אני נגד הקיזוז וכתבתי את זה כבר מיליון פעם בעבר (כמו הרוב המוחלט של הפורום הזה לדעתי..) אבל באמת שההתעסקות עם זה בשבועות האחרונים כבר יותר פאתטית מהשיטה עצמה.
מילא בעונה הקודמת אני עוד מבין, זו היתה הפעם הראשונה וכו' ואני מסכים עם סלקטר שגם אנחנו היינו מרגישים מקופחים אם זה היה הפוך (את שאר קקי השוורים שהוא כתב על מכתבים לעו"ד ומחאות או איך זה אמור לעזור למישהו פחות הבנתי..). אם זה היה אנחנו ואם ואם...אם לסתבא היו גלגלים, אם לטועמה היתה רגל ימין... אם היתה לאורך כל העונה רק הטבלה המקוזזת בעיתונים אולי הייתם סוף סוף מבינים שם בכרמל שהשתנו החוקים ו-"מה שהיה - לא יהא עוד". השתנו החוקים ולא אנחנו שינינו אותם. ניצחון ליגה הרואי ככל שיהיה על איזו קבוצה שקר כלשהו בדקה 87 כבר לא באמת שווה 3 נקודות (ואני לא מזלזל בשום ניצחון ובטח שלא ב-0-1 קטן

, אבל מה לעשות שחוקי הניקוד השתנו) ולחילופין הפסד בית למ.ס. אשדוד הוא לא אסון כזה גדול, בטח שלא מבחינת ניקוד.
באמת, מה כל-כך קשה להבין שיש חוקים ולפיהם משחקים למען השם ?!?!
ה"בלי קיזוז אנחנו אלופים" הזה זה בדיוק, אבל בדיוק כמו שאם חבר שלי ייקח לי את המלכה עם הסוס בשחמט אני אגיד לו "אם לסוס היה מותר לזוז שני צעדים קדימה וזהו - בלי אחד הצידה - אז עדיין יש לי מלכה!"
בכיינים נמאסתם.