תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רפואה התפטר
הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
צנציפר בטוויטר:

אז מה הוביל בסופו של דבר להתפטרות רפואה?אחרי ששכנע מאחורי הקלעים את מהרן ראדי לחתום על חוזה לעונה אחת בלבד בשכר סביר,ניסנוב הבהיר שהוא לא מתאים.הוא רצה גם זר שהבעלים הבהירו לו שלא מתאים מקצועית, פה כבר קם והלך. ניסנוב סיפר לשרון מימר כי אחמד עאבד מסוכם,הוא סירב לעבוד עם דגו כצוות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 07:42 
nirog כתב:
צנציפר בטוויטר:

אז מה הוביל בסופו של דבר להתפטרות רפואה?אחרי ששכנע מאחורי הקלעים את מהרן ראדי לחתום על חוזה לעונה אחת בלבד בשכר סביר,ניסנוב הבהיר שהוא לא מתאים.הוא רצה גם זר שהבעלים הבהירו לו שלא מתאים מקצועית, פה כבר קם והלך. ניסנוב סיפר לשרון מימר כי אחמד עאבד מסוכם,הוא סירב לעבוד עם דגו כצוות
אם זה נכון, זה פשוט מדהים.
ניסנוב הוא מנהל מקצועי, ממש טביב לעניים.
תכף ניסנוב גם יגיד שהוא בחר במוליץ חוגי ועגייב בשנה שעברה ולא רפואה.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
משחקי כבוד של אנשים מצומצמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 08:00 
nirog כתב:
צנציפר בטוויטר:

גועל נפש, איכס.
לוקח את כל הדברים החיוביים שאמרתי על ההנהלה חזרה.
שיתביישו, יורים לעצמם ברגל. מי לעזאזל עכשיו ירצה לעשות מנוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
4.7.12 הפועל עוברת מטביב לעסקן רמון
4.7.18 העסקן ניסנוב מפטר מאמן מוערך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 08:35 
RedFox כתב:

pogi כתב:

RedFox כתב:

אנחנו יותר גרועים בגלל שהאחים ניסנוב מאז שהגיעו קיבלו הרבה החלטות רעות ומעט החלטות טובות ואני מדבר על החלטות מקצועיות ברובן במסגרת האילוצים המובנים.
אם אין להם איזו מעלה מיוחדת בניהול הקבוצה ובקבלת החלטות לגביה הם כושלים ובנוסף לא שמים כסף למה אנחנו צריכים אותם?
אני בטוח שיש "רוכשים" באותו סגנון שיכולים להעמיד ערבויות ולתת לקבוצה להתקיים מההכנסות ואולי ניפול על סוג ליצנים כאלה שגם מסוגלים רחמנא ליצלן לקחת אחוז החלטות טובות יותר ממה שהצמד ניסנוב יכולים.
אפילו את יואב כץ המטורף אני לוקח לפניהם במצב העניינים הקיים.

האחים ניסנוב עמדו במטרה של עליית ליגה. ולא, אל תגידו שכל אחד אחר היה מצליח בזה כי אין לי ספק שעם רמון/כבירי לא היינו משיגים את המטרה הזו (בדיוק כמו שלא השגנו איתם אף מטרה אחרת). אני מסכים שהמועדון מנוהל כמו שכונה אבל זה לא שונה משאר הקבוצות. וגם לא כל כך ברור לי המשפט "למה אנחנו צריכים אותם?". הקבוצה היתה על המדף והם היחידיפ שבאו. לא בא אף אחד אחר- לא בלבל גבוה יותר, לא בלבל נמוך יותר ולא באותו הלבל כמוהם. עכשיו יש להם מנדט לעשות מה שבזין שלהם כי ככה זה עובד. האוהדים מבחינתם יכולים להחליט שהמוצר לא מספיק טוב בשבילם ולכן לא עושים מנויים (החלטה לגיטימית שאני אישית אאמץ). אבל להפוך את מה שקרה עם רפואה לארוע חסר תקדים שלא נראה פה בעבר זה משהו קצת חסר פרופורציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 08:44 
אם הסיפור הוא רק מהרן ראדי ואיזה ז'ורז'יניו ובגלל זה רפואה פוצץ הכל אז הוא ממש הגזים.

אבל אם היה פה איזה משהו קבוע שהוא מעלה שמות של שחקנים זרים ומקבל מיד "לא" כי הם "לא מתאימים מקצועית" אז ברור שעשה טוב מבחינתו שהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רפואה התפטר
הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 08:56 
מישהו יודע לומר
האם רכשנו שחקן כלשהו בתקופת ניסנוב ?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 08:57 
על הפעם הראשונה שהייתי מקבל סירוב 'מקצועי' הייתי קם והולך.
הבעלים יכולים להשמיע דעה אבל המילה האחרונה חייבת להיות של המאמן, בטח בתקופה ובמצב כזה שלמועדון אין באמת מדיניות רכש.

לדעתי הוא הביא שמות של זרים עם שכר לא מצחיק (200 אלף דולר ומעלה)
והם במקום להודות שאין להם כסף זיינו לו את השכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
מוציאים לתקשורת ספינים שרוצים את ראדי כדי להשיג מנויים,
ואז אומרים למאמן לא רוצים את ראדי.
מחרבנים עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:08 
pogi כתב:
RedFox כתב:

pogi כתב:

RedFox כתב:

אנחנו יותר גרועים בגלל שהאחים ניסנוב מאז שהגיעו קיבלו הרבה החלטות רעות ומעט החלטות טובות ואני מדבר על החלטות מקצועיות ברובן במסגרת האילוצים המובנים.
אם אין להם איזו מעלה מיוחדת בניהול הקבוצה ובקבלת החלטות לגביה הם כושלים ובנוסף לא שמים כסף למה אנחנו צריכים אותם?
אני בטוח שיש "רוכשים" באותו סגנון שיכולים להעמיד ערבויות ולתת לקבוצה להתקיים מההכנסות ואולי ניפול על סוג ליצנים כאלה שגם מסוגלים רחמנא ליצלן לקחת אחוז החלטות טובות יותר ממה שהצמד ניסנוב יכולים.
אפילו את יואב כץ המטורף אני לוקח לפניהם במצב העניינים הקיים.

האחים ניסנוב עמדו במטרה של עליית ליגה. ולא, אל תגידו שכל אחד אחר היה מצליח בזה כי אין לי ספק שעם רמון/כבירי לא היינו משיגים את המטרה הזו (בדיוק כמו שלא השגנו איתם אף מטרה אחרת). אני מסכים שהמועדון מנוהל כמו שכונה אבל זה לא שונה משאר הקבוצות. וגם לא כל כך ברור לי המשפט "למה אנחנו צריכים אותם?". הקבוצה היתה על המדף והם היחידיפ שבאו. לא בא אף אחד אחר- לא בלבל גבוה יותר, לא בלבל נמוך יותר ולא באותו הלבל כמוהם. עכשיו יש להם מנדט לעשות מה שבזין שלהם כי ככה זה עובד. האוהדים מבחינתם יכולים להחליט שהמוצר לא מספיק טוב בשבילם ולכן לא עושים מנויים (החלטה לגיטימית שאני אישית אאמץ). אבל להפוך את מה שקרה עם רפואה לארוע חסר תקדים שלא נראה פה בעבר זה משהו קצת חסר פרופורציה.

עמדו במשימה לעלות ליגה בזכות קובי רפואה.
עם איווניר זה לא היה נראה שנעלה ליגה בצורה משכנעת.
אל תשכח שבינואר קיבלת חיזוק שהעלה אותך ליגה בדמות גוטליב (בזכות רפואה), מוליץ' חוגי ועגייב, מי הביא אותם? רפואה או ניסנוב?
אחרי שעלינו ליגה ההצהרות שלהם לגבי תקציבים ורכש לא תואמים את המצב היום בשטח.
נתנו לכולנו לחשוב שתהיה קבוצה טובה, ראדי, דמארי, ז'ורז'יניו, שמות שההנהלה זרקה לאוויר ומה קרה בסוף? רפואה הולך הביתה.
אין לכם כסף? לא הצלחתם למכור מנויים?
תבואו ותגידו, אין לנו כסף, המטרה תהיה להישאר בליגה, מקווים שיבוא מישהו אחר וייקח את הקבוצה.
אבל במקום זה, הם שותקים ואומרים שיהיה חיזוק ובלה בלה בלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:09 
NARKOTIKA כתב:
הבעלים יכולים להשמיע דעה אבל המילה האחרונה חייבת להיות של המאמן, בטח בתקופה ובמצב כזה שלמועדון אין באמת מדיניות רכש.

מענין שזה בדיוק הפוך מהדרישות שיש מהנהלת הכדורסל לגבי המאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:11 
בני12 כתב:
NARKOTIKA כתב:

אין מה להשוות, וכתבתי את זה.
בכדורסל צריך להיות אנשי מקצוע מעבר למאמן, שהוא מתחלף כל שנה.
כאן ההנהלה מתחלפת כל שנה ואין אף אחד עם ידע מקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
רפואה עשה פה מהלך שלא נראה לי שיש מאמן אחר בארץ שהיה עושה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
אלוף.
מקווה שהוא יוציא הקלטות שלהם החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
רפואה עשה פה מהלך שלא נראה לי שיש מאמן אחר בארץ שהיה עושה את זה.
אין ספק. רוב המאמנים בארץ היו בולעים את הצפרדע רק כדי להמשיך ולאמן בכלל (ולהתפרנס) וקבוצה כמו הפועל בפרט.
רפואה זכה אצלי להרבה נק' כשהיה לו את האומץ ובעיקר האינטרגריטי המקצועי שלו לשים את המפתחות וללכת באמצע פרוייקט שהוא החל בו אשתקד ולוותר על לא מעט כסף.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
מישהו יודע לומר

מרבית השחקנים הגיעו בהעברה חופשית, אבל היו גם שחקנים ששילמו עבורם, סכומים קטנים בדר"כ.
זכור לי בעיקר מוטי ברשצקי, ששילמו להפועל ר"ג עבורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
NARKOTIKA כתב:

אחת הסיבות אגב שהכדורסל בגרעון משמעותי היא בדיוק ההתנהלות הזאת, שמנסים להשלים עם כמעט כל גחמה של מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:34 
yos כתב:
סימרוטיץ כתב:
מישהו יודע לומר

מרבית השחקנים הגיעו בהעברה חופשית, אבל היו גם שחקנים ששילמו עבורם, סכומים קטנים בדר"כ.
זכור לי בעיקר מוטי ברשצקי, ששילמו להפועל ר"ג עבורו.

הבנתי
בקיצור התבססות טוטלית על מנויים והכנסות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:35 
הפועל כתב:
בני12 כתב:
NARKOTIKA כתב:

אחת הסיבות אגב שהכדורסל בגרעון משמעותי היא בדיוק ההתנהלות הזאת, שמנסים להשלים עם כמעט כל גחמה של מאמן

כן, הרצון להחתים שחקנים טובים שגם דורשים משכורת טובה ולא עמירן שקלים או רז כהן הוא גחמה. מה הוא חושב לעצמו הרפואה הזה עם הגחמות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:36 
בני12 כתב:
NARKOTIKA כתב:

בעלים של קבוצת כדורגל צריך לבוא למאמן ולהגיד לו יש לך X כסף להבאת שחקנים (כולל דמי העברה/משכורת וכו').
עכשיו במסגרת התקציבית תביא לנו 2 שמות על כד עמדה שאתה רוצה.
המטרה של ההנהלה היא להחתים את אותם שחקנים שעומדים במסגרת התקציבית, אם לא מצליחים פונים למאמן ואומרים לו לא הצלחנו, מי הבא בתור שתרצה לראות?
אם רפואה אכן דיבר עם ראדי והגיע איתו להסכמות, איזה סיבה יש להנהלה להתערב?
עם כל הכבוד לניסנובים, עוד לא ראינו שהם כאלו קליברים בבחירת סגל שחקנים (כמו טביב למשל).
אני נוטה להאמין שרפואה נתן רשימת שמות בהתאם לתקציב, רק שלהנהלה יש זמן ובינתיים הם מחתימים כל מיני שחקנים בשקל כמו שקלים ורז כהן מכפ"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:37 
האדס כתב:
אלוף.
מקווה שהוא יוציא הקלטות שלהם החוצה.

מקווה בשבילו שלא, במידה והוא רוצה לחזור לאמן כדורגל בארץ מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:38 
הפועל כתב:
בני12 כתב:
NARKOTIKA כתב:

ברור לי שצריכה להיות דרך ביניים שמצד אחד לתת למאמן חופש אבל עד גבול מסוים.
סתם מצחיק אותי שאנשים דורשים מהנהלת הכדורסל לאמר לפרנקו לא להחתים את מנקו כי הוא לא ראוי
ומתחרפנים כשהנהלת הכדורגל אומרת לרפואה שראדי לא ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:44 
לירון האדום כתב:
בני12 כתב:
NARKOTIKA כתב:

בעלים של קבוצת כדורגל צריך לבוא למאמן ולהגיד לו יש לך X כסף להבאת שחקנים (כולל דמי העברה/משכורת וכו').
עכשיו במסגרת התקציבית תביא לנו 2 שמות על כד עמדה שאתה רוצה.
המטרה של ההנהלה היא להחתים את אותם שחקנים שעומדים במסגרת התקציבית, אם לא מצליחים פונים למאמן ואומרים לו לא הצלחנו, מי הבא בתור שתרצה לראות?
אם רפואה אכן דיבר עם ראדי והגיע איתו להסכמות, איזה סיבה יש להנהלה להתערב?
עם כל הכבוד לניסנובים, עוד לא ראינו שהם כאלו קליברים בבחירת סגל שחקנים (כמו טביב למשל).
אני נוטה להאמין שרפואה נתן רשימת שמות בהתאם לתקציב, רק שלהנהלה יש זמן ובינתיים הם מחתימים כל מיני שחקנים בשקל כמו שקלים ורז כהן מכפ"ס.

בקבוצת כדורגל מודרנית יש עוד תפקידי ביניים מקצועיים בין מאמן להנהלה ולהנהלה יש גם זכות להכתיב חזון מקצועי. הבעיה עם העגלונים האלה שאין להם מושג בכדורגל, כנראה שאין להם מושג מה מועדון כמו הפועל צריך וכנראה שהפועל היא אינטרס משני עבורם.
מועדון רקוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:45 
דורשים ממישהו מקצועי בהנהלת הכדורסל, לא מבעלים שאין להם חצי מושג ( והוכיחו את זה בדיוק כמו אלה בכדורסל )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:51 
ציטוט:

קריאה לאוהדים מטעם אחד מבעלי המועדון, זאביק גרינברג.

בהמשך לרסיסי המידע המועברים דרך התקשורת בחרתי להעביר לכם את עמדתי האישית: למיטב הבנתי קובי רפואה (מאמן מצוין ואיש הגון, ישר ומקצועי) אינו הבעיה, הוא רק הציף אותה על פני הקרקע. זה בדיוק הרגע בו אוהדי הפועל תל אביב חייבים לקבל החלטה, האם הם ממשיכים לדרוש מההנהלה לחתום חוזים מול שחקנים לפי רחשי ליבם של האוהדים וללא כל אחיזה תקציבית - או לתת להנהלה לעבוד ולנהל את הקבוצה כמו שמנהלים עסק לכל דבר. אם יניחו לנו לעבוד בשקט ובאחריות אני מבטיח כי להפועל תל אביב תהיה קבוצה ראויה לליגת העל.

לצערי לא ניקח כנראה אליפויות בשנים הקרובות, אולם נבנה מועדון מבוסס כלכלית וניהולית שיוכל בעתיד להחזיר את הקבוצה למקומה הטבעי (מאבק על כל תואר אפשרי). המשמעות של דרישה להחתים היום את כל השמות המוזכרים באתרי הספורט השונים כרוכה בהזרמה מידית של מיליוני ש"ח נוספים אותם אין בכוונתי או ביכולותיי להזרים.

מי שמציע לעשות זאת יוכל כמובן להזרים את הכסף לקופת המועדון (ממש כסף - ולא הבטחות) ולבצע את המהלך. אגב, אין כל ערובה להצלחה מקצועית גם אילו נחתים את כל השמות שמוזכרים וחוזקה של הקבוצה לא יקבע לפי שחקן כזה או אחר, זו דעתי. אני מצהיר כי אם ימצא מישהו כזה אפנה לו את מקומי כבעלים מיד.

החתמת שחקנים בצורה שאינה מבוקרת וללא הזרמת המיליונים הדרושים פירושה אחד הוא: שהמפרק הבא ישלם את משכורתם של אלו שחתמו חוזים ללא כיסוי מוצק. למהלך כזה לא אהיה שותף בשום אופן. אני לגמרי לא בטוח שימצא פעם נוספת גורם שיסכים לקחת את המושכות ולהשקיע מיליונים מכיסו. להשקיע תשומות ניהול ברמה של משרה מלאה ובסוף יבוא מישהו ויגיד "זה לא מספיק".

דרושים עוד מיליונים, זה פשוט לא נכון ולא מקובל עלי. כאוהד ותיק ומושבע של הקבוצה אין לי ספק באשר להחלטה אותה אני הייתי מקבל. ברצוני להצהיר כי כל זמן שאני נמצא במועדון הוא יתנהל בצורה שפויה. ההכנסות יחושבו רק על סמך הסכמים חתומים, הישגים מקצועיים והכנסות שיגיעו אם וכאשר יתממשו לא יכללו בתקציב לפני אלא רק אחרי. מחלקת הנוער תהנה מתקציב ראוי והשדרה הניהולית לא תפגע. משכורות העובדים כולם ישולמו בזמן. שכר השחקנים יגזר אך ורק ממסגרת התקציב ולא מלחץ של מאמן או אוהד. לא יהיו חריגות שיסכנו את עתיד המועדון. ברגע שאראה שלא אלו הם פני הדברים אעזוב מיד. מאחל לכולנו עונה נפלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:53 
המשפט הכי חשוב :
ציטוט:
מי שמציע לעשות זאת יוכל כמובן להזרים את הכסף לקופת המועדון (ממש כסף - ולא הבטחות) ולבצע את המהלך. אגב, אין כל ערובה להצלחה מקצועית גם אילו נחתים את כל השמות שמוזכרים וחוזקה של הקבוצה לא יקבע לפי שחקן כזה או אחר, זו דעתי. אני מצהיר כי אם ימצא מישהו כזה אפנה לו את מקומי כבעלים מיד .

ציטוט:
. אם יניחו לנו לעבוד בשקט ובאחריות אני מבטיח כי להפועל תל אביב תהיה קבוצה ראויה לליגת העל.

מי לא נותן לכם לעבוד בשקט ובאחריות?

ציטוט:
ההכנסות יחושבו רק על סמך הסכמים חתומים, הישגים מקצועיים והכנסות שיגיעו אם וכאשר יתממשו לא יכללו בתקציב לפני אלא רק אחרי

אז, איך תהיה קבוצה ראויה לליגת העל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:57 
אם יימצא... מי אמור למצוא כזה, שאפרסם מודעה ביד 2? תעמידו את הקבוצה למכירה, פומבית, ככה בדיוק כמו שקיבלתם אותה. שכולם יידעו שזה מה שמעניין אתכם, למצוא מישהו שכן מסוגל לשים כסף בהפועל ולא להסתמך על הכנסות ולהחתים את עמירן שקלים. לא רק נוכל, גם מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:00 
joshsoos כתב:
אם יימצא... מי אמור למצוא כזה, שאפרסם מודעה ביד 2? תעמידו את הקבוצה למכירה, פומבית, ככה בדיוק כמו שקיבלתם אותה. שכולם יידעו שזה מה שמעניין אתכם, למצוא מישהו שכן מסוגל לשים כסף בהפועל ולא להסתמך על הכנסות ולהחתים את עמירן שקלים. לא רק נוכל, גם מטומטם.

למה למכירה? למסירה...
עוד דבר, מעניין שהוא אומר אני אפנה את מקומי ומה עם 2 השותפים האחרים שלך? האחים ניסנוב?
העיקר רפואה הוא לא הבעיה, אז מי הבעיה? פורום השדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
הודעה לא רלוונטית לשום דבר שקרה ביומיים האחרונים למעט שתי השורות הראשונות שמאחלות לרפואה הצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: