villa crespo כתב:
טוב, כנראה שגם אתה, עם כל הפורום והאינטרנט, מנותק כמו אלה ששורקים בוז.
כמה שפחוץ כסף מהבית? אתה מדבר כאילו זו לא עובדה שטביב לא שם שקל. זה אפילו לא הדיון כאן. אנחנו כבר הרבה אחרי. שלא ישים שקל, לא צריך גם. יש מספיק כסף?
איך אני יודע? כי אני לא מטומטם. אם מוכרים שחקנים במיליוני יורו ומוכרים 9,000 מינויים ומכניסים עשרות מיליוני שקלים מאירופה ואז מביאים לקבוצה שחקנים חופשיים + אחד בקומבינה מלוכלכת (שאנחנו נהנים ממנה, אבל האינטרס של טביב ברור לכל מי שהוא לא סתום/דביל/מטומטם/עיוור ומה שלא תרצה) ועוד שחקן רכש אחד.
ולמה אם לא יגיע רכש בינואר זה יכעיס אותך? אתה באמת חושב שקשטן קיבל את כל הרכש שהוא רצה בקייץ?
ולי אתה לא צריך לספר מי זה מוני הראל. טביב עוד צריך לעשות הרבה כדי שאני אשנא אותו כמו את מוני הראל הכלב.
אין מספיק כסף? להפועל אין תקציב שאמור להספיק בשביל לרוץ לאליפות בכל אחת מ 3-4 השנים האחרונות?
השנה, לפי מה שהבנתי, התקציב עומד על בסביבות ה-50 מליון (לפי הבקרה, לא לפי ההגזמות של טביב). זה התקציב השני בליגה אחרי ההפרזות של גולדהאר.
אני שוב שואל אותך, אתה מכיר מאמן שמקבל כל מה שהוא רוצה? ברור שיש פערים והיות שאני לא מנהל קבוצת כדורגל ולא את הפועל, אני לא נכנס לאף אחד לכיס כל עוד המספרים סבירים. אני לא יודע כמה כסף יש לטביב, אני גם לא יודע כמה כסף הוא שם (נניח שכלום, אני זורם איתך), אני יודע פחות או יותר איזה תקציב קבוצה צריכה בשביל להתמודד על האליפות ואת זה להפועל יש. אני לא מצפה מבעלים להעמיד בכדורגל הישראלי תקציב של 70 מיליון כל שנה.
ואני שוב אומר לך, יש לי ביקורת על טביב מכאן ועד לשכונת עלייה בכפ"ס, כולל על חלק מהדברים שהזכרת. אבל המחאה הזו והיחס של הקהל לטביב הוא על דברים שהם הרבה מעבר וגם שם אני מסכים עם חלק גדול מהדברים.
זכותך לחשוב שאני מנותק, אני לא חושב שאני מנותק, יכול להיות שאני טועה בהסתכלות שלי על הדברים במאקרו ובאמת יש פה איזה סיבוב של טביב על חשבונינו שמטרתו להרוס את הקבוצה ולברוח עם כסף. אני לא מאמין בזה, אף אחד עוד לא שכנע אותי בזה. סה"כ מדובר על אחת מהתקופות היותר מוצלחות של הפועל מבחינת הישגים בשנים האחרונות. זה נכון שהיא מלווה בהרבה גועל נפש, אבל זה אני לא חושב שנתון במחלוקת. אני רוצה מחאה עם פתרונות, לא רק עם שנאה.