האדס כתב:
היא שאלה אותו לכמה שנים אז מה הוא עונה לה?
"שנתיים, שלוש, לא יודע"
מה זה החרא הזה? מי אתה יא גנב דעת?
וזה בדיוק אבל בדיוק איך שהמועדון שלנו נראה.
בגלל זה אני משתגע שכל המיקוד והתקווה הולכים לרב"ש.
בחייאת רבעק, איך אפשר לעבוד במערכת כזאת שהראש שלה אשכרה לא יודע מה יהיה מחר?!
אני לא מכיר את לובין אישית, לא מכיר את החברים שלו, אני בכלל לא יודע מה הוא עושה במועדון בפועל ומה הוא תכל'ס יודע.
אני רק יודע דבר אחד, הפועל תל אביב מתנהלת כמו הביצים שלי, וזאת עובדה. מה שקרה שנה שעברה היה פסיכי, ולא, לא קשור לזה שיצאנו מטביב, עם כמות הכסף שהושקעה (של מי הכסף חוץ מהקהל והמשקיעים? למה מי שהשקיע את הכסף לא בוחר מי ינהל לו אותו כמו בכל עסק או מועדון נורמלי?) יכולנו להתנהל בצורה הרבה יותר הגיונית מתומר בן יוסף אוכל ביסלי באימונים, וחיימוביץ' שמי בכלל זוכר שהוא בקבוצה, וזרים הזויים. אז נסעתי נתב"ג כדי שורמוט יבוא, אני מרגיש שההנהלה משתמשת בתקשורת להפעיל לחץ עלינו ועל שחקנים במקביל. יודעים מה, אני לא אתפלא אם לובין באמת לא יודע לכמה זמן רב"ש אמור לחתום, ואני באמת לא מאשים אותו, אולי אדם אחר מנהל משא ומתן, אבל זה העניין, המערכת התפוררה, יותר מידי חיצים ליותר מידי כיוונים, אף אחד לא יודע מי עושה מה, לאף אחד לא ברור מה הסמכות של השני.
לא יודע מי מנסה לנהל לנו את המועדון, מי שזה לא יהיה הוא כשלון קלוסאלי, והוא חייב לעוף.
ברור שאם היה בעל בית לקבוצה, כל זה לא היה קורה, והאמת, גם אם נעיף את לובין או מי שלא אחראי לאין מצב הזה, את מי ימנו? מי ימנה אותו? מי בעל הבית? של מי הכסף שמשחקים איתו? מי נותן דין וחשבון למי אם בכלל?