תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 23:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 784 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כרטיסים לדרבי
הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 14:40 
גם המצב שיש קדימות למנויים נכפה עליך, והוא התחיל בערך לפני 3-4 שנים. קודם זה היה כל הקודם זוכה.
עם זה אתה מסכים, ועם זה לא.

עכשיו, אם מישהו רוצה לשנות, יתכבד וישנה, עד אז, אתם תמשיכו ליילל בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
ראשית, קצת מצחיק לשמוע אותך מדבר על שפה תוקפנית...
שנית, אם לא קלטת למה עניתי לו ככה, כדאי שתקרא מה ובעיקר איך שהוא כתב. כתיבה תוקפנית גורמת לתגובה דומה ( משהו שאתה אמור להכיר כאמור... ).

לענין, גם מי ששילם 500 ש"ח קיבל משהו בתמורה- חלק מהקבוצה. זכות למשחקי חוץ הולכת בעולם בראש ובראשונה למי שמגיע למשחקים, בית או בית וחוץ, או לחברי מועדון. זו לא המצאה שלי. חברי עמותה אינם אף אחד מהדברים האלה.
ולפי ההגיון שכרטיסים מגיעים למי שקנה חלקים בהפועל, כמדומני ש50% מהכרטיסים צריכים ללכת לחיים רמון, 10% למאיר תושב, 7% לבכור צבאן וכן הלאה, ורק 20% לחברי העמותה, לא? למה זה לא קורה? ומאחר וכאמור מי שקנה אחוזים קיבל גם תמורה, אותם אחוזים, למה שלא ניתן עדיפות גם למי שקנה עשר חולצות לכל המשפחה שלו והכניס בכך אלפי שקלים יותר ממנו למועדון?

אתה מוזמן לצחוק. הוא לא הצדיק שום תקיפה שלך, אבל זה מגוחך, כי אתה תוקפני תמיד וכלפי כל מי שלא מסכים איתך. אתה טוען שגם אני? נו מילא.

לעניין, מי ששילם 500 שקל עשה זאת מבלי שקיבל שום דבר חומרי בתמורה, ורק בגלל שהוא חושב שבזה הוא יציל את המועדון (גם אם לא תסכימו עם הקביעה הזו). במסגרת היכולות של העמותה, הובטח לחברים בה הטבות כאלה ואחרות. הטענה שלך היא שזה לא מוסרי. ובכן, מוסר מסתבר זה עניין סובייקטיבי. כי לאנשים אחרים זה נראה טרוויאלי לחלוטין. כמו שתכעס שמגה נותנת הנחה לחברי מועדון ע"פ אנשים שקונים באופן קבוע.
המועדון חייב את קיומו לעמותה, ולכן שיתוף פעולה של רמון איתה הוא לא בלתי סביר כמו שאתה מציג את זה.
הצעת הטבות לחברי עמותה אינה כפייה של אנשים להצטרף אליה, כשם שמבצעים שחברות נותנות בשביל לצרף אנשים אינם כאלה.

והנה הבעיה האמיתית- במקום לנסות לדחוף את השקפתך בנוגע לעמותת האוהדים, ולדאוג שהיא תקיים את כל מה שאתה חושב שהיא צריכה לקיים, אתה מקטר בפורום מהיום הראשון שהיא הוקמה. אז שיהייה לך בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
גם המצב שיש קדימות למנויים נכפה עליך, והוא התחיל בערך לפני 3-4 שנים. קודם זה היה כל הקודם זוכה.
עם זה אתה מסכים, ועם זה לא.

עכשיו, אם מישהו רוצה לשנות, יתכבד וישנה, עד אז, אתם תמשיכו ליילל בפורום.

אז אני מבין שלא הייתה לנו סיבה ל"בכות" על טביב, זה פשוט היה מצב "קיים", שנכפה עלינו.
תהיה רציני.

לגבי המנויים, הסיבה שאני "בעד" היא בשביל להבטיח שאוהדי הפועל יהיו אלו שיקנו את הכרטיס,
מועדון אוהדים אמור להבטיח גם את זה. ברגע שאתה מוכר ל"חברי" עמותה אתה לא משיג שום דבר נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 15:29 
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:
ראשית, קצת מצחיק לשמוע אותך מדבר על שפה תוקפנית...
שנית, אם לא קלטת למה עניתי לו ככה, כדאי שתקרא מה ובעיקר איך שהוא כתב. כתיבה תוקפנית גורמת לתגובה דומה ( משהו שאתה אמור להכיר כאמור... ).

לענין, גם מי ששילם 500 ש"ח קיבל משהו בתמורה- חלק מהקבוצה. זכות למשחקי חוץ הולכת בעולם בראש ובראשונה למי שמגיע למשחקים, בית או בית וחוץ, או לחברי מועדון. זו לא המצאה שלי. חברי עמותה אינם אף אחד מהדברים האלה.
ולפי ההגיון שכרטיסים מגיעים למי שקנה חלקים בהפועל, כמדומני ש50% מהכרטיסים צריכים ללכת לחיים רמון, 10% למאיר תושב, 7% לבכור צבאן וכן הלאה, ורק 20% לחברי העמותה, לא? למה זה לא קורה? ומאחר וכאמור מי שקנה אחוזים קיבל גם תמורה, אותם אחוזים, למה שלא ניתן עדיפות גם למי שקנה עשר חולצות לכל המשפחה שלו והכניס בכך אלפי שקלים יותר ממנו למועדון?

אתה מוזמן לצחוק. הוא לא הצדיק שום תקיפה שלך, אבל זה מגוחך, כי אתה תוקפני תמיד וכלפי כל מי שלא מסכים איתך. אתה טוען שגם אני? נו מילא.

לעניין, מי ששילם 500 שקל עשה זאת מבלי שקיבל שום דבר חומרי בתמורה, ורק בגלל שהוא חושב שבזה הוא יציל את המועדון (גם אם לא תסכימו עם הקביעה הזו). במסגרת היכולות של העמותה, הובטח לחברים בה הטבות כאלה ואחרות. הטענה שלך היא שזה לא מוסרי. ובכן, מוסר מסתבר זה עניין סובייקטיבי. כי לאנשים אחרים זה נראה טרוויאלי לחלוטין. כמו שתכעס שמגה נותנת הנחה לחברי מועדון ע"פ אנשים שקונים באופן קבוע.
המועדון חייב את קיומו לעמותה, ולכן שיתוף פעולה של רמון איתה הוא לא בלתי סביר כמו שאתה מציג את זה.
הצעת הטבות לחברי עמותה אינה כפייה של אנשים להצטרף אליה, כשם שמבצעים שחברות נותנות בשביל לצרף אנשים אינם כאלה.

והנה הבעיה האמיתית- במקום לנסות לדחוף את השקפתך בנוגע לעמותת האוהדים, ולדאוג שהיא תקיים את כל מה שאתה חושב שהיא צריכה לקיים, אתה מקטר בפורום מהיום הראשון שהיא הוקמה. אז שיהייה לך בהצלחה.

תגובה קשקשנית ושקרנית. אני הגבתי בתקיפות כלפי מי שכתב בתקיפות. אתה לא מבין את זה, כי אתה בדיוק כזה שכמעט כל התגובות שלך הן כאלה, וגורמות לאנשים כמוני להגיב בתמורה וכו' וכו'. הלאה עם הקשקושים ההזויים, אני לא מקטר בפורום מהיום שהיא הוקמה, בקושי הגבתי בעניין, קשקשן שקרן. לא טענתי שזה לא מוסרי ואין לי בעיה שיוצעו הטבות שונות לחברי עמותה. התגובות שלי כאן הגיעו מכיוון הבעיה עם הכרטיסים, נושא שאני מתעסק בו מאז ומתמיד, יצור, והבעיה שלי היא עם הנהלת הפועל ת"א. וזהו, שלום לך טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
תגובה קשקשנית ושקרנית. אני הגבתי בתקיפות כלפי מי שכתב בתקיפות. אתה לא מבין את זה, כי אתה בדיוק כזה שכמעט כל התגובות שלך הן כאלה, וגורמות לאנשים כמוני להגיב בתמורה וכו' וכו'. הלאה עם הקשקושים ההזויים, אני לא מקטר בפורום מהיום שהיא הוקמה, בקושי הגבתי בעניין, קשקשן שקרן. לא טענתי שזה לא מוסרי ואין לי בעיה שיוצעו הטבות שונות לחברי עמותה. התגובות שלי כאן הגיעו מכיוון הבעיה עם הכרטיסים, נושא שאני מתעסק בו מאז ומתמיד, יצור, והבעיה שלי היא עם הנהלת הפועל ת"א. וזהו, שלום לך טמבל.

ואני בדיון הצדקתי את השפה המגוחכת?
שלום גם לך, טרחן מטופש.

אגב, מה שהכי יפה זה שבסופו של דבר, הדבר היחיד שאתה עושה זה לקטר, וחברי העמותה יקבלו עדיפות על אפך וחמתך. יא רשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 16:00 
נניח שיש יורוליג בכדורגל והפועל משתתפת .
המנויים הרגילים יגיעו למשחקי הליגה הרגילים
וחברי העמותה יגיעו למשחקי היורוליג ולדרביים - נשמע מוכר ?

אתה רוכש מנוי לך ולילדים בכדורגל ובכדורסל ,
אתה נוסע למשחקי גביע הטוטו , הגביע ומשחקי החוץ בשני ענפי הספורט ,
אתה חי ונושם הפועל בכל מתיחת ירך ,
בסוף אדום מדמך מחליט אם תהיה לך האפשרות בכלל לרכוש כרטיס ?
בושה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
אדומיניו כתב:
נניח שיש יורוליג בכדורגל והפועל משתתפת .
המנויים הרגילים יגיעו למשחקי הליגה הרגילים
וחברי העמותה יגיעו למשחקי היורוליג ולדרביים - נשמע מוכר ?

אתה רוכש מנוי לך ולילדים בכדורגל ובכדורסל ,
אתה נוסע למשחקי גביע הטוטו , הגביע ומשחקי החוץ בשני ענפי הספורט ,
אתה חי ונושם הפועל בכל מתיחת ירך ,
בסוף אדום מדמך מחליט אם תהיה לך האפשרות בכלל לרכוש כרטיס ?
בושה !

אתם מדברים כאילו חברי העמותה זה אנשים שאוהדים הפועל מהדאבל.
וכאילו עשרת אלפים מנויים הולכים אחרי הפועל כבר 30 שנה.

בפועל, אין חבר עמותה שיכל להרשות לעצמו מנוי ולא עשה.
בפועל, חברי העמותה עשו את אחד המעשים הכי חסרי אנוכיות שנראו פה.
בפועל, בזכות העמותה יש הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 16:49 
ג'וש,
התוקפנות שלך,שלרוב(ובמקרה הזה במיוחד) מלווה באינטרסנטיות ונימה שחצנית,מתחילה להמאס.
אני חבר עמותה,ששילם גם 500 ש"ח דמי חברות,וגם 1480 ש"ח מנוי לשער 2 דרך "חבר",ואני גם לא מפסיד משחקי חוץ,אפילו בק"ש ובב"ש.
רוב רובם של מתנדבי העמותה הם כמוני,ובטח יושבי שער 2 שביניהם(כן,גם בנושא ההגעה למשחקי חוץ=משפחת אלישיב,למשל.או משפחת מוזס,ועוד רבים וטובים).כנ"ל גם לגבי יושבי 2 ו-5,כמובן.ואני אומר זאת מהיכרות אישית.
בתקנון העמותה הובטח לכל חברי העמותה,ללא קשר לגודלה הכספי של החברות,קדימות ברכישת כרטיסי חוץ למשחקים שהביקוש להם רב.אם אינך "מאמין ברעיון העמותה",היית יכול לעשות חברות רק לשם ההבטחה הזאת.
זה כמו שישראכרט עשו הטבה לאוהדי הפועל,ונתנו להם עדיפות ברכישת כרטיסים.למה על זה אתה לא מתלונן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כרטיסים לדרבי חוץ
הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 16:50 
joshsoos כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
joshsoos כתב:
אז מחצית הכרטיסים מוגרלים גם לאנשים שאפילו אין להם מנוי, ומי שיש לו מנוי יוכל גם לקנות מלאן. בדיחה, בשביל זה לא צריך עמותה, מספיק את ההנהלה הכושלת שלנו.

מה הבעיה עם זה?
חברי העמותה הם הבעלים של הקבוצה. הקבוצה בבעלותנו. אנחנו שותפים, ויש לנו אחוזים . אתה באמת לא מבין את ההבדל בין אוהד שהוא שותף בקבוצה, לבין אוהד שכל מה שהוא עשה זה לקנות כרטיס כניסה למשחקי הקבוצה?

לפי דעתי 100% מהכרטיסים צריכים להיות מוקצים לחברי העמותה.
רק אם יישארו כרטיסים אחרי שכל חברי העמותה קיבלו הזדמנות לרכוש - הכרטיסים צריכים ללכת לבעלי המנויים.
ורק אז - כרטיסים לכל היתר.

עמותת האדומים :ROSE:

ז"א שאם קנית מניה של חברת טבע, יש לך הנחה בתרופות שלה? תור מיוחד בבית מרקחת?
אז לאדם נייטרלי שקנה מניה בהפועל כתרומה כי חבר שכנע אותו יש עדיפות על פני מנוי. הוא יכול להיות אפילו אוהד מכבי או בית"ר רחמנא ליצלן.
ולאוהד הפועל שקנה מניה ולא הולך למשחקים יש עדיפות על פני מנוי שלא קנה.
ואוהד הפועל שהוא מנוי וקנה מניה יקנה כרטיס בעמותה ואז יוכל לקנות גם במכירה אצל משרד הספסרים.
אוהדים שכל מה שעשו זה 'לקנות כרטיס כניסה' הם הזכות לקיום הקבוצה, הם הקבוצה, כך זה בכל העולם. אתה באמת לא מבין את זה?

ואם אתה הבעלים של הקבוצה, נעים מאוד, למה לא החתמת את זהבי?

כל הדוגמאות שאתה מביא הן יפות ברמת התיאוריה. בפועל, רובם המכריע של האנשים שנכנסו כשותפים בהפועל תל אביב הם לא אנשים נייטראלים שחבר שכנע אותם, ולא אוהדי מ*בי וביתר. הם אוהדי הפועל.
כן, אוהד הפועל שקנה מניה ולא הולך למשחקים, צריך לקבל עדיפות על פני מנוי שלא קנה.
כן, אוהדים שקנו מנויים הם הזכות לקיום הקבוצה, אבל לא רק הם. גם שאר האוהדים הם הזכות לקיום הקבוצה, ולכן כאשר יש מספר כרטיסים מוגבל אז הבעלים יקבלו הקצאה לפני אלה שאינם בעלים.
כן, אם מחר יהיה מחסור עולמי בתרופות ורק 500 איש יוכלו לקבל תרופה שתציל את חייהם - זה יהיה לגיטימי שהנהלת טבע תחליט שבעלי המניות יקבלו עדיפות ברכישת התרופה.

ואגב, למיטב ידיעתי בכל העולם מי שמקבלים עדיפות בהקצאת כרטיסים למשחקי חוץ הם חברי מועדון האוהדים, לא המנויים. מכיוון שכרגע עמותת האדומים זה מועדון האוהדים היחידי של הפועל תל אביב, אז גם עפ"י מה שנהוג בעולם אנחנו צריכים לקבל עדיפות בהקצאת הכרטיסים.

נ.ב.
אני לא החתמתי את זהבי בדיוק מאותה סיבה שגולדהאר לא החתים את כריסטיאנו רונאלדו, ושהשיח' של מנצ'סטר סיטי לא החתים את מסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:10 
אגב,ג'וש,סתם שאלה,שאני רוצה שתענה לי עליה:
איפה במנוי רשום לך שמגיעה לך עדיפות בקניית כרטיסים למשחקי חוץ,כפי שרשום לנו בנספח כרטיסי חברות העמותה?
לכל מי שמעוניין לעודד את הפועל בדרבי שמכבי מארחת,מגיעה האפשרות לרכוש כרטיס.אם יש רק 1600 כאלה,עדיפות הראשונים היא למנויים שגם חברי עמותה,נקודה.
יש לנו 9000 מנויים,ו-3500 חברי עמותה.כך שאי-אפשר לרצות את כולם,ויותר מגיע למי שהוא גם וגם.
די,גם אתה יכול להודות,שלא תמיד אתה צודק,ובטח לא במקרה הזה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
אורביט הבעיה היא עם זה שזה רשום במטרה להפוך את התשלום לכדאי.
כמו שאמרתי אני לא רוצה לקנות ומעולם לא קניתי כרטיס לדרבי חוץ, אבל זה ממש לא משנה.

מועדון אוהדים אמור לדאוג לרווחת האוהדים, דברי כגון:
מכירת כרטיסים, מנויים, הסעות וכו'.

עמותה שהינה חלק מבעלי הקבוצה אמורה לדאוג לדברים כגון:
ניהול תקציב, חלוקת משאבים, מינוי צוות מקצועי וכו'.
ולעשות את זה באמצעות שליחת נציגים ל"דירקטוריון".

כאשר הדברים מתערבבים, כמו מתן הנחות, אזי מועדון האוהדים מתחיל להשפיע על תקציב
או
שחברי "דירקטוריון" משחדים את המצביעים הפוטנציאלים, בך שמספקים להם הטבות שלא ניתנות לאחרים.

בשני המקרים מדובר משהו פסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
אגב, עוד הערה על זה ש"כל אחד יכול לעשות חבר עמותה, גם אוהד מכבי ובית"ר".
אז גם כל אחד יכול לעשות מנוי, גם אוהד מכבי ובית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כרטיסים לדרבי
הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:43 
אדום נחמד כתב:

גם.
וגם קניית מנוי היא לא הקריטריון היחידי למידת האהדה.
גם חייל קרבי שלא עושה מנוי כי הוא בצבא רוב הזמן, וכשהוא בא לבלומפילד הוא מעודד בטירוף כמו 5 אוהדים אחרים - לא פחות אוהד ממישהו שעשה מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:48 
אל דוד,
למעט הדרבי הקודם,לא ראיתי הנחות לחברי עמותה.
גם במקרה הזה-אין שום הנחה כספית,אלא רק זכות ראשונים לקניית כרטיס לדרבי ב-100 שקל,שהולכים ישירות לקופת מכבי,שמארחת את הדרבי(מניח גם,שזהו שיקולך שלא לרצות לקנות כרטיס לדרבי חוץ,לא?).וזאת,במקום של-9000 המנויים תהיה אותה.
מה פסול בכך?

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 01 פברואר 2013, 17:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אדום נחמד כתב:

גם.
גם חייל קרבי שלא עושה מנוי כי הוא בצבא רוב הזמן, וכשהוא בא לבלומפילד הוא מעודד בטירוף כמו 5 אוהדים אחרים - לא פחות אוהד ממישהו שעשה מנוי.

אני מסכים עם שניכם, לכן מבחינתי מנויי וכמות משחקים היא לא משהו שראוי להזכיר כמדד לאהדה.
צריך להיות מועדון אוהדים, אם אוהדים של קבוצות אחרות ירצה לשלם כסף בשבילו אין לנו מה לעשות, אבל לפחות אנחנו כקהל נוכל "לנצל" את הכסף הזה לטובתינו.
אם למשל אני גר באילת, אז למשחקים חוץ / בית אני לא ממש יכול להגיע, אבל אם "ברצלונה" מגיעה לארץ אני כן ארצה לבוא, למה זה לא מגיע לי?
אנחנו חייבים לבנות מודל שתומך בכלל האוהדים ולא במעטים שבהם, כי בינינו ה 1000 מנויים הם מיעוט אז על אחת כמה וכמה 3000 חברי העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אדום נחמד כתב:

גם.

נכון
ולכן לחיילים למשל יש אפשרות לקנות מנוי מוזל עם מספר מועט של משחקים.
וראוי שהעמותה תפנה משאבים גם לטובת אוהדינו החיילים.
כל זה לא רלוונטי לנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
אורביט כתב:
אל דוד,
למעט הדרבי הקודם,לא ראיתי הנחות לחברי עמותה.
גם במקרה הזה-אין שום הנחה כספית,אלא רק זכות ראשונים לקניית כרטיס לדרבי ב-100 שקל,שהולכים ישירות לקופת מכבי,שמארחת את הדרבי(מניח גם,שזהו שיקולך שלא לרצות לקנות כרטיס לדרבי חוץ,לא?).וזאת,במקום של-9000 המנויים תהיה אותה.
מה פסול בכך?

זה הרעיון שמאחורי.
אין שום סיבה שחברי עמותה יתועדפו על פני אוהדים אחרים, על אחת כמה וכמה שדבר מותנה בדבר (חברות בעמותה כמועדון אוהדים וגם ב"בעלים").
זה יוצר מצב מעוות לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
מנויים שהם חברי עמותה צריכים להיות הראשונים. אחכ מנויים ובסוף חברי עמותה ללא מנוי.
העונה קשה לפקח על זה כי חצי רוכשים מארגונים מסוימים. מקווה שבעונה הבאה מחיר לחבר עמותה ומנוי ביחד יעלו קצת יותר ממנוי רגיל כך שלא נצטרך לרכוש בחבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 19:54 
אם העמותה כל כך צודקת במעשה הזה , מדוע היא לקחה רק 700 כרטיסים ?
הרי יש לה מעל 3000 חברים . עוד 800 יכלו ליהנות מהחברות .
יכול להיות שגם העמותה מבינה שזהו מעשה לא מקובל ?
לא , בטח אני צריך להגיד תודה על ההתחשבות שהשאירה אותי להתבוסס מול לאן .
תודה , אבל לא תודה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
אדומיניו כתב:
תודה , אבל לא תודה !

חצי חצי בכרטיסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
אדומיניו כתב:
תודה , אבל לא תודה !

ונניח שהעמותה חושבת שמגיע לה כל הכרטיסים, אבל מבינה שגם לאוהדים שלא חברים בעמותה צריכה להיות האפשרות לבוא למשחק? זו סיבה לביקורת גם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
מנויים שהם חברי עמותה צריכים להיות הראשונים. אחכ מנויים ובסוף חברי עמותה ללא מנוי.
העונה קשה לפקח על זה כי חצי רוכשים מארגונים מסוימים. מקווה שבעונה הבאה מחיר לחבר עמותה ומנוי ביחד יעלו קצת יותר ממנוי רגיל כך שלא נצטרך לרכוש בחבר.

הוחלט כבר שחברות עמותה הולכת להיות בעבור תשלום שנתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:21 
שבתאי יחבס כתב:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:25 
מכל הדיון המרתק הזה,
מישהו יודע מתי תפתח המכירה בלאן ומתי ואיך המכירה בעמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:37 
אורביט, זה פשוט מצחיק שאתה ואחרים מנסים להדביק לי אינטרסנטיות כשמי שאינטרסנט הוא אתם, הרי אותי מעניין המכנה המשותף הגדול ביותר ( ואני מבטיח לך חגיגית שאני הראשון שכתב אי פעם על המנגנון הראוי לחלוקה של כרטיסי חוץ וזה משהו שלא ישרת אותי אישית, ואני כבר לא מדבר על דברים אחרים שכתבתי בענייני כרטיסים ומנויים לאורך יותר מעשור ) ועוד יותר מגוחך זה לכתוב נימה שחצנית, כי לא אני מצמיד לעצמי כמו הרבה כאן תואר של אוהד דגול שהציל את המועדון, שיש לו עדיפות על אחרים ואני כבר לא מדבר על המשפט המסיים שלך, הרי אין ספק שזה שכתבת שאתה צודק ואני לא זה גם צנוע ואפילו ישכנע אותי. אז אני רגיל, כי התמודדות עם ביקורת זה לא משהו חזק בפורום הזה וההגנה הכי טובה היא התקפה. וואלה, גם לי נמאס, אבל זה העדר שאני חי בו. אותה תוקפנות הייתה כלפיי וכלפיי כל מי שהעיז לצאת כנגד אותו דיל או דומה בפעמים הקודמות שהוא עלה בשנה האחרונה.
זה מאוד נחמד שבתקנון העמותה נכתב שיש עדיפות, רק שהעמותה, מה לעשות, לא מנהלת את הפועל ולא יכולה להחליט כאלה החלטות. אם מחר מישהו יפתח ארגון אוהדים ויכתוב בתקנון שיש עדיפות לכרטיסי חוץ לחברי הארגון, תהיה לו כזו? מכירת כרטיסים היא בסמכות המועדון בלבד. לכן גם אין לי טענות לעמותה, אלא לכלום ושום דבר שמנהל אותנו, לא הייתה להם שום סיבה והצדקה לעניין הזה. אז נחמד שהחלטת שמגיע למי שהוא גם מנוי וגם חבר עמותה, אבל אז יבוא מישהו ויגיד לך כאמור, שהוא קנה מנוי לשער 2 במחיר מלא ושילם הרבה יותר ממה ששילם מישהו לשער 5 או 7 גם אם האחרון קנה גם חברות בעמותה, אז לו מגיע יותר. ואני בא ואומר שאם הרעיון הוא מי שקנה אחוזים בהפועל, אז לחיים רמון מגיעים 50% מהכרטיסים, לצבאן 10% וכו' ורק 20% מהכרטיסים יגיעו לחברי העמותה.
העמותה אינה מועדון אוהדים ומאוד רצוי שלא תהיה. תחת כנפיה יכול וצריך לקום מעין גוף שכזה, שיפנה לכלל האוהדים וייתן עדיפות למנויים -רצוי אם אפשר טכנולוגית גם למתמידים- במשחקי חוץ ולחברי מועדון שאינם מנויים במשחקי בית, נדמה לי שדקלמתי את זה כאן כבר פעם או פעמיים. עד אז, עדיפות למשחקי חוץ חייבת להיות אך ורק ולמנויים בלי הבדל דת, גזע, או עמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אורביט, זה פשוט מצחיק שאתה ואחרים מנסים להדביק לי אינטרסנטיות כשמי שאינטרסנט הוא אתם, הרי אותי מעניין המכנה המשותף הגדול ביותר ( ואני מבטיח לך חגיגית שאני הראשון שכתב אי פעם על המנגנון הראוי לחלוקה של כרטיסי חוץ וזה משהו שלא ישרת אותי אישית, ואני כבר לא מדבר על דברים אחרים שכתבתי בענייני כרטיסים ומנויים לאורך יותר מעשור ) ועוד יותר מגוחך זה לכתוב נימה שחצנית, כי לא אני מצמיד לעצמי כמו הרבה כאן תואר של אוהד דגול שהציל את המועדון, שיש לו עדיפות על אחרים ואני כבר לא מדבר על המשפט המסיים שלך, הרי אין ספק שזה שכתבת שאתה צודק ואני לא זה גם צנוע ואפילו ישכנע אותי. אז אני רגיל, כי התמודדות עם ביקורת זה לא משהו חזק בפורום הזה וההגנה הכי טובה היא התקפה. וואלה, גם לי נמאס, אבל זה העדר שאני חי בו. אותה תוקפנות הייתה כלפיי וכלפיי כל מי שהעיז לצאת כנגד אותו דיל או דומה בפעמים הקודמות שהוא עלה בשנה האחרונה.
זה מאוד נחמד שבתקנון העמותה נכתב שיש עדיפות, רק שהעמותה, מה לעשות, לא מנהלת את הפועל ולא יכולה להחליט כאלה החלטות. אם מחר מישהו יפתח ארגון אוהדים ויכתוב בתקנון שיש עדיפות לכרטיסי חוץ לחברי הארגון, תהיה לו כזו? מכירת כרטיסים היא בסמכות המועדון בלבד. לכן גם אין לי טענות לעמותה, אלא לכלום ושום דבר שמנהל אותנו, לא הייתה להם שום סיבה והצדקה לעניין הזה. אז נחמד שהחלטת שמגיע למי שהוא גם מנוי וגם חבר עמותה, אבל אז יבוא מישהו ויגיד לך כאמור, שהוא קנה מנוי לשער 2 במחיר מלא ושילם הרבה יותר ממה ששילם מישהו לשער 5 או 7 גם אם האחרון קנה גם חברות בעמותה, אז לו מגיע יותר. ואני בא ואומר שאם הרעיון הוא מי שקנה אחוזים בהפועל, אז לחיים רמון מגיעים 50% מהכרטיסים, לצבאן 10% וכו' ורק 20% מהכרטיסים יגיעו לחברי העמותה.
העמותה אינה מועדון אוהדים ומאוד רצוי שלא תהיה. תחת כנפיה יכול וצריך לקום מעין גוף שכזה, שיפנה לכלל האוהדים וייתן עדיפות למנויים -רצוי אם אפשר טכנולוגית גם למתמידים- במשחקי חוץ ולחברי מועדון שאינם מנויים במשחקי בית, נדמה לי שדקלמתי את זה כאן כבר פעם או פעמיים. עד אז, עדיפות למשחקי חוץ חייבת להיות אך ורק ולמנויים בלי הבדל דת, גזע, או עמותה.

לא היתה לרמון סיבה והצדקה?
האם העובדה שהעמותה חסכה לו 2 מליון שקל נעלמה מעיניך?
ושוב הטיעון המצחיק על מנוי לשער 2 בניגוד ל5 או 7? זה שהוא מקבל מושב קבוע מתחת לגג לא פיצוי הולם לעלות של המנוי שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 21:01 
בקיצור ולעניין, ככה מתנהלים היום הדברים במועדון הפועל תל אביב.
אוהדים אשר רכשו חברויות בעמותה ובזכות התרומות האלה נרכשו כ20 אחוזים מהבעלות על המועדון, מקבלים עדיפות (מאוד הגיונית יש לציין) על פני כאלה שהתקמצנו לפתוח את כיסם ולשלם 500 ש"ח להצלת הקבוצה.
במקום לטפס על הקירות בחיפוש אחר תירוצים הזויים, תצטרפו לעמותה.
לא נראה לכם? תמיד אפשר להמשיך לבכות בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 21:07 
זו אכן הודעה שמסכמת היטב את העניין. גם את ההתנהלות של מועדון הפועל תל אביב, וגם את ההתנהלות של רבים מאוהדיו, עדר אינטרסנטי ושחצני שמבטל כל ביקורת ובעיקר מבטל אוהדים אחרים, בביטויים מכוערים ובעיקר מאוד מכביסטיים. זה לא חדש, זה היה כאן תמיד וזה לא הולך לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
זו אכן הודעה שמסכמת היטב את העניין. גם את ההתנהלות של מועדון הפועל תל אביב, וגם את ההתנהלות של רבים מאוהדיו, עדר אינטרסנטי ושחצני שמבטל כל ביקורת ובעיקר מבטל אוהדים אחרים, בביטויים מכוערים ובעיקר מאוד מכביסטיים. זה לא חדש, זה היה כאן תמיד וזה לא הולך לשום מקום.

לא שאני לא מסכים עם הבחור שמעליך, אבל הגישה שלו בהחלט בעיתית. אולי כי נמאס לו מאנשים שמנגחים כל דבר שהעמותה נוגעת בו.
מכל מקום, כן. ישנם אינטרסים לעמותה. וגם לך יש אינטרסים. לך יש אינטרס לקבל קדימות למשחק חוץ ע"פ חברי עמותה או סתם אוהדים שלא היו מעולם במשחק.
אז אני יכול לשאול אותך למה אתה חושב שמגיע לך. ואתה תענה תשובה שיכולה לא להיות מקובלת עלי בדיוק כמו שהתשובה למה מגיע לעמותה קדימות לא מקובלת עליך.
ובמקרה כזה, שבו אין אמת מוחלטת, ואני בהחלט חושב שאין פה אמת מוחלטת, מי שקובע הוא מי שפועל. העמותה פועלת, פעלה, ותפעל, כדי שיהייה מועדון הפועל ת"א והוא יתנהל בצורה טובה (גם אם טועים בדרך).
אתה מוזמן לעזור לנו.
תצטרך, תבוא לפגישות, תגיד מה בעיניך לא עובד. נשמח לקבל אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 21:20 
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:

לא שאני לא מסכים עם הבחור שמעליך, אבל הגישה שלו בהחלט בעיתית. אולי כי נמאס לו מאנשים שמנגחים כל דבר שהעמותה נוגעת בו.
מכל מקום, כן. ישנם אינטרסים לעמותה. וגם לך יש אינטרסים. לך יש אינטרס לקבל קדימות למשחק חוץ ע"פ חברי עמותה או סתם אוהדים שלא היו מעולם במשחק.
אז אני יכול לשאול אותך למה אתה חושב שמגיע לך. ואתה תענה תשובה שיכולה לא להיות מקובלת עלי בדיוק כמו שהתשובה למה מגיע לעמותה קדימות לא מקובלת עליך.
ובמקרה כזה, שבו אין אמת מוחלטת, ואני בהחלט חושב שאין פה אמת מוחלטת, מי שקובע הוא מי שפועל. העמותה פועלת, פעלה, ותפעל, כדי שיהייה מועדון הפועל ת"א והוא יתנהל בצורה טובה (גם אם טועים בדרך).
אתה מוזמן לעזור לנו.
תצטרך, תבוא לפגישות, תגיד מה בעיניך לא עובד. נשמח לקבל אותך.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 784 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: