xiter כתב:
הפועל כתב:
אם אתה עוקב אחרי כדורסל ישראלי, ועדיין חושב ברצינות שארז לא מצא עבודה בליגת על במשך 5 שנים כי אף אחד לא רצה מאמן כושל כמוהו, אז אני חושש שמצבך יותר חמור משחשבתי.
ואתה יותר אוהב לריב משחשבתי.
לא אמרתי את הדברים האלה
מצטער, אין שום פרשנות אחרת למשפט "אם אדלשטיין הוא כזה גדול למה הוא היה מובטל כל כך הרבה זמן ובסוף בוחר בקבוצה בלאומית?" חוץ מהנ"ל. ואתה עוד חזור על זה שוב
xiter כתב:
פשוט העניין מוזר לכל הדעות ואל תגידו לי שהוא חיכה להפועל אוסישקין מליגה ב' תגיע לליגת העל.
אז אולי זה גם מוזר שמתן נאור לא שיחק שנה כדורסל וחזר לליגה ארצית? זה אומר שזה מה שהוא שווה, ליגה ארצית? או שפשוט בא לו לקחת הפסקה ונמאס לו, והוא חזר רק למשהו שבאמת איתגר אותו?
xiter כתב:
שורה תחתונה גם עכשיו הוא לא מצליח.
קצת מוקדם לאמר זאת, כשאנחנו באמצע העונה במקום שני במרחק ניצחון ממקום ראשון, ואחרי ניצחון על הקבוצה ממקום שני בליגת העל. קצת.
xiter כתב:
ועם כל הכבוד אם ארז היה כזה גדול בטוח הייתה לו קבוצה ואני בטוח שלא היו נכנסים בו כמו שעשו בירושלים כי כפי שאמרתי הם לא נכנסו שם באף אחד אחר בצורה חריפה שכזו,
אולי גידי דודי הזוי אבל אם הוא היה חוצה את הגבול מבחינת ההנהלה הוא היה עף יחד עם ארז
אם אתה עוקב אחרי כדורסל ישראלי, אני בטוח שאתה יודע מה היחס בירושלים למאמנים ב-15 השנה האחרונות, ומה שווה שיקול דעתם והתנהלותם המקצועית (רמז - אפס מוחלט). עם כל הכבוד (שאין לי אפילו קצת ממנו) לירושלים.
שלא לדבר על זה שקריירת האימון של ארז כוללת עוד כמה דברים (בלשון המעטה) חוץ מהקדנציה שלו בירושלים.