תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ה' 30/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:05 
chimpfive כתב:
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
שרצקי הוא צהוב, בוזגלו משוגע, בונדר בכיין, גבע לא דובר מקצועי מספיק, רונן קצב מנייק, שכטר זבל..כולם חארות..

הכתובת על הקיר. אין מנוס, חייבים להעיף את טביב מהקבוצה, עם הראל או בלעדיו.

בהצלחה מוני, תחקור שיארך כמה שיארך, זה הסיכוי האחרון שלנו, ואני עדיין שונא את מוני

כן יאללה חוש חש הבלש תחקור אותו
רק על זה שמוני הביא את הנחש הזה לקבוצה בעוד עיסקה מפגרת הוא צריך לעוף וכמה שיותר מהר
בשיא הרצינות אני כבר לא יודע אם מוני הזה אי פעם עשה עיסקה טובה בחיים שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:06 
הורגים אותנו לאט
פשוט הורגים אותנו לאט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:08 
אני מוכן לחתום שטוטו עוזב,
שכל מי שרוצה יעזוב,

רק ששני הבעלים המזדיינים יצאו מהפועל.

אני רוצה עונת הישרדות עם הנוער, ביחד עם שי אבוטבול, קנדה, טועמה ומהראן לאלא.
רק בואו נעיף אותם לאלף עזאזאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:08 
בסופו של דבר יש 3 אופציות כפי שאני רואה אותם:
1. לקוות שמוני יהיה הבעלים ולתת לו לחקור בתקווה שלבסוף הוא יהיה הבעלים- ונוכל ביותר קלות לגרום לו למכור את הקבוצה.(וזה מה שיקרה)
2. שמוני לא יחקור ותוך שבועיים יהיה בעלים- ואם זה טביב, אז לתת לו את הצ'אנס.
3. לא משנה מה, להסביר לטביב שהוא לא רצוי בהפועל.

הבעיה היא שכולנו מפוצלים בדעותינו, אם היתה דעה אחת היה קל יותר כקהל להתמודד עם המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
למה אך אחד פה לא מדבר על הידיעה שהפועל מגגששת אצל תמיר כהן?
לפי דעתי יכול לשדרג מאוד את הקישור האחרוי שלנו ולחסוף מקום של זר. ידין - אבוטבול - תמיר כהן זה קישור אחורי אדיר והם יעשו רוטציות ביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
1. לקוות שמוני יהיה הבעלים ולתת לו לחקור בתקווה שלבסוף הוא יהיה הבעלים- ונוכל ביותר קלות לגרום לו למכור את הקבוצה.(וזה מה שיקרה)

הבעיה היא שכולנו מפוצלים בדעותינו, אם היתה דעה אחת היה קל יותר כקהל להתמודד עם המצב.

אם מוני הבעלים אנחנו מוכרים את טוטו תמוז, קנדה משוחרר לאוקראינה, שכטר מזמן בקייזרסלאטורן בתמורה ל2 מיליון יורו.
אני כבר מעדיף את טביב, כמה שהוא נחש הוא עדיף על מוני.

מה כולם משחקים אותה פה עם ה"קומבינה"
שהאפס הזה השאיל את אבידור לכמה שנים למכבי בגרושים במקום למכור אותו לנו במחיר גבוה יותר אמרו על זה משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:12 
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:
למה מגיע לשרצקי?
אולי כי זה כתוב בחוזה שהנהלת הפועל הגאונה חתמה עליו?

תגידו, מה עובר עליכם?

אם אתה חולם שהבעיה של הפועל היא ההצגה שלה בתקשורת, כדאי ש תחזיר מהר את הסרט לבלוקבאסטר , הבעיה שלה הרבה יותר גדולה ואני לא מבין מה עוד צריך כדי שאנשים יפנימו את זה.

אין, אני חולה על המשפט הזה. גדול.

ובחוזה הגאוני שהפועל חתמה עליו כתוב 20 אחוז מכירה עתידית. לא אמרו שהפועל מחויבת לקחת על שכטר 2 וחצי מליון יורו.
אולי הבעיה היא בחוזה הגאוני ששרצקי חתם עליו, ובו הוא לא מציין סכום כסף ספציפי אותו הוא רוצה (פרט לחצי מליון במידה ושכטר לא נמכר?).
בכל עסקה שנעשת, בכל ענף שהוא, כל צד רוצה למקסם בצורה חוקית את הצד שלו. הכל שאלה של איך מציגים את זה.
אני לא חסיד של טביב, והוא נבלה סרוחה שפירק אמפריה בשעה וחצי, אבל הפעם אני לא מוצא בעיה במה שעשה.

רק חבל שאין לך מושג ,כי ה 20% הוא מהמחיר של סעיף השחרור ובגלל זה שרצקי חתם ,כשר זה כן אבל איזה ריח ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:12 
Idandosh כתב:
למה אך אחד פה לא מדבר על הידיעה שהפועל מגגששת אצל תמיר כהן? לפי דעתי יכול לשדרג מאוד את הקישור האחרוי שלנו ולחסוף מקום של זר. ידין - אבוטבול - תמיר כהן זה קישור אחורי אדיר והם יעשו רוטציות ביניהם.

איזה סיבה יש להתייחס לזה?
הפועל יכולה לפתוח יחידת גששים חדשה בצה"ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
Idandosh כתב:
למה אך אחד פה לא מדבר על הידיעה שהפועל מגגששת אצל תמיר כהן? לפי דעתי יכול לשדרג מאוד את הקישור האחרוי שלנו ולחסוף מקום של זר. ידין - אבוטבול - תמיר כהן זה קישור אחורי אדיר והם יעשו רוטציות ביניהם.

יתרה מכך שהבן של איבל קניבל הודיע כבר מזמן שהוא רוצה לחזור למחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:16 
יש פה בעיה שאנשים חושבים שיש קשר בין טביב להראל. אם אני רוצה שטביב יעוף לי מהקבוצה היום, זה כביכול אומר בהכרח שאני בעד הראל.
טביב הולך לפשוט אותנו מכל הערכים של הפועל, לאט ובזהירות. בהתנהלות שתצלק את המותג הפועל, ביחסי אנוש מתחת לכל ביקורת מול אנשי מקצוע ושחקנים, ובהליכי משא-ומתן פרנואידיים ומהולי אגו.
הוא לא כשיר להיות בעלים של קבוצת כדורגל, בטח לא של מועדון כמו הפועל. אין לי צל של ספק שכל מי שמתבטא בעדו מסונוור ומהופנט אחרי כל ספין שהוא מוציא ("התקציב יהיה X", "נביא את השחקן X", "הרחבת מתקני האימונים", "נחתים את X לצוות המקצועי") כשפועל מדובר בצ'קים בלי כיסוי. הוא עוד לא הוציא שקל מכיסו. קל לאנשים להשוות בינו לבין הראל, אבל ההשוואה היא לא נכונה, צריך פשוט להרים את הראש ולנסות לחזות חודשיים קדימה. איך יחסי האנוש המחורבנים יפוצצו יחסים עם שחקנים, עם קשטן, איך יתחלפו כמו גרביים אנשי מקצוע במועדון לפי הקפריזות, איך החלטות נמהרות ישתקו את המועדון ויביכו אותו. ההשלכות של אירועים אלו יהיו מקצועיות ויראו על הדשא בוודאות, לא תהיה הפרדה.

כל מה שכתבתי הנ"ל לא מחסיר במאומה מדעתי על הראל. שהוכיח בין רגע כמה שהפועל היא לא באמת רלוונטית עבורו כשמדובר בעסקים, ומבחינתו להחזיק את המועדון ואת האוהדים בביצים עד אשר יהיו תוצאות עם איש עסקים אחר (טביב).
המועדון הזה נמצא בפרשת דרכים, בפלונטר של חייו, והיחידים שיכול להאבק עליו - האוהדים - פשוט חלוקים לגבי כל נושא ומפוצלים בדעתם, אז תוצאות לא יהיו. לא כאלו שלאוהדים יהיה יד בהם לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:
למה מגיע לשרצקי?
אולי כי זה כתוב בחוזה שהנהלת הפועל הגאונה חתמה עליו?

תגידו, מה עובר עליכם?

אם אתה חולם שהבעיה של הפועל היא ההצגה שלה בתקשורת, כדאי ש תחזיר מהר את הסרט לבלוקבאסטר , הבעיה שלה הרבה יותר גדולה ואני לא מבין מה עוד צריך כדי שאנשים יפנימו את זה.

אין, אני חולה על המשפט הזה. גדול.

ובחוזה הגאוני שהפועל חתמה עליו כתוב 20 אחוז מכירה עתידית. לא אמרו שהפועל מחויבת לקחת על שכטר 2 וחצי מליון יורו.
אולי הבעיה היא בחוזה הגאוני ששרצקי חתם עליו, ובו הוא לא מציין סכום כסף ספציפי אותו הוא רוצה (פרט לחצי מליון במידה ושכטר לא נמכר?).
בכל עסקה שנעשת, בכל ענף שהוא, כל צד רוצה למקסם בצורה חוקית את הצד שלו. הכל שאלה של איך מציגים את זה.
אני לא חסיד של טביב, והוא נבלה סרוחה שפירק אמפריה בשעה וחצי, אבל הפעם אני לא מוצא בעיה במה שעשה.

רק חבל שאין לך מושג ,כי ה 20% הוא מהמחיר של סעיף השחרור ובגלל זה שרצקי חתם ,כשר זה כן אבל איזה ריח ?

אבל אין סעיף שחרור....אולי שרצקי הגאון חשב שההשערה של מוני ששכטר ימכר ב2 וחצי מליון מספיקה בשביל לחתום....
נשמע כאילו הוא לא גאון כל כך...

וכמו שאמרתי כבר, ואמר שוב עידנוש, אחרי הקומבינה המזוינת ששרצקי עשה עלינו עם אבידור, אין לנו שום סיבה בעולם להתנצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:17 
r200 כתב:
Oleg Neduda כתב:
Idandosh כתב:

יתרה מכך שהבן של איבל קניבל הודיע כבר מזמן שהוא רוצה לחזור למחלה

חס וחלילה שתמיר כהן יהיה בהפועל!
מספיק מכביסטים יש לנו בקבוצה.

Idandosh כתב:
לירון האדום כתב:

אם מוני הבעלים אנחנו מוכרים את טוטו תמוז, קנדה משוחרר לאוקראינה, שכטר מזמן בקייזרסלאטורן בתמורה ל2 מיליון יורו.
אני כבר מעדיף את טביב, כמה שהוא נחש הוא עדיף על מוני.

מה כולם משחקים אותה פה עם ה"קומבינה"
שהאפס הזה השאיל את אבידור לכמה שנים למכבי בגרושים במקום למכור אותו לנו במחיר גבוה יותר אמרו על זה משהו?

כמו שאמרתי כל אחד רואה אחרת את אחת האופציות כנכונות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:21 
בינמן כתב:
יש פה בעיה שאנשים חושבים שיש קשר בין טביב להראל. אם אני רוצה שטביב יעוף לי מהקבוצה היום, זה כביכול אומר בהכרח שאני בעד הראל.
טביב הולך לפשוט אותנו מכל הערכים של הפועל, לאט ובזהירות. בהתנהלות שתצלק את המותג הפועל, ביחסי אנוש מתחת לכל ביקורת מול אנשי מקצוע ושחקנים, ובהליכי משא-ומתן פרנואידיים ומהולי אגו.
הוא לא כשיר להיות בעלים של קבוצת כדורגל, בטח לא של מועדון כמו הפועל. אין לי צל של ספק שכל מי שמתבטא בעדו מסונוור ומהופנט אחרי כל ספין שהוא מוציא ("התקציב יהיה X", "נביא את השחקן X", "הרחבת מתקני האימונים", "נחתים את X לצוות המקצועי") כשפועל מדובר בצ'קים בלי כיסוי. הוא עוד לא הוציא שקל מכיסו. קל לאנשים להשוות בינו לבין הראל, אבל ההשוואה היא לא נכונה, צריך פשוט להרים את הראש ולנסות לחזות חודשיים קדימה. איך יחסי האנוש המחורבנים יפוצצו יחסים עם שחקנים, עם קשטן, איך יתחלפו כמו גרביים אנשי מקצוע במועדון לפי הקפריזות, איך החלטות נמהרות ישתקו את המועדון ויביכו אותו. ההשלכות של אירועים אלו יהיו מקצועיות ויראו על הדשא בוודאות, לא תהיה הפרדה.

כל מה שכתבתי הנ"ל לא מחסיר במאומה מדעתי על הראל. שהוכיח בין רגע כמה שהפועל היא לא באמת רלוונטית עבורו כשמדובר בעסקים, ומבחינתו להחזיק את המועדון ואת האוהדים בביצים עד אשר יהיו תוצאות עם איש עסקים אחר (טביב).
המועדון הזה נמצא בפרשת דרכים, בפלונטר של חייו, והיחידים שיכול להאבק עליו - האוהדים - פשוט חלוקים לגבי כל נושא ומפוצלים בדעתם, אז תוצאות לא יהיו. לא כאלו שלאוהדים יהיה יד בהם לפחות .

הכל נכון, וזאת הבעיה הגדולה שאין לה פתרון- הקהל מפולג בדעותיו, אפשר להגיד שכמעט כולם מסכימים שהשאיפה היא שלא טביב ולא מוני יהיו הבעלי בית של הפועל.
הבעיה היא מי עדיף קודם(כי צד ג' לא יקנה את שניהם בבת אחת).
האם כדאי לתת צ'אנס לטביב?
האם כדאי שמוני ייקח וללחוץ אליו לשחרר את הקבוצה ולמכור אותה?
שוב כולם מפוצלים, ולכן הקהל שבוי בידי ביהמ"ש .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:22 
בינמן כתב:

המועדון הזה נמצא בפרשת דרכים, בפלונטר של חייו, והיחידים שיכול להאבק עליו - האוהדים - פשוט חלוקים לגבי כל נושא ומפוצלים בדעתם, אז תוצאות לא יהיו. לא כאלו שלאוהדים יהיה יד בהם לפחות.

:ROSE:
זכור לי מאוד ריאון של אלי טביב עוד בתחילת שנות ה2000. אני ואבא ישבנו בסלון ואומרים אחד לשני-
"איזה מזל שלהפועל אין בעלים כאלה, הא?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:24 
מי שהכניס את הנוכל הזה למועדון צריך גם להוציא אותו וכשיסיים שיצא אחר כבוד בחרקירי לתפארת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:25 
לירון האדום כתב:

אני חושב שהחודש האחרון הראה שממש לא יהיה קל לשכנע את מוני למכור את הקבוצה (כבעלים יחיד).
להערכתי כבר יהיה יותר קל לשכנע את טביב מאשר את הראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:26 
בינמן כתב:

אני לא בעד מוני, אני נגד טביב.
כמו שכתבתי לפני מספר ימים, עדיף לנו את מוני, כרגע, כבעלים יחיד מאשר את טביב, בדיוק מאותן הסיבות שציינת בהודעתך.
מלבד זאת, לדעתי, בנאדם עם אגו וקפריזות כמו שיש לטביב יכול מהר מאוד להרוס אותנו, הרבה מעבר למה שקורה כרגע בקבוצה.
ונקודה אחרונה היא, וגם אותה ציינתי לפני מספר ימים, לדעתי יהיה יותר קל לרכוש את הקבוצה ממוני מאשר מטביב, כשהיום הזה יגיע ואם עוד ישאר מה לרכוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:26 
בני12 כתב:
לירון האדום כתב:

אני חושב שהחודש האחרון הראה שממש לא יהיה קל לשכנע את מוני למכור את הקבוצה (כבעלים יחיד).
להערכתי כבר יהיה יותר קל לשכנע את טביב מאשר את הראל.

מדוע אתה חושב ככה?
מה היה בחודש האחרון שגרם לך לחשוב שמוני לא יהיה מוכן למכור את הקבוצה כבעלים אחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:38 
בטביביתון, אופירע לא כתבה כלום על הקומבינה, מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
לפי ONE
רשמית - מוני הולך לחקירת עדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:41 
זה המשמעות-

אין לנו בעלים אחד לפחות עד ספטמבר.
אלא אם אנחנו כקהל נכנס לתמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
בא לי לבכות
איזה ייאוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
לא קראתי את כל העמודים...

מי שחושב שה"קומבינה" הזאת היא ניסיון עסקי לגיטימי למקסם רווחים,
היה צודק, לולא היה מעורב פה ניסיון (על גבול הפלילי) לשכתב חוזה בדיעבד!
הניסיון, של מר טביבי, להכניס שינוי בדיעבד לחוזה של ורמוט מראה על הרמה האתית ועל רמת הלגיטימיות שלו כאיש עסקים.
גם בסטיונר בשוק הוא סוגשל איש עסקים...

ולכל מי שקופץ בראש - מוני הוא איש עסקים כושל בן כושל, שהכניס את כולנו לצרה הזאת מלכתחילה, ומכר לנו הרבה ספינים ולוקשים במשך שנים. זה לא קשור לעניין אי הלגיטימיות של טביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
היה ברור שינסו לעשות קומבינה כזאת.
גם היה ברור שרוב הסיכויים שהיא לא תצליח, ושזה רק יכעיס את קרית שמונה ונתניה.
אבל זה החומר שנמצא בעולם הכדורגל.
לוזונים, קורנפיין והסלולרי, שירצקי עם אבידור, כולם משחקים פה מלוכלך ולא ישר.
קצת עצבים, יבכו לכל העולם, ובסוף כשיצטרכו לעשות עיסקאות בעתיד זה לא מה שיפריע.
אוסף של אנשי באסטה מגעילים מנהלים פה את הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:51 
http://www.one.co.il/Article/182254.htmlהראל החליט לחקור את טביב, העברת הבעלות תתעכב
המאבק בין הבעלים מחריף לאחר שהראל הודיע שהוא מעוניין בחקירת שותפו. הדיון ב-18 ביולי

זהו הלכה העונה... מוני החליט להרוס את הקבוצה ולחקור את טביב, ב20 ביולי בתי המשפט הולכים לפגרה של חודש וחצי מה שאומר
שעד אמצע ספט' לא יהיה פסק דין ונשארנו עם 2 בעלים לעונה הקרובה!!!

מוני באמת תודה רבה!! וגם אתה טביב שווה את שלך...
אני אישית עושה מנוי לכדורסל ולקוח חופש מהשכונה הזו לשנה הקרובה ביי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
היה ברור שינסו לעשות קומבינה כזאת.
גם היה ברור שרוב הסיכויים שהיא לא תצליח, ושזה רק יכעיס את קרית שמונה ונתניה.
אבל זה החומר שנמצא בעולם הכדורגל.
לוזונים, קורנפיין והסלולרי, שירצקי עם אבידור, כולם משחקים פה מלוכלך ולא ישר.
קצת עצבים, יבכו לכל העולם, ובסוף כשיצטרכו לעשות עיסקאות בעתיד זה לא מה שיפריע.
אוסף של אנשי באסטה מגעילים מנהלים פה את הקבוצות.

בדיוק, אבל בדיוק מה שאמרתי.
תודה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:53 
"אבל מוני אוהד הפועל".
חתיכת נרקומן בנזונה שנאחז בקרנות המזבח. לך ל1000 עזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:55 
אם החקירה הזאת תקטין את הסיכויים של טביב לזכות בהליך המשפטי בקבוצה בסופו של דבר, אז היא מבורכת.
יאללה 18/7 - תגיע כבר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
מוני הוא שאול של הכדורגל, שייזדין לנו כבר מהקבוצה
וגם שאול אוהד הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:58 
תגידו לא אמרו שהשופטת צריכה להשתכנע על מנת שתתקיים החקירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: