pogi כתב:
RedFox כתב:
pogi כתב:
RedFox כתב:
אנחנו יותר גרועים בגלל שהאחים ניסנוב מאז שהגיעו קיבלו הרבה החלטות רעות ומעט החלטות טובות ואני מדבר על החלטות מקצועיות ברובן במסגרת האילוצים המובנים.
אם אין להם איזו מעלה מיוחדת בניהול הקבוצה ובקבלת החלטות לגביה הם כושלים ובנוסף לא שמים כסף למה אנחנו צריכים אותם?
אני בטוח שיש "רוכשים" באותו סגנון שיכולים להעמיד ערבויות ולתת לקבוצה להתקיים מההכנסות ואולי ניפול על סוג ליצנים כאלה שגם מסוגלים רחמנא ליצלן לקחת אחוז החלטות טובות יותר ממה שהצמד ניסנוב יכולים.
אפילו את יואב כץ המטורף אני לוקח לפניהם במצב העניינים הקיים.
האחים ניסנוב עמדו במטרה של עליית ליגה. ולא, אל תגידו שכל אחד אחר היה מצליח בזה כי אין לי ספק שעם רמון/כבירי לא היינו משיגים את המטרה הזו (בדיוק כמו שלא השגנו איתם אף מטרה אחרת). אני מסכים שהמועדון מנוהל כמו שכונה אבל זה לא שונה משאר הקבוצות. וגם לא כל כך ברור לי המשפט "למה אנחנו צריכים אותם?". הקבוצה היתה על המדף והם היחידיפ שבאו. לא בא אף אחד אחר- לא בלבל גבוה יותר, לא בלבל נמוך יותר ולא באותו הלבל כמוהם. עכשיו יש להם מנדט לעשות מה שבזין שלהם כי ככה זה עובד. האוהדים מבחינתם יכולים להחליט שהמוצר לא מספיק טוב בשבילם ולכן לא עושים מנויים (החלטה לגיטימית שאני אישית אאמץ). אבל להפוך את מה שקרה עם רפואה לארוע חסר תקדים שלא נראה פה בעבר זה משהו קצת חסר פרופורציה.
עמדו במשימה לעלות ליגה בזכות קובי רפואה.
עם איווניר זה לא היה נראה שנעלה ליגה בצורה משכנעת.
אל תשכח שבינואר קיבלת חיזוק שהעלה אותך ליגה בדמות גוטליב (בזכות רפואה), מוליץ' חוגי ועגייב, מי הביא אותם? רפואה או ניסנוב?
אחרי שעלינו ליגה ההצהרות שלהם לגבי תקציבים ורכש לא תואמים את המצב היום בשטח.
נתנו לכולנו לחשוב שתהיה קבוצה טובה, ראדי, דמארי, ז'ורז'יניו, שמות שההנהלה זרקה לאוויר ומה קרה בסוף? רפואה הולך הביתה.
אין לכם כסף? לא הצלחתם למכור מנויים?
תבואו ותגידו, אין לנו כסף, המטרה תהיה להישאר בליגה, מקווים שיבוא מישהו אחר וייקח את הקבוצה.
אבל במקום זה, הם שותקים ואומרים שיהיה חיזוק ובלה בלה בלה