תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
אני מאמין שבסופו של דבר המהלך לא יפגע בכמות המנויים, כיוון שהחתמה של שכטר - אם תקרה - תגרום למכירת מנויים יפה מאוד. מי שמנבא אחרת, מסתכל לדעתי באופן שגוי רק על גבולות הפורום הזה. עבור ה-2500 איש ממעגל המנויים החיצון, שיראו במסיבת עיתונאים לפתיחת העונה את רן בן שמעון יושב לשולחן עם גילי, שכטר ואחד-שניים משחקני החיזוק הזרים - זה זרז מעולה לעשות מנוי. וייב טוב סביב הקבוצה ונחזור למראות של שער 7 ו-5 סולד אאוט תוך כמה ימים מלפני שנתיים.

רק שיחתום כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:33 
ofer23 כתב:
joshsoos כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
joshsoos כתב:
זה לגיטימי בדיוק כמו להעלות מיסים למעמד הביניים בשביל להוריד למעמד הגבוה ( מה שבדיוק קרה בשנים האחרונות )

איך זה דומה?

אתה רציני? מעלים לי ולך את המחיר כדי לממן שחקן שמרוויח מאות אלפי יורו ( ואני בעד העסקה כמו שאתה יודע )

בהבדל אחד קטן ג'וש,
מסים זו חובה לשלם,
לעומת זאת רכישת מנוי (או חברות בעמותה) היא בחירה מרצון של כל אחד מאיתנו.

בהרבה הבדלים.
קודם כל שכטר מחוץ למשוואה. הוא לצורך האנלוגיה טובין חיצוניים שייטיבו עם האוכלוסייה. במשוואה ההנהלה/ בעלים והאוהדים.
אם ההנהלה לא היתה מגייסת כספים ושמה כסף מהכיס, הייתי מסכים שזה בעייתי מאוד.
כרגע כן מגייסים כספים, וכספים לא מבוטלים על מנת לחזק את הקבוצה. ההשתתפות של "העם" בחיזוק הקבוצה באמת גדול, אבל זו השתתפות תמורת משהו שייטיב עמך ישירות.
לגבי אלה שטוענים שזה מהלך שגוי- זה וויכוח אחר לגמרי ולא כך חד משמעי כמו שזה מוצג.
המציאות מסובכת וקל מאוד בסיטואציה הנוכחית להפול לסוג של מכבי נתניה/פ"ת/ אשדוד בלי תארים.
כולם יודעים הכי טוב מה נכון, אבל לא כולם מחליטים. אני חושב שזו אסטרטגיה לגיטימית, אבל ייתכן מאוד שתתברר כשגויה (כמו כל החלטה אחרת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:34 
שרון כתב:
הכי מצחיק זה אנשים שמדברים גבוהה גבוהה על "קבוצת אוהדים" והצורך שהקהל יחזיק את המועדון ויממן אותו, על המודלים של דורטמונד וסוונזי. אבל אז כשאותם אנשים צריכים להוציא מהכיס שלהם עוד 30 אגורות ליום כדי לעזור לקבוצה שלהם, הם פתאום מתחילים לרטון כמו זקנות

פשוט לא נכון.
התקציב בנוי מהרבה מאוד פקטורים, ומכירת מינויים הוא חלק, וברוב המקרים גם לא החלק העיקרי מהתקציב של הקבוצה.
הקהל לא אמור לממן את קיומו של המועדון ו/או הבאת שחקן כזה או אחר.
הקהל הוא חלק מהתקציב, ואפשר לנמק העלאת מינויים בהרבה מאוד סיבות אחרות, ולאו דווקא בהבאת שחקן, טוב ככל שיהיה.

במצב נורמלי היו אנשי מקצוע, שאמורים להביא את הכסף לתקציב המועדון.
מאחר והניהול בקבוצה חולה עד לא קיים, מוצאים כל פעם פיתרונות יצירתיים.
העלאת מחיר המינויים מקובל עלי, אם הוא מקביל למצב המשק.
לא נראה לי שזה המצב.

תמיד מחלקים אצלנו את סכום העלאת המחיר, לעלות יומית ו/או קופסת סיגריות ו/או מנת לפאלפל, ובצורה עקיפה נכנסים לכיס הפרטי של כל אחד מהאוהדים.
אנשים לא רוטנים כמו זקנות, אבל אולי אם היתה חשיבה מראש ולא שליפות מהמותן, ההסברים של גאוני השיווק, היו מקובלים על האוהדים.

שהעמותה תשקיע את הכסף בשידרוג המנגנון החולה, זה לטווח ארוך שווה הרבה יותר מעוד שכטר, שאני מאוד מאוד אוהב.

שיהיה לכולם שבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:35 
19 כתב:
אם הרעיון הוא עמותת אוהדים עם אחוזים במועדון שלא מוכנה להכניס יד לכיס לפעמים בשביל פרוייקטים חד פעמיים ו"ששכטר יילך לחיפה או למכבי ואנחנו נהיה טהורים ויהיה לנו כיף במקום השישי" אז שיסגרו את העמותה מחר.

ה"עמותה" לא הכניסה יד לכיס במקרה הזה, אם כבר הם היו צריכים להודיע שהם מעלים את מחירי החברות של העמותה כדי לממן את העסקה הזו, שזה עוד יותר מעוות מהרעיון הזה, אבל תואם את מה שכתבת פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
kobster כתב:
מבין את הדעות לכאן ולכאן.
העמותה, כחלק מבעלי המועדון, קיבלה החלטה שאני בטוח שהתקבלה אחרי לא מעט לבטים וספקות.
בעיני, מהרגע שהתקבלה החלטה התפקיד שלנו הוא לתת להם את הגב.
הלוואי וזו תהיה השנה האחרונה שנצטרך לחשוב מאיפה מגרדים את הכסף לתקציב. הלוואי והסאגה מול טביב תיגמר כמה שיותר מהר והמועדון יהיה במצב בו הוא מוכן לבעלים הבא. נמאס מהחרא הזה.

מי נתן לעמותה את המנדט לקבל החלטות כאלה? הרי כל הקיץ חזרו ואמרו שאין לעמותה שום קשר להתנהלות המקצועית של הקבוצה.

העמותה היא חלק מהבעלים של המועדון (אגב, מבחינת גודל היא מחזיקה בחלק הגדול ביותר) ולכן היא יכולה להחליט כאלו החלטות ביחד עם שאר חברי ההנהלה.
להגיד לך שזה לא היה קורה בלי ההסכמה שלהם ? אנחנו לא טיפשים ונאיבים. ברור שכן.
מה שכן, העמותה מייצגת את מי שבחר בה והיא, בניגוד לשאר הבעלים, גם חייבת דין וחשבון כתוצאה מכך ולכן יצאה ההודעה.

לא להיט, לא אופטימלי, לא אגיד שאני שלם עם זה ב 100%.
לצערי ולצערך, זה מה יש. אני שוב אחזור למשפט האחרון בתגובה שלי - הלוואי שהמועדון יהיה במצב בו בהוא יכול לעבור לבעלים נורמלי שיקח 100% ולא יצטרך לגרד כסף מפה ומפה. עד שזה יקרה, נאלץ לבלוע כמה גלולות מרירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:39 
שחר כתב:
19 כתב:
אם הרעיון הוא עמותת אוהדים עם אחוזים במועדון שלא מוכנה להכניס יד לכיס לפעמים בשביל פרוייקטים חד פעמיים ו"ששכטר יילך לחיפה או למכבי ואנחנו נהיה טהורים ויהיה לנו כיף במקום השישי" אז שיסגרו את העמותה מחר.

ה"עמותה" לא הכניסה יד לכיס במקרה הזה, אם כבר הם היו צריכים להודיע שהם מעלים את מחירי החברות של העמותה כדי לממן את העסקה הזו, שזה עוד יותר מעוות מהרעיון הזה, אבל תואם את מה שכתבת פה.

סמנטיקה. שנה את העמותה ב"מעורבות אוהדים".

אני לא מת על הרעיון של עמותה שמעורבת מעבר לנושאים שקשורים לאוהדים, אבל כרגע זה מה יש. אם צריך לשלם עוד 100 שקל בשביל ששכטר יהיה בהפועל, אני אעשה את זה, ובאהבה וברצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לשכטר, שגם מתברר כמהלך מעורר כבוד, עושה הרושם שנעשה מאמץ רציני וכנה לבנות קבוצה טובה
ולתקן את טעויות השנה שעברה. בהתחשב בכך, ובהתחשב בעובדה שאין לנו בעלים עשיר, אני לא רואה שום סיבה
שהקהל לא יביע אמון ותמיכה, וישלם טיפה יותר על מנוי.
וזה בלי קשר לעובדה שמחיר המנוי לא עלה כבר שנתיים, בזמן שהכול במדינה הזו מתייקר גם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:40 
לא לגיטימי בעליל .
אם ההנהלה של הפועל לא יכולה להביא שחקן כי אין כסף אז שלא יביאו אלא אם אנשים פרטיים מוכנים לשלם למען העסקה , אני לדוגמא הייתי מוכן לתת כסף אם, אבל עלייה של כל המנויים באופן גורף , בלי קשר למצבם הכספי של האנשים ובלי לשאול אותם זה דבר שלא יעשה ,
אם כבר היו צריכים לעלות את מחיר המנויים רק של חברי העמותה ואת החברות בה.

ואני חבר בעמותה .

נערך לאחרונה על ידי רוי האדום בתאריך 09 יוני 2013, 13:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
אני רק שאלה: מחירי הכרטיסים גם יקפצו? איך זה יעבוד? עדין משתלם לקנות מנוי שלא דרך "חבר" למי שמפספס משחק אחד או שניים בשנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
תכלס, מה שמפריע זה שנתנו דגש על העניין של שכטר.
יש עוד מספיק סיבות לעדכן את המחיר של המנוי שהיה יציב בשנתיים האחרונות.
סתם לדוגמא, בינואר 2010 המע"מ היה על 16% והחל משבוע שעבר הוא עומד על 18%, וזה מבלי לחשב את כל שאר המוצרים והשירותים שעלו בזמן הזה.
מצב מבאס, אבל זה מה יש.
החלק היותר חשוב בהודעה זה שהעמותה פועלת בצורה אקטיבית למציאת בעלים חדשים, מהלך שמסונכרן עם רמון. זה המוצא היחידי שלנו מהמצב הנוכחי, מקווה שיצליחו במאמצים שלהם כי יהיה קשה להמשיך ככה עוד עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
סתם לדוגמא, בינואר 2010 המע"מ היה על 16% והחל משבוע שעבר הוא עומד על 18%, וזה מבלי לחשב את כל שאר המוצרים והשירותים שעלו בזמן הזה.
מצב מבאס, אבל זה מה יש.
החלק היותר חשוב בהודעה זה שהעמותה פועלת בצורה אקטיבית למציאת בעלים חדשים, מהלך שמסונכרן עם רמון. זה המוצא היחידי שלנו מהמצב הנוכחי, מקווה שיצליחו במאמצים שלהם כי יהיה קשה להמשיך ככה עוד עוד.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:50 
kobster כתב:
מצב מבאס, אבל זה מה יש.

אה...הם כתבו בהודעה שהעמותה פועלת למציאת בעלים..עכשיו אפשר להרגע. פפפ..אנחת רווחה.

אתה כל כך מתממים שזה פשוט מעליב אותי עבורכם.
כנראה שזה מגיע למועדון שלנו שהעסקונה והחונטה השולטת ימשיכו לעשות בו ככל העולה על רוחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:50 
אני חושב שהבעייתיות פה היא הנסיון לקשור בין הרכש לבין העלייה במחיר המנוי וזו טעות.

לעובדה שכיום אין להפועל ת"א בעלים עם כיס עמוק, יש גם משמעויות כלכליות, לרבות עלייה במחירי המנויים, שהיא לגיטימית.

אני גם חושב שלגיטמי שעמותת האדומים מגבה את המהלך. גם אם היא לא מייצגת את כל הקהל, הרי שזה כרגע ארגון האוהדים הגדול ביותר. מטבע הדברים, אף פעם אי אפשר שכולם יסכימו לכל מהלך או החלטה של העמותה.

אין ספק גם שחלק מהבעיה התקציבית כיום קשורה לניהול שגוי (בעיקר להשתוללות בנושא הרכש בעונה שעברה) וצריך להזהר ממהלכים מהסוג הזה. יחד עם זאת, כהעלאה נקודתית, לא רואה בזה את סוף העולם. אם בזה קנינו לשנה הבאה קצת שקט כלכלי ויכולת להתחרות על שחקן כמו שכטר ושחקנים אחרים, זה בהחלט הופך את ההחלטה לקלה יותר מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
אם מדברים על נושא המנויים, עניין שחייבים להידרש אליו - המשתמש אנטיגונה העלה לא פעם את הבעיה בתמחור המנויים בשער 2 שאינם מתחת לגג. אף אחד לא עושה ולא יעשה מנוי לשם במחיר הנוכחי, וחייבים להשוות את המחירים שם למחירים בשער 7. אחרת, המקומות האלו ימשיכו להישאר ריקים למעט במשחקים הגדולים.

אשמח להתייחסות של העמותה בנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:52 
כרגע איך שלא תהפכו את זה העמותה היא זו שמייצגת את עמדת הקהל - לטוב ולרע. זה לא מייצג מאה אחוז וגם לא יכול לייצג מאה אחוז. כשהאוהדים באו בדרישה לרמון להביא שחקן ולרמון אין כסף אז הוא אמר - או שתעזרו לי להביא כסף, או שלא יהיה שכטר כי אין כסף. אנשים לקחו על עצמם את האחריות וארגנו כסף וגם הקהל הרחב נושא בעול (בעיניי בצורה מידתית).
אגב, בלי קשר לדיון, כמה אנשים מהוועד המנהל בעמותה או מהמתנדבים הם גם חלק מאותם 500 אלף שקלים שהקהל הצליח לאסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
כרגע איך שלא תהפכו את זה העמותה היא זו שמייצגת את עמדת הקהל - לטוב ולרע. זה לא מייצג מאה אחוז וגם לא יכול לייצג מאה אחוז. כשהאוהדים באו בדרישה לרמון להביא שחקן ולרמון אין כסף אז הוא אמר - או שתעזרו לי להביא כסף, או שלא יהיה שכטר כי אין כסף. אנשים לקחו על עצמם את האחריות וארגנו כסף וגם הקהל הרחב נושא בעול (בעיניי בצורה מידתית).
אגב, בלי קשר לדיון, כמה אנשים מהוועד המנהל בעמותה או מהמתנדבים הם גם חלק מאותם 500 אלף שקלים שהקהל הצליח לאסוף.

ובעוד חודש כשיימכרו את דמארי, יחזירו לנו את הכסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
ואני חייב להבין את הטענה הזאת שעמותת האדומים לא מייצגת את הקהל. למה לא? איזה גוף יכול לייצג את הקהל (לא רק גוף שקיים כרגע, באופן כללי)? יש עמותת אוהדים, היא מייצגת את האוהדים, גם אם חלק מהאוהדים בחרו לא להיות חברים בה. אגב, ההבדל היחיד בינה לבין עמותת הפועל אוסישקין היא אחוזי השליטה במועדון, שממש לא רלוונטית לעניין ייצוג האוהדים. הפועל אוסישקין לא מייצגת את האוהדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
המנויים שלנו גם ככה הכי יקרים בארץ בלי קשר לזה שאנחנו משלמים גם חברי עמותה.
עמותת האדומים הולכת לבקש מאיתנו חברי עמותה בקרוב מאוד. את הכסף שיאסף הם יכולים לנתב לאן שהם רוצים: רכש, מחלקת נוער, לרווחת האוהדים וכו'.
אם בעיני נבחרי העמותה להביא את שכטר זו מטרה עליונה, שישתמשו בכסף מקופת העמותה. אני מוכן אפילו להסכים לעליית מחירי המנויים אם יגידו שזה יגרום להורדת מחירי החברות עמותה השנה. אבל זה לא יקרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אם מדברים על נושא המנויים, עניין שחייבים להידרש אליו - המשתמש אנטיגונה העלה לא פעם את הבעיה בתמחור המנויים בשער 2 שאינם מתחת לגג. אף אחד לא עושה ולא יעשה מנוי לשם במחיר הנוכחי, וחייבים להשוות את המחירים שם למחירים בשער 7. אחרת, המקומות האלו ימשיכו להישאר ריקים למעט במשחקים הגדולים.

הבנתי שביורו צעירות בלאן סימנו את המושבים האלה ב-2 וב-13 כ"obstructed view" (לא ציינו את זה באתר אבל זו היתה הכוונה) ומכרו לשם במחיר מעט יותר זול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
אני מוכן אפילו להסכים לעליית מחירי המנויים אם יגידו שזה יגרום להורדת מחירי החברות עמותה השנה. אבל זה לא יקרה

חידוש חברות בעמותה אכן אמור לעלות פחות השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
kobster כתב:
מצב מבאס, אבל זה מה יש.

אה...הם כתבו בהודעה שהעמותה פועלת למציאת בעלים..עכשיו אפשר להרגע. פפפ..אנחת רווחה.

אתה כל כך מתממים שזה פשוט מעליב אותי עבורכם.
כנראה שזה מגיע למועדון שלנו שהעסקונה והחונטה השולטת ימשיכו לעשות בו ככל העולה על רוחם.

רשמתי לך בתגובה הקודמת, אנחנו לא טיפשים ולא נאיבים.
מה מתוך הפעולות שלהם יצא לפועל ? לא אני ולא אתה יודעים.
כמה אינטרס יש להם למצור רוכש שיקנה 100% ויאלץ אותם לוותר על ההשפעה שלהם במועדון ? שאלה טובה. אני מאמין להם כשהם אומרים שברגע שיגיע מישהו הם יזוזו הצידה. אתה יכול גם לבחור אחרת.
ניהלנו מספיק שיחות ואנחנו חושבים באותו ראש. רק בעלים חיצוני שמנותק מכל הבוחשים והמקורבים יוכל לעזור למועדון שלנו להבריא. עד אז, נשתדל לדלג בין הטפטופים של החרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
אגב, לדעתי האישית החזרת שכטר ו-וורמוט אלו שתי טעויות שהולכות לחנוק לנו את התקציב ב4-5 שנים הקרובות. כל אחד מהם יושב על חוזה שאין לנו דרך לצאת ממנו. אלו שני שחקנים שכרגע מועדים לפציעות, שכביכול כבר אין להם מטרה לשאוף לצאת שוב לאירופה ולהתקדם מהפועל עם חוזים כאלו.
אני אישית הייתי מעדיף שסכומים כאלו היו הולכים על שחקנים צעירים יותר ורעבים יותר כמו אבוחצירה ומוגרבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
יובל כתב:

הבנתי שביורו צעירות בלאן סימנו את המושבים האלה ב-2 וב-13 כ"obstructed view" (לא ציינו את זה באתר אבל זו היתה הכוונה) ומכרו לשם במחיר מעט יותר זול.

אם אתה כבר מזכיר ראות חלקית, אז צריך גם להוסיף את המקומות מאחורי העמודים. שם ובפינות השערים, צריך להשוות את המחירים לשער 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
אגב, לדעתי האישית החזרת שכטר ו-וורמוט אלו שתי טעויות שהולכות לחנוק לנו את התקציב ב4-5 שנים הקרובות. כל אחד מהם יושב על חוזה שאין לנו דרך לצאת ממנו. אלו שני שחקנים שכרגע מועדים לפציעות, שכביכול כבר אין להם מטרה לשאוף לצאת שוב לאירופה ולהתקדם מהפועל עם חוזים כאלו.
אני אישית הייתי מעדיף שסכומים כאלו היו הולכים על שחקנים צעירים יותר ורעבים יותר כמו אבוחצירה ומוגרבי...

אתה תמיד יכול לנסות למכור אותם. אבל למה לראות את זה ככה? אתה מבטיח לעצמך שב-5-4 עונות הקרובות ישחקו אצלך שני ישראלים בכירים שלקבוצות אחרות אין אותם (למכבי יש את זהבי, לחיפה תהיה בעיה בעונות הקרובות אלא אם יחזירו את רפאלוב).
כל הראייה הזו של "צעירים" ו"רעבים" לא מוכיחה את עצמה אם אתה רוצה להיות מועדון שזוכה בתארים, מעפיל לאירופה ואולי מגיע לצ'מפיונס ומבטיח את עצמך כלכלית גם בלי רוכש בטווח מיידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:03 
ערן כתב:
אני מאמין שבסופו של דבר המהלך לא יפגע בכמות המנויים, כיוון שהחתמה של שכטר - אם תקרה - תגרום למכירת מנויים יפה מאוד. מי שמנבא אחרת, מסתכל לדעתי באופן שגוי רק על גבולות הפורום הזה. עבור ה-2500 איש ממעגל המנויים החיצון, שיראו במסיבת עיתונאים לפתיחת העונה את רן בן שמעון יושב לשולחן עם גילי, שכטר ואחד-שניים משחקני החיזוק הזרים - זה זרז מעולה לעשות מנוי. וייב טוב סביב הקבוצה ונחזור למראות של שער 7 ו-5 סולד אאוט תוך כמה ימים מלפני שנתיים.

רק שיחתום כבר.

שלחת כבר קורות חיים למושיק? בדיוק מהרעיונות שהוא אוהב...לפזר אבק כוכבים על אוהדים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:03 
unknown כתב:

אם שכטר מגיע , הוא וורמוט זה הדבר הכי טוב שיכול להיות למועדון הזה.
מניות לעוד כמה שנים בטוחות שמבססות התקפה טובה.

כל שחקן יכול להיפצע אין מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
unknown כתב:

אתה תמיד יכול לנסות למכור אותם. אבל למה לראות את זה ככה? אתה מבטיח לעצמך שב-5-4 עונות הקרובות ישחקו אצלך שני ישראלים בכירים שלקבוצות אחרות אין אותם (למכבי יש את זהבי, לחיפה תהיה בעיה בעונות הקרובות אלא אם יחזירו את רפאלוב).
כל הראייה הזו של "צעירים" ו"רעבים" לא מוכיחה את עצמה אם אתה רוצה להיות מועדון שזוכה בתארים, מעפיל לאירופה ואולי מגיע לצ'מפיונס ומבטיח את עצמך כלכלית גם בלי רוכש בטווח מיידי.

אתה באמת חושב שאנחנו עולים על חיפה בגלל שכטר? או "שיש להם בעיה" ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ערן כתב:

רק שיחתום כבר.

שלחת כבר קורות חיים למושיק? בדיוק מהרעיונות שהוא אוהב...לפזר אבק כוכבים על אוהדים...

ככה עובד שיווק, ואני אוהב את העולם הזה ואיך שהוא עובד בדיוק כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:05 
אגב, אתם מודעים לעובדה שהעלאת מחירי מנויים זה לא משהו שהמציאו בהפועל ת"א?
מה תגידו על אוהדי מנצ'סטר סיטי, שיש להם בעלים שיכול לקנות 20,000 שכטרים, אבל נאלצים להתמודד בשנתיים האחרונות עם עלייה של 15% במחירי המנויים?
אגב 2, העלאת המחירים השנה מגיעה אחרי שנתיים שלא נגעו לכם במחיר.
אגב 3, לפני שאתם צורחים "גם ככה אלו המנויים היקרים בארץ!!!111", תבדקו כמה עולים המנויים של מכבי, וכמה מתכננת לקחת חיפה באצטדיון החדש. אתם רוצים לאהוד קבוצה גדולה בישראל? תשלמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:06 
ראצ'ו כתב:

היא לא מייצגת שום עמדת קהל, היא מייצגת את מי שעשה בה חברות והביע בה אמון. היא בטח לא צריכה להתערב בשיקולים מקצועיים כמו שאתה חזרת על עצמך מיליון פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: