לירון האדום כתב:
רדרוני- הכל נכון, לא כל האוהדים שלנו הם טלית שכולה תכלת, גם תאומים הראל סגול ושות' לא היו הבעלים האולטימטיבי..
הכל נכון אבל האמירה שלך שטביב נמצא 4 שנים בהפועל ויש רק הישגים היא אמירה פופוליסטית !
באותה מידה אני יכול להגיד שבשלוש השנים האחרונות(חוץ מהעונה הזאת) מוני הראל הביא את ההישגים להפועל (לא שאני אומר זאת, אבל עדיין) !
טביב לא הביא שקל להפועל, טביב לא משקיע בהפועל, טביב מנסה לחנך את הקהל שהיה הרבה לפני שהוא ידע בכלל מה זה הפועל !
טביב מפלג בין האוהדים, טביב קיבל את 100 ימי החסד שלו ונכשל בהם ובגדול !
טביב יצא למלחמה נגד הקהל שלו, נגד הנכס הכי גדול שיש לקבוצה הזאת !
טביבי זה שאול של הכדורסל ומי שלא רואה זאת אז הוא עיוור במקרה הטוב או תמים במקרה הרע.
לגבי בלמים וכו', עזוב את הדברים שכותבים בפורום, המחאה נגד טביב היא על ההתנהלות אל מול השחקנים,אנשי המועדון והקהל !
כל המסביב לא מעניין.
טביב מפלג את האוהדים זו אמירה פופוליסטית. על פילוג אוהדים נטען שאוהדים שרקו בוז בתגובה לשירי שואה, שאוהדים יצאו נגד אוהדים טיפשים שציירו על קירות שער 11. זה טביב הסית אותם?
אני לא אמרתי שטביב הביא הישגים להפועל. הפועל היא קבוצת כדורגל. אני אוהד קבוצת כדורגל ולי הדבר היחיד שחשוב זה שהיא תצליח במחינה מקצועית. רק לפי זה אני שופט מערכת בגדול (ברור שהייתי רוצה שתהיה גם התנהלות הרבה יותר נקייה). במבחן הזה הפועל קבוצה מצליחה בשנים האחרונות, עם טביב.
כמה כסף טביב הביא להפועל מעניין לי את האשך הימני. כל עוד הוא מעמיד תקציב שמתאים לשאיפות של המועדון, זה לא מעניין אותי מאיפה הכסף. אם אני הייתי בעלים, הייתי שואף להביא כמה שפחות כסף מהבית וכמה שיותר לייצר כסף מהקבוצה. לגיטימי לגמרי.
ההתנהלות מול השחקנים, הקהל ואנשי המועדון היא אכן לעיתים בעייתית ולא מוסרית, ועל זה צריכים למחות. בדיוק כמו שהיו צריכים למחות נגד מוני הראל. גם שם היתה מחאה, לא בווליום הזה ולא קרוב אליו. פה מדובר על קצת יותר ממחאה. אם מי שזרק את הרימון זה אוהד הפועל, תשאל את עצמך איך זה הגיע למצב הזה ואל תגיד לי שזה אוהד אחד.