תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 835 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 28  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קלינגר
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 12:40 
redrony כתב:
שחר כתב:
מה רנדומלי? אנחנו עם צבירת נקודות של כמעט 50 אחוז אצל קלינגר.
עם ניסו אביטן לא הצלחנו לנצח אף משחק (חוץ מהפוקס נגד כפר סבא) כולל לכל מיני קטמון במשחקי אימון.
זה מה שאפשר להוציא מהסגל הזה. כדורגל גדול לא תראה עם השחקנים האלה.
"רק יכול להשאיר אותנו בליגה"..? עד לפני חודש זה נראה כמו משימה בלית אפשרית בכלל.

מה נראה משימה בלתי אפשרית, להישאר בליגה? לדעתי לא היית מתחת לקו האדום אז להגדיר את זה כמשימה בלתי אפשרית זה קצת מוגזם.
מה שרנדומלי זה הכדורגל שהפועל משחקת ונכון, התוצאות יותר טובות לשמחת כולנו. לשייך את זה למשהו שקלינגר עשה קצת קשה לי.

זה שקשה לך זה ברור.
מה לעשות שהתוצאות הנל הגיעו תחתיו ומאז שהגיע,מצידי תשייך את זה לניסו מה זה מעניין בכלל
למי אתה משייך את זה?
יש עובדות שאיתן תמיד יש לך קושי להתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 12:54 
קלינגר מתמודד עם חוסרים מטורפים ולכן זה לא נכון לשפוט אותו לרעה על היכולת, מצד שני גם לתת לו קרדיט זה די מצחיק. זה לגמרי פרשנות של השפיץ של הנעל ופחות או יותר מסכם את הבעיה של הכדורגל הישראלי.
זה שניצחנו זה אחלה, אבל באף אחד מהמשחקים האלה לא היינו שווים ניצחון, אז על סמך מה לתת לו קרדיט? כי במקרה הבעיטה המוזרה של אבו עביד נכנסה? אותו דבר הרי יכל לקרות בצד שני.
מקווה מאוד שאחרי שיחזרו הפצועים ונקבל חיזוק בינואר נראה כדורגל קצת יותר נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 12:54 
bruno conti כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
עם ניסו אביטן לא הצלחנו לנצח אף משחק (חוץ מהפוקס נגד כפר סבא) כולל לכל מיני קטמון במשחקי אימון.
"רק יכול להשאיר אותנו בליגה"..? עד לפני חודש זה נראה כמו משימה בלית אפשרית בכלל.

מה נראה משימה בלתי אפשרית, להישאר בליגה? לדעתי לא היית מתחת לקו האדום אז להגדיר את זה כמשימה בלתי אפשרית זה קצת מוגזם.
מה שרנדומלי זה הכדורגל שהפועל משחקת ונכון, התוצאות יותר טובות לשמחת כולנו. לשייך את זה למשהו שקלינגר עשה קצת קשה לי.

זה שקשה לך זה ברור.
מה לעשות שהתוצאות הנל הגיעו תחתיו ומאז שהגיע,מצידי תשייך את זה לניסו מה זה מעניין בכלל
למי אתה משייך את זה?

אני לא משייך את זה לאף אחד. אולי לרמה העלובה של הליגה הזו שבלי לשחק כדורגל אתה מנצח משחקים. אין לי שום בעיה עם העובדות. יש לי בעיה איך אתה ועוד חלק גדול מהאנשים מנתחים אותן וזה בצורה מאוד פשטנית. אותה צורה שנורא מתאימה לכדורגל הישראלי שרובו בינוני ושביר. הצלחת חמישה משחקים - אתה מלך. עשית תוצאות פחות טובות - שכחת לאמן. בגלל זה קבוצות שאין בהן ניהול מקצועי ארוך טווח נראות כמו הפועל. כי מנהלים אותן אנשים עם הבנת כדרוגל בדיוק כמו שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 12:55 
הוקיץ' כתב:
קלינגר מתמודד עם חוסרים מטורפים ולכן זה לא נכון לשפוט אותו לרעה על היכולת, מצד שני גם לתת לו קרדיט זה די מצחיק. זה לגמרי פרשנות של השפיץ של הנעל ופחות או יותר מסכם את הבעיה של הכדורגל הישראלי.
זה שניצחנו זה אחלה, אבל באף אחד מהמשחקים האלה לא היינו שווים ניצחון, אז על סמך מה לתת לו קרדיט? כי במקרה הבעיטה המוזרה של אבו עביד נכנסה? אותו דבר הרי יכל לקרות בצד שני.

מילה במילה מה שטענתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
מדהים בעיניי כמות הנקודות שהביא לנו לעומת מה שיש לו
זה לא להוציא מים מהסלע,זה להוציא זהב מצואה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 13:03 
קלינגר הצליח להרים קצת לשחקנים את הראש,
ולגרום להם לשחק קצת עם ביטחון וכן להלחם ועם מחויבות.
זה הישג משמעותי וחשוב לדעתי ועל זה מגיע לו הקרדיט.
השלב הבא אני מקווה יהיה לראות קבוצה שטקטית עומדת טוב על המגרש ומתקיפה לפי תבניות מסוימות.
כדורגל איכותי בסגל הזה לא חושב שנוכל לראות ואין מה לצפות לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 13:12 
השלב הבא הוא שהקבוצה הזאת תצרף 3-4 שחקנים איכותיים אם מישהו בכלל יכול לחשוב על להגיע לפלייאוף העליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 13:13 
redrony כתב:
bruno conti כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:

זה שקשה לך זה ברור.
למי אתה משייך את זה?

אני לא משייך את זה לאף אחד. אולי לרמה העלובה של הליגה הזו שבלי לשחק כדורגל אתה מנצח משחקים. אין לי שום בעיה עם העובדות. יש לי בעיה איך אתה ועוד חלק גדול מהאנשים מנתחים אותן וזה בצורה מאוד פשטנית. אותה צורה שנורא מתאימה לכדורגל הישראלי שרובו בינוני ושביר. הצלחת חמישה משחקים - אתה מלך. עשית תוצאות פחות טובות - שכחת לאמן. בגלל זה קבוצות שאין בהן ניהול מקצועי ארוך טווח נראות כמו הפועל. כי מנהלים אותן אנשים עם הבנת כדרוגל בדיוק כמו שלך

שוב אומר בוא תראה לי איפה הפכתי מישהו למלך?
זה אתה שחופר פה ומעמיק יתר על המידה במקום לראות את הדברים נכוחה.
אני אמרתי שהוא מלך? אני שמח שהוא מצליח להביא נקודות זה הכל.
על סמך איזה סגל בדיוק אתה מחפש לראות כרגע כדורגל טוב? הרי כולנו תמימי דעים
שניסו וההנהלה בנו פה סגל מחפיר.
אמרתי וחוזר ואומר עד ינואר היה חשוב מאד לעשות נקודות וזה לא ממש משנה איך למה וכמה,
אחרי שייעשו שינויים ונקווה שמהותיים נוכל להרים את הרף ולצפות למשהו אחר,ועדיין גם אחרי שינויים שכאלה
נקודת הפתיחה של קלינגר והמצב בו קיבל את הקבוצה הם כאלה שאי אפשר יהיה לשפוט אותו יותר מדי בעיקר
ואני מדגיש בעיקר על כדורגל יפה לעין.
הציפיה שלי כרגע היא הבייסיק,לראות קבוצה נלחמת עם תשוקה ומחוייבות למשחק,על זה עם השינויים אולי אפשר יהיה לבנות עוד משהו.
אז יפה שאתה מנסה לגרור את הדיון לעניין אישי ולהתנשאות מצחיקה שלך על ידע בכדורגל,
אני בסך הכל אוהד ששמח שהקבוצה שלו מנצחת ומתרחקת מאזור התחתית עם רצף נצחונות חשובים,
זה כל מה שמעניין כרגע, ולעניות דעתי לצפות למשהו אחר כרגע זו חוצפה של מתנשא שבא להסביר לנו על
כדורגל כאשר אין לך את הכלים לשחק אותו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 13:16 
הוקיץ' כתב:

היה יכול לקרות בצד השני אבל לא קרה...
אז אפשר לפחות לשמוח על זה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 13:43 
ואגב אותה נס ציונה ניצחה את ב״ש ונתניה ועשתה תיקו עם מכבי בחודש האחרון.
אז אפשר להגיד ליגה חלשה ולתרץ מפה ועד הודעה חדשה,זו היתה אותה ליגה חלשה גם כשניסו
היה פה.
להגיד שקלינגר לא עשה שום שינוי זה להיות עיוור.
מצד שני להגיד שהוא מלך זו יציאה מפרופורציה,יש גם אמצע לא הכל שחור לבן.
תחייכו קצת,עוד יגיעו הפסדים שיגרמו לכם לכתוב פה הרבה כמו שאתם רגילים ואוהבים בניגוד
לאחרי נצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 14:04 
bruno conti כתב:

אמרתי וחוזר ואומר עד ינואר היה חשוב מאד לעשות נקודות וזה לא ממש משנה איך למה וכמה,
אחרי שייעשו שינויים ונקווה שמהותיים נוכל להרים את הרף ולצפות למשהו אחר,ועדיין גם אחרי שינויים שכאלה
נקודת הפתיחה של קלינגר והמצב בו קיבל את הקבוצה הם כאלה שאי אפשר יהיה לשפוט אותו יותר מדי בעיקר
הציפיה שלי כרגע היא הבייסיק,לראות קבוצה נלחמת עם תשוקה ומחוייבות למשחק,על זה עם השינויים אולי אפשר יהיה לבנות עוד משהו.
אז יפה שאתה מנסה לגרור את הדיון לעניין אישי ולהתנשאות מצחיקה שלך על ידע בכדורגל,
אני בסך הכל אוהד ששמח שהקבוצה שלו מנצחת ומתרחקת מאזור התחתית עם רצף נצחונות חשובים,
זה כל מה שמעניין כרגע, ולעניות דעתי לצפות למשהו אחר כרגע זו חוצפה של מתנשא שבא להסביר לנו על

אבל זה מה שאתה לא מבין, אני לא מצפה. כתבתי את זה 5 פעמים. אני רק אומר שאני לא מצליח לראות שום שינוי מקצועי שקליגר עשה. זה שבאופן מקרי יצא לנצח כמה משחקים, יופי, משמח אותי מאוד. אני מבין שאתה חושב שזה לא מקרי, ובו הקונפליקט ביננו.
אני לא אומר שאתה אמרת שהוא מלך, אמרתי שזו הדינמיקה בכדורגל שלנו.
אני רואה קבוצה שעדיין לא עומדת טוב על המגרש ואני עדיין אומר שעניין המחויבות הוא בדיעבד.
ואין לי כמובן שום דבר אישי נגד קלינגר. אני רק אמרתי שאני לא אוהב את הכדורגל שלו לאורך השנים ואפילו הגדלתי לעשות והחמאתי לו על איך שהפועל שיחקו בדרבי ונגד בית"ר בחצי השני ואפילו אפילו נגד אשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 14:06 
קילנגר משחק עם מה שיש לו, ויותר מזה קלינגר מנצל או לפחות מנסה לנצל את החולשות של היריבה
ההכנה שלו למעט המשחק מול נתניה היא סה״כ נכונה והוא מצליח לגרד את הנק׳ האלו בנתיים

מקווה שעם חיזוק נכון בינואר נוכל לקבל קצת נחת מהקבוצה ולא להיות באיזורים של ירידת ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 14:30 
redrony כתב:
bruno conti כתב:

אבל זה מה שאתה לא מבין, אני לא מצפה. כתבתי את זה 5 פעמים. אני רק אומר שאני לא מצליח לראות שום שינוי מקצועי שקליגר עשה. זה שבאופן מקרי יצא לנצח כמה משחקים, יופי, משמח אותי מאוד. אני מבין שאתה חושב שזה לא מקרי, ובו הקונפליקט ביננו.
אני לא אומר שאתה אמרת שהוא מלך, אמרתי שזו הדינמיקה בכדורגל שלנו.
אני רואה קבוצה שעדיין לא עומדת טוב על המגרש ואני עדיין אומר שעניין המחויבות הוא בדיעבד.
ואין לי כמובן שום דבר אישי נגד קלינגר. אני רק אמרתי שאני לא אוהב את הכדורגל שלו לאורך השנים ואפילו הגדלתי לעשות והחמאתי לו על איך שהפועל שיחקו בדרבי ונגד בית"ר בחצי השני ואפילו אפילו נגד אשדוד

אם ככה אז אנחנו די מסכימים בגדול.
אני חושב שקלינגר עושה נקודות לאו דווקא בכדורגל,ובשלב ראשון זה בדיוק מה שהיה חסר לנו.
אני משייך את זה כן ליכולות אחרות שיש לו כאחד שעבר והרבה בכדורגל גם כשחקן וגם כמאמן.
אפשר לזלזל בזה מפה ועד מחרתיים,אבל דמות המאמן בהפועל מאז ומעולם היא לא פחות חשובה
מיכולות האימון נטו על הדשא,ולא שאני חושב שאין לו כאלה,אלא שכן יש לו יכולות אחרות מתוקף נסיון העבר שלו.
אני חושב שמהבחינה הזאת הוא כן מאד נכון לנו כמועדון בכלל ומול הניסנובס בפרט.
הוא בסך הכל אוסף את השברים כרגע ומצליח תוך כדי לאסוף נקודות ועל כך מגיע לו שאפו,
כשנהיה במצב של מועדון כדורגל בריא שיכול לחלום על דברים אחרים נשפוט אותו או מי שלא יהיה על רמת הכדורגל.
אנחנו לא שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 15:12 
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:

ברור ששמחתי, מה הקשר? זה דיון על יכולותיו של קלינגר כמאמן, לא על ההנאה מניצחון של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 17:18 
הוקיץ' כתב:
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:

ברור ששמחתי, מה הקשר? זה דיון על יכולותיו של קלינגר כמאמן, לא על ההנאה מניצחון של הפועל.

אז זה דיון עקר כרגע לפחות בכל מה שקשור בכדורגל נטו,זה שהביא שינוי אין ויכוח.
עוד יהיה זמן לשפוט אותו מקצועית.
העיקר שאתה שמח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 18:13 
הקבוצה לא נראית טוב עכשיו. השחקנים בחלק ההתקפי בעיקר הם בדיחה טכנית, וזה סבל לראות משחקים.

ובכל זאת, אי אפשר לא לראות את ההבדל העצום שיש בין הקבוצה של קלינגר לאביטן.
קודם כל נתונים:
תוצאות - קלינגר עם 4 ניצחונות, 3 הפסדים ותיקו. שניים מההפסדים הם להיתר ולמכבי. אביטן עם ניצחון אחד מ14 משחקים, ורוב הפסדים. אביטן קיבל קבוצה חדשה שהוא בחר, קלינגר קיפל קבוצה מפורקת מנטלית ומפורקת פיזית.
שער נקי - עם אביטן שמרנו פעם אחת (!!) על שער נקי מ14 משחקים, זה הבדל פסיכי מהקבוצה של שנה שעברה שספגה השנייה הכי מעט בליגה שכל מה שהתחלף בה זה גוטליב. קלינגר כבר שמר על שער נקי ב5 מתוך 8 משחקים.

יכולת:
כמו שכתבתי בהתחלה לא כיף לראות אותנו, אבל זה לא אומר שהיריבה משחקת טוב יותר מאיתנו. הניצחונות של קלינגר הן לא מתוך תצוגת כדורגל מרשימה, אבל היריבה לא נראית יותר טוב. זה בניגוד למשחקים עם אביטן שהיינו כמעט כל משחק מגיעים לפחות מצבים אמיתיים.

ההגנה התייצבה. זה נכון שעדיין עושים בה טעויות מביכות, אבל אין מה להשוות את המחויבות של השחקנים של אביטן לאלה של קלינגר, ולדעתי ההבדל הגדול בא לידי ביטוי עם פירסמן. הוא היה זוועה עם אביטן ועכשיו הוא טיפה סביר יותר. הקישור האחורי המאוד חלש על הנייר, לרוב בלי באוטנג, מצליח לייצר לפעמים עליונות על קישור של קבוצות אחרות. גם זה לא היה עם אביטן.

זה לא אומר כמובן שקלינגר מאמן אידאלי,אבל להגיד שההבדלים בין הקבוצות הוא רנדומלי זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 18:24 
אחלה מאמן מחויב מאה אחוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
תבלו:
https://www.facebook.com/neighborhoodSo ... 280142759/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 21:11 
לא ייאמן שהיא בן אדם אמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 22:21 
IdanTheLittle כתב:

:LOL2:
איזה כיף שזה קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:

הם מתפוצצים שם מצחוק.
נראה לי שהיא הבינה את הפאשלה שלה אחרי הפעם השנייה ואז היא ניסתה להתחמק בזה עם "עין פקוחה לרווחה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
איזה אהבלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2019, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
IdanTheLittle כתב:

הם מתפוצצים שם מצחוק.
נראה לי שהיא הבינה את הפאשלה שלה אחרי הפעם השנייה ואז היא ניסתה להתחמק בזה עם "עין פקוחה לרווחה".

עוד יותר גרוע
פרס ישראל לרותם ישראל על האיפוק, הגבה של תומר לוי הגיעה עד האולפן שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קלינגר
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2019, 00:18 
חחחחח וואו איזה קטע גדול

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2019, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
זה מבובה של לילה או באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2019, 16:43 
המשימה העיקרית כרגע של קלינגר, לצבור מהר ככל שאפשר עוד כ 20-24 נקודות שיבטיחו לנו הישארות בליגה! להערכתי כ 37-40 נקודות מבטיחות הישארות.
מצידי שיחנה אוטובוס ברחבה בכל משחק ויביא את הנקודות.
לא מצפה בשלב הזה למשחקי איכות וכדורגל מהנה (כנראה שסוף העשור הקודם ותחילת העשור הזה מילאו את המיכסה של כדורגל יחסית טוב שמגיע לנו כאוהדים....) . המגמה שהיתה אצל ניסו שבה הפועל החזיקה יותר בכדור והפסידה נראה לי שהתחלפה. וזה יותר מתאים לנו.
הדבר החשוב שקלינגר עשה עד עכשיו, וצינו בהרחבה קודמי, החדרת המודעות שהירידה צפויה אם לא תהייה מלחמה ומחויבות. לכן השחקנים הרבה יותר נלחמים. 10 הנקודות שהשיג זה פועל יוצא.
גם "הסטירה" לספירובסקי מתבררת כנכונה והאיש זז הרבה יותר על המגרש ו"מועיל יותר" למשחק (החליף סטטוס מבחינתי מ"מזיק" ) .
נקווה שמשה סיני והוא יצליחו להחתים שחקני חיזוק שגם יעזרו להשיג את הנקודות.
אסור בכלל לדבר על פליאוף עליון ולהתפתות לעדת הכתבלבים שנובחים בימי שני וראשון בטלויזיה וברדיו על היכולת של הפועל. בשלב הזה שהיכולת תהייה בתחתונים, וכל שבוע 3 נקודות.
יללה הפועל מלחמה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2020, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
הפוגה קומית:
https://www.facebook.com/HanochDaum/videos/455268338696696/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2020, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
קוסם קוסם קוסם קוסם :ROSE: :ROSE: :ROSE:
לא יאומן מה הוא מוציא מסגל כל כך חלש

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2020, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
תותח. כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2020, 22:12 
לא ראיתי הרבה זמן כזה משחק מחויבות משחקנים. שאפו ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 835 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: