joshsoos כתב:
אני לא מבין למה ההתנצחות הזו עם אע"ב, הבן אדם סיסטמטי כבר שנים. הוא מסתכל על המאקרו ולא על המיקרו ומכאן גוזר את מסקנותיו. הוא מסתכל על נתונים, נאמר על חמש שנים בהן סיימנו כך וכך פעמים במקום כלשהו, כך וכך פעמים במקום אחר, לקחנו גביע ועשינו תוצאות כאלה ואחרות באירופה, ומאלה הוא יפסוק אם ההנהלה או המאמן היו טובים או לא. הוא מסתכל על שנה שעברה ורואה שמכבי עברו את אולימפיאקוס ובסוף נתנו עונה בינונית ומשליך על המצב הנוכחי. הוא מסתכל לכמה מצבים הגענו אתמול ומכאן חותך אם שיחקנו טוב או לא. הוא מסתכל על גודל התקציבים ועל פיהם מדרג הצלחה או כשלון ( אגב, אנחנו מקום שני, לא שלישי ). מספרים נטו, בכל זאת כלכלן שמרן ימני =)
הגישה של רוב האנשים כאן, גם שלי, היא שונה, אנחנו מסתכלים גם ובעיקר על המיקרו. לא על המיקום בלבד, כי גם אם סיימנו מקום שני פעמיים רצוף זה לא מעיד אם נלחמנו על אליפות, אם מיצינו את הסגל, אם שיחקנו כדורגל טוב ועוד. לא אם הגענו ל10 מצבים במשחק, אלא נגד מי שיחקנו, היכולת הכללית, ניהול המשחק של המאמן ועוד. לא על מה היה בעונה שעברה ואיך זה משליך לעונה הקרובה, אלא מה קורה בפועל. לא על גודל התקציבים שלא מספרים סיפור מלא אף פעם, כי זה שהכפלת משכורות, או שילמת הון תועפות על שחקנים לא אומר שהם שווים את הסכומים וסתם מנפחים את התקציב, אלא על סגל השחקנים, העומק, בניה נכונה, איכות מאמן.
אין כמעט דרך שהשקפות העולם האלה ייפגשו לדיון, לכן אין טעם לנסות להתווכח, כי מגיעים רק לזה שאנשים חושבים שהוא לא ענייני והוא חושב שאנשים קשקשנים ובכיינים.
מותר לו לחשוב ולרשום מה שהוא רוצה.
הבעיה איתו, ורוב האנשים כאן יצאו עליו על זה בעיקר, זה שהוא מציע התערבות מגוחכת ואז עוד רושם כאן שמי שלא מוכן להתערב הוא פחדן.
הוא כנראה לקח קורסים מאלי גוטמן בגניבת דעת.
זה בערך כמו שאני אציע לו להתערב שריאל מדריד תסיים במקומות 2-1. ואם הוא לא מתערב איתי, הוא פחדן.
אני מוכן להתערב איתו שהפועל לא מסיימת במקומות 2-1. כל היתר לא מעניין.
ואע"ב הוא פחדן.