תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רב"ש
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 21:16 
יובל כתב:
עכשיו ברור שאין מה לעשות. הבעיה הייתה בבנייה הגרועה של הסגל. אף אחד לא חושב שיש מישהו שמסוגל להוציא מהסגל הזה יותר מבן-שמעון.

להגיד בנייה גרועה של הסגל זה שטחי. יש מגבלות תקציביות ויש שוק שחקנים. סה"כ, למעט מגן שמאלי, הביאו שחקנים לכל התפקידים. אם פגעו בהם או לא, את זה עוד נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 21:16 
dino כתב:
פתאום אני קולט שאין לנו בלם מחליף.

אם קולין/איליץ' נפצעים, חיימוביץ' עולה מהספסל. אלוהים ישמור!
אם שניהם נפצעים, עדיף להתאבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 22:14 
redrony כתב:
יובל כתב:
עכשיו ברור שאין מה לעשות. הבעיה הייתה בבנייה הגרועה של הסגל. אף אחד לא חושב שיש מישהו שמסוגל להוציא מהסגל הזה יותר מבן-שמעון.

להגיד בנייה גרועה של הסגל זה שטחי. יש מגבלות תקציביות ויש שוק שחקנים. סה"כ, למעט מגן שמאלי, הביאו שחקנים לכל התפקידים. אם פגעו בהם או לא, את זה עוד נראה.

כבר רואים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:

אתה רוצה את זה ביותר מפורט? אמרתי למה לא פעם ולא פעמיים. יופי שהביאו שחקנים לכל התפקידים, ממש כל הכבוד. הבאנו שחקנים לא מספיק טובים (אתה מוזמן לחשוב שעוד מוקדם לדעת, אני רק מנחש שאם השחקנים היו נראים נפלא לא היית אומר שעוד נראה אם פגענו בהם). הבאנו שחקנים לא מספיק טובים כי הוחתמו יותר מדי שחקנים מיותרים ולהרכב הביאו שחקנים זולים שכמו תמיד לא נותנים יותר ממה שהם עולים. כן, יש תקציב, בגלל זה היינו צריכים להביא שבעה שחקנים להרכב ולחסוך איפה שאפשר שזה עם הספסל, לא להביא 13 שחקנים כולל חמישה שאפילו את הספסל לא משפרים לנו ועוד אחת בעמדה מיותרת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 22:48 
העונה הזו היא מבחן קריטי לרב"ש יותר משהיא מבחן להפועל והוא יודע את זה.
אם הוא ייכשל השנה ואחרי הכשלון אצל ההם הוא יצטרך להגלות את עצמו עוד פעם לקפריסין ולהרבה יותר זמן.
אחרי 24 שעות אני עדיין לא יודע מה אפשר לעשות, להחליף שחקנים כבר אי אפשר אז צריך לקוות שיותר גרוע מזה לא נראה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 23:11 
יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:

אתה רוצה את זה ביותר מפורט? אמרתי למה לא פעם ולא פעמיים. יופי שהביאו שחקנים לכל התפקידים, ממש כל הכבוד. הבאנו שחקנים לא מספיק טובים (אתה מוזמן לחשוב שעוד מוקדם לדעת, אני רק מנחש שאם השחקנים היו נראים נפלא לא היית אומר שעוד נראה אם פגענו בהם). הבאנו שחקנים לא מספיק טובים כי הוחתמו יותר מדי שחקנים מיותרים ולהרכב הביאו שחקנים זולים שכמו תמיד לא נותנים יותר ממה שהם עולים. כן, יש תקציב, בגלל זה היינו צריכים להביא שבעה שחקנים להרכב ולחסוך איפה שאפשר שזה עם הספסל, לא להביא 13 שחקנים כולל חמישה שאפילו את הספסל לא משפרים לנו ועוד אחת בעמדה מיותרת לגמרי.

תגיד, אם היו אומרים לך לפני שנה שמביאים את ראדי, אלברמן ויואב זיו, מה היית אומר?
אם היו אומרים לך שמביאים את בדש וגזל?
כמו שאני לא שופט שחקנים על סמך העונה הקודמת כי אני מאמין שאין שחקן כדורגל שהוא לא מסי שהיה נראה טוב בקבוצה כל כך לא מאומנת כמו זו של העונה הקודמת, אני לא שופט שחקנים על סמך 4 משחקים בקבוצה לא מחוברת בעליל.
בגדול, נכון. זה סגל שלא מספיק לאליפות, אין לי ויכוח איתך על זה. לא באיכות ולא בעומק. אין דבר כזה הרכב וספסל. אם אתה רוצה אליפות, אתה צריך 15-16 שחקנים ברמת הרכב. לפחות בלם, קשר אחורי, קשר התקפי וחלוץ שמתחרים באופן קבוע על ההרכב.
רב"ש לקח אליפות בק"ש עם סגל שאני לא בטוח שאם היית רואה אותו בתחילת העונה היית חושב שהוא טוב מהסגל הזה. הוא לקח אליפות כי הוא הצליח להנחיל לקבוצה הזו שיטת משחק שהיתה תפורה בול על השחקנים. אני אחזור על זה בפעם האלף, גם היום, גם מחר וגם בעוד חודשיים אחרי התיקו נגד רעננה בבית. להנחיל את השיטה הזו לקבוצה שלא ידעה לחבר שני פאסים ושיחקה ברמת אינטליגנציה של קטרגל בשכונה ייקח זמן.
אם אחרי 3-4 חודשים אני אראה את אותן טעויות אינדיבדואליות של שחקנים וקבוצה שעדיין לא לוחצת או לא לפחות לא מנסה ושכל כדור חופשי נופל אצל היריב, אז אני אגיד לך שיש בעיה. חומר השחקנים הנוכחי אמור לתת מענה למשימה הזו. לבנות שלד לעונה הבאה. אולי לנסות לעלות עוד שחקן או שניים מהנוער, לשלב ברוטציה שחקנים כמו ספורי (שהוא שחקן טוב), פדידה ורן יצחק (שאני לא מכיר) ולהגיע לעונה הבאה עם קבוצה מגובשת ששיחקה עונה שלמה יחד, השתפרה, מבינה מה המאמן רוצה והצליחה לנפק 11-12 שחקנים שבתוספת 3-4 ועוד כמה אקסטרות בינוניות בסגל, תוכל לחשוב על אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
דה רוסי כתב:
אם הוא ייכשל השנה ואחרי הכשלון אצל ההם הוא יצטרך להגלות את עצמו עוד פעם לקפריסין ולהרבה יותר זמן.
אחרי 24 שעות אני עדיין לא יודע מה אפשר לעשות, להחליף שחקנים כבר אי אפשר אז צריך לקוות שיותר גרוע מזה לא נראה..

סליחה על ההשוואה הרחוקה שנות אור, אבל גם פרגוסון ביונייטד התחיל את הקריירה ברגל שמאל והיה על סף פיטורים. מזל של המועדון שהחליטו להיות מספיק סבלניים והם הרוויחו מזה בגדול 25 שנה קדימה.

עכשיו למציאות שלנו- למאמן מותר לבנות בבניית קבוצה, במיוחד שהוא בונה אותה מ0. לא קל לפגוע בכל השחקנים שאתה צריך לבנות כמעט הרכב שלם מחדש. לא קל לבנות קבוצה שיש ממך ציפיות לאליפות למרות שזו קבוצה חסרת תשתית.
הטעות שלנו כבר שני קיצים זה שאנחנו משום מה שואפים לבנות קבוצה לאליפות למרות שאין לנו טיפת בסיס של קבוצה שמסוגלת להתמודד על האליפות. הנוער חלש, הסגל זוועה, אין שיטת משחק, אין תוכנית אימונים מסודרת. אבל אנחנו מאמינים שאם ננחית איזה שכטר וורמוט ניהיה מסוגלים לרוץ לאליפות עם הרכב של שחקנים בינוניים מסביב.

ולגבי רב"ש, תפסיקו להלחיץ אותו. זה לא שיש מאמנים גדולים בשוק שמחכים להפועל. וגם ככה אנחנו כבר משלמים משכורות ל2 מאמנים שיושבים בבית.
תתחילו להוריד ציפיות. תתחילו להבין שרק שקט סביב המערכת יכול להועיל. רק ככה יהיה לנו הרבה יותר טוב. והגם הטוב הזה לא בטוח שיגיע עד סוף השנה.
תלמדו מהטעויות של ההם מעבר לכביש שכל פעם מחדש הגיעו עם ציפיות, הלחיצו את המערכת, החליפו מאמנים ושחקנים וכלום לא עבד. עד שבא מיליונר קנדי שהיה עקשן וחוץ מתמריץ המזומנים, החליט שהוא רוצה לבנות קבוצה בצורה נכונה.

בקיצור, סבלנות. ושוב להנמיך ציפיות.
למי שאין סבלנות, עדיף שישב בבית ולא יזיק לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 00:02 
unknown כתב:
דה רוסי כתב:

סליחה על ההשוואה הרחוקה שנות אור, אבל גם פרגוסון ביונייטד התחיל את הקריירה ברגל שמאל והיה על סף פיטורים. מזל של המועדון שהחליטו להיות מספיק סבלניים והם הרוויחו מזה בגדול 25 שנה קדימה.

עכשיו למציאות שלנו- למאמן מותר לבנות בבניית קבוצה, במיוחד שהוא בונה אותה מ0. לא קל לפגוע בכל השחקנים שאתה צריך לבנות כמעט הרכב שלם מחדש. לא קל לבנות קבוצה שיש ממך ציפיות לאליפות למרות שזו קבוצה חסרת תשתית.
הטעות שלנו כבר שני קיצים זה שאנחנו משום מה שואפים לבנות קבוצה לאליפות למרות שאין לנו טיפת בסיס של קבוצה שמסוגלת להתמודד על האליפות. הנוער חלש, הסגל זוועה, אין שיטת משחק, אין תוכנית אימונים מסודרת. אבל אנחנו מאמינים שאם ננחית איזה שכטר וורמוט ניהיה מסוגלים לרוץ לאליפות עם הרכב של שחקנים בינוניים מסביב.

ולגבי רב"ש, תפסיקו להלחיץ אותו. זה לא שיש מאמנים גדולים בשוק שמחכים להפועל. וגם ככה אנחנו כבר משלמים משכורות ל2 מאמנים שיושבים בבית.
תתחילו להוריד ציפיות. תתחילו להבין שרק שקט סביב המערכת יכול להועיל. רק ככה יהיה לנו הרבה יותר טוב. והגם הטוב הזה לא בטוח שיגיע עד סוף השנה.
תלמדו מהטעויות של ההם מעבר לכביש שכל פעם מחדש הגיעו עם ציפיות, הלחיצו את המערכת, החליפו מאמנים ושחקנים וכלום לא עבד. עד שבא מיליונר קנדי שהיה עקשן וחוץ מתמריץ המזומנים, החליט שהוא רוצה לבנות קבוצה בצורה נכונה.

:ROSE:

אנשים שוכחים שבמכבי הכסף של מיץ' הביא להם תוצאות רק בעונה השלישית שלו (או השנייה, לא זוכר).
אבל פה רוצים ראשים אחרי 4 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 00:06 
הגלמוד מלוד כתב:
unknown כתב:
דה רוסי כתב:

:ROSE:

אנשים שוכחים שבמכבי הכסף של מיץ' הביא להם תוצאות רק בעונה השלישית שלו (או השנייה, לא זוכר).
אבל פה רוצים ראשים אחרי 4 משחקים.

הרביעית , אבל ב09-10 לחיפה היה התקציב הגדול בליגה (הפועל היו מקום שלישי רק בזכות ההכנסות מהאירופאית היה לנו יותר מביתר לפי מה שאני זוכר)

נערך לאחרונה על ידי Adom Bdam בתאריך 10 אוגוסט 2013, 00:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 00:11 
אם מכבי הצליחו עם הכסף של מיץ' רק בשנה הרביעית, מה אנחנו נגיד?
יאללה, צריך לדעת לסתום את הפה ולתת זמן. זו קבוצה חדשה לגמרי, רן לא מאמן פח (זה כבר הוכח). בואו נוכיח שאנחנו שונים מכל הקהלים האחרים (כמו שאנחנו אוהבים להגיד על עצמנו). נהיה שם כדי לתמוך ברגעים הקשים שיהיו ונהיה שם כמובן כדי לשמוח כשהכל יתחיל לעבוד (טפו טפו טפו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 00:18 
עד המ!!ת הפועל כתב:
יאללה, צריך לדעת לסתום את הפה ולתת זמן. זו קבוצה חדשה לגמרי, רן לא מאמן פח (זה כבר הוכח). בואו נוכיח שאנחנו שונים מכל הקהלים האחרים (כמו שאנחנו אוהבים להגיד על עצמנו). נהיה שם כדי לתמוך ברגעים הקשים שיהיו ונהיה שם כמובן כדי לשמוח כשהכל יתחיל לעבוד (טפו טפו טפו).

זה לא מדוייק, רק בשנה הרביעית הוא שינה את כל הפלטפורמה והתוצאות הגיעו באותה שנה.
שלא לדבר על זה שבארבע השנים האלה הנוער שלהם השתפר במאות אחוזים ונבנית שם תשתית שיכולה לחזק את הקבוצה עוד הרבה שנים אחרי שהוא יחליט לעזוב (במהרה בימינו).

ומי שרוצה לסתם את הפה שיסתום, אבל שלא יסגור לאחרים את הפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 00:24 
שחר כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

זה לא מדוייק, רק בשנה הרביעית הוא שינה את כל הפלטפורמה והתוצאות הגיעו באותה שנה.
שלא לדבר על זה שבארבע השנים האלה הנוער שלהם השתפר במאות אחוזים ונבנית שם תשתית שיכולה לחזק את הקבוצה עוד הרבה שנים אחרי שהוא יחליט לעזוב (במהרה בימינו).

ומי שרוצה לסתם את הפה שיסתום, אבל שלא יסגור לאחרים את הפה.

כן, זה ברור שעם כסף הכל ירוץ יותר מהר. צ'ק פתוח זה חיים קלים.
לנו אין את הפריבילגיה הזאת ולכן אצלנו צריכים יותר סבלנות.

ואני לא סוגר את הפה לאחרים, אני בסה"כ מביע את דעתי האישית בקשר לעניין הזה. הלוואי שכמה שיותר אוהדים ינהגו ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
בגדול, נכון. זה סגל שלא מספיק לאליפות, אין לי ויכוח איתך על זה. לא באיכות ולא בעומק. אין דבר כזה הרכב וספסל. אם אתה רוצה אליפות, אתה צריך 15-16 שחקנים ברמת הרכב. לפחות בלם, קשר אחורי, קשר התקפי וחלוץ שמתחרים באופן קבוע על ההרכב.

זה פשוט לא נכון. רק לקבוצות הכי עשירות יש 15-16 שחקנים ברמת ההרכב. כשקבוצה עם תקציב רכש מוגבל מנסה לעשות אותו דבר, 16 שחקנים ברמת ההרכב, היא פשוט מקבלת 16 שחקנים לא מספיק טובים כי אין מספיק כסף ל-16 שחקנים טובים. חוץ מזה, שבמקרה הספציפי שלנו, רוב השחקנים שנקנו לספסל אפילו לא משפרים לנו את הספסל. רן יצחק, פדידה, מסיקה וצ'קול אפילו לא שחקני ספסל בסגל מלא, אנטבי לא נותן כלום. דני עמוס לא נותן לך ערך מוסף בהשוואה לקליימן. אם היית מוותר על כל אלה, הספסל (שחקנים 12-17, לא רק ה-16 כמו שרצית) היה נראה אותו דבר, והיה לך 150-200 אלף דולר להוסיף לתקציב של כל זר.

redrony כתב:
רב"ש לקח אליפות בק"ש עם סגל שאני לא בטוח שאם היית רואה אותו בתחילת העונה היית חושב שהוא טוב מהסגל הזה. הוא לקח אליפות כי הוא הצליח להנחיל לקבוצה הזו שיטת משחק שהיתה תפורה בול על השחקנים. אני אחזור על זה בפעם האלף, גם היום, גם מחר וגם בעוד חודשיים אחרי התיקו נגד רעננה בבית. להנחיל את השיטה הזו לקבוצה שלא ידעה לחבר שני פאסים ושיחקה ברמת אינטליגנציה של קטרגל בשכונה ייקח זמן.

בן שמעון לקח אליפות עם אחוזי הצלחה של 66% (מקום שני מהסוף ב-20 השנים האחרונות ומרחק שנות אור משאר האלופות מאז הליגה הוגדלה), מאזן כיבושים של קבוצת תחתית (כבשנו באותה עונה 15 שערים יותר מהם, כל קבוצות הפלייאוף העליון באותה עונה חוץ מאחת כבשו יותר מהם), ובלי יריבה על התואר. בקיצור, ק"ש הייתה קבוצה נחמדה שבעונה רגילה מסיימת מקום שלישי. אם בן שמעון יעשה פה את מה שהוא עשה בק"ש, אנחנו נסיים, גם העונה, במקום השלישי. בשביל לעשות משהו משמעותי הוא יצטרך להתעלות בהרבה על העונה הכי מוצלחת שלו (וכרגע זה נראה רחוק מאוד מכך). כן, זו משימה קשה מאוד אבל רק בשביל הביאו אותו וגם נתנו לו כל מה שהוא רצה.

redrony כתב:
אם אחרי 3-4 חודשים אני אראה את אותן טעויות אינדיבדואליות של שחקנים וקבוצה שעדיין לא לוחצת או לא לפחות לא מנסה ושכל כדור חופשי נופל אצל היריב, אז אני אגיד לך שיש בעיה. חומר השחקנים הנוכחי אמור לתת מענה למשימה הזו. לבנות שלד לעונה הבאה. אולי לנסות לעלות עוד שחקן או שניים מהנוער, לשלב ברוטציה שחקנים כמו ספורי (שהוא שחקן טוב), פדידה ורן יצחק (שאני לא מכיר) ולהגיע לעונה הבאה עם קבוצה מגובשת ששיחקה עונה שלמה יחד, השתפרה, מבינה מה המאמן רוצה והצליחה לנפק 11-12 שחקנים שבתוספת 3-4 ועוד כמה אקסטרות בינוניות בסגל, תוכל לחשוב על אליפות.

זה הכי מכעיס אותי. איך אפשר לדבר על בנייה לעונה הבאה כשכל מהלך היה עם מחשבה אך ורק על הטווח הקצר? שחקן הרכב בהשאלה מקבוצה יריבה, שני בלמים שהפלוס הכי גדול שלהם הוא שהם כבר שיחקו ביחד (זה אפקטיבי לכמה זמן? חודשיים?) והם בגיל שממנו אפשר רק לרדת ביכולת, להוציא הרבה כסף על שוער פחות מוכשר ממה שיש כרגע רק כי יש לו שתי עונות יותר של ניסיון, לקחת סיכונים כלכליים מרחיקי לכת, להחתים 13 שחקנים בקיץ אחד במקום להביא 7 טובים ולעבוד עם מה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 01:33 
מה לא אומרים בשביל להצדיק אג'נדות?
בן שמעון לקח אליפות עם קבוצה בתקציב בדיחה בהפרש של 20 נקודות כשהוא מנצח את כל הגדולות בבית וחלק מהן גם בחוץ, וחוץ מזה היו לו עוד שתי עונות של צמרת איתה(נדמה לי מקום שלישי ורביעי)
גם בקפריסין הוא הצליח ובמכבי הוא אכל זין מהשופטים

והכי מצחיקה הגניבת דעת שאנטבי, רן יצחק, צ'קול, פדידה ומסיקה שווים בין 750 למיליון דולר(150-200 אלף לכל זר). וגם במצב כזה אתה היית חופר פה על שאין חלוץ מחליף ומגן מחליף ובכלל סגל מספיק עמוק.
ולגבי הפסקה האחרונה, דגני מושאל לשנתיים עם אופציה לרכישה אז מה זה רלוונטי שהוא מחיפה? שני הבלמים עוד לא מעל 30(30 ו28) ואם אני לא טועה פצ'לקה ובאדיר לא היו בני 20 ושרדו יפו מאוד אצלנו. איליץ' לפי מה שראיתי יכול להיות פה לא מעט זמן(וברור שקולין פחות מרשים אבל רק התחלנו ולך תדע מה יהיה). ומה הזלזול בתיאום שלהם? קבוצה חדשה לגמרי והחלטה חכמה להביא שני בלמים שמכירים אחד את השני ומתואמים, בטח אם שנה שלמה הוא ראה אותם משחקים יחד.
ודני עמוס באותה עונת אליפות קיבל 15 גולים בעונה שלמה שזה בערך מה שבוריס קליימן קיבל בכמה משחקים שהוא שיחק בעונה שעברה. אין ספק שקליימן מוכשר אבל מי הוא בכלל שהוא יהיה כזה קונצזוס? בכל משחק בעונה שעברה היה גול עליו, גם ביורו צעירות בשני המשחקים שספג היו שערים באשמתו. הוא לא יודע לצאת לכדורי גובה וכמו שיש לו עצירות אינסטינקטים מדהימות יש לו גם גולים של ילדים בגן(מזכיר קצת את עמוס אצלנו, אבל עמוס שוער ראשון בליגת העל 3 שנים ושחקן העונה לפני שנתיים)

אני מציע לכם להפסיק לשרוף כל שחקן אחרי משחק אחד(כבר הוכרז שלוקאס סאשה לא שחקן אחרי המשחק נגד ברואה!!!) ועל אחת כמה וכמה את המאמן הישראלי הכי טוב שיכלנו להביא ועשה הצלחות וקבוצות טובות כמעט בכל מקום בו אימן.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 02:00 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
פתאום אני קולט שאין לנו בלם מחליף.

ואת זה שיש לנו רק בלם הרכב ראוי אחד אם בכלל עוד לא קלטת?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 02:03 
redrony כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:

תגיד, אם היו אומרים לך לפני שנה שמביאים את ראדי, אלברמן ויואב זיו, מה היית אומר?
אם היו אומרים לך שמביאים את בדש וגזל?
כמו שאני לא שופט שחקנים על סמך העונה הקודמת כי אני מאמין שאין שחקן כדורגל שהוא לא מסי שהיה נראה טוב בקבוצה כל כך לא מאומנת כמו זו של העונה הקודמת, אני לא שופט שחקנים על סמך 4 משחקים בקבוצה לא מחוברת בעליל.

אתה עושה מדברים כמו שיטת משחק ולימוד הרבה יותר ממה שהם.
שחקנים בגילאי בוגרים כבר כמעט ולא מלמדים כלום, אפשר להציב אותם כשהקשרים או המגנים מקבלים עמדת מוצא של 5 מטר קדימה או אחורה, זה לא באמת משנה משהו.
אחוזים עצומים מכמה שהקבוצה טובה, זה איכות השחקנים. משם אפשר קצת לשפר וללטש, אבל אם השחקנים של היריב טובים משלך משמעותית, זה כבר לא כל כך חשוב מה תעשה. הם טובים ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 02:05 
סמל אישי של המשתמש
הבלמים בני 30 ו-32.
לא 28 עד 30.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 02:19 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
בן שמעון לקח אליפות עם קבוצה בתקציב בדיחה בהפרש של 20 נקודות כשהוא מנצח את כל הגדולות בבית וחלק מהן גם בחוץ, וחוץ מזה היו לו עוד שתי עונות של צמרת איתה(נדמה לי מקום שלישי ורביעי)

והכי מצחיקה הגניבת דעת שאנטבי, רן יצחק, צ'קול, פדידה ומסיקה שווים בין 750 למיליון דולר(150-200 אלף לכל זר). וגם במצב כזה אתה היית חופר פה על שאין חלוץ מחליף ומגן מחליף ובכלל סגל מספיק עמוק.
ולגבי הפסקה האחרונה, דגני מושאל לשנתיים עם אופציה לרכישה אז מה זה רלוונטי שהוא מחיפה? שני הבלמים עוד לא מעל 30(30 ו28) ואם אני לא טועה פצ'לקה ובאדיר לא היו בני 20 ושרדו יפו מאוד אצלנו. איליץ' לפי מה שראיתי יכול להיות פה לא מעט זמן(וברור שקולין פחות מרשים אבל רק התחלנו ולך תדע מה יהיה). ומה הזלזול בתיאום שלהם? קבוצה חדשה לגמרי והחלטה חכמה להביא שני בלמים שמכירים אחד את השני ומתואמים, בטח אם שנה שלמה הוא ראה אותם משחקים יחד.
ודני עמוס באותה עונת אליפות קיבל 15 גולים בעונה שלמה שזה בערך מה שבוריס קליימן קיבל בכמה משחקים שהוא שיחק בעונה שעברה. אין ספק שקליימן מוכשר אבל מי הוא בכלל שהוא יהיה כזה קונצזוס? בכל משחק בעונה שעברה היה גול עליו, גם ביורו צעירות בשני המשחקים שספג היו שערים באשמתו. הוא לא יודע לצאת לכדורי גובה וכמו שיש לו עצירות אינסטינקטים מדהימות יש לו גם גולים של ילדים בגן(מזכיר קצת את עמוס אצלנו, אבל עמוס שוער ראשון בליגת העל 3 שנים ושחקן העונה לפני שנתיים)

אני מציע לכם להפסיק לשרוף כל שחקן אחרי משחק אחד(כבר הוכרז שלוקאס סאשה לא שחקן אחרי המשחק נגד ברואה!!!) ועל אחת כמה וכמה את המאמן הישראלי הכי טוב שיכלנו להביא ועשה הצלחות וקבוצות טובות כמעט בכל מקום בו אימן.

אלוהים ישמור, כמה שטויות אפשר להכניס בהודעה אחת?

1. לא אמרתי שהוא לא הצליח בענק בק"ש, לא התייחסתי בכלל לבן-שמעון. כתבו פה על ק"ש אז רק התייחסתי לקבוצה עצמה, שבעונה רגילה הייתה מסיימת מקום שלישי. כל הכבוד לו על מה שהוא עשה בק"ש שמונה, אבל בשביל להצליח בהפועל הוא יצטרך לעשות הרבה יותר וגם קיבל תקציב הרבה יותר גדול לשם כך.
2. עשית עבודה בחשבון של כיתה א'. דני עמוס מרוויח 160 אלף דולר. רן יצחק מרוויח 100 אלף דולר. אנשים פה יכולים לחיות בסרט ששחקנים משחקים בהפועל בחינם, אבל אף אחד לא הולך להיות שחקן בהפועל ת"א ולא להרוויח כמה עשרות אלפי דולרים לשנה. כל שני שקל שאתה שם על ישראלי זה כמו שלושה שקלים שאתה שם על זר בגלל הבדלי מיסוי. להפועל יש ארבעה זרים בפעם האחרונה שבדקתי, לא חמישה. אז כן, אם כל השישה שציינתי מרוויחים 400 (כשדני עמוס ורן יצחק לבד מרוויחים 260), זה על חשבון 150 אלף לכל זר.
3. והנה הקשקוש התמידי שלך על זה ש-"גם אם היו עושים בדיוק מה שאתה אומר אז היית בוכה" שאתה איכשהו מצליח לדחוף לכל נושא אפשרי. אז זהו, זה משפט מטומטם מאין כמוהו. אני אמרתי שצריך לתת לקליימן להיות שוער ראשון ולהוציא כסף על דברים אחרים, אין לי בעיה שלא יהיה מגנים מחליפים במקום צ'קול שאפילו בכפ"ס הוא היה נחשב שחקן גרוע (שלא לומר יותר מזה) ואנטבי, אין לי בעיה שלא יהיו נערי פוסטר כמו ריף מסיקה ועומר פדידה, וממש אין לי בעיה אם לא יוציאו 100 אלף דולר על רן יצחק כשיש את עדן שרם שהוא שחקן לא פחות טוב. הדרך הזאת להדוף כל ביקורת עם המשפט הקבוע "היית מוצא בכל זאת על מה להתלונן" הוא מביך.
4. "שני הבלמים עוד לא מעל 30(30 ו28)", פשוט בדיחה, מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה? קולין בן 32 ואיליץ' בן 30. ושוב, אתה לגמרי מוציא מהקשר את מה שאמרתי, לא זלזלתי בתיאום שלהם אלא רק אמרתי אם זה שיקול בהחתמה שלהם (ואף אחד לא יכול לטעון שלא) אז אי אפשר להגיד אחר כך שבונים לטווח ארוך.
5. דני עמוס ספג באותה עונה 21 שערים, לא 15. אה כן, ואדל ספג ב-11/12 חמישה שערים פחות מאניימה עונה לפני כן. בקיצור, הנתון הזה חסר משמעות כי הוא נתון קבוצתי ולא מעיד שום דבר על השוער יותר ממה שהוא מעיד על כל שחקן הגנה אחר בקבוצה.
6. "בכל משחק בעונה שעברה היה גול עליו" - איכס, שיא הגועל נפש והצביעות. אתה, מהמקהלה שמקשקשת כל היום בפורום כמה ביקורת זה פויה וצריך לעטוף את כולם בצמר גפן, משקר ומכפיש שחקן בשביל... מה? בשביל להגן על דני עמוס? בשביל להגן על ההחלטה של בן-שמעון? בשביל לנצח בוויכוח? מה? נו, בוא נראה אותך מוצא לי בכל משחק גול על קליימן. כולל במשחק בסיבוב הראשון נגד חיפה, בחוץ נגד ק"ש, ב-4:1 על ב"ש, ב-2:1 באשדוד, ב-2:1 בגביע בב"ש, אפילו בשתי השלישיות שספגנו בקריית-אליעזר. נו, נראה אותך.

בקיצור, מגילה שלמה כשכולה עובדות מומצאות, עבודה בחשבון של ילד בן 5, הוצאה מהקשר של כל משפט שני וסתם הכפשות מגעילות.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 10 אוגוסט 2013, 05:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 03:30 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
זה הכי מכעיס אותי. איך אפשר לדבר על בנייה לעונה הבאה כשכל מהלך היה עם מחשבה אך ורק על הטווח הקצר? שחקן הרכב בהשאלה מקבוצה יריבה, שני בלמים שהפלוס הכי גדול שלהם הוא שהם כבר שיחקו ביחד (זה אפקטיבי לכמה זמן? חודשיים?) והם בגיל שממנו אפשר רק לרדת ביכולת, להוציא הרבה כסף על שוער פחות מוכשר ממה שיש כרגע רק כי יש לו שתי עונות יותר של ניסיון, לקחת סיכונים כלכליים מרחיקי לכת, להחתים 13 שחקנים בקיץ אחד במקום להביא 7 טובים ולעבוד עם מה שיש.

בדיוק.
אם כשרן חתם בהפועל היו משדרים שהפועל לא מתמודדת על אליפות בשנה הקרובה המצב שלנו היה עכשיו טוב. במקום להיות במצב שבלי אירופה אנחנו נכנסים לברוך היינו מוותרים קצת על התקציב. היינו מוותרים על ,גרזיצ'יץ', רן יצחק, עמוס, אנטבי ועל צמד הבלמים או על אחד מהם והיינו מריצים הרכב עם קליימן, דגני, גורדנה, סאשה, זגורי, לפעמים גם פדידה ומסיקה, לצד שכטר דמארי וורמוט. היינו מוסיפים לזה בלם צעיר ולא בן 30, ועוד קשר זר בגיל של לשחק יותר משנה. אני אישית לא הייתי מתבאס מזה. אני חושב שאחרי השנים האחרונות אם יש קהל שהיה ממש נהנה מעונה יחסית שקטה כזאת זה הקהל שלנו. אגב זה גם היה מגשים את החזון של רן לחדר הלבשה בריא הרבה יותר מערב קארטינג, ואגב 2 יש מצב טוב שככה כן היינו עולים לאירופה.

בדיוק כמו לפני חודש גם עכשיו יכול להיות שנראה טוב בסוף ושלא נדרדר את המשבר הכלכלי עוד יותר, אבל לא היינו צריכים בכלל לקחת את הצ'אנס הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 03:32 
סמל אישי של המשתמש
למה באמת רן יצחק, עומר פדידה וריף מסיקה לא מתלבשים אפילו?
בשביל מה בדיוק הבאנו אותם?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 03:46 
סמל אישי של המשתמש
זה מה שאני שואל את עצמי כבר שבועיים פעם אחר פעם.
ואיך שהרוש נראה אני שואל את אותה שאלה על צ׳קול ועל שחקן בית שמאלי נוסף שיש לנו-שון מלכה.
ולרשימה תוסיף את עדן שרם שהוכיח במחנה אימונים שמגיע לו לשחק.
אבסורד שעולים במשחק כזה בלי חלוצים מחליפים,כאילו בן שמעון בנה על 0:0.
ועל הספסל אנטבי הכלום וטועמה שבמילא הוא לא מתכוון לתת לו דקת משחק.
בהחלט לגבי שלושתם,לא ברור מה הסיפור פה.יש לי הרגשה שלפחות פדידה היה עושה עבודה טובה ומוסיף,ובמצב שנוצר מול פנדורי,גם רן יצחק היה חייב להכנס,או לחילופין שרם.
אני גם סקרן לגבי מסיקה שראיתי דברים מדהימים שעשה ביוטיוב.
אירופה באמת מתה.מקווה לראות לפחות חלק מהשחקנים האלה כבר במשחקי הליגה הקרובים.
השאלה אם יש לו ביצים לשים את סלים טועמה ביציע.
עד אז לך תבנה על מישהו מהם.
מצידי שלא יהיה על הספסל מגן שמאלי מחליף,כל עוד זה אנטבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 04:08 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
שחקנים בגילאי בוגרים כבר כמעט ולא מלמדים כלום, אפשר להציב אותם כשהקשרים או המגנים מקבלים עמדת מוצא של 5 מטר קדימה או אחורה, זה לא באמת משנה משהו.
אחוזים עצומים מכמה שהקבוצה טובה, זה איכות השחקנים. משם אפשר קצת לשפר וללטש, אבל אם השחקנים של היריב טובים משלך משמעותית, זה כבר לא כל כך חשוב מה תעשה. הם טובים ממך.

שיטת משחק זה דבר חשוב מאוד. מה הטענה שלך, שאם הקבוצה מורכת משחקנים גרועים אז היא לא תיראה טוב? אנחנו יודעים.
למה אתה מתכוון באין מה ללמד שחקנים בגילאי בוגרים? אתה לא תלמד שחקן בן 25 לעצור כדור או לעבור שחקן, אבל גם שחקנים בגילאי בוגרים לומדים מלא מהמאמנים שלהם. כל שחקן שני שעבר תחת פרגוסון אומר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

אולי כבר ענו לזה אבל בכל זאת:
1. כאשר רב"ש אימן בק"ש, היה לו סגל יותר טוב? גזל הוא הקשר האחורי שליד גרזיצ'יץ' שכל-כך חסר לנו? (תרשה לא להאמין שלא).
2. אני חוזר על דבר שרשמתי בעבר, כדורגל זה 90% ביטחון ו9 אחוז יכולת ואחוז מזל, כאשר יש "אוהדים" שמהדקה הראשונה עסוקים בלהוריד את הביטחון
לשחקנים (גם אם זה "רק" בפורומים השונים) זה עדין הלך רוח שלא עוזר.

ודבר נוסף, גרזיציץ' הוא אחד השחקנים היותר טובים בארץ בשנים האחרנות, אנחנו במשך שנים אומרים להביא שחקנים מוכחים מהארץ ולא לנסות הרפתקאות מחו"ל.
אז הביאו אחד כזה וכרגע הוא השחקן המאכזב בהרכב. אני לא יודע מה הסיבה אבל זה לא יכולת, כמו ששכטר ודאמרי חושך מתחילת השנה וזה לא יכולת. יש משהו
שלא הולך, לא דופק כמו שרן תכנן, והשאלה היא מה ואיך פוטרים את זה.

למשל אולי צמד הבלמים התרגל לשחק עם מגן שמאל שהוא חצי בלם, עוזר להם בסגירה ומחפה על העליות של איליץ? התיאום בין השלושה היה מוצלח, אבל עם הרוש,
זה לא זה? אולי דווקא זה שסאשה יותר מוכשר מגזל, וכן מחפש את הקדימה לפעמים ומנסה לשחק כדורגל פחות אפור מקשה על בריאן? בקיצור יש מה ואחד אלף משתנים,
והניסיון לקבוע מה ילך מתי ולמה בכזאת נחרצות הוא הזוי.

למשל אנחנו רוצים את "פרירה" במקום גרודנה, אבל מי הבטיח לך שהוא היה מצליח בכלל לקבל כדורים קרוב לשער? או שדאמרי / שכטר היו יורשים לקבל את הכדור כמו החלוץ הלטאי של הרומנים? שהוא שחקן בסגנון אחר לגמרי?

בקיצור די להיות כאלו נחרצים כי 91 אחוז ממשחק הכדורגל בכלל קשור לדברים שהם לא כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
לגבי הסגל שנבנה:
1. כשמביאים 8 שחקנים חדשים להרכב, בלתי אפשרי לפגוע בול עם כולם. דגני, איליץ', סאשה ושכטר (למרות שזו חוכמה קטנה) נראים כבחירה טובה לעומת עמוס,קולין,גרזיצ'יץ' וזגורי שעד עכשיו לא מוכיחים את עצמם. במיוחד גרזיצ'יץ' שהובא כבאנקר מבחינת רב"ש והיה נקודת התורפה שלנו בהתמודדות מול פאנדורי או יותר נכון מול אריק. הבעיה היותר גדולה שהתרענו עליה מבעוד מועד היא שגרזיצ'יץ' הוא השחקן היחיד בסגל שאין לו באמת מחליף.
נקודה למחשבה לקראת ינואר או אפילו לפני כן.
2.אני לא מתרגש מעניין המחליפים כי זה לא רציני בלשון המעטה לשפוט את עניין הרכש שלהם אחרי 4 משחקים בלבד שכל אחד מהם היה קריטי.
העונה ארוכה, יהיו פציעות והרחקות, יהיו ירידות בכושר וביכולת של שחקנים, מה גם שתחרות על מקום בסגל היא דבר מבורך אם יודעים לנהל אותה נכון.
3. לגבי אותו איזון שרב"ש חוזר עליו שוב ושוב- יש פער גדול בין מה שקורה בחצי שלנו לעומת החצי של היריב. אנחנו מאוד מהוססים מאחור, לא סוגרים נכון (בעיקר קולין) ומאפשרים ליריב להגיע בקלות לרחבה שלנו, לעיתים אפילו ביתרון מספרי.
לעומת זאת, כשאנחנו עוברים את החצי עם הכדור יש תנועה טובה ונכונה, בעיקר של שכטר ודמארי (אני לא מתייחס למשחק האחרון החלש של כולם) ועם החזרה המלאה של גילי נראה שיש על מה לבנות.
הבעיה היא שבגלל משחק ההגנה החלש, כל הקבוצה נמשכת לאחור ולא מתקיפה מספיק. כדי לפתור את זה צריך לעשות מספר מהלכים (בהנחה וממשיכים לשחק את ה 4-3-3 הזה): מגן במקום הרוש (צעירי זה רכש מצוין אם יבוא), אמצע של סאשה-גורדנה-גילי (אם גרזיצ'יץ' יחזור לעצמו אז הוא במקום גורדנה) וספורי/קשר זר במקום זגורי על הקו.
4. הסעיף הכי חשוב - סבלנות. של כולם. נעשו טעויות שנראה שרב"ש מודע אליהן, צריך לתת לו את הגב ואת הזמן לתקן אותם. הליגה אמנם מתחילה עוד שבועיים אבל המשחקים הגדולים (חיפה והמחלה) אמורים להיות רק בנובמבר-דצמבר כשעד אז יש מספיק זמן לעבוד על מה שצריך לעבוד. ההדחה מאירופה מבאסת ומעצבנת אבל החוסן של כל המערכת נמדד בדיוק בזמן כזה וכולם צריכים להראות שהם סומכים על רב"ש. עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

לא, אני לא מבין.
לבנות קבוצה כמו שעשו בהפועל העונה לא יכול להיות חיזוק נקודתי.
בנו כמעט הכל מאפס.
אז מה ציפית? שכל מהלך יהייה לטווח ארוך? אי אפשר שיהייו כמה באנקרים (לפחות בתאוריה)?
כשאתה בונה הגנה+קישור אחורי חדש, הגיוני שתרצה להביא שני בלמים שיעזרו לארגון של החלק האחורי. זה שהמשחק של קולין הכה גם אותי בתדהמה, לא אומר שההבאה שלו עם איליץ היה מחשבה לטווח קצר. זה גם לא נכון שמתחייב שבגיל הזה רק יורדים ביכולת. אין לזה באמת ביסוס.
דגני זה רכש מצוין ויש לנו אופציה עליו ככה שאין לי מושג מה הוא רלוונטי לנושא.
לגבי הרכש שנעשה לרוחב, וכלל שלושה שחקנים לספסל, גם אם אסכים איתך שהיה עדיף להביא אחד תותח להרכב במקומם, מה היינו אומרים אם אותו תותח היה נפצע (למעשה זה לא רק פציעה שלו שבעייתית, אלא של מגן חלוץ או קשר).

אגב סיכון כלכלי, אנחנו לוקחים אותו כל שנה. לא ציפינו להיות מודחים. הקטע הוא שזה לא חוכמה לדבר בדיעבעד. אם היינו בונים קבוצה בהתאם לכסף שיש לנו, הסיכוי לעלות היה רק קטן.

אני בטוח שטובת הפועל לנגד עיניך והכל נאמר בכאב, אבל קח בחשבון שזה לא מתמטיקה ולא שחור ולבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 13:14 
יובל כתב:
Red or Dead כתב:

אלוהים ישמור, כמה שטויות אפשר להכניס בהודעה אחת?

1. לא אמרתי שהוא לא הצליח בענק בק"ש, לא התייחסתי בכלל לבן-שמעון. כתבו פה על ק"ש אז רק התייחסתי לקבוצה עצמה, שבעונה רגילה הייתה מסיימת מקום שלישי. כל הכבוד לו על מה שהוא עשה בק"ש שמונה, אבל בשביל להצליח בהפועל הוא יצטרך לעשות הרבה יותר וגם קיבל תקציב הרבה יותר גדול לשם כך.
2. עשית עבודה בחשבון של כיתה א'. דני עמוס מרוויח 160 אלף דולר. רן יצחק מרוויח 100 אלף דולר. אנשים פה יכולים לחיות בסרט ששחקנים משחקים בהפועל בחינם, אבל אף אחד לא הולך להיות שחקן בהפועל ת"א ולא להרוויח כמה עשרות אלפי דולרים לשנה. כל שני שקל שאתה שם על ישראלי זה כמו שלושה שקלים שאתה שם על זר בגלל הבדלי מיסוי. להפועל יש ארבעה זרים בפעם האחרונה שבדקתי, לא חמישה. אז כן, אם כל השישה שציינתי מרוויחים 400 (כשדני עמוס ורן יצחק לבד מרוויחים 260), זה על חשבון 150 אלף לכל זר.
3. והנה הקשקוש התמידי שלך על זה ש-"גם אם היו עושים בדיוק מה שאתה אומר אז היית בוכה" שאתה איכשהו מצליח לדחוף לכל נושא אפשרי. אז זהו, זה משפט מטומטם מאין כמוהו. אני אמרתי שצריך לתת לקליימן להיות שוער ראשון ולהוציא כסף על דברים אחרים, אין לי בעיה שלא יהיה מגנים מחליפים במקום צ'קול שאפילו בכפ"ס הוא היה נחשב שחקן גרוע (שלא לומר יותר מזה) ואנטבי, אין לי בעיה שלא יהיו נערי פוסטר כמו ריף מסיקה ועומר פדידה, וממש אין לי בעיה אם לא יוציאו 100 אלף דולר על רן יצחק כשיש את עדן שרם שהוא שחקן לא פחות טוב. הדרך הזאת להדוף כל ביקורת עם המשפט הקבוע "היית מוצא בכל זאת על מה להתלונן" הוא מביך.
4. "שני הבלמים עוד לא מעל 30(30 ו28)", פשוט בדיחה, מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה? קולין בן 32 ואיליץ' בן 30. ושוב, אתה לגמרי מוציא מהקשר את מה שאמרתי, לא זלזלתי בתיאום שלהם אלא רק אמרתי אם זה שיקול בהחתמה שלהם (ואף אחד לא יכול לטעון שלא) אז אי אפשר להגיד אחר כך שבונים לטווח ארוך.
5. דני עמוס ספג באותה עונה 21 שערים, לא 15. אה כן, ואדל ספג ב-11/12 חמישה שערים פחות מאניימה עונה לפני כן. בקיצור, הנתון הזה חסר משמעות כי הוא נתון קבוצתי ולא מעיד שום דבר על השוער יותר ממה שהוא מעיד על כל שחקן הגנה אחר בקבוצה.
6. "בכל משחק בעונה שעברה היה גול עליו" - איכס, שיא הגועל נפש והצביעות. אתה, מהמקהלה שמקשקשת כל היום בפורום כמה ביקורת זה פויה וצריך לעטוף את כולם בצמר גפן, משקר ומכפיש שחקן בשביל... מה? בשביל להגן על דני עמוס? בשביל להגן על ההחלטה של בן-שמעון? בשביל לנצח בוויכוח? מה? נו, בוא נראה אותך מוצא לי בכל משחק גול על קליימן. כולל במשחק בסיבוב הראשון נגד חיפה, בחוץ נגד ק"ש, ב-4:1 על ב"ש, ב-2:1 באשדוד, ב-2:1 בגביע בב"ש, אפילו בשתי השלישיות שספגנו בקריית-אליעזר. נו, נראה אותך.

בקיצור, מגילה שלמה כשכולה עובדות מומצאות, עבודה בחשבון של ילד בן 5, הוצאה מהקשר של כל משפט שני וסתם הכפשות מגעילות.

לגבי רב"ש, הקטנת את הקבוצה שלו כדי להקטין את ההישגים שלו שם. זה שלא הייתה לו קבוצה ענקית זה ברור, אבל ממה שהיה הוא הוציא 400%.
לגבי הרכש והחישובים שלך, אתה חושב שדני עמוס זה רכש מיותר, אני לא וגם המאמן שלך לא חושב ככה, אז להכניס אותו לרשימת הכסף המיותר? עוד מעט מישהו יבוא ויגיד ששכטר זה רכש מיותר ויכלנו להשקיע עוד כמעט מיליון יורו על הזרים במקומו, זה הופך את זה לנכון?
רן יצחק כבש 8 שערי ליגה בעונה שעברה ו12 בחצי עונה בלאומית עונה קודם לכן. כמה דקות ושערי ליגה יש לעדן שרם שאפשר לבנות עליו כחלוץ המחליף?(לא שאני מזלזל בעדן, אבל מזל שלא קוראים לו רמזי ספורי כי כבר היית עורף לו את הראש)
בקיצור, יכול להיות שההחתמות מסיקה-פדידה-צ'קול מיותרות ויכול להיות שלא, נדע את זה בטוח אחרי קצת יותר זמן מארבעה משחקים
ואני יודע שיש ארבעה זרים אבל גם אם הוא היה כסף עודף הוא היה מושקע בזר חמישי ולא בלהביא ארבעה זרים בקצת יותר כסף.
בנוגע לקולין טעיתי, זכרתי שהוא בן 28(איליץ' זכרתי ש30), אבל כמו שציינתי, היו בלמים יותר מבוגרים ששיחקו אצלנו ושיחקו טוב ואם עד עכשיו שניהם היו טובים עניין הגיל בכלל לא היה עולה לדיון. מאוד הגיוני שבקבוצה שכמעט כל השחקנים שלה חדשים ישחקו שני בלמים שמכירים אחד את השני, בטח אם המאמן שלך ראה אותם שנה שלמה בקפריסין.
הלאה, אז עמוס ספג 21 ולא 15, איזה שוער גרוע. סליחה שאני לא נכנס לוואן לפני כל אות שאני רושם, ואתה מבלבל את המוח שסטטיסטיקה לא קובעת(כמו אדל ואניימה ואם תרצה אדל וקליימן), ומתעלם מזה שדני עמוס נתן עונה אדירה וזכה בשחקן העונה.
ולגבי קליימן, מאוד מאוד רציתי לראות אותו כשוער ראשון, מאוד רציתי שאני אוכל להגיד בלב שלם שהוא צריך להיות השוער הראשון, מה לעשות שהביצועים שלו גרמו לי להתערער קצת. על כדורי גובה אין בכלל ספק שהוא חייב לעבוד כי זו נקודת תורפה ענקית(גם במשחקים ששלחת אותי לראות, שני הגולים של קינן היו מכדורים שאפשר לצאת אליהם, בעיקר השני), ביקשת שערים שרשומים עליו אז כמובן שהשער הרביעי של אבוחצירא, השער הראשון של חיפה ב3:2, השער הראשון של נתניה ב3:0, השער בבעיטה החופשית של איטליה ביורו. אני לא אומר שאין לו כשרון והוא לא שוער טוב, אבל מצד שני הוא ממש לא באנקר שאני לא יכול להבין איך העדיפו להביא על חשבונו שוער שכבר הוכיח את עצמו.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 16:39 
בסיס הסגל נבנה בהגיון רב, ובזמני תגובה טובים של ההנהלה.
יש הגיון לכאורה בהבאתם של עמוס, גרזיצ'יץ' והבלמים-המתואמים. במקרה הצליח יחסית צעד שהיה פחות ברור - דגני. גם השחקנים המשלימים את השלד, מזגורי ועד פדידה נבחרו בטעם ובמהירות.

אבל:
1 עובדה שמול פנדורי הסגל לא ענה על הציפיות. הגיוני שנידרש זמן ועדין זו אכזבה מרה.
לרב"ש יש מזל שהרקורד שלו בק"ש התחיל בחולשה. יתכן, שיש בזה שיטה - מהמשחק הראשון הבחנתי שכל הקבוצה משחקת בסוג של מבוכה עקב הנעת הכדור המודשגת / מוגזמת שנדרשה מהשחקנים החל מעמוס והמשך בהגנה ובקישור ששיחקו אחורה יותר מתמיד. יתכן שזו השיטה הנכונה, אבל נידרש זמן לתרגלה. לדוגמא, כל שגיאה בהנעת הכדור האחורית עלולה להיהפך לקטסטרופה, ואחרי מספר שגיאות השחקנים מאבדים מבטחונם והיריב מקבל ביטחון.
2 הצעד הפחות ברור חד משמעית היה החזרת שני סמלי העבר בעלויות שבה הם הוחזרו. כאשר שחקן חוזר מאירופה יש עליו סימן שאלה גדול. זכור המקרה של פישונט שהפך בתוך שנה אירופית אחת ממצטיין הליגה בגדול לשחקן בינוני ברמת המצטיינים. אצל שכטר וורמוט הסיכון היה גדול יותר כי הם ישראלים להבדיל מפישונט שגם ישראל היתה ארץ זרה עבורו.
הערה: זכור שחג'ג' ואחרים עזרו במימון הבאתו של שכטר. ועדין זה כסף של הפועל כי ניתן היה להשקיעו מול אחרים. ואגב, יתכן שח'ג'ג' היה הראשון לדבר על ראלי כי זו החלטה אישית שלו האם להשקיע יותר.
בכל מקרה, נראה שבתקציב 45 מליון אפשר היה להעמיד סגל טוב יותר אם לא חיים בפטישיזם מהעבר. לדוגמא, לורמוט היתה בכל הקריירה חצי עונה טובה (אפילו בדאבל התחיל המספר חודשי חולשה). גם שכטר הצטיין בדאבל וכבר בעונה שלאחריו היה בעיקר פצוע. בנבחרת כושרו צנח בצורה ברורה מאז.

מספקית שאחד מ-2 אלה לא היה קורה כדי שנעבור בבלומפילד את פנדורי. פנדורי טובה, אבל לא מול "הפועל" בתקופה נורמלית באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 20:20 
19 כתב:

ברור, אני עושה מזה יותר ממה שזה. בשביל בברצלונה בנו שיטת משחק שהמציאה את הכדורגל מחדש וכל הכדורגל הספרדי אחרי זה אימץ אותה. לא מבין למה הם עשו את זה, הרי היה להם את אינייסטה, צ'אבי ומסי. או שאולי תטען שזו בעצם בכלל לא שיטה. סתם שמו את כל השחקנים האלה במגרש ובגלל שהם כל כך מוכשרים הם החליטו לשחק בצורה הספציפית הזו.
לא מבין למה מאמנים יושבים עם דף ונייר ורשומים באמצע משחק דקות בשביל להראות אחרי זה בוידאו. הרי שחקנים בוגרים אי אפשר ללמד שום דבר חדש.
עשה לי טובה. אני לא יודע מה מידת ההבנה שלך בכדורגל, אבל אתה נשמע בערך כמו שלמה שרף או ברקוביץ שהיו לוקחים אליפות עם חיפה בטלפון.

לא מבטל כמובן את החשיבות של איכות השחקנים, אבל איכות זה לא רק מה שיש ברגליים אלא גם מה שיש בראש. רמת אינטליגנציה נמוכה כמו של הפועל בעונה הקודמת לא ראיתי כבר הרבה זמן. השחקנים האלה צריכים יד מכוונת ואם יש מישהו שאני סומך עליו בנושא הזה, זה רב"ש. אולי אני טועה, אבל כרגע אין משהו יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 20:25 
אני מאוד מסכים עם רדרוני. העניין הוא שבתרבות הניהול שלנו זה לא פשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 20:40 
אוגוסטוס היל כתב:
אני מאוד מסכים עם רדרוני. העניין הוא שבתרבות הניהול שלנו זה לא פשוט

ניהול, תקשורת, קהל. כמו שכתבתי, מבחינת ניהול ותקשורת אין לנו יותר מדי מה לעשות. אבל הקהל זו בעיה לא פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: