תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 582 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סוף השבוע 21-22/6 - דיונים
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
בשביל הסקפטיים, הנה עוד דוגמה כואבת:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:12 
אף מגן בסגל שלנו בחמש שנים האחרונות לא יודע להרים כדור כמו שגבאי שם על הראש של בדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:16 
פישונט כתב:
אף מגן בסגל שלנו בחמש שנים האחרונות לא יודע להרים כדור כמו שגבאי שם על הראש של בדש

חבל מאוד שהפועל ככה ויתרה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:35 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
פואד כתב:
למה מי זה לעזעזל דני עמוס??????????????

שוער שלקח אליפות מדינת ישראל כשהקבוצה שלו סופגת הכי מעט בליגה (וכל זאת שחצי עונה הוא משחק עם בלם בן 37 בהרכב).
למה מי זה לעזאזל בוריס קליימן?????????????

זהו? קריית שמונה לקחה אליפות פעם אחת והוא פתאום הופך להיות שמייקל? מה קרה לשאר העונות משהוא עלה לבוגרים?

בוריס קליימן זה שוער צעיר וטוב ולא נופל מדני עמוס! ככה שאפר לוותר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
מה כל כך גרוע בדני עמוס שאני אבין? שדברו על גיא חיימוב אני לא זוכר כאלה תגובות רעות והוא שוער הרבה פחות טוב מדני עמוס.
אני חושב שצריך ללכת על דור מלול בכל מקרה, אני תופס ממנו הרבה יותר מאשר מהדגני הכלומניק הזה, בטח ובטח שיעקב שחר עושה עלינו שרירים וחושב שאנחנו הפועל פ"ת על מגן ימני 3 בסגל שלו ובלם 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:40 
mbracha כתב:

איזה שטויות חחחח אז בוא נשאיר את אדל כי לפי מה שרואים הוא עשה עבודה לא פחות טובה מעמוס באותו משחק...

קח שוער הכי גרוע בארץ ואני מבטיח לך שמתישהו הוא נתן את משחק חייו ואתה יכול להדביק פה את הסרטון שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
מה שכל כך גרוע בדני עמוס שהוא יעלה לפחות שני מיליון שקל (בהערכה מאוד זהירה), וזה אומר שיביאו זר בשני שקל לקישור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:41 
דור מלול מכביסט ומשאיר את הפועל כברירת מחדל אם עוד לא הבנתם.
עדיף דגני אבל שחר עושה בעיות ובתנאים שהוא רוצה שילך להזדין.
אנחנו בבעיה.
מגן ימני זר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:41 
RedFox כתב:
מה כל כך גרוע בדני עמוס שאני אבין? שדברו על גיא חיימוב אני לא זוכר כאלה תגובות רעות והוא שוער הרבה פחות טוב מדני עמוס.
אני חושב שצריך ללכת על דור מלול בכל מקרה, אני תופס ממנו הרבה יותר מאשר מהדגני הכלומניק הזה, בטח ובטח שיעקב שחר עושה עלינו שרירים וחושב שאנחנו הפועל פ"ת על מגן ימני 3 בסגל שלו ובלם 5.

כי בקשר לדני עמוס זה יותר רציני מאשר חיימוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:42 
דור מ. כתב:
דור מלול מכביסט ומשאיר את הפועל כברירת מחדל אם עוד לא הבנתם.
עדיף דגני אבל שחר עושה בעיות ובתנאים שהוא רוצה שילך להזדין.
אנחנו בבעיה.
מגן ימני זר!

הדבר האחרון שאנחנו צריכים בזמן שבצד השני של ההגנה יש את הרוש ואנטבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
מה שכל כך גרוע בדני עמוס שהוא יעלה לפחות שני מיליון שקל (בהערכה מאוד זהירה), וזה אומר שיביאו זר בשני שקל לקישור.

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2653460

הפועל בחיים לא תשלם עליו 2 מיליון וגם לא חצי מזה.
לשירצקי אין באמת מה לעשות איתו, אם עמוס באמת יפנה לועדה למעמד השחקן יכול להיות שיקבע סכום נמוך בהרבה שנוכל לעמוד בו. סתם לדוגמא, אם הכסף מעסקת חמ"ן יעבור לק"ש זה משתלם לכולם. אם אפשר להעברי לשם שחקנים שאנחנו לא צריכים (אלרואי/חוטבא/עבאס) ולא כסף זה אפילו יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אני מקווה שעמוס יבוא בנוסף ולא במקום קליימן
אני מקווה שקליימן יוכיח רן שהוא יותר טוב מעמוס
אני מקווה שדגני יחתום בנוסף ולא במקום מלול
אני מקווה שהזר שאמור להגיע יהיה נוסא

מה עושים עם כל התקוות האלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
פואד כתב:

שוער שלקח אליפות מדינת ישראל כשהקבוצה שלו סופגת הכי מעט בליגה (וכל זאת שחצי עונה הוא משחק עם בלם בן 37 בהרכב).

זהו? קריית שמונה לקחה אליפות פעם אחת והוא פתאום הופך להיות שמייקל? מה קרה לשאר העונות משהוא עלה לבוגרים?

ב3 עונות האחרונות קריית שמונה תמיד הייתה בצמרת, אל תהפוך את זה להבלחה חד פעמית.
ולמה אתה חושב שבוריס לא נופל מעמוס? עמוס עדיף על בוריס במשחק גובה, ביציאות ובביטחון (אני כן מסכים שבוריס יותר מוכשר אבל.).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

שרצקי יכול לבקש גם 20 מיליון שקל דמי ההעברה.
דני עמוס צריך לפנות לועדה למעמד השחקן שיקבעו דמי השבחה, אם יקבעו מחיר ראוי (סביב המיליון שקל ומטה) להחתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

קודם כל דני עמוס שוער טוב מקליימן (לפחות כיום) ואת זה הוא כבר הוכיח.
אין סיכוי שהפועל תשלם סכום כזה, רב״ש גם דיבר על זה בחדשות הספורט.
כנראה שרוקמים משהו אחר, צריך להמתין ולראות במקום לקפוץ כמו שאנשים עושים כאן.
מה שבטוח זו לא עסקה שכוללת את קליימן אחרי שחיימוב סגר בק״ש.
נחכה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
mbracha כתב:

איזה שטויות חחחח אז בוא נשאיר את אדל כי לפי מה שרואים הוא עשה עבודה לא פחות טובה מעמוס באותו משחק...

קח שוער הכי גרוע בארץ ואני מבטיח לך שמתישהו הוא נתן את משחק חייו ואתה יכול להדביק פה את הסרטון שלו

פואד, זה בסדר גמור אם אתה אוהב את קליימן, אבל עובדתית הוא עדיין לא עשה כלום. נתן כמה משחקים טובים, נתן כמה משחקים רעים ובאופן כללי לא שיחק יותר מדי. בנבחרת לא ראיתי ממנו כלום, אבל ממש כלום. אם אתה ראית משהו אחר שיבושם לך. קרית שמונה לא לקחה אליפות למרות דני עמוס, אלא הרבה בזכות דני עמוס ובאותה עונה הוא פשוט היה שוער מפחיד. גם בעונה שעברה הוא היה מעולה, אבל ההגנה שלו מאוד נחלשה ובאופן כללי הקבוצה שלו הייתה לא מאומנת. זה שוער שהוכיח את עצמו וכיום הוא השוער הכי טוב בארץ, תרצה או לא. אני באמת לא מבין איך הפכו את קליימן לשוער הישראלי הכי טוב שיש למרות שהוא לא חיבר עדיין שלושה משחקי ליגה ברצף, אבל יש תחושה שזה משהו הרבה יותר רגשי מרציונאלי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:49 
סימרוטיץ כתב:

אם אתה מביא את נוסא, ורן בן שמעון יצליח לעשות בקבוצה מה שאני מאמין שהוא יכול (כלומר להטמיע את שיטת המשחק מעונת האליפות של ק"ש), אני אומר בזהירות שהפועל ייקחו אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

פותחים את העיניים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:50 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
פואד כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
פואד כתב:

ב3 עונות האחרונות קריית שמונה תמיד הייתה בצמרת, אל תהפוך את זה להבלחה חד פעמית.
ולמה אתה חושב שבוריס לא נופל מעמוס? עמוס עדיף על בוריס במשחק גובה, ביציאות ובביטחון (אני כן מסכים שבוריס יותר מוכשר אבל.).

ב-3 עונות... מה קרה לשאר העונות? דני עמוס שוער טוב ולא יותר מזה לעומת זאת בוריס קליימן שוער טוב שיכול להפוך להיות מצויין.

בכל מקרה בוריס צריך להיות שוער ראשון במידה ולא יהיה טוב שיחליפו אותו במי שבא להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:51 
יובל כתב:

זה הכי מדאיג.
קודם כל שיביאו קשר ברמה ואז שיבדקו כמה כסף נשאר לשוער.
הסדר צריך להיות הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
פואד כתב:
mbracha כתב:

פואד, זה בסדר גמור אם אתה אוהב את קליימן, אבל עובדתית הוא עדיין לא עשה כלום. נתן כמה משחקים טובים, נתן כמה משחקים רעים ובאופן כללי לא שיחק יותר מדי. בנבחרת לא ראיתי ממנו כלום, אבל ממש כלום. אם אתה ראית משהו אחר שיבושם לך. קרית שמונה לא לקחה אליפות למרות דני עמוס, אלא הרבה בזכות דני עמוס ובאותה עונה הוא פשוט היה שוער מפחיד. גם בעונה שעברה הוא היה מעולה, אבל ההגנה שלו מאוד נחלשה ובאופן כללי הקבוצה שלו הייתה לא מאומנת. זה שוער שהוכיח את עצמו וכיום הוא השוער הכי טוב בארץ, תרצה או לא. אני באמת לא מבין איך הפכו את קליימן לשוער הישראלי הכי טוב שיש למרות שהוא לא חיבר עדיין שלושה משחקי ליגה ברצף, אבל יש תחושה שזה משהו הרבה יותר רגשי מרציונאלי.

אני נוטה להסכים איתך, בתור אחד שמאוד אוהב את בוריס ורצה לראות אותו בשער הרבה זה מתוך רגש שיהיה לנו שוער מהבית להרבה שנים, אחד משלנו.
הוא שוער מוכשר סך הכל, אתלטי, אינסטינקטים טובים, חסר ניסיון עם משחק גובה מחריד. אני נגד להביא שוער זר, בעיקר אם זה מישהו כמו אדל, ברגע שיש אופציה ישראלית טובה (לדעתי דני עומס הוא אופציה מעולה) אני מאוד בעד.
רן צודק שהוא לא אוהב את הסעיף של בוריס, זה סעיף מעצבן שסידר לו הרב אומן דודו דאהן בעזרת תמימות הדעים בהנהלה לגבי זה שכל מאמן שהם יחתימו ירצה את בוריס בשער. בוריס צריך לוותר על הסעיף הזה, לקבל עונת השאלה אפילו שתיים לקבוצות מליגת ההעל, לקבל יציבות להשתפר בכדורי הגובה ולחזור הביתה.

NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

זה הכי מדאיג.
הסדר צריך להיות הפוך.

אני מסרב להאמין שמחתימים שחקנים בשיטת, נחתים את X ונראה כמה כסף נשאר ל-Y.
בעיקר כי כבר ברור לכולם שרן מחפש קשר אמצע, אני מאמין שהתקציב לקשר אמצע ידוע לו בלי קשר לשוער.
בוא נקווה כולנו שזה תקציב ראוי (לפחות 250 אלף יורו שכר) ושיגיע שחקן ברומטר לעמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יובל כתב:

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2653460

הפועל בחיים לא תשלם עליו 2 מיליון וגם לא חצי מזה.
לשירצקי אין באמת מה לעשות איתו, אם עמוס באמת יפנה לועדה למעמד השחקן יכול להיות שיקבע סכום נמוך בהרבה שנוכל לעמוד בו. סתם לדוגמא, אם הכסף מעסקת חמ"ן יעבור לק"ש זה משתלם לכולם. אם אפשר להעברי לשם שחקנים שאנחנו לא צריכים (אלרואי/חוטבא/עבאס) ולא כסף זה אפילו יותר טוב.

RedFox כתב:
יובל כתב:

שרצקי יכול לבקש גם 20 מיליון שקל דמי ההעברה.
דני עמוס צריך לפנות לועדה למעמד השחקן שיקבעו דמי השבחה, אם יקבעו מחיר ראוי (סביב המיליון שקל ומטה) להחתים.

Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:

קודם כל דני עמוס שוער טוב מקליימן (לפחות כיום) ואת זה הוא כבר הוכיח.
אין סיכוי שהפועל תשלם סכום כזה, רב״ש גם דיבר על זה בחדשות הספורט.
כנראה שרוקמים משהו אחר, צריך להמתין ולראות במקום לקפוץ כמו שאנשים עושים כאן.
מה שבטוח זו לא עסקה שכוללת את קליימן אחרי שחיימוב סגר בק״ש.
נחכה ונראה.

שני מיליון כולל שכר.
הרי בהרבה פחות ממיליון שקל לא נוכל לקבל אותו, וכל שחקן הרכב ישראלי מרוויח יותר ממיליון שקל ברוטו.
כמה כסף אתם חושבים שזה ישאיר לקשר זר?
זו פשוט חשיבה מעוותת. לוותר על קשר זר (ואם יביאו שחקן בגרושים שבמקרה הטוב יהיה סביר זה אותו דבר מבחינתי) בשביל להביא את עמוס במקום קליימן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי מה רע בזה שקליימן ועמוס יתחרו על אפודת השוער?
נשמע לי מעולה כל עוד קליימן מוותר על הסעיף המיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות סוף השבוע 21-22/6 - דיונים
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:57 
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

זה הכי מדאיג.
הסדר צריך להיות הפוך.

אני מריח טרייד על אלרואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:59 
עוד פעם "טרייד על אלרואי"....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
לא הבנתי מה רע בזה שקליימן ועמוס יתחרו על אפודת השוער?
נשמע לי מעולה כל עוד קליימן מוותר על הסעיף המיותר

שזה עולה המון כסף שצריך להשקיע בחיזוק הרבה יותר חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
ב-3 עונות... מה קרה לשאר העונות? דני עמוס שוער טוב ולא יותר מזה לעומת זאת בוריס קליימן שוער טוב שיכול להפוך להיות מצויין.
בכל מקרה בוריס צריך להיות שוער ראשון במידה ולא יהיה טוב שיחליפו אותו במי שבא להם.

לפני 3 עונות הוא היה בן 23 ועלה עם ק"ש ליגה.
ועם פוטנציאל לא הולכים למכולת, לבוריס יש המון לשפר בשביל להיות שוער מצוין, היציאות שלו לכדורי גובה מזוויעות, והוא לא משרה על ההגנה את תחושת הביטחון ששוער צריך לתת.
אגב, אני לא נגד לתת להם התחרות על העמדה, אבל אי אפשר לתת לבוריס להיות שוער ראשון ואם לא אז להחליף, כי אז זה אומר שלפחות עד ינואר אתה נשאר עם שוער שלא ממצא את הפוטנציאל שלו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 17:14 
יובל כתב:

בדיוק בגלל זה אמרתי לפני כמה ימים שרב"ש צריך קודם כל להחתים מגן ימני וקשר,
ישר כולם קפצו שהוא יכול לעשות כמה דברים ביחד, אז לא. קודם שימצה כספית את העמדות הקריטיות, וממה שישאר, שיביא שוער, במידה ולא יישאר יותר מדי, קליימן לא אופציה רעה מדי,
זאת לפחות דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
יובל כתב:

בדיוק בגלל זה אמרתי לפני כמה ימים שרב"ש צריך קודם כל להחתים מגן ימני וקשר,
ישר כולם קפצו שהוא יכול לעשות כמה דברים ביחד, אז לא. קודם שימצה כספית את העמדות הקריטיות, וממה שישאר, שיביא שוער, במידה ולא יישאר יותר מדי, קליימן לא אופציה רעה מדי,
זאת לפחות דעתי.

עוד פעם, אני לא מאמין שרן והמועדון מתנהלים בשיטת, נחתים את X ונראה כמה ישאר ל-Y.
מקווה שאני צודק ושהסכום שהקציבו לקשר אמצע מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 17:17 
תשמע, אם יש לו שמות וסכומים לקשר, סבבה.
אבל לפי איך שזה נראה כרגע הוא עדיין מחפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 582 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: