיר את ההשקעה עליו.

שחקן העונה הולך לליגה יותר טובה, לא לליגה חצי מקצוענית. זה לא מנג'ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
דג'מבה דג'מבה היה שחקן הרכב בנורבגיה. מאיפה נראה לך שתביא שחקנים? מליגות טובות יותר אתה תביא שחקנים שלא הצליחו לרוב.

דנמרק, לא נורווגיה, נורווגיה ליגה הרבה יותר חלשה.
על הנייר הוא היה צריך להיות הרבה יותר טוב ממה שהוא היה, חוץ מהגיל היו לו אחלה נתונים מה שקשה להגיד על הזרים האחרים שהביאו באותה עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 14:30 
RedFox כתב:
19 כתב:

דנמרק, לא נורווגיה, נורווגיה ליגה הרבה יותר חלשה.
על הנייר הוא היה צריך להיות הרבה יותר טוב ממה שהוא היה, חוץ מהגיל היו לו אחלה נתונים מה שקשה להגיד על הזרים האחרים שהביאו באותה עונה.

צודק צודק. טעות שלי.
הנקודה הייתה שהוא מה שנקרא עם רזומה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: