עומרי קנדה כתב:
לירון האדום כתב:
עומרי קנדה כתב:
אם הפירסומים נכונים ההנהלה הזאת שוברת שיאים של קמצנות, אפשר לחשוב שאנחנו מועדון קטן בלי אוהדים ושמחירי המנויים שלנו מסובסדים ומוזלים.
אם לא יגיע חיזוק ובמהלך העונה החיסרון הזה יורגש האשמה תיהיה אך ורק עליהם, אני חושב שלא ראוי להתנהל בכזה חוסר שאפתנות כשמנהלים מועדון בסדר גודל של הפועל, לא צריך כמובן לפזר כספים גדולים שאין אבל בהחלט להשקיע סכומים סבירים שלא מגובים בהכנסות כרגע על מנת לנסות לצמוח ולגדול, אם אין להם את היכולת לספוג חוזה של 100 אלף יורו במידת הצורך הם לא ראויים לשמש כבעלים בהפועל תל אביב, שינסו את עכו או רעננה .
תזכיר לי מי עוד רצה את הפועל שהיא היתה בפירוק?
מגיע להם כבוד רב על ההצלה של המועדון, אין לנו מחלוקת בנושא, אבל הם מחזיקים את המועדון כבר מעל שנה וחצי, הם דורשים מהאוהדים סכומים גבוהים מאוד על המנויים והכרטיסים ולכן אני כבעל מנוי יכול לדרוש מהם לסכן קצת יותר את עצמם ולנסות להביא למועדון שחקנים שיכולים לשדרג אותו.
הטיעון של הצלת המועדון כבר לא תופס, החסכנות הכרונית שלהם היא סכנה אמיתית לעתיד המועדון, חוסר שאפתנות כזה יוביל אותנו להתבוסס בבינוניות וזה כאוהד של קבוצה גדולה שצריכה לשאוף לתארים ולאירופה לא מקובל עליי.
הם כרגע משחקים על הטיעון שמדובר בתהליך, אני לא רואה פה שום תהליך, שחקני הבית הצעירים שמובילים כרגע את הקבוצה יוכלו במקרה הטוב להיות שחקני ספסל בקבוצה טובה, מדובר בקמצנות נטו.
תראה, מותר לך לדרוש הכל כולל שיעשו הכל להחזיר את נאתכו ואפילו את זהבי.
אבל בוא נהיה שניה רציונלים, עבאד, דמארי זיקרי הגיעו לקבוצה.
מצד שני השארת שחקנים גמו דגני וגוטליב אצלך.
הבאת עוד זר נוסף שלא היה בשנה שעברה.
השלד נשאר אותו שלד עם נגיעות פה ושם של חיזוקים.
מה עוד רצית? מי אותו קשר מטורף שאנחנו רוצים ולא יכול לבוא? ז'אורז'יניו שכל הקיץ לא התאמן כי היה פצוע?
זר כלשהו שלך תדע מה יהיה איתו (ראה מכבי חיפה ונפילת הזרים).
איבינדר?
אני דווקא כן רואה פה הליך, יש לך חוליית הגנה ששנה שעברה שיתפה פעולה יחד + בלמים צעירים מחליפים.
יש לך קשרים צעירים שמקבלים צ'אנס ובחלק ההתקפי שיש לך שחקן מוכח כמו דמארי.
אנחנו לא נרוץ לאליפות וחוץ ממכבי חיפה, מכבי ת"א וב"ש , כל הליגה הזאת דיי שוויונית.
לשאוף לחזור להיות האימפריה של פעם זה טוב ויפה ונכון גם לעשות אבל המציאות לצערי הרב היא אחרת...