תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דגלי ישראל ביציעים? כן או לא
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:43 
אז רגע שאני אבין.
דגל פלשתין בשער 5 מותר
דגל ישראל בשער 5 אסור?
דלג ישראל מסמל גזענות וכיבוש שטחים?
דגל פלשתין חופש ועוד דברים ששמים ליד לב לב ופרח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
Dushi כתב:
אז רגע שאני אבין.
דגל פלשתין בשער 5 מותר
דגל ישראל בשער 5 אסור?
דלג ישראל מסמל גזענות וכיבוש שטחים?
דגל פלשתין חופש ועוד דברים ששמים ליד לב לב ופרח?

אתה כניראה לא בוגר יחידה קרבית ולא יושב במרכז שער 5 ולכן לא יכול להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:
dr.avi כתב:
הגרמני המקורי כתב:
תמשיכו עם הקליק קליק ועם הבלה בלה ובמשחק הבא באירופה לא יונפו דגלי ישראל באזור הגוש של שער 5 ואחד שירצה לעשות זאת בכוונה לצור פרובוקציה יתקל בחברה לא נחמדים
ולכל הממורמרים הקבועים ומתנגדי האולטראס תשארו בשערים שלכם ותעשו מה שבא לכם שם
וכן גם אני בוגר יחידה קרבית ומשרת במילואים ועדיין חושב שדגל ישראל מסמל בעיניי כיבוש,לאומנות וכד׳ ואין לו מקום במשחקים של קבוצה אלא במשחקי הנבחרת .
אני גאה להיות שייך לקבוצה של אוהדים המאמינה בערכי השיווין האנטי גיזענות ואהבת האדם באשר הוא ולא במוצאו תפנימו אולטראס הפועל הוא אנטיפה אנטי דת,גבולות ולאום וכל האחרים יכולים או לקבל את זה או לשבת בכל שער אחר בבלומפילד או באזור הצדדי של שערים 4 -5, תקבלו את זה או תמצצו זה לא מזיז לנו !!!!!

:LOL2:

נ.ב: אתה אידיוט.

גבר אתה לא עונה לעניין ומעדיף לכנות אותי אידיוט ולנצל את האנונימיות היחסית שיש לך פה בפורום
להתלכלך איתך אני יכול אבל אתה לא שווה את זה וחוץ מזה תמיד עדיף להגיד לך מה אני חושב עלייך פנים מול פנים!!!!

אתה רציני ? אתה נעלב מהמילה אידיוט ? תקרא שוב מה שכתבת.

התחלת עם הנ"ל:
"אני גאה להיות שייך לקבוצה של אוהדים המאמינה בערכי השיווין האנטי גיזענות ואהבת האדם באשר הוא ולא במוצאו"
באמת מילים יפות (אך ריקות מתוכן, כפי שיתברר בהמשך)

בוא נראה את ההמשך:
"יתקל בחברה לא נחמדים" - איום מפורש באלימות.
"תקבלו את זה או תמצצו" - יופי של אחווה לאוהדים אדומים.
"זה לא מזיז לנו !!!!!" - ברור שלא. למה שיזיז לכם ? רק על עצמכם אתם חושבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:47 
tamiror כתב:
@mkorman1 אני לא מנסה לכפות כלום, כמו שאמרתי לא הגעתי ליציע של נבחרת ישראל וביקשתי לא להניף דגלי ישראל. אבל אני כן מבקש ממי שמגיע ליציע של הפועל ומניף שם דגל ישראל שיסביר לי מהי הסיבה והתועלת בכך. בנתיים כולם כשלו לעשות זאת, מה שמחזק את המחשבה שזה דווקא ותו לא. על אחת כמה וכמה שזה ברור שזה מפריע לכמה וכמה אנשים.

שוב
אני חושב שבמשחק של הפועל צריך להניף אך ורק דגלי הפועל
מין תפיסה אנכרוניסטית שכזאת
לא דגל ישראל
אבל גם לא דגלים לא קשורים אחרים
מה לי ולבסקים ( הסופר לאומנים , אגב)
מה לי ולדגל הגרמני הישן( סמל פשיסטי)
מה לי ולשודדי הקריביים?
מה לי ולכרזות ולתפאורות שאף אחד לא מבין ?
אל תדחפו לי בכח את האג׳נדה המזויפת שלכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:49 
הגרמני המקורי כתב:
אני באמת לא חושב שצריך להיות ויכוח על הנושא הזה.
כמו שלא אכנס בכוונה ליצור פרובוקציה למאה שערים בשבת עם אוטו כי הציבור שגר שם שומר את השבת,כך לא אכנס לאזור הגוש המעודד במרכז שער 5 עם דגל ישראל. בכל מקום אחר במגרש הנפת הדגל לא צריכה לעניין אותי ואין לי בעיה עם זה כל איש יעשה מה שנראה לו לנכון.
מספיק לחפש ויכוחים,מריבות בכוח .יש גוש שחושב שונה מרוב אוהדי הפועל(יאללה מפרגן לכם אתם הרוב)ובחר לשבת באזור מסויים,כבדו אותו ואת מחשבתו ואל תעשו דווקא,מה כל כך קשה בזה?

אני שמח שהסכמנו על כך שלא להביא דגל ישראל זה יותר קטע של הפועל (״לא מייצגים את ישראל״, ״כל העולם כולו שונא את הפועל״ וכדומה), שיש שאוהבים אותו יותר ויש פחות, ופחות בגלל שדגל ישראל מייצג פשיזם, כיבוש, לאומניות וכל הדברים כפי שאני דיי בטוח שתיארת בהודעתך המקורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:49 
mkorman1 כתב:
tamiror כתב:
@mkorman1 אני לא מנסה לכפות כלום, כמו שאמרתי לא הגעתי ליציע של נבחרת ישראל וביקשתי לא להניף דגלי ישראל. אבל אני כן מבקש ממי שמגיע ליציע של הפועל ומניף שם דגל ישראל שיסביר לי מהי הסיבה והתועלת בכך. בנתיים כולם כשלו לעשות זאת, מה שמחזק את המחשבה שזה דווקא ותו לא. על אחת כמה וכמה שזה ברור שזה מפריע לכמה וכמה אנשים.

שוב
אני חושב שבמשחק של הפועל צריך להניף אך ורק דגלי הפועל
מין תפיסה אנכרוניסטית שכזאת
לא דגל ישראל
אבל גם לא דגלים לא קשורים אחרים
מה לי ולבסקים ( הסופר לאומנים , אגב)
מה לי ולדגל הגרמני הישן( סמל פשיסטי)
מה לי ולשודדי הקריביים?
מה לי ולכרזות ולתפאורות שאף אחד לא מבין ?
אל תדחפו לי בכח את האג׳נדה המזויפת שלכם

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
לאור תגובתך הראשונה באשכול זה
אדום נחמד כתב:
מה גורם לאנשים לפתוח את אותו אשכול פעם בחודשיים. איזה חפירות אלוהים ישמור, איך יש לכם כח להגיב על זה?

לא מובן מדוע אתה כן משתתף בדיון המשעמם והמייגע

אדום נחמד כתב:

מי שלוקח את זה לשנאת ישראל, בין אם בתומכים ובין אם במתנגדים לאמרה הנ"ל, הוא אדיוט מוחלט, עם כל הכבוד.
אתה יכול לשנוא הרבה דברים שקורים במדינה, ואתה יכול לאהוב. כך או כך, זה לא צריך להיות קשור להכנסת דגל ישראל למשחקים, או להרגשת ייצוג של המדינה.

אותו יחבס שחושב שהדרך להתמודד היא להכניס דגל פלסטין, ושצ'ם שציטט אותו ומסנגר עליו, מביכים רק את עצמם.

או שפשוט הלכת לישון וקמת מחוזק וששכחת את תגובתך בתחילת האשכול. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
ניכר כי אופטימי אוהב להתעסק בעיקר, כמו תמיד
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:53 
dr.avi כתב:
הגרמני המקורי כתב:
dr.avi כתב:
הגרמני המקורי כתב:
תמשיכו עם הקליק קליק ועם הבלה בלה ובמשחק הבא באירופה לא יונפו דגלי ישראל באזור הגוש של שער 5 ואחד שירצה לעשות זאת בכוונה לצור פרובוקציה יתקל בחברה לא נחמדים
ולכל הממורמרים הקבועים ומתנגדי האולטראס תשארו בשערים שלכם ותעשו מה שבא לכם שם
וכן גם אני בוגר יחידה קרבית ומשרת במילואים ועדיין חושב שדגל ישראל מסמל בעיניי כיבוש,לאומנות וכד׳ ואין לו מקום במשחקים של קבוצה אלא במשחקי הנבחרת .
אני גאה להיות שייך לקבוצה של אוהדים המאמינה בערכי השיווין האנטי גיזענות ואהבת האדם באשר הוא ולא במוצאו תפנימו אולטראס הפועל הוא אנטיפה אנטי דת,גבולות ולאום וכל האחרים יכולים או לקבל את זה או לשבת בכל שער אחר בבלומפילד או באזור הצדדי של שערים 4 -5, תקבלו את זה או תמצצו זה לא מזיז לנו !!!!!

נ.ב: אתה אידיוט.

גבר אתה לא עונה לעניין ומעדיף לכנות אותי אידיוט ולנצל את האנונימיות היחסית שיש לך פה בפורום
להתלכלך איתך אני יכול אבל אתה לא שווה את זה וחוץ מזה תמיד עדיף להגיד לך מה אני חושב עלייך פנים מול פנים!!!!

אתה רציני ? אתה נעלב מהמילה אידיוט ? תקרא שוב מה שכתבת.

התחלת עם הנ"ל:
"אני גאה להיות שייך לקבוצה של אוהדים המאמינה בערכי השיווין האנטי גיזענות ואהבת האדם באשר הוא ולא במוצאו"
באמת מילים יפות (אך ריקות מתוכן, כפי שיתברר בהמשך)

בוא נראה את ההמשך:
"יתקל בחברה לא נחמדים" - איום מפורש באלימות.
"תקבלו את זה או תמצצו" - יופי של אחווה לאוהדים אדומים.
"זה לא מזיז לנו !!!!!" - ברור שלא. למה שיזיז לכם ? רק על עצמכם אתם חושבים.

זה שאני מאמין בשיוויון,אנטי גיזענות לא אומר שאתה יכול להשתין עליי (לעשות פרובוקציות מכוונות) ולקבל ממני פרח......גם באירגוני האנטיפה יש את הכוח הלוחם (הבלק בלוק)

ואופטימי זה שאתה מנסה לעקוץ אותי בציניות לא מזיז לי בשיט אתה מזמן לא רלוונטי על סף ההזוי אז באמת...תתקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אדום נחמד כתב:
מה גורם לאנשים לפתוח את אותו אשכול פעם בחודשיים. איזה חפירות אלוהים ישמור, איך יש לכם כח להגיב על זה?

אדום נחמד כתב:

מי שלוקח את זה לשנאת ישראל, בין אם בתומכים ובין אם במתנגדים לאמרה הנ"ל, הוא אדיוט מוחלט, עם כל הכבוד.
אתה יכול לשנוא הרבה דברים שקורים במדינה, ואתה יכול לאהוב. כך או כך, זה לא צריך להיות קשור להכנסת דגל ישראל למשחקים, או להרגשת ייצוג של המדינה.

אותו יחבס שחושב שהדרך להתמודד היא להכניס דגל פלסטין, ושצ'ם שציטט אותו ומסנגר עליו, מביכים רק את עצמם.

יש לי תשובה בשבילך. משעמם לי בטירוף וזה האשכול היחיד שרץ ביומיים האחרונים
אני בהחלט מרגיש מטומטם שאני נכנס לדיון הזה שוב.
:LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:

ואופטימי זה שאתה מנסה לעקוץ אותי בציניות לא מזיז לי בשיט אתה מזמן לא רלוונטי על סף ההזוי אז באמת...תתקדם

יקירי הגברתן,

סיגנונך הוא סיגנון האיומים כמו שכתב לך הדוקטור,
אני נהנה מהסיגנון הציני.

מי שאומר לך שאתה אדיוט אתה מזמין אותו לקרב פנים אל פנים. וכשאתה קורא לי לא רלוונטי או על סף ההזוי זה בסדר. אני חושש מקרבות הפנים, כי אינני בוגר יחידה קרבית ולכן לא אזמין אותך לאמר לי זאת בפרצוף ואסתפק בכך שכתבת לי זאת באינטרנט.
ד"א אני אולי בשונה מהד"ר די מוכר , כך שאני מקווה שאני לא מסתתר מבחינתך תחת כינוי אנונימי.

לגבי הרלוונטיות שלי או לא, זאח עקיצה ? ניתוח פסיכולוגי ? ניתוח פוליטי ?
נפגעתי. חשבתי שאני כבר ממזמן נחשב להזוי. מאחר ולדבריך אני על סף ההזוי הרי שעומדים בפני ....עוד אתגרים מעניינים עדג להשלמת התואר.

ונסיים בהסכמה, אכן יש לי להיכן להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אדום אופטימי כתב:
אדום נחמד כתב:

אדום נחמד כתב:

יש לי תשובה בשבילך. משעמם לי בטירוף וזה האשכול היחיד שרץ ביומיים האחרונים
אני בהחלט מרגיש מטומטם שאני נכנס לדיון הזה שוב.
:LOMASHOO:

זה בסדר. :)
גם לי משעמם ולכן אני שורץ בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:04 
אלוהים ישמור.
אוהדי הפועל תל אביב, באיזה קקה אתם מתעסקים?
צריך להביא לכם איזה טביב כדי שתתעסקו בדברים החשובים באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
זה שאני מאמין בשיוויון,אנטי גיזענות לא אומר שאתה יכול להשתין עליי (לעשות פרובוקציות מכוונות) ולקבל ממני פרח......גם באירגוני האנטיפה יש את הכוח הלוחם (הבלק בלוק)

עכשיו לגמרי הגזמת. הבלק בלוק ? באמת ?
תברר מה הם עושים באירופה, יוצרים גוש חוסם בעיקר נגד קבוצות ניאו-נאציות.
במצב כזה, כמובן שאם ישנן התנגשויות הם (ובצדק) לא חוסכים מנחת זרועם.
אבל מפה להשליך על מקרה בו אוהד הפועל מניף דגל ישראל ? אתה באמת חושב שזה אותו דבר ?
להפעיל נגדו אלימות משל היה ניאו-נאצי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:18 
[quote="oMeR1"][quote="פרוספר"] בתור קהל שמתיימר להיות ליברלי וחופשי, זכותו של כל אדם להביא איזה דגל שהוא רוצה.
כמו שיש שלט "לא מייצגים..." שבטוח לא מייצג את כל הקהל, ככה אוהדים יכול להביא דגלי ישראל שאולי לא מייצגים חלק מכם.

אני אישית לא הייתי מביא ומעדיף את דגל הפועל במשחק אבל זכותם של אוהדים אחרים לחשוב אחרת

נערך לאחרונה על ידי shaar7_12 בתאריך 22 ספטמבר 2012, 16:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בעשור האחרון יש נסיון מאורגן ומכוון ליצור זהות בין הפועל לבין חדש/ רקח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:31 
dr.avi כתב:
ציטוט:

עכשיו לגמרי הגזמת. הבלק בלוק ? באמת ?
תברר מה הם עושים באירופה, יוצרים גוש חוסם בעיקר נגד קבוצות ניאו-נאציות.
במצב כזה, כמובן שאם ישנן התנגשויות הם (ובצדק) לא חוסכים מנחת זרועם.
אבל מפה להשליך על מקרה בו אוהד הפועל מניף דגל ישראל ? אתה באמת חושב שזה אותו דבר ?
להפעיל נגדו אלימות משל היה ניאו-נאצי ?

אצלך הכל מקבל נופך קיצוני ואתה מעוות את המציאות אבל מי אני שאסביר לך , אתה רוצה להבין מה שבא לך ושיהיה לך בכייף.
תקרא את מה שכתבתי למעלה לגביי כיבוד הזולת ובחירתו החופשית ואולי תבין באמת שאני לא קיצוני כמו שאתה מנסה לצייר אותי או אלים כמו שאופטימי מנסה לצייר אותי....שיהיה אחלה יום ונתראה במשחק הבא ונתעסק רק בלעודד בטירוף את הפועל שלנו כל אחד ודרכו כל אחד והשקפתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:46 
זה רק עניין של זמן עד שהויכוח הזה יירד מסדר היום ואז אופטימי,קורמן ועוד כמה ליצנים ישאלו מדוע יש שלט 100% אנטי מכבי וצהוב עולה באש?
זה גם טרנד של השנים האחרונות והם לא רואים שום סיבה לשנוא את מכבי. הם יהודים בדיוק כמונו והצלחה שלהם באירופה וגם בליגה אם אנחנו לא מתמודדים איתם על האליפות יכולה להיות חיובית. הם גם מגיעים מאותה עיר שלנו,ככה שזה הרע במיעוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:48 
the worker כתב:
זה רק עניין של זמן עד שהויכוח הזה יירד מסדר היום ואז אופטימי,קורמן ועוד כמה ליצנים ישאלו מדוע יש שלט 100% אנטי מכבי וצהוב עולה באש?
זה גם טרנד של השנים האחרונות והם לא רואים שום סיבה לשנוא את מכבי. הם יהודים בדיוק כמונו והצלחה שלהם באירופה וגם בליגה אם אנחנו לא מתמודדים איתם על האליפות יכולה להיות חיובית. הם גם מגיעים מאותה עיר שלנו,ככה שזה הרע במיעוטו.

כן כי שנאה למכבי היא המצאה של האולטראס ולא מייצגים את ישראל לא. נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:52 
oMeR1 כתב:
the worker כתב:

כן כי שנאה למכבי היא המצאה של האולטראס ולא מייצגים את ישראל לא. נו באמת.

מבטיח להקפיץ את האשכול הזה בעוד כמה שנים.

חוץ מזה,אולי די עם השטות הזאת ״המצאה של האולטראס״?
אני לא חבר באולטראס,אף פעם לא הייתי וכך גם כל חברי ומכרי ועדיין אף אחד מאיתנו לא מוצא היגיון בלהביא דגל ישראל למשחקי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:53 
אדום אופטימי כתב:
הגרמני המקורי כתב:

יקירי הגברתן,

סיגנונך הוא סיגנון האיומים כמו שכתב לך הדוקטור,
אני נהנה מהסיגנון הציני.

מי שאומר לך שאתה אדיוט אתה מזמין אותו לקרב פנים אל פנים. וכשאתה קורא לי לא רלוונטי או על סף ההזוי זה בסדר. אני חושש מקרבות הפנים, כי אינני בוגר יחידה קרבית ולכן לא אזמין אותך לאמר לי זאת בפרצוף ואסתפק בכך שכתבת לי זאת באינטרנט.
ד"א אני אולי בשונה מהד"ר די מוכר , כך שאני מקווה שאני לא מסתתר מבחינתך תחת כינוי אנונימי.

לגבי הרלוונטיות שלי או לא, זאח עקיצה ? ניתוח פסיכולוגי ? ניתוח פוליטי ?
נפגעתי. חשבתי שאני כבר ממזמן נחשב להזוי. מאחר ולדבריך אני על סף ההזוי הרי שעומדים בפני ....עוד אתגרים מעניינים עדג להשלמת התואר.

ונסיים בהסכמה, אכן יש לי להיכן להתקדם.

טוב צודק עכשיו נפל לי האסימון עם מי בעצם אני מתווכח
הרי אתה חייב להגיב אחרון ולכן אסיים את דיסקוסיי איתך בנושא זה בידיעה שלא יעברו יותר משלושים שניות עד שתגיב
אתה וואחד...טרחן !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
לא קראתי את האשכול, אבל מעניין אותי למה דווקא במשחקי ליגה אירפית נגד תלתיקו מדריד נראה את הדגלים הללו, נגד אקדמיקה נראה בערך דגל 1, ונגד סכנין לא נראה בכלל.
או במילים אחרות - דגלי ישראל בנבחרת ישראל, דגלי הפועל בקבוצת הפועל.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
זה רק עניין של זמן עד שהויכוח הזה יירד מסדר היום ואז אופטימי, קורמן ועוד כמה ליצנים ישאלו מדוע יש שלט 100% אנטי מכבי וצהוב עולה באש ?

אתה כל פעם טועה מחדש.

כבר שנים שאני לא שר צהוב עולה באש.
כבר שנים שאני טוען שעדיף "לנהל מו"מ בשלבים".
תחילה על שירי השואה והפירוטכניקה.
אח"כ נגד שירים שהם מיתחת לחגורה כמו אוברוב וכו',
אח"כ על לא מיצגים את הפועל
וכן הלאה.

לאט לאט אבל בטוח.

לשימחתי האולטראס ואלה שתומכים בשינאה ובקיצוניות ואלימות ,בשנים האחרונות היה בעל שיכרון חושים וגרמו למשחקים ללא קהל (שטבביב יאכל אותה את מי זה מעניין), כשלאט לאט היצטרפו עוד מתנגדים לאסקולה שלך. אני גם מתקווה שהמתנגדים יצמצמו את התמיכה בהפיננסית באולטראס וכי תהיה הפרדה כספית בין העמותה לבין האולטראס.
נמצין וניראה .
אם ניסתכל אחורה הרי לפני כמה שנים היו יותר תיגרות לפני דרביים , לשימחתי זה קטן ולא משנה למה. גם הפירו.
מי שלא מקווה/חולם/מדמיין גם לא מגשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 17:03 
יש לי דז'ה וו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
תודה גברתן.
שיהיה לך שבוע נפלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אצלך הכל מקבל נופך קיצוני ואתה מעוות את המציאות אבל מי אני שאסביר לך , אתה רוצה להבין מה שבא לך ושיהיה לך בכייף.
תקרא את מה שכתבתי למעלה לגביי כיבוד הזולת ובחירתו החופשית ואולי תבין באמת שאני לא קיצוני כמו שאתה מנסה לצייר אותי או אלים כמו שאופטימי מנסה לצייר אותי.... שיהיה אחלה יום ונתראה במשחק הבא ונתעסק רק בלעודד בטירוף את הפועל שלנו כל אחד ודרכו כל אחד והשקפתו

מצטרף לחלק המודגש.

שבוע טוב :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 17:26 
אני צופה עכשיו בצ׳לסי - סטוק עם גיחות לשאלקה-באיירן
מסתבר שמדובר בקהלים מפגרים לחלוטין שבשורת הקידמה הנעלה של שער 5 טרם הגיעה אליהם
והם מנופפים , אבוי לעיניים, רק דגלים של קבוצתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

לא הבנתי. לא הייתה בדעה הפוכה קודם? מה בעצם אמרת פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דגלי ישראל ביציעים? כן או לא
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אם אתם רוצים שכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון אז במשחק הבא אני מגיע עם דגל פלסטין.

http://www.amazon.com/Flag-Palestine-3x5-Flags-Palestinian/dp/B000FAMC8S

משלוח אורך חמישה ימים. תספיקו עד משחק הבית הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 17:37 
נשיקה צרפתית כתב:
mkorman1 כתב:

לא הבנתי. לא הייתה בדעה הפוכה קודם? מה בעצם אמרת פה?

מה שאני חוזר וטוחן ומנסר
רק דגלי הפועל ביציע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: