"האם אתה מודע לעומקו של הקרע? - מחאה לגיטימית, אין לי בעיה. אני חושב שלהפועל ת"א יש בעל טוב. אני חושב שזו לא דרך נכונה, דרך שפוגעת בשחקנים, ואם באמת אכפת לאוהדים, אני לא חושב שזה צריך להיות. - אתה יכול לשים את האצבע על הנק' שבא איבדת את הקהל? איפה טעית? אני לא חושב שטעיתי. הטעויות הקטנות היו בתחילת הדרך. גם כשהיינו במקום הראשון הייתה מחאה. אני יכול להגיד לך שאני מקבל המון טלפונים מאוהדים שמחזקים אותי, זה לא כל הקהל. הקבוצה הייתה בסכנת ירידה (אמרת משהו כאילו הוא עזר שלא ירדנו בסוף, לא כ"כ הבנתי). יש לי דרך, והדרך הצליחה. - הקהל לא מעריך את ההשקעה שלך, לא מעריך אותך, למה אתה צריך את זה? (השמן) הכל קל זה להרים ידיים ואני לא אחד כזה שמרים בקלות. אני מאמין בדרך שלי ואני מאמין שיש קהל גדול שסומך עליי ומאמין בי. עד היום רק הצלחות יש בקבוצה. היום מדברים על הקבוצה בכל מקום באירופה. - אולי העובדה שאתה במיאמי קצת מקשה עליך להבין את עומק הבעיות? הקולות נגדך רבים ואין מה שיעזור לך בטיפול מרחוק. לא, אני לא בארץ רק שבוע וחצי. החכמה היא להביא אנשים טובים שילכו בדרך שלי, ומי שלא בדרך שלי הוא לא בקבוצה. - נר ענבר טוען שכספים נעלמים, אתה יכול לאשר? אוקי, אתה יודע, לדבר זה הכי קל. שיוכיח את זה. יש לו הוכחות? כל אחד יכול לדבר, אוקי. הוא יכול להוכיח? לא. מי הביא את הכסף? אני הבאתי. - הפועל תל אביב בלי אלי טביב לא הייתי לוקחת דאבל ולא הייתה מגיעה לצ'מפיונס (הביתריסט). עוד הוסיף כי יש בעיה ששחקנים מתלוננים וכו'. אז אתה כישלון ניהולי! כשבן אדם לא עושה עבודה כראוי, מביאים מישהו אחר. אני יודע קצת יותר ממך מה זה ניהול, אתה מתעסק בתקשורת. - אלי, התחושה שאתה תשבר ראשון ותעזוב אוטוטו את הפועל. תקשיב, אני בחור חזק, ואני אמשיך פה ואהיה הרבה זמן בהפועל ת"א. - כשאתה רואה את הבעיות בקבוצה, והשארת אותה לבד, אין מצב שתעלה על אווירון ותגיע לארץ ותעשה שקט? יש אנשים טובים במועדון, אני בקשר יומיומי איתם. - מי? נכון, יש את המזכירה, את המנהלת משהו, את הבת שלי. ליהי ילדה נבונה, והיא מתחשבת, זה בסדר. - אתה חושב שהקהל מתגזען אליך? (במילים שלי, לא הבנתי בדיוק מה אמר) קודם כל אני גאה מאיפה שבאתי. (מדבר על השכונה הטובה שלו). אני לא רוצה להכנס לזה, אני אוהב את כולם, זה לא משנה לי אם הוא ספרדי או אשכנזי. - אין לך את הזיקה להפועל, אלו הטענות יש כ"כ הרבה קבוצות בלי זיקה, הבעלים של צ'לסי, ושל (גמגומים)...או גאידמק, או יאמר. - דניאל יאמר ישב מול מצלמות ואמר שהתעניין בהפועל, שפנו אליו. שאלה נוספת היא מה קורה עם הטיפול בפרשה של שי? התקשורת מנפחת, לאבוטבול יש חזוה שנמצא בבקרה. זה שהוא רוצה שדרוג, זה לא אומר שאני חייב לשדרג לו. יש לו חוזה שהוא חתם. - אלי, שניה! כאן אנו חייבים להכניס שאלה ששלחו לך חוזה חדש בבקרה שלא חתמת עליו! (לא הבנתי מה אמר, לא עקבתי) זהבי תבע את הקבוצה על 2 מיליון שקלים וקיבל 900 אלף! - שמענו גם את תמוז שאמר אני קורא מפה לבעלים להתחיל להתעורר כי העסק בעייתי. לאאא, אל תפרש את דבריו מכיוון שלילי. - יש לטוטו עניין שחרור. לגיטימי! זה בסדר, זה ביני לבינו, לבין רונן קצב. - רונן קצב בעצמו אומר שהפועל לא שילמה לי. אתה חייב כסף לרונן קצב? תקשיב, קודם כל אם רונן אומר את זה, שיבדוק מה יש בהסכם. אז אמר! כל מי שיוצא לתקשורת ואומר שטביב חייב לו, אז אתם מוציאים אותי לא בסדר. זה הכי קל! שמתחילים בהשמצות, אז אנשים אומרים "אולי אני יכול לגזור קופון?" - אם אני הולך אחורה ללוני, לסמי סגול, לגאידמק, בעלים של קבוצות שעזבו והקבוצה התרסקה. אם אתה עוזב היא תתרסק? זה המסר, שבאמת תסתכלו מה קורה עם הפועל פ"ת. תראו מה קורה עם ביתר. תראו מה קורה עם מכבי נתניה. - זה יכול לקרות להפועל? אם (לא הבנתי) הפועל הייתה סכנת ירידה! - מה צריך לקרות? אני פונה לקהל השפוי שלא מוסת, שאם באמת אכפת להם, אין לי בעיה שיגידו מה שהם רוצים ושלא ירעידו לשחקנים את הביטחון. - אתה נחוש ורואה תסריט שמישהו קונה אותך ומוכר? לא, לא. לא רואה שום תסריט. שום, שום מצב. - יש שם נחמד מאוד שאולי יהיה מנכ"ל, נאור גלילי. יש מצב? לא, לא אין מצב. אף פעם לא פניתי אליו. - משחק שני של שירזי, איך אתה מתרשם ממנו, יישאר? אני יכול להגיד לכם כבר מפה, שהוא ישאר גם בעונה הבאה. ניצן שירזי בחור מוכשר ומאמן מוכשר, אני מאמין שיצליח בהפועל, מאמן שלא הולך עם אגו. מקשיב, ויש בינינו שפה משותפת. - מתי תשוב לארץ? עוד חודש ימים, משהו כזה.
הייתי רוצה להוסיף משהו. אני אוכיח לכולם. מי שאמר שאני חייב לו כספים, אותו כתב, זו לא הסתה?
- אז הכתב אמר! אלי, אני רוצה שאלה אחרונה שמעניינת אותי. ניצן ימשיך, אתה זורם איתו. סיני לא חתם בגלל 4 חודשים, מה ההבדל ביניהם? לא מתעסק בזה.
אין לי מילים. איך הוא משחק אותה ראש קטן הבן של זונה. שלמה השמן מוצץ לו ואומר שזה מוגזם מה שהולך איתו ועם התקשורת.
_________________ "בשנת 1927 פרשו מקבוצת 'אלנבי' כמה מחברי הקבוצה, ובראשם שלמה פוליאקוב. הסיבה לפרישתם הייתה אי שביעות רצון לנוכח האווירה המרעילה של מקצוענות ומסחור ששררה במכבי"
נערך לאחרונה על ידי Bill Lawrence בתאריך 22 ינואר 2012, 00:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
|