תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 21:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 904 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 31  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער עונת 2018/19
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2018, 11:29 
חילוף שלישי בהפועל בדקה ה-71:
עלי אלעוברה (11) נכנס במקום מבשל השער, אופק עובדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2018, 11:40 
חילוף רביעי בהפועל בדקה ה-83:
איליי טמם (18) נכנס במקום אליהו אדמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2018, 11:47 
⁦5⃣⁩ דקות תוספת זמן לסיום המשחק, והפועל עדיין ביתרון 0:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2018, 11:49 
חילוף חמישי ואחרון בהפועל בתוך תוספת הזמן:
איתמר אפרת (23) נכנס במקום אושר דוידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2018, 12:31 
בסיום המשחק משיגה קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, את נצחונה השני העונה בסה"כ, 0:1 בחוץ על הפ' עירוני רמה"ש.
כבש: דניאל קוניצקי (38'. בישל: אופק עובדיה).
שיחקו: רוי ברנס; תומר גבר, טום אחי מרדכי, שי אייזן, אופק בלס; ירדן סידי (64' - אדיר חרדון), אליהו אדמה (83' - איליי טמם), אופק עובדיה (71' - עלי אלעוברה); אושר דוידה (90+1' - איתמר אפרת), שביט מזל, דניאל קוניצקי⚽ (60' - עמית מאיר).
צפו: כ-130 באצטדיון גרונדמן, רמת השרון.
הנצחון מרחיק את הפועל מתחתית הטבלה, כשהיא עם 7 נקודות ומאזן שערים 8:7 בתום שישה משחקי ליגה.
ביום שבת הבא (13 בחודש) תארח הקבוצה את מ.ס אשדוד במטרה להמשיך בקו הנצחונות.
שעת המשחק תפורסם בהמשך השבוע.

במשחק נוסף, שהתקיים במקביל, הביסה קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, 1:4 את הפ' באר-שבע, ורשמה נצחון ראשון לאחר ארבעה משחקים שלא עשתה זאת.
כבשו: עילי קריספי, יואב ליברוס, עומר סניור ודין סופר.
הנצחון מעלה את הקבוצה למרכז הטבלה, כשהיא עם 11 נקודות ומאזן שערים 10:18 בתום שבעה משחקי ליגה.
ביום שבת הבא היא תתארח אצל מכ' הרצליה במטרה להמשיך במומנטום.
שעת המשחק תפורסם לקראתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2018, 14:24 
שערים של רוני בדלר וכפיר ארואס מעניקים נצחון גם לקבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א עופר רוג, שמנצחת 0:2 חלק בחוץ את הפ' ראשל"צ, ונותרת מושלמת בתום ארבעה משחקי ליגה, כשהיא בראשות הטבלה עם 12 נקודות ומאזן שערים 2:15.
ביום שבת הבא (13 בחודש) תנסה הקבוצה לשמור על מאזנה המושלם, כשתארח את הפועל רמת-גן במתחם חודורוב.
שעת המשחק תפורסם במהלך השבוע.
שבוע טוב ואדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2018, 12:12 
*השבוע במחלקת הנוער של הפועל תל-אביב: רוצים המשכיות*

לאחר שניצחה 0:1 בחוץ את רמה"ש משער של דניאל קוניצקי, תארח השבת (13 בחודש) קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, את מ.ס אשדוד למשחק ביתי במסגרת המחזור השביעי בליגה.
המשחק יתקיים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו), ויחל בשעה 10:30 בבוקר.
החניכים של אורי אוזן יגיעו למשחק מהמקום העשירי בטבלה עם 7 נקודות ומאזן שערים 8:7 בתום שישה משחקי ליגה.
האורחים במקום ה-14 בטבלת הליגה עם שתי נקודות פחות (5) ומאזן שערים 8:4 בתום שישה משחקים, כשבאחרון מהם הפסידו 2:1 לק"ש למרות שער של אורי זוהר.
המפגש האחרון בין הקבוצות התקיים בעונה שעברה באשדוד, והסתיים בתיקו 2:2, כשלהפועל כבשו דניאל קוניצקי ועמית מלכה, ולאשדוד יוני סיסאי וגל אביב.
המפגש האחרון בחודורוב הסתיים גם הוא בתיקו, 1:1 כשלהפועל כבש יהונתן לוי, ולאשדוד אבי בוטבול, אקס הפועל.

קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, תתארח אצל מכ' הרצליה למשחק חוץ במסגרת המחזור השמיני בליגה.
המשחק יפתח את השבת כבר בשעה 08:30 בבוקר, ויתקיים במגרש משק האימונים (רח' יוסף נבו 6) בהרצליה.
חניכיו של יוסי בילו יגיעו אליו מהמקום החמישי בטבלה, כשהם עם 11 נקודות ומאזן שערים 10:18 בתום שבעה משחקי ליגה, אחרי שבאחרון מהם הביסו 1:4 בבית את הפ' ב"ש משערים של עילי קריספי, יואב ליברוס, עומר סניור ודין סופר.
המארחים במקום ה-15 ולפני אחרון בטבלת הליגה עם 3 נקודות ומאזן שערים 10:4 בתום שבעה משחקי ליגה, כשאת האחרון מהם סיימו בתיקו 1:1 עם הפ' חיפה.

באותה השעה (08:30 בבוקר) תתארח במקביל קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, אצל הפ' עירוני רמה"ש, למשחק חוץ שיתקיים במגרש הסינטטי (רח' החלוץ 48) ברמת השרון במסגרת המחזור השביעי בליגה.
החניכים של דן רומן יגיעו אליו מהמקום השלישי בטבלה, כשהם עם 12 נקודות ומאזן שערים 4:11 בתום שישה משחקים, כשבאחרון מהם הפסידה 2:0 לאשדוד.
המארחים במקום ה-12 עם 6 נקודות ומאזן שערים 8:9 בתום שישה משחקים, כשבאחרון מהם הפסידו 2:1 למכ' פ"ת.

בשעה 13:00 בצהריים תארח השבת קבוצת נערים ג' צפון של חן סול את הפ' עליה כפר סבא במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב, למשחק ביתי במסגרת המחזור החמישי בליגת שרון, בה היא ממוקמת שמינית בטבלה עם 6 נקודות ומאזן שערים 8:8 בתום ארבעה משחקים, כשבאחרון ניצחה 2:4 בחוץ את מכ' עמק חפר משערים של איתן מהלל (2), אדם סרסור ותומר פשנקובסקי. היריבה, לעומתה, מדורגת 14 בטבלה עם 0 נקודות ומאזן שערים 18:4 בתום ארבעה משחקי ליגה, כשבאחרון הפסידה 3:2 למכ' נתניה.

קבוצת נערים ג' דרום, הפועל תל-אביב "עופר רוג" של קובי ברו, תשחק רק ביום רביעי, ה-17 בחודש, כשתארח בשעה 16:25 את הפ' רמת-גן במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב, במסגרת המחזור החמישי בליגת מרכז, לאחר שניצחה 0:2 את הפ' ראשל"צ משערים של כפיר ארואס ורוני בדלר, ומוליכה את הטבלה, כשהיא במקום הראשון עם 12 נקודות ומאזן שערים 2:15 בתום ארבעה משחקי ליגה, והיריבה במקום השמיני עם 6 נקודות ומאזן שערים 8:9 בתום ארבעה משחקים, אחרי שניצחה 2:5 את הפ' קטמון י-ם באחרון.

משחקי הילדים יחלו כבר ביום שישי, ה-12 בחודש, כשקבוצת ילדים א' דרום, הפועל ת"א יצחק, תארח את עירוני מודיעין במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב, למשחק בית במסגרת המחזור השני בליגת מרכז, שיחל בשעה 15:00 אחה"צ, כשבמקביל באותה השעה במגרש 3 תפתח קבוצת ילדים ג' דרום, הפועל ת"א יאיר לרמן, את ליגת מרכז במשחק בית מול הפ' באר-שבע.
יתר קבוצות הילדים תשחקנה למחרת (שבת, ה-13 בחודש), כשקבוצת ילדים ב' צפון תארח בשעה 15:00 את מכ' נתניה במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב, למשחק בית במסגרת המחזור השני בליגת שרון, ואילו קבוצת הדרום, הפועל ת"א מיכאל, תתארח אצל הפ' ב"ש למשחק חוץ במסגרת המחזור השני בליגת מרכז, שיתקיים באצטדיון וסרמיל שבבאר-שבע, ויחל בשעה 16:00 אחה"צ.
קבוצת ילדים ג' צפון תפתח את ליגת שרון במשחק ביתי מול הפ' כפר-סבא, שיחל בשעה 12:30 במגרש הסינטטי וולפסון 4, המערבי במתחם חודורוב.

שבת שלום, ובהצלחה לכל קבוצות דור העתיד האדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 09:28 
השבת נפתחת ברגל ימין עם שני נצחונות חלקים של קבוצות הנערים, א' ו-ב', כשקבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, מביסה 0:4 בחוץ את מכ' הרצליה משערים של יואב צור, משה סבן, דורון ליינדר ונתן שמסיאב, ומטפסת לצמרת הטבלה עם 14 נקודות ומאזן שערים 10:22 בתום 8 משחקי ליגה. במחזור הבא, שיתקיים בשבת ה-3 בנובמבר, היא תארח את הפ' ראשל"צ במטרה להשלים נצחון שלישי ברציפות. שעת המשחק תפורסם לקראתו.

קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, גברה 0:1 בחוץ על הפ' עירוני רמה"ש, משער שכבש סבסטיאן הרננדס, והיא נצמדת למוליכת הטבלה, כשעולה זמנית למקום השני עם 15 נקודות ומאזן שערים 4:12 בתום שבעה משחקי ליגה, כשבמחזור הבא תארח את מכ' אחי נצרת, למשחק בית שיתקיים בשבת הבאה (20 בחודש), ושעתו תפורסם לקראתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 09:44 
בוקר טוב ממתחם חודורוב, כאן יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (בלבן מלא), מול מ.ס אשדוד (בחולצות שחורות, ומכנסיים וגרביים אדומים) במסגרת המחזור השביעי בליגה.
החניכים של אורי אוזן, שבמקום העשירי בטבלה עם 7 נקודות ומאזן שערים 8:7 בתום שישה משחקים, פותחים עם רוי ברנס (1, תלבושת ירוקה) בשער, אופק בלס (2), שי אייזן (6), טום אחי מרדכי (12) ותומר גבר (4) בהגנה, אליהו אדמה (19), עמית מאיר (29), שביט מזל (70) ואופק עובדיה (16) בקישור, ואושר דוידה (8) ודניאל קוניצקי (10) בחוד, תוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה) לאחר הפסד שי אייזן בהגרלה, ומוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-110 צופים מול היריבה, שבמקום ה-14 בטבלת הליגה עם 5 נקודות ומאזן שערים 8:4 בתום שישה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 10:29 
⏱מחצית ראשונה מרובת ארועים משני הצדדים מסתיימת בתיקו 0:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 10:36 
⏰המחצית השניה נפתחה ללא חילופים בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 10:43 
⚽בדקה ה-52 אורי עמר מעלה את האורחים ליתרון בבעיטה ממרכז הרחבה אל תוך פינת שמאל, והפועל בפיגור 1:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 10:46 
בדקה ה-57 חילוף ראשון בהפועל:
עלי אלעוברה (11) נכנס במקום דניאל קוניצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 10:53 
חילוף שני בהפועל בדקה ה-62:
ירדן סידי (7) נכנס במקום אליהו אדמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 11:01 
חילוף שלישי בהפועל בדקה ה-71:
איתמר אפרת (23) נכנס במקום תומר גבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 11:04 
חילוף רביעי בהפועל בדקה ה-73:
אדיר חרדון (89) נכנס במקום אופק עובדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 11:13 
בדקה ה-79 עמית מאיר סופג כרטיס צהוב על הכשלת שחקן יריב במרכז השדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 11:16 
בדקה ה-83 חילוף חמישי ואחרון בהפועל:
טל לוי (24) נכנס במקום עמית מאיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 11:58 
בסיום המשחק קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, חוזרת להפסיד, כשנכנעת 1:0 למ.ס אשדוד, ושוקעת עמוק לתחתית הטבלה, כשנותרת עם 7 נקודות ומאזן שערים 9:7 בתום שבעה משחקי ליגה.
במחזור הבא היא תתארח אצל מכ' חיפה למשחק חוץ, שיתקיים ביום שבת, ה-20 בחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 13:15 
לפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
הרי דובר על סגל אחד הכישרוניים שידענו בשנים האחרונות, אז מה הסיבות לתוצאות הללו. או לפחות, העניין עם הגולים שנדמה לי שגם בנוער אנחנו מתקשים להבקיע. מילא להפסיד, אבל כישרונות אמורים לייצר מצבים וגולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2018, 22:50 
כי זה חרטא. כל שנתיים אני שומע שעולה דור מוכשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 08:35 
זה לא חארטה, רחוק מכך. לא יודע מה אתה שומע, אבל עובדתית עברו הרבה שנים מאז שהגיע לנוער דור עם כל כך הרבה שחקני נבחרות.
הבעיה העיקרית שלהם (וכתבתי את זה עוד לפני שהעונה התחילה) זה שמדובר בקבוצה שמורכבת כמעט לחלוטין משחקנים שעלו מנערים א' ויש קפיצת מדרגה לא קטנה (גם פיזית אגב) במעבר לנוער. היה אפשר לראות את זה בכמה משחקים העונה שבהם הם היו יותר טובים מהיריבה ועדיין הפסידו.
אני מאמין שככל שהעונה תתקדם הם יתחילו לצבור ניצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 09:26 
הוקיץ' כתב:
זה לא חארטה, רחוק מכך. לא יודע מה אתה שומע, אבל עובדתית עברו הרבה שנים מאז שהגיע לנוער דור עם כל כך הרבה שחקני נבחרות.
הבעיה העיקרית שלהם (וכתבתי את זה עוד לפני שהעונה התחילה) זה שמדובר בקבוצה שמורכבת כמעט לחלוטין משחקנים שעלו מנערים א' ויש קפיצת מדרגה לא קטנה (גם פיזית אגב) במעבר לנוער. היה אפשר לראות את זה בכמה משחקים העונה שבהם הם היו יותר טובים מהיריבה ועדיין הפסידו.
אני מאמין שככל שהעונה תתקדם הם יתחילו לצבור ניצחונות.

נכון מאוד. אפשר לראות שגם מכבי חיפה, שמבוססת בעיקר של השנתון שעלה מנערים א', כרגע לא מצליחה לקחת נקודות ולקחה עוד פחות נקודות מאיתנו.

הסגל השנה מפוצץ בכישרון עם המון שחקני נבחרת. החלק הקידמי למשל שכולל את אופק עובדיה ואושר דווידה (שהם שניים מהשחקנים הכי מוכשרים בארץ בשנתון שלהם) כמעט ולא כובש כרגע. זה להערכתי ישתנה מתישהו ובשנה הבאה כבר לא יהיו תרוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 15:07 
מה קשור "חרטא"?
ממתי נוער נמדד בתוצאות של משחקים, ולא של שחקנים שמועלים לבוגרים?
ולגבי החלק השני - תראה מי הבלם שלך בבוגרים, מי המגן הימני (קפטן מחזיקת הגביע 2015, שהביאה שני דרבים ברמלה, כולל בגביע), מי הקשר שהיה נקודת האור היחידה במשחקים האחרונים, ומי הקשר שבישל וכבש לך בגביע הטוטו - בזה נמדד הנוער, וההצלחה בשנים האחרונות לא קטנה, אף שזה פחות מתבטא בתוצאות, בעיקר בשנתיים האחרונות.
אשתקד עם מאמן ענק כמו יוסי בילו השנתון הזה של הנוער גם לקח גביע בפעם השלישית ברציפות.
הבעיה שלקבוצת הנוער מביאים כל פעם מאמן פחות מנוסה ועם פחות רקורד מקודמו, וזו הבעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
זה נכון שקבוצת נוער נמדד בכמה שחקנים היא שולחת לבוגרים. ועדיין עילויים בדרך כלל באים לידי ביטוי גם בגיל נוער, וגם הם קטנים בשנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 18:00 
el dudernio כתב:
זה נכון שקבוצת נוער נמדד בכמה שחקנים היא שולחת לבוגרים. ועדיין עילויים בדרך כלל באים לידי ביטוי גם בגיל נוער, וגם הם קטנים בשנה

תבדוק שנייה כמה ערן זהבי בלט בגיל נוער.
רמז - הוא לא בלט בכלל (למרות גול ששם בגמר גביע) והתנדנד בין הרכב לספסל. ובסוף הוא הפך לשחקן הכי דומיננטי שהיה בליגה אי פעם.
מצד שני באותה קבוצה בלט מאוד תורכי בשם אומיט (הבן של ההוא שטיפס על עמוד חשמל) שהיה נחשב לסופרסטאר. ההמשך ידוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 18:19 
אומיט היה באותה קבוצה? בטוח? לא זוכר אותו בקבוצה הזאת.
אגב, זו דוגמה קלאסית לקבוצת נוער מטורפת בכל הנוגע לשחקנים שהיא הוציאה, שלא הצליחה בכלל בליגת הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 18:22 

אחת הקלאסיקות של כל הזמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 904 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: