סימרוטיץ כתב:
el dudernio כתב:
את הלא סופרים, אני מאמין תשאיר לארץ נדמה לי בה אתה רוצה להקים הרכב שאתה לא מאמין בו.
כשדיברנו על הרכבים רצית 3 שחקנים הראיתי לך איך המצב קיום לא רחוק מהחזיון האוטופי שלך ובינינו אני חושב שהוא עדיף.
רשמתי עכשיו איך השחקן שכולכם רוצים "בואטנג" הוא שחקן שעלה לבית"ר יותר ממה ששכטר ודאגלס (בנפרד) עלו לקבוצות שקנו אותן
ויותר ממה שקיבלנו מורמוט וזהבי ביחד, אבל כאן בואו נקנה בואטנג, הכל ענין של סקאוטינג נכון, נו באמת...
על שחקנים טובים צריכים לשלם, נכון אבל כששילמו לשחקן בחיר (אדל) משכורת עתק 700 אלף כמו של בואנטג (אם כי הוא דרש
להארכת חוזה מליון לשנה), בכיתם על זה שזאת הוצאה לא ראילית (ותבינו זה מה ששחקן כזה רוצה).
כששילמו על דאמרי (המחליף הישראלי היחידי שהיה ראילי לשכטר / סהר) מליון וחצי לחצי כרטיס אמרתם שגונבים אותנו.
באמת אתם חיים בארץ נדמה לי ומנותקים מהמציאות.
הליגה הישראלית היא ליגה עניה, מאוד עניה. התקציב שהצבנו בשנה שעברה 70 מליון +- הוא תקציב של קבוצת תחתית / מרכז
טבלה באוסטריה ובלגיה, ואתם רוצים שחקנים של מרכז טבלה באגליה, ריאליזם זה לא כאן זה בארץ נדמה לי.
אז כן בתחילת חלון העברות כההרכב שלך נראה ככה:
--------- ???? ----------
שיש/דדי--פרנסמן-מריו---קנדה
--------שי-----ידין-------
אלרואי/טועמה---------????
------?????-----טוטו-----
הדבר האחרון שאתה צריך זה מגן שמאל או בלם, צר לי אבל זאת המציאות, וזה שאתה עדין תקוע עמוק בניחוחות הלא נעימים
שבחרת לקחת מעיקת הבמבי זאת בעיקר בעיה שלך.
סליחה ,אבל לא הבנתי את ההודעה הזו בכלל ,אתה מתייחס רק לצד אחד של המטבע ,נותן דוגמאות מגמתיות (מה קשור המחיר של בואטנג) ומסכם שהדבר האחרון שצריך זה מגן שמאלי ובלם ,על בסיס מה אתה אומר את זה ?
מה זה מתייחס רק לצד אחד של המטבע?
אתה רוצה שאני אתייחס לצד של שיש לא מספיק טוב, את דדי ואלרואי לא סופרים? שי, ידין וטועמה כבר לא זה?
אחלה אז בואו לחליפ 22 שחקנים באני בטוח שיהיה בסדר, אני מתיחס לצד הריאלי של המטבע, לא יותר ולא פחות.
כמו שאמרתי לא פעם, השינוי היחידי שלדעתי היה נחוץ בסגל הוא להביא את בן חיים / חן עזרא במקום עבאס בהתחלה או אם רוצים
בנוסף, אבל אנחנו יודעים שמדובר על הוצאה של 1.5 מליון וזה הרי יקר לסימרוטיצ'ים והם בטוחים שטביב עוזה עלינו סיבוב.
דר"א במצב הזה עבאס או טועמה עפים ליציע ואת "מצוקת" הקישור האחורי שיש להיות זה לא היה פוטר.