תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 22:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 267 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחאת הקהל מול הבוז של חלק מהקהל
הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:46 
א. אני לא מסכים כמעט לאף משפט שלך, כי לחיפה יש סגל טוב בהרבה מהפועל. לא ברור למה הם נראים ככה. חן עזריאל ואלון תורג'מן הם לא מחליפים טובים יותר ממהארן ללה (שלא לדבר על עמאשה)? ימפולסקי לא קשר התקפי יותר טוב מכל הישראלים שלך? לאוראל דגני אין מקום בהפועל? וגם לא עזבו אותם שחקנים משמעותיים כמו אצלנו (חוץ מקולמה שבמקומו הביאו את תמיר כהן הנכה וזו בדיוק הבעיה שלהם).
אבל עזוב, זה כבר ויכוח מקצועי בינינו.
אם הייתה כוונה להתחזק ברכש והיינו נופלים, הייתי סותם ת'פה בעניין הזה (עדיין יש אלף בעיות אחרות, כן?).

ב. השאלה היא, וזה מה שחשוב, היא אם קשטן קיבל את הרכש שהוא רצה? אני מבטיח לך שלא. בכסף שיש בקופה, היית יכול וצריך לבנות קבוצה טובה בהרבה ואין ספק שקשטן רצה לבנות קבוצה קצת יותר טובה מהסגל הדליל שיש לך כרגע, אבל טביב הכלב לא רצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:46 
azran כתב:
תאמת?ממש לא התעצבנתי.
אני דווקא די מאושר
הפועל שלי ניצחה,שנה חדשה
הכל טוב

ואוו, לא להאמין. אנחנו מסכימים על משהו.

ואני הכי מרוצה מזה שאתה שמח שהפועל ניצחה.
אני שמח מזה המחאה דועכת ומיום ליום קול המוחים נשמע פחות.
לעניות דעתי, היו אלה רק כמה עשרות מקללים הערב, ופרט לכך, בשער שבע הופיע היום גוש מעודד חדש.
נראים כמו יוצאי שער 5, שנשבר להם ממה שקורה שם.

כל הכבוד אנשים.
שנה טובה - בשורות טובות - לילה טוב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
דור שלישי לאדומים כתב:
azran כתב:
דור שלישי לאדומים כתב:
azran כתב:
הוו הנה הגיעו אלה שיחנכו אותי
לכו תזדיינו

כן, אנחנו נחנך אותך. ילד חוצפן.

עצוב לראות שמדובר בתלמיד בית ספר. כישלון טוטאלי של מערכת החינוך, בבית ומחוצה לו.

היינו שם הרבה לפניך ונהיה גם הרבה אחריך.

אתה עוד ממשיך לכתוב פה יא בדיחה

ממשיך? רק התחלתי, ואני אסיים אחריך. מילה שלי. הבטחה.

אתה ממש גיבור גדול. משמיץ, מקלל, מסית, ובעיקר, מדבר שטויות.
מה עכשיו? תודיע לחברים שלך שייכנסו לפורום וייכתבו נגדי ונגד אנשים נורמליים אחרים, שיכולים ללמד אותך מה זה אהדה לקבוצה.

איגנורנט!

מצחיק, אתה מדבר על גיבורים גדולים, העלבות והתלהבות יתר, ועושה בדיוק את אותו הדבר (העלבה של חינוך מההורים, לא פחות).
אה הצלחת לעצבן ילד בתיכון, הישג ענק, כל הכבוד.

ואגב, מי זה ה "אנחנו" ו"היינו" הזה שאתה מדבר עליו? מי "אתם"? מה "עשיתם" אי פעם בשביל הקבוצה? מה שאני בטוח, ש"לכם" קצת השתחרר איזה בורג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:47 
chimpfive כתב:
בגדול בעלים צריך לתת תקציב וכסף מהבית ולהפריע כמה שפחות ולהמשיך להעסיק מאמן מצליח, ולא להלחם בקהל שלו ולטנף אותו, בגדול זה לא אלי טביב, בגדול כל הטיעונים המשכילים שלך הם באמת מנתחים מעבר לשחור ולבן, אבל בגדול יש בעלים בכדורגל הישראלי שמוכיחים שאפשר לנהל קבוצה ברמה תקינה אם לא גבוה, איזי שירצקי, יעקב שחר, בגדול הייתי מייחל להפועל תל אביב בעלים אחרים, בוז שמוז.

נו ואיפה אני שונה ממך? כל מילה שכתבת, בריבוע!!
תאמין לי שגם אני הייתי רוצה בעלים אחרים. מחר. רק תביא לי אחד כזה. מצד שני אני מאחל לעצמי את זה במשך 30 שנה למעט 5 שנים תחת הנהלת כתר שהסתיימה, כמו שכתבתי, בפירוק הקבוצה שבנס לא ירדה ליגה.
אין לי ספק שצורת הניהול בהפועל פוגעת מקצועית בקבוצה, זה ברור. אבל שאני מסתכל על התקופה כמכלול (על ההישגים והתוצאות כמובן, בשביל זה אני פה, לא בשביל שלום עולמי ורווחת הכלל), היו גרועות ממנה ויהיו גרועות ממנה. בטביב יש משהו אחר שמקפיץ את האנשים. אבל שוב, זה לא האשכול להכינס לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:48 
פואד כתב:
אדום בשבע כתב:
פואד כתב:
Adom Bdam כתב:
השלט "טביב , תודה שבאת"
מסמן את הפילוג בקהל
לצערי הקהל שלנו (שער 2 בעיקר וגם חלק משער 7) הפך למכבי

אני אומר לך שאת השלטים בשער 2 מביאים לבקשת אוסידון ואלה שמביאים אותם הם אותם אנשים שהביאו את השלטים הקודמים נגד שער 5 ואלה אנשים שאחרי האימון המסכם קיבלו כרטיסים לדרבי וקיבלו אחר כך גם כרטיסים לחיפה (זה בעיניים שלי ראיתי) וזה השוחד שהם מקבלים אה וגם אחד מהם אכל אצל טביב...

אני יכול להעיד שהיום ראינו, ממקום מושבנו בשער 2, את אחד מחברי ההנהלה, מתדרך את מחזיקי השלט איפה לעמוד!

ספר לי על זה...חבל לא צילמת. אתה לא יודע כמה עוד הם עושים כדי לסכסך ולפלג את הקהל, בסוף הכל יצא החוצה אל תדאג.

זה היה מהיר מדי מכדי לצלם,
וכדרך אגב, הדבר הזיז את הכפתור לכמה מיושבי שער 2 לאחר שראו זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:49 
villa crespo כתב:
א. אני לא מסכים כמעט לאף משפט שלך, כי לחיפה יש סגל טוב בהרבה מהפועל. לא ברור למה הם נראים ככה. חן עזריאל ואלון תורג'מן הם לא מחליפים טובים יותר ממהארן ללה (שלא לדבר על עמאשה)? ימפולסקי לא קשר התקפי יותר טוב מכל הישראלים שלך? לאוראל דגני אין מקום בהפועל? וגם לא עזבו אותם שחקנים משמעותיים כמו אצלנו (חוץ מקולמה שבמקומו הביאו את תמיר כהן הנכה וזו בדיוק הבעיה שלהם).
אבל עזוב, זה כבר ויכוח מקצועי בינינו.
אם הייתה כוונה להתחזק ברכש והיינו נופלים, הייתי סותם ת'פה בעניין הזה (עדיין יש אלף בעיות אחרות, כן?).

ב. השאלה היא, וזה מה שחשוב, היא אם קשטן קיבל את הרכש שהוא רצה? אני מבטיח לך שלא. בכסף שיש בקופה, היית יכול וצריך לבנות קבוצה טובה בהרבה ואין ספק שקשטן רצה לבנות קבוצה קצת יותר טובה מהסגל הדליל שיש לך כרגע, אבל טביב הכלב לא רצה.

בדיוק, ויכוח מקצועי, לא רוצה להיכנס לזה. אבל בוא נגיד שחיפה הביאו כמות על חשבון איכות השנה.
אין לי מושג מה יש בקופה, אבל אני מניח שיש ואני מאוד רוצה חיזוק בינואר. אם לא יגיע, זה יהיה בזיון. העניין הוא שינואר אפילו עוד לא התחיל, אז קצת קשה להתייחס לזה כרגע. אתה מכיר מאמן שמקבל את כל הרכש שהוא רוצה? אני לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:50 
villa crespo כתב:
redrony כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
כל שורקי הבוז למיניהם - אתם אלה שתחזרו לחורים שלכם (או: לשבת בבית) ברגע שהפועל תרד ליגה/תהיה בתחתית בגלל טביב.
אנחנו, אלה שמצטרפים לבוז ולקריאות "הנהלה זונה", נהיה שם ברגעים הקשים/בלאומית כדי לעודד את הפועל.
יחי ההבדל.

אתה מבין כמה אתה רדוד? חלק מאלה ששורקים בוז מלווים את הפועל 30 שנה, הולכים לכל משחק בעונה . אתה כותב את הספקולציות העלובות שלך ומציג אותם בתור עובדות, שזה גם מתאר חלק גדול מהמחאה הזו. בגלל שאומרים וזורקים כל כך הרבה שטויות, אנשים כבר לא יכולים לראות את הדברים הנכונים שעליהם כן צריך למחות.

וואלה?
אז למה לא שומעים שריקות בוז במשחקי חוץ?
שם הם נחים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:54 
redrony כתב:
chimpfive כתב:
בגדול בעלים צריך לתת תקציב וכסף מהבית ולהפריע כמה שפחות ולהמשיך להעסיק מאמן מצליח, ולא להלחם בקהל שלו ולטנף אותו, בגדול זה לא אלי טביב, בגדול כל הטיעונים המשכילים שלך הם באמת מנתחים מעבר לשחור ולבן, אבל בגדול יש בעלים בכדורגל הישראלי שמוכיחים שאפשר לנהל קבוצה ברמה תקינה אם לא גבוה, איזי שירצקי, יעקב שחר, בגדול הייתי מייחל להפועל תל אביב בעלים אחרים, בוז שמוז.

נו ואיפה אני שונה ממך? כל מילה שכתבת, בריבוע!!
תאמין לי שגם אני הייתי רוצה בעלים אחרים. מחר. רק תביא לי אחד כזה. מצד שני אני מאחל לעצמי את זה במשך 30 שנה למעט 5 שנים תחת הנהלת כתר שהסתיימה, כמו שכתבתי, בפירוק הקבוצה שבנס לא ירדה ליגה.
אין לי ספק שצורת הניהול בהפועל פוגעת מקצועית בקבוצה, זה ברור. אבל שאני מסתכל על התקופה כמכלול (על ההישגים והתוצאות כמובן, בשביל זה אני פה, לא בשביל שלום עולמי ורווחת הכלל), היו גרועות ממנה ויהיו גרועות ממנה. בטביב יש משהו אחר שמקפיץ את האנשים. אבל שוב, זה לא האשכול להכינס לזה.

היו גרועות וממשיך להיות גרועות (ואני בספק אם הנוכחית פחות גרועה, היא בדרך לשם והיא תגיע לשם) והם גרועות בדיוק בגלל ההשלמה עם המצב שהכל היה חרא אז למה שלא ימשיך להיות חרא.אתה באמת באמת לא מבין מה מקפיץ אנשם באלי טביב? תנסה לחשוב שוב מה מקפיץ, ולדעתי זו הזדמנות שלנו לא לקבל את המצב החרבנה ולהתחיל להניע ולשנות, ולשרוק בוז להנהלה זונה זה המינימום, אחר כך? זה תלוי הרבה ברצון של מספר אוהדים שכן רוצים לשנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:54 
NARKOTIKA כתב:
villa crespo כתב:
redrony כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
כל שורקי הבוז למיניהם - אתם אלה שתחזרו לחורים שלכם (או: לשבת בבית) ברגע שהפועל תרד ליגה/תהיה בתחתית בגלל טביב.
אנחנו, אלה שמצטרפים לבוז ולקריאות "הנהלה זונה", נהיה שם ברגעים הקשים/בלאומית כדי לעודד את הפועל.
יחי ההבדל.

אתה מבין כמה אתה רדוד? חלק מאלה ששורקים בוז מלווים את הפועל 30 שנה, הולכים לכל משחק בעונה . אתה כותב את הספקולציות העלובות שלך ומציג אותם בתור עובדות, שזה גם מתאר חלק גדול מהמחאה הזו. בגלל שאומרים וזורקים כל כך הרבה שטויות, אנשים כבר לא יכולים לראות את הדברים הנכונים שעליהם כן צריך למחות.

וואלה?
שם הם נחים?

עדיין מחכים לתגובה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:55 
פואד כתב:
Adom Bdam כתב:
השלט "טביב , תודה שבאת"
מסמן את הפילוג בקהל

אני אומר לך שאת השלטים בשער 2 מביאים לבקשת אוסידון ואלה שמביאים אותם הם אותם אנשים שהביאו את השלטים הקודמים נגד שער 5 ואלה אנשים שאחרי האימון המסכם קיבלו כרטיסים לדרבי וקיבלו אחר כך גם כרטיסים לחיפה (זה בעיניים שלי ראיתי) וזה השוחד שהם מקבלים אה וגם אחד מהם אכל אצל טביב...

הגזע של שער 5 הוא עליון יותר מהגזע של שער 2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:56 
redrony כתב:
villa crespo כתב:

אם אתה מאמין למה שאתה רושם, אז תהיה בריא.
את מתן אוחיון (שאין לי מושג אם הוא טוב או לא) לא יכלת להביא בקייץ?
איך חיפה הביאה כ"כ הרבה שחקנים?
ונניח ואין ישראלים (מה שבוודאות לא נכון), אז יש לך כ"כ הרבה כסף בקופה, למה לא להביא 5 זרים תותחים? אבל במקום זה הוא העדיף להביא את מירקו אורמוש בשקל וחצי.

אתה מבין, אלה טענות לא רציניות. יש לך מושג בדיוק מה קרה במקרה מתן אוחיון? דיברת עם קשטן? אולי קשטן אמר שאפשר לוותר עליו.
אתה נותן את חיפה בתור דוגמא, באמת? באחת העונות הכי גרועות שלה ב-30 שנה האחרונות?
לא שאני חושב שהסגל טוב או מושלם חס וחלילה, אבל יש פה גם מאמן שיש לו חלק גדול בבניית הסגל, וגם לבעלים יש זכות לנהל את התקציב כמו שהוא רואה לנכון ואם הוא חושב ששחקן מסויים יקר מדי, הגיוני לגמרי שלא יביא אותו.
בגדול בעלים צריך להעמיד תקציב שיתאים לשאיפות של הקבוצה. מבחינת המספרים טביב עושה את זה ולא מעניין אותי כמה כסף הוא מביא מהבית. בעונה הראשונה שהוא לא יעשה את זה אז תבוא אליו בטענות. גם אם אני הייתי בעלים הייתי מנסה להביא כמה שפחות כסף מהבית אם אני רואה שאני יכול להעמיד תקציב מתאים בלי זה. אני לא נכנס לכיס של אף אחד. כל השאר זה כבר תיאוריות קונספירציה.
לא שאין לי ביקורת על טביב בקטע הזה, יש ברוך השם, אבל לא אני ולא אתה מעורבים במשאים ומתנים ולא יודעים איזה חלק יש פה להחלטות מקצועיות. אם לדוגמא לא יגיע חיזוק ראוי בינואר לדעתו של הצוות המקצועי, זה יכעיס אותי ועל זה אני אמחה. זה לא אומר שאני אתנהג כמו חלק גדול מהקהל, אבל אני כנראה אמחה באותה צורה שמחיתי נגד האדון הראל, או הנהלת סגול-תאומים בזמנו. מוזר שנגדם דרך אגב, המחאה לא הגיעה לפרופורציות האלה אחרי שהם באמת פירקו את הקבוצה וכמעט גרמו לה לירידת ליגה (ואם אתה רוצה לשמוע על יחס לשחקנים בתקופתם, אני בטוח שיהיה מי שיספר לך).

טוב, כנראה שגם אתה, עם כל הפורום והאינטרנט, מנותק כמו אלה ששורקים בוז.
כמה שפחוץ כסף מהבית? אתה מדבר כאילו זו לא עובדה שטביב לא שם שקל. זה אפילו לא הדיון כאן. אנחנו כבר הרבה אחרי. שלא ישים שקל, לא צריך גם. יש מספיק כסף?
איך אני יודע? כי אני לא מטומטם. אם מוכרים שחקנים במיליוני יורו ומוכרים 9,000 מינויים ומכניסים עשרות מיליוני שקלים מאירופה ואז מביאים לקבוצה שחקנים חופשיים + אחד בקומבינה מלוכלכת (שאנחנו נהנים ממנה, אבל האינטרס של טביב ברור לכל מי שהוא לא סתום/דביל/מטומטם/עיוור ומה שלא תרצה) ועוד שחקן רכש אחד.
ולמה אם לא יגיע רכש בינואר זה יכעיס אותך? אתה באמת חושב שקשטן קיבל את כל הרכש שהוא רצה בקייץ?
ולי אתה לא צריך לספר מי זה מוני הראל. טביב עוד צריך לעשות הרבה כדי שאני אשנא אותו כמו את מוני הראל הכלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:56 
אדום בשבע כתב:
פואד כתב:
Adom Bdam כתב:
השלט "טביב , תודה שבאת"
מסמן את הפילוג בקהל

אני יכול להעיד שהיום ראינו, ממקום מושבנו בשער 2, את אחד מחברי ההנהלה, מתדרך את מחזיקי השלט איפה לעמוד!

ספר לי על זה...חבל לא צילמת. אתה לא יודע כמה עוד הם עושים כדי לסכסך ולפלג את הקהל, בסוף הכל יצא החוצה אל תדאג.

חוץ מזה אנשים יגידו שאתה שקרן וטביב צדיק... מה איכפת להם אם את השלטים לטובת ההנהלה מביאים....ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:57 
פאביו כתב:
תמשיכו לשרוק בוז שמוחים נגד הבעלים
תמשיכו לשרוק בוז ששרים נגד הבעלים
תמשיכו לשרוק בוז שמרימים שלטים נגד הבעלים
תמשיכו ללכת הבייתה בדקה 85 שלא יהיו לכם פקקים
תמשיכו לקנות מנויים לנוקיהו בימי חמישי
אתם המיץ של הזבל

שמע. אתה גם טיפש וגם מטומטם..
איזה נוקיה בראש שלך? מה קרה לא מסכימים לדרך האובדנית שלכם אז הפכנו לנוקיה?
יש שם אנשים שיכולים ללמד אותך מה זה הפועל חתיכת טמבל..
השתן עלה לכם לראש.. חושבים שייסדתם את המועדון.. הקהל הזה היה קיים הרבה לפני האולטראס ויהיה קיים עוד הרבה אחריו.
המגלומניה שלכם עוד תביא אותנו להראות כמו ההם מעבר לכביש..
והאמת, האפקט של ה5 דקות שקט? הופך עלוב מפעם לפעם.. נסו לחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
פואד כתב:
Adom Bdam כתב:
השלט "טביב , תודה שבאת"
מסמן את הפילוג בקהל

בוא ותנמק מה ההקשר בין ההודעה שציטטת להודעה שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:59 
פואד כתב:
אדום בשבע כתב:
פואד כתב:
Adom Bdam כתב:
השלט "טביב , תודה שבאת"
מסמן את הפילוג בקהל

חוץ מזה אנשים יגידו שאתה שקרן וטביב צדיק... מה איכפת להם אם את השלטים לטובת ההנהלה מביאים....ההנהלה.

אותו אחד תדרך גם אותי ועוד כמה אלפים לשרוק בוז? צאו מהקונספירציה, אתם מיעוט וכולנו יודעים כמה אתם מתים על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 00:59 
moshiko כתב:
פואד כתב:
Adom Bdam כתב:
השלט "טביב , תודה שבאת"
מסמן את הפילוג בקהל

וזה קשור ל...? ההנהלה צריכה לההגיד לאנשים להביא בשבילה שלטים? לכוון את האנשים איפה לפתוח אותם? מעניין אם טביב שולח לעצמו מזל טוב ביום הולדת...

חוץ מזה מקווה שבקשר לגזע... תקבל מכה בגזע המוח או שפשוט תקבל תולעת שתפגע לך בתוכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 01:01 
פואד כתב:
NARKOTIKA כתב:
villa crespo כתב:
redrony כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
יחי ההבדל.

וואלה?
שם הם נחים?

עדיין מחכים לתגובה...

מה אתם מצפים לשמוע שאתם אוהדים טובים יותר?
האהבה העצמית שלכם לא הותירה מקום למישהו אחר להעריך אתכם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 01:01 
g11g כתב:
פואד כתב:
אדום בשבע כתב:
פואד כתב:
Adom Bdam כתב:
השלט "טביב , תודה שבאת"
מסמן את הפילוג בקהל

אותו אחד תדרך גם אותי ועוד כמה אלפים לשרוק בוז? צאו מהקונספירציה, אתם מיעוט וכולנו יודעים כמה אתם מתים על זה.

גם במשחקי חוץ אנחנו מיעוט אנשים כי אתם שכל כך אוהבי הפועל וטביב לא באים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 01:03 
g11g כתב:
פואד כתב:
אדום בשבע כתב:
פואד כתב:
Adom Bdam כתב:
השלט "טביב , תודה שבאת"
מסמן את הפילוג בקהל

לא אלפים, מאות אלפים. ספרתי!

רוב יושבי שער 2 לא שרקו בוז....

נערך לאחרונה על ידי אדום בשבע בתאריך 01 ינואר 2012, 01:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 01:04 
G11G- השאלה הייתה למה לא שומעים את קולכם במשחקי חוץ, זה שאתה אומר שאנחנו רוצים לשמוע שאנחנו טובים יותר זה בעיה בראש שלך. במקום לענות אתה מנסה להסיט את השאלה לשטויות שיש לך בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 01:06 
אנחנו יודעים שזה לא כולם ולא אלפים, שער 2 ו-13 נימצאים מתחת לגג והשריקות יותר חזקות מצעקות. אף אחד לא מתרגש, יש אנשים שיודעים מה לעשות והם יעשו ולא צריך את כולם כדי להביא שינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 01:19 
מה שהיה היום בשער 2 זאת פשוט בושה גדולה !!!
אני מתבייש היום ביציע שלי, קדם כל שתולי טביב(שאף אחד ביציע לא ראה את הפרצופים שלהם עד לאחרונה!!) שהביאו שלט בעד טביב, וכמובן צעקו עליי שהנפתי את השלט דיי להסתה. אמרו לי לך לשער 5, אל תיהיה פה, זבלים אחד אחד, כיושב שער 2 מאז שנת 98\99 פשוט התביישתי.
חלק מהמשחק היתי עסוק בהסברה על המחאה נגד טביב ומדוע אנחנו מוחים נגד טביב.
לרוב אנשים הבינו אותי בסופו של דבר לאחר שלא היתה להם תשובה לחלק מהשאלות שלי שהופנו כלפי ההבנה שלהם על טביב.
כמובן שברגע שהם ניהיו עם הגב לקיר הם שלפו לי את התשובה הנצחית של: אבל אין קונה.
מקווה שהמחאות ימשיכו, שימשיכו לקלל את ההנהלה, שימשיכו לשיר הנהלה זונה.
כל הכבוד לכל אלו שהרימו את השלטים ופרסו את דגל הפריסה נגד טביב!
יישר כח, לא לוותר !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 01:21 
villa crespo כתב:

טוב, כנראה שגם אתה, עם כל הפורום והאינטרנט, מנותק כמו אלה ששורקים בוז.
כמה שפחוץ כסף מהבית? אתה מדבר כאילו זו לא עובדה שטביב לא שם שקל. זה אפילו לא הדיון כאן. אנחנו כבר הרבה אחרי. שלא ישים שקל, לא צריך גם. יש מספיק כסף?
איך אני יודע? כי אני לא מטומטם. אם מוכרים שחקנים במיליוני יורו ומוכרים 9,000 מינויים ומכניסים עשרות מיליוני שקלים מאירופה ואז מביאים לקבוצה שחקנים חופשיים + אחד בקומבינה מלוכלכת (שאנחנו נהנים ממנה, אבל האינטרס של טביב ברור לכל מי שהוא לא סתום/דביל/מטומטם/עיוור ומה שלא תרצה) ועוד שחקן רכש אחד.
ולמה אם לא יגיע רכש בינואר זה יכעיס אותך? אתה באמת חושב שקשטן קיבל את כל הרכש שהוא רצה בקייץ?
ולי אתה לא צריך לספר מי זה מוני הראל. טביב עוד צריך לעשות הרבה כדי שאני אשנא אותו כמו את מוני הראל הכלב.

אין מספיק כסף? להפועל אין תקציב שאמור להספיק בשביל לרוץ לאליפות בכל אחת מ 3-4 השנים האחרונות?
השנה, לפי מה שהבנתי, התקציב עומד על בסביבות ה-50 מליון (לפי הבקרה, לא לפי ההגזמות של טביב). זה התקציב השני בליגה אחרי ההפרזות של גולדהאר.
אני שוב שואל אותך, אתה מכיר מאמן שמקבל כל מה שהוא רוצה? ברור שיש פערים והיות שאני לא מנהל קבוצת כדורגל ולא את הפועל, אני לא נכנס לאף אחד לכיס כל עוד המספרים סבירים. אני לא יודע כמה כסף יש לטביב, אני גם לא יודע כמה כסף הוא שם (נניח שכלום, אני זורם איתך), אני יודע פחות או יותר איזה תקציב קבוצה צריכה בשביל להתמודד על האליפות ואת זה להפועל יש. אני לא מצפה מבעלים להעמיד בכדורגל הישראלי תקציב של 70 מיליון כל שנה.
ואני שוב אומר לך, יש לי ביקורת על טביב מכאן ועד לשכונת עלייה בכפ"ס, כולל על חלק מהדברים שהזכרת. אבל המחאה הזו והיחס של הקהל לטביב הוא על דברים שהם הרבה מעבר וגם שם אני מסכים עם חלק גדול מהדברים.
זכותך לחשוב שאני מנותק, אני לא חושב שאני מנותק, יכול להיות שאני טועה בהסתכלות שלי על הדברים במאקרו ובאמת יש פה איזה סיבוב של טביב על חשבונינו שמטרתו להרוס את הקבוצה ולברוח עם כסף. אני לא מאמין בזה, אף אחד עוד לא שכנע אותי בזה. סה"כ מדובר על אחת מהתקופות היותר מוצלחות של הפועל מבחינת הישגים בשנים האחרונות. זה נכון שהיא מלווה בהרבה גועל נפש, אבל זה אני לא חושב שנתון במחלוקת. אני רוצה מחאה עם פתרונות, לא רק עם שנאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 01:21 
g11g כתב:
פאביו כתב:
תמשיכו לשרוק בוז שמוחים נגד הבעלים
תמשיכו לשרוק בוז ששרים נגד הבעלים
תמשיכו לשרוק בוז שמרימים שלטים נגד הבעלים
תמשיכו ללכת הבייתה בדקה 85 שלא יהיו לכם פקקים
תמשיכו לקנות מנויים לנוקיהו בימי חמישי
אתם המיץ של הזבל

שמע. אתה גם טיפש וגם מטומטם..
איזה נוקיה בראש שלך? מה קרה לא מסכימים לדרך האובדנית שלכם אז הפכנו לנוקיה?
יש שם אנשים שיכולים ללמד אותך מה זה הפועל חתיכת טמבל..
השתן עלה לכם לראש.. חושבים שייסדתם את המועדון.. הקהל הזה היה קיים הרבה לפני האולטראס ויהיה קיים עוד הרבה אחריו.
המגלומניה שלכם עוד תביא אותנו להראות כמו ההם מעבר לכביש..
והאמת, האפקט של ה5 דקות שקט? הופך עלוב מפעם לפעם.. נסו לחדש

טמבל, תלמד לדבר יפה לאוהדים זה דבר ראשון.
זה שתכתוב טיפש ומטומטם לא יעשה אותך חכם.
אני לא בטוח שיש הרבה אנשים שיכולים ללמד את פאביו מזה הפועל.
אולטראס? המחאה היום של השילוט לא היתה קשורה לאולטראס בכלל!
אבל תמשיך לזרוק סיסמאות לאוויר בזה אתם טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 01:22 
פואד כתב:
NARKOTIKA כתב:
villa crespo כתב:
redrony כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
יחי ההבדל.

וואלה?
שם הם נחים?

עדיין מחכים לתגובה...

שאני אבין, אתה מחכה לתשובה ממני? אם כן, אני מניח שאתה מתייחס אליי כאל "סמרטוט" שיש לו דברים הרבה יותר חשובים מללכת למשחק חוץ, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 01:28 
אני מחכה לתשובה מכל מי שיש לו תשובה לזה, לשאר השטויות שלך לא צריך להתייחס... במקום לנסות לברוח מהתשובה תענה וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 01:31 
פואד כתב:
אני מחכה לתשובה מכל מי שיש לו תשובה לזה, לשאר השטויות שלך לא צריך להתייחס... במקום לנסות לברוח מהתשובה תענה וזהו.

חוץ מעובדות אין לי ממש מה להגיד לך. יש אנשים ששרקו היום בוז והולכים לכל משחק חוץ. למה הם לא שורקים בוז בחוץ, תשאל אותם. ולגבי שאר התגובה האינטליגנטית שלך, אתה צודק, באמת שאין מה להתייחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 01:31 
יאללה חבר'ה, בחייאת, סגרו את הבאסטה ולכו לישון. מה, אין לכם חיים?
לילה טוב - יאללהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
אין דבר יותר גרוע מאוהדים ששורקים בוז לאוהדים אחרים.
תשירו שירים אחרים, תצעקו, תניפו שלטים, אבל הבוז הזה אומר יותר על מי ששורק ופחות על מי ששורקים לכיוונו.
מקריאת התגובות באשכול הזה ומההתנהגות של הקהל בבלומפילד, אנחנו על סף תהום לצערי.
יכול להיות שיש דרכים אחרות ליחצ"ן את המחאה, יכול להיות שיש דרכים אחרות להתנגד לשירי מחאה תוך כדי משחק.
לקרוא כאן אחד לשני מטומטם, אפס, טיפש רק יביא להעמקת התהום ולא לשום דרך שתהיה מקובלת על הרוב.
אני בהחלט חושב שהוצאת רשימת דרישות מסודרת לתקשורת מטעם יוזמי המחאה תגרום לאפקט חיובי כי כרגע כל מי ששורק בוז מתייחס ליוזמי המחאה ככאלה שחושבים על עצמם וטובתם ולא על טובת המועדון. אם רק היינו יכולים להסביר אחד לשני שכולם פה ובמגרש מאהבת הפועל ודאגה לעתיד שלה, היה הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 01:36 
דור שלישי לאדומים כתב:
יאללה חבר'ה, בחייאת, סגרו את הבאסטה ולכו לישון. מה, אין לכם חיים?
לילה טוב - יאללהפועל

טביב משלם אקסטרא בשעות האלו?

kobster כתב:
אין דבר יותר גרוע מאוהדים ששורקים בוז לאוהדים אחרים.
תשירו שירים אחרים, תצעקו, תניפו שלטים, אבל הבוז הזה אומר יותר על מי ששורק ופחות על מי ששורקים לכיוונו.
מקריאת התגובות באשכול הזה ומההתנהגות של הקהל בבלומפילד, אנחנו על סף תהום לצערי.
יכול להיות שיש דרכים אחרות ליחצ"ן את המחאה, יכול להיות שיש דרכים אחרות להתנגד לשירי מחאה תוך כדי משחק.
לקרוא כאן אחד לשני מטומטם, אפס, טיפש רק יביא להעמקת התהום ולא לשום דרך שתהיה מקובלת על הרוב.
אני בהחלט חושב שהוצאת רשימת דרישות מסודרת לתקשורת מטעם יוזמי המחאה תגרום לאפקט חיובי כי כרגע כל מי ששורק בוז מתייחס ליוזמי המחאה ככאלה שחושבים על עצמם וטובתם ולא על טובת המועדון. אם רק היינו יכולים להסביר אחד לשני שכולם פה ובמגרש מאהבת הפועל ודאגה לעתיד שלה, היה הרבה יותר טוב.

יש דרישה אחת והיא ברורה לכולם:
שטביב יעמיד את הקבוצה למכירה !
100 ימי החסד נגמרו ממזמן, הוא קיבל את כל הצ'אנסים בעולם, וכל יום שעובר הוא רק מחמיר את המצב.
הוא לא מנסה לשפר אלא להחמיר.
אם זה באנשים שהוא מכניס לשער 2 על מנת שירימו שלטים בעדו וינסו לגרום לכולם לשרוק בוז(לא כזה הלך להם) ואם זה בדברים אחרים.
הגענו לנקודת האל חזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 267 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: