redrony כתב:
bruno conti כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
מה רנדומלי? אנחנו עם צבירת נקודות של כמעט 50 אחוז אצל קלינגר.
עם ניסו אביטן לא הצלחנו לנצח אף משחק (חוץ מהפוקס נגד כפר סבא) כולל לכל מיני קטמון במשחקי אימון.
זה מה שאפשר להוציא מהסגל הזה. כדורגל גדול לא תראה עם השחקנים האלה.
"רק יכול להשאיר אותנו בליגה"..? עד לפני חודש זה נראה כמו משימה בלית אפשרית בכלל.
מה נראה משימה בלתי אפשרית, להישאר בליגה? לדעתי לא היית מתחת לקו האדום אז להגדיר את זה כמשימה בלתי אפשרית זה קצת מוגזם.
מה שרנדומלי זה הכדורגל שהפועל משחקת ונכון, התוצאות יותר טובות לשמחת כולנו. לשייך את זה למשהו שקלינגר עשה קצת קשה לי.
זה שקשה לך זה ברור.
מה לעשות שהתוצאות הנל הגיעו תחתיו ומאז שהגיע,מצידי תשייך את זה לניסו מה זה מעניין בכלל
למי אתה משייך את זה?
יש עובדות שאיתן תמיד יש לך קושי להתמודד.
אני לא משייך את זה לאף אחד. אולי לרמה העלובה של הליגה הזו שבלי לשחק כדורגל אתה מנצח משחקים. אין לי שום בעיה עם העובדות. יש לי בעיה איך אתה ועוד חלק גדול מהאנשים מנתחים אותן וזה בצורה מאוד פשטנית. אותה צורה שנורא מתאימה לכדורגל הישראלי שרובו בינוני ושביר. הצלחת חמישה משחקים - אתה מלך. עשית תוצאות פחות טובות - שכחת לאמן. בגלל זה קבוצות שאין בהן ניהול מקצועי ארוך טווח נראות כמו הפועל. כי מנהלים אותן אנשים עם הבנת כדרוגל בדיוק כמו שלך
שוב אומר בוא תראה לי איפה הפכתי מישהו למלך?
זה אתה שחופר פה ומעמיק יתר על המידה במקום לראות את הדברים נכוחה.
אני אמרתי שהוא מלך? אני שמח שהוא מצליח להביא נקודות זה הכל.
על סמך איזה סגל בדיוק אתה מחפש לראות כרגע כדורגל טוב? הרי כולנו תמימי דעים
שניסו וההנהלה בנו פה סגל מחפיר.
אמרתי וחוזר ואומר עד ינואר היה חשוב מאד לעשות נקודות וזה לא ממש משנה איך למה וכמה,
אחרי שייעשו שינויים ונקווה שמהותיים נוכל להרים את הרף ולצפות למשהו אחר,ועדיין גם אחרי שינויים שכאלה
נקודת הפתיחה של קלינגר והמצב בו קיבל את הקבוצה הם כאלה שאי אפשר יהיה לשפוט אותו יותר מדי בעיקר
ואני מדגיש בעיקר על כדורגל יפה לעין.
הציפיה שלי כרגע היא הבייסיק,לראות קבוצה נלחמת עם תשוקה ומחוייבות למשחק,על זה עם השינויים אולי אפשר יהיה לבנות עוד משהו.
אז יפה שאתה מנסה לגרור את הדיון לעניין אישי ולהתנשאות מצחיקה שלך על ידע בכדורגל,
אני בסך הכל אוהד ששמח שהקבוצה שלו מנצחת ומתרחקת מאזור התחתית עם רצף נצחונות חשובים,
זה כל מה שמעניין כרגע, ולעניות דעתי לצפות למשהו אחר כרגע זו חוצפה של מתנשא שבא להסביר לנו על
כדורגל כאשר אין לך את הכלים לשחק אותו בכלל.