בינמן כתב:
יש פה בעיה שאנשים חושבים שיש קשר בין טביב להראל. אם אני רוצה שטביב יעוף לי מהקבוצה היום, זה כביכול אומר בהכרח שאני בעד הראל.
טביב הולך לפשוט אותנו מכל הערכים של הפועל, לאט ובזהירות. בהתנהלות שתצלק את המותג הפועל, ביחסי אנוש מתחת לכל ביקורת מול אנשי מקצוע ושחקנים, ובהליכי משא-ומתן פרנואידיים ומהולי אגו.
הוא לא כשיר להיות בעלים של קבוצת כדורגל, בטח לא של מועדון כמו הפועל. אין לי צל של ספק שכל מי שמתבטא בעדו מסונוור ומהופנט אחרי כל ספין שהוא מוציא ("התקציב יהיה X", "נביא את השחקן X", "הרחבת מתקני האימונים", "נחתים את X לצוות המקצועי") כשפועל מדובר בצ'קים בלי כיסוי. הוא עוד לא הוציא שקל מכיסו. קל לאנשים להשוות בינו לבין הראל, אבל ההשוואה היא לא נכונה, צריך פשוט להרים את הראש ולנסות לחזות חודשיים קדימה. איך יחסי האנוש המחורבנים יפוצצו יחסים עם שחקנים, עם קשטן, איך יתחלפו כמו גרביים אנשי מקצוע במועדון לפי הקפריזות, איך החלטות נמהרות ישתקו את המועדון ויביכו אותו. ההשלכות של אירועים אלו יהיו מקצועיות ויראו על הדשא בוודאות, לא תהיה הפרדה.
כל מה שכתבתי הנ"ל לא מחסיר במאומה מדעתי על הראל. שהוכיח בין רגע כמה שהפועל היא לא באמת רלוונטית עבורו כשמדובר בעסקים, ומבחינתו להחזיק את המועדון ואת האוהדים בביצים עד אשר יהיו תוצאות עם איש עסקים אחר (טביב).
המועדון הזה נמצא בפרשת דרכים, בפלונטר של חייו, והיחידים שיכול להאבק עליו - האוהדים - פשוט חלוקים לגבי כל נושא ומפוצלים בדעתם, אז תוצאות לא יהיו. לא כאלו שלאוהדים יהיה יד בהם לפחות.
אני לא בעד מוני, אני נגד טביב.
כמו שכתבתי לפני מספר ימים, עדיף לנו את מוני, כרגע, כבעלים יחיד מאשר את טביב, בדיוק מאותן הסיבות שציינת בהודעתך.
מלבד זאת, לדעתי, בנאדם עם אגו וקפריזות כמו שיש לטביב יכול מהר מאוד להרוס אותנו, הרבה מעבר למה שקורה כרגע בקבוצה.
ונקודה אחרונה היא, וגם אותה ציינתי לפני מספר ימים, לדעתי יהיה יותר קל לרכוש את הקבוצה ממוני מאשר מטביב, כשהיום הזה יגיע ואם עוד ישאר מה לרכוש.