עד המ!!ת הפועל כתב:
zapta כתב:
אני לא מבין מה הביקורת שלכם כלפיו, שהוא לא נלחם בבעלים הרשעים ושיפתחו את הכיסים?
הוא מאמן או לוחם צדק?
אני לא מבין למה אנשים חושבים שהתפקיד של המאמן להחליט על הסגל, אולי יכולה להיות לו השפעה אבל הוא לא יכול לקבוע את כל הסגל, יש אילוצים כמו תקציב שהם הרבה מעל המאמן שככל הנראה ישאר שנים בודדות, ואני לא מדבר על ניסו ספציפית, כל מאמן זמנו שאול
אתם רוצים שינוי בהחתמות אז צריך שינוי בתקציבים , שינוי בתקציבים זה שינוי בבעלות
מאוד פשוט
לא ניסו, לא רפואה וגם לא גווארדיולה יכולים לעזור לנו פה
כשאין מנהל מקצועי (וכפי שידוע לי - אין בהפועל), אז המאמן הוא הסמכות המקצועית היחידה, והוא זה שקובע את הסגל. ככה זה עובד.
תפקיד הבעלים הוא להגיד למאמן (או לסמכות המקצועית) מה התקציב ותפקיד המאמן הוא להביא שחקנים בהתאם למה שנאמר לו.
גם עם תקציבים נמוכים כמו של הפועל אפשר וצריך להיראות אחרת (לראיה - נתניה, בני יהודה, הפועל חיפה). קובי רפואה לא נמצא פה עכשיו כי הוא לא בובה שמקבלת תכתיבים (וכך כל מאמן אמיתי היה פועל).
מי אמר שאין מנהל מקצועי? הניסנובס הם המנהלים המקצועיים שלנו
אני לא חושב שהם טובים במה שהם עושים אבל עובדה בשטח הם אפילו הצהירו על זה
ככה זה עובד זאת לא תשובה, המאמן ממש לא צריך להחליט את מי להביא או את מי לא, הוא יכול להגיד מה הוא היה רוצה שיקרה ואת מי הוא מעדיף, מה יעשו עם זה כבר נתון להחלטת הבוסים
אני לא אומר שאי אפשר לבנות דברים יותר טוב, מה שאני אומר שזה ממש לא קשור לאביטן
אני לא יודע את הפרטים הקטנים עם רפואה, כנראה שהוא רצה יותר לשלוט על הסגל. להגיד לך אם זה נכון? זה לא, להגיד אם הוא היה מקבל החלטות יותר טובות מהניסנובס? סביר להניח, אבל אין לזה שום סימוכין
יש הבדל בין מאמן שמרכיב את השחקנים שאומרים לו הבעלים, משחק בטקטיקה שאומרים לו הבעלים מבצע חילופים וכו׳ למאמן שמשחק עם הסגל שנותנים לו
אביטן ישחק עם הסגל שיתנו לו, אני לא מאוהדי הבעלים הנוכחים אבל אני מאוד בספק אם הם ינסו להתערב לו בהחלטות מקצועיות של אימון הקבוצה או הרכבת שחקנים