Oleg Neduda כתב:
יובל כתב:
על ווצ'יצ'ביץ' לא אמרתי החתמה מביכה כי היה לו רקורד מרשים של שחקן הרכב בבונדסליגה.
על ג'מבה-ג'מבה לא אמרתי החתמה מביכה כי היה לו רקורד מרשים של שחקן הרכב בליגה הדנית.
על נוסא לא אמרתי התחמה מביכה כי היה לו רקורד מרשים של שחקן מוביל בליגה הנורווגית ובנבחרת ניגריה הצעירה.
מעניין איך זה ששלושת הזרים שבאו עם הרקורד הכי מרשים בעונות האחרונות גם התגלו כזרים הכי טובים בתקופה זו.
אז כן, לפי הקורלציה הזאת בין הרקורד שכל דביל יכול לשפוט ליכולת של השחקן בסופו של דבר, מדובר גם הפעם ברכישה רעה שכמעט בוודאות תיכשל.
אתה גם למיטב זכרוני אמרת שהכנסה מליגה אירופית היא מינימום 13-15 מליון ש"ח כשבפועל הפועל הכניסה בקושי 8 מליון נטו מהמפעל
מה לעשות. לפעמים אתה פוגע ולפעמים לא
חוץ מזה שעמדת המגן הימני היו חייבים להביא מישהו במקום חוטבא (ואני מדגיש במקום כי עם הזר החדש חייב להחרות חי חמו) ולא היה תקציב להביא מישהו עם קבלות. אני האחרון שבעד רכישות מיותרות, אבל במקרה של חוטבא אין שום אפשרות להישאר עם מה שיש. היו חייבים להביא מישהו ולהמר על מגן בסכום נמוך (ומן הסתם גם בלי רקורד)
או שאתה שקרן או שאתה חסר מושג, תחליט.
אני אמרתי שההכנסות מאירופה עם קמפיין סביר יהיו 12-13 כולל כרטיסים לא יודע מאיפה המצאת את המספר 15. עם קמפיין חלש הרווחנו 8 מיליון מתמלוגים (סכום לא סופי שאמור לגדול בעוד כמה עשרות אלפי יורו) ועוד סכום שלא ידוע לי ממיכרת כרטיסים, שאמור להיות סביב ה-3 מיליון. בקיצור, אם אתה רוצה להכניס לי תנסה לכוון קצת יותר טוב.
עכשיו לנושא, גם במחירים זעומים היה אפשר להביא שחקנים פי מאה יותר מרשימים, כשאני אגיע הביתה אני אפילו אשלח לך שמות. אגב, גם אני וגם רדפוקס ניסינו לעזור ולשלוח מועמדים לבחינת הצוות המקצועי, אתם יכולים לנחש לבד מה קרה עם זה (ואת הסיבות לכך).