נהיה פה משעמם מאז שכולם נגד טביב, למען עתיד הפורום שלא יצלול לתהומות השעמום אני בכל זאת אתן כמה נקודות שהאוטיסט כנראה צודק
1.
ציטוט:
"מלכתחילה, עוד כששכטר יצא ללא אישורי לבדיקות, בכלל לא רציתי למכור אותו"
וזה אם אני זוכר במדויק בזמנו ששכטר רצה לצאת לגרמניה טביב לא נתן לו אישור ומוני נתן, בסופו של דבר הוא החתים את שכטר על ספין כלשהו.
2.
ציטוט:
"אבוקסיס ישב עם מוני הראל על כל התוכניות שלנו, נתן את כל רשימת המועמדים ולמחרת הכל היה בעיתון
." קשה שלא להאמין לסנריום הזה.
3.
ציטוט:
" שירצקי גילה היום לכל הציבור מה היתה עסקת אלרואי כהן, הוא גילה שהוא משכיר למוני הראל מתחם. לא אני אמרתי את זה - הוא אמר את זה. אם שירצקי כזה אדם הגון, ויודע שהראל עושה עסקאות חד-צדדיות, אז מה הפלא שהוא הולך ומסכם איתו על שחקן ב800- אלף יורו ועוד מקבל נתח של 20 אחוז על השחקן הכי טוב במדינה. מן הראוי שישאל אותי מראש. שהציבור ישפוט אם זה אתי לעשות את זה.
הוא מקבל 20 אחוז על סכום הזוי, כשאף-אחד לא יודע שהוא עושה עסקים עם מוני הראל. ואחר-כך מדברים על קומבינות? לא היה דבר כזה בכדורגל העולמי, לתת 20 אחוז על שחקן אחר ששייך לי? תשפטו אתם מה זו קומבינה, כשאדם עושה עסקים בחברה ששייכת גם לי רק עם מוני הראל, מאחורי גבי. אני עדיין לא עשיתי קומבינה. כולם רוצים למכור את השחקן כדי ששירצקי יזכה ב20- אחוז."
ועוד משירצקי -
ציטוט:
"אלי היה חבר שלי, נפגשתי איתו והייתי בחתונה שלו. עד שהוא התעצבן מהעסקה של אלרואי. אז הוא עבר להתקפות נגדי ולתרגילים. נפגעתי מאוד וזו היתה התגובה שלי. "
במילים אחרות שירצקי לא מבין למה טביב כועס שמוני עשה את העסקה הכי מחורבנת בתלודות הכדורגל, וצריך להודות שטביב (ואני עוזב בצד שהוא הגורם הראשי לעסקה הזאת לאחר שהוא נעלם לחו"ל) חתם על העסקה שהוא לא הסכים לה. גם כאן אני נוטה להאמין ששירצקי (שפתאום נהפך ליקיר האוהדים, איש הגון, כן שירצקי) ומוני כנראה כן עשו קומבינה בדיוק כמו טביב. ".
ציטוט:
"הם עשו לי כיפה אדומה. הם סגרו את העסקה ללא ידיעתי ורק לאחר מכן ישבו איתנו. הופעל לחץ ציבורי כדי שאחתום ואני בכלל הייתי במיאמי. זה שחקן שרציתי, אבל ב250- או 300 אלף דולר. לא בכמעט 2 מיליון דולר. "
בפעם הבאה קמצן חלאה נרקסיסט ונקמן, תגיע לארץ בחלון העברות ואז לא יעשו עליך קומבינות.
זה בערך מה שאני יכול להוציא ממני לטובת טביב.