תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 177 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כבירי את ויצמן
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
שלבייב ניסה לרכוש את הפועל, איך היה מבנה הבעלות בהפועל?
לטביב לא היה 100% במועדון?

טביב? הוא בכלל היה בכפר סבא באותה תקופה מבטח מזגנים של מחלקת הנוער.

דיברתי על הזמן שטביב היה הבעלים

לא קשור ללבייב, כשטביב היה בעלים אין לי שום מושג מה הלך מאחורי הקלעים, חוץ מהעובדה שחזרנו לאותו מבנה חולה עם אותם אנשים.

שוב לא הבנת אותי.

עזוב את לבייב בצד.

שטביב היה הבעלים הוא לא היה בעלים של 100% במועדון?

למיטב זכרוני היו לו חמישים אחוז, ואת החמישים השניים מוני מכר לו במסגרת הבמבי, אבל גרושתו נטלי הטילה עיקול על המניות, שנשארו בנאמנות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
נכון.
וכיום אגב מה הסטטוס של האחוזים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
נכון.
וכיום אגב מה הסטטוס של האחוזים?

אל תתפוס אותי במילה, אבל נדמה לי שהחמישים אחוז שהיו של טביב נמכרו (בעסקת רמון) לעמותה ולשאר מחזיקי המניות הקטנים, וכבירי קנה, או "קנה", אחוזים מהמניות שהיו בנאמנות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
אז בעלת המניות העיקרית בהפועל היא נטלי הראל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
אז בעלת המניות העיקרית בהפועל היא נטלי הראל ?

לא יודע מה קרה עם המניות של הנאמנות, אם הן באמת עברו לכבירי או שרשומה לו איפשהו איזו הערה\זכות\ווטאבר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
זה פשוט מדהים כמה הקהל של הפועל הוא קהל נוח.
כבר שנים שאנשים כאן בפורום מנתחים. מנתחים אחוזי שליטה, דיבידנדים, גרעון, שטרי חוב, דוחות כספיים, מבנה בעלות ומניות בנאמנות. כל היום מנתחים.
הגולשים בפורום הזה כבר הפכו מזמן למומחים בדיני חברות, מיסוי בינלאומי ומיזוגים ורכישות. בינתיים, שכחנו דבר אחד: להיות אוהדי כדורגל.
למה הכוונה? אני אסביר. לי אישית בקיץ האחרון נמאס. פשוט נמאס לי מהשמועות, מהרחשים, מכל החרא שסובב את הפועל. אני החלטתי להיות אוהד מטומטם של שחור או לבן.
אם הבעלים מעמיד קבוצה שמתחרה על האליפות - אני בעדו. אם הבעלים לא מעמיד קבוצה שמתחרה על האליפות - אני נגדו. והיום אני חד משמעית נגדו.
עכשיו אפשר להגיד שהוא "נתן לגוטמן כל מה שהוא רצה", שזה קשקוש אחד גדול, כי "מה שגוטמן רצה" מלכתחילה תאם את התקציב הנמוך שלנו ביחס לקבוצות הצמרת (ואני עוזב שנייה בצד את מה שגוטמן עשה עם התקציב הזה, שאת זה עדיין מוקדם לשפוט במחזור ה-5). בשורה התחתונה, אין כיום להפועל ת"א תקציב שיכול להביא אותה לזכות באליפות, וכמו שזה נראה כרגע זה לא הולך להשתנות בשנים הקרובות. אנחנו נדשדש בין עונות טובות (מקום 3-4), עונות בינוניות ומשעממות (מקום 5-9) לבין היאבקות על הירידה.
זה לא מצב שאני כאוהד הפועל ת"א מוכן לקבל, ואני לא מבין למה שאר האוהדים של הפועל מקבלים את זה. אני לא אוהד בני יהודה, זה לא מה שגדלתי עליו.

לא אכפת לי מה הגרעון. לא אכפת לי שיש תביעות ולא אכפת לי מתזרים המזומנים. פשוט לא אכפת לי מכלום, זו לא הבעיה שלי. אם כבירי הוא הבעלים של הפועל ת"א אני רוצה שבעונה הבאה אנחנו נתחרה על כל שחקן בכיר בישראל ואני רוצה שנביא את הזרים הכי יקרים שיש בליגה, בדיוק כמו שעושים במכבי ת"א, הפועל ב"ש ומכבי חיפה. אם כבירי לא מסוגל לגרום לזה לקרות אני מצפה ממנו שיעוף מכאן על טיל.
ככה אני, אוהד כדורגל. שחור או לבן.

עכשיו תמשיכו לחלק פרחים. נתראה במשחק העונה נגד אשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 22:06 
Eros Ramazzotti כתב:
כבר שנים שאנשים כאן בפורום מנתחים. מנתחים אחוזי שליטה, דיבידנדים, גרעון, שטרי חוב, דוחות כספיים, מבנה בעלות ומניות בנאמנות. כל היום מנתחים.
הגולשים בפורום הזה כבר הפכו מזמן למומחים בדיני חברות, מיסוי בינלאומי ומיזוגים ורכישות. בינתיים, שכחנו דבר אחד: להיות אוהדי כדורגל.
למה הכוונה? אני אסביר. לי אישית בקיץ האחרון נמאס. פשוט נמאס לי מהשמועות, מהרחשים, מכל החרא שסובב את הפועל. אני החלטתי להיות אוהד מטומטם של שחור או לבן.
אם הבעלים מעמיד קבוצה שמתחרה על האליפות - אני בעדו. אם הבעלים לא מעמיד קבוצה שמתחרה על האליפות - אני נגדו. והיום אני חד משמעית נגדו.
עכשיו אפשר להגיד שהוא "נתן לגוטמן כל מה שהוא רצה", שזה קשקוש אחד גדול, כי "מה שגוטמן רצה" מלכתחילה תאם את התקציב הנמוך שלנו ביחס לקבוצות הצמרת (ואני עוזב שנייה בצד את מה שגוטמן עשה עם התקציב הזה, שאת זה עדיין מוקדם לשפוט במחזור ה-5). בשורה התחתונה, אין כיום להפועל ת"א תקציב שיכול להביא אותה לזכות באליפות, וכמו שזה נראה כרגע זה לא הולך להשתנות בשנים הקרובות. אנחנו נדשדש בין עונות טובות (מקום 3-4), עונות בינוניות ומשעממות (מקום 5-9) לבין היאבקות על הירידה.
זה לא מצב שאני כאוהד הפועל ת"א מוכן לקבל, ואני לא מבין למה שאר האוהדים של הפועל מקבלים את זה. אני לא אוהד בני יהודה, זה לא מה שגדלתי עליו.

לא אכפת לי מה הגרעון. לא אכפת לי שיש תביעות ולא אכפת לי מתזרים המזומנים. פשוט לא אכפת לי מכלום, זו לא הבעיה שלי. אם כבירי הוא הבעלים של הפועל ת"א אני רוצה שבעונה הבאה אנחנו נתחרה על כל שחקן בכיר בישראל ואני רוצה שנביא את הזרים הכי יקרים שיש בליגה, בדיוק כמו שעושים במכבי ת"א, הפועל ב"ש ומכבי חיפה. אם כבירי לא מסוגל לגרום לזה לקרות אני מצפה ממנו שיעוף מכאן על טיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
חתול אדום כתב:
למועדון הזה לא מגיע בעלים יחיד ונורמלי כי אף פעם הוא לא עמד למכירה כמו מכבי וב"ש.

שורה ראשונה, תחתונה ויחידה. כל הדיונים האחרים שווים למקום ממנו השמש אינה זורחת.

המועדון עמד למכירה פעם אחת.

אבל אז שיגעון הגדלות שלנו הכניס פנימה את רמון ויצמן ויתר חבריהם.

יחד עם זאת אני מאמין שאם הסינים רצינים ומוכנים לקנות את הקבוצה יחד עם כבירי כן יכול לצאת מזה טוב. אולי אז גם נוכל ליישם בהמשך את המודל הגרמני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 22:38 
Eros Ramazzotti כתב:

סבבה. איזה תקציב אתה מצפה מהבעלים החדש, כשיהיה כזה, שיעמיד כל עונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 22:49 
גישה ילדותית ולא רצינית. וגם לא להבנתי מה בתכלס, אתה חושב שצריך למחות נגד כבירי שיעזוב? מה זה אומר שאתה לא מקבל את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
joshsoos כתב:
חתול אדום כתב:
למועדון הזה לא מגיע בעלים יחיד ונורמלי כי אף פעם הוא לא עמד למכירה כמו מכבי וב"ש.

Thank you captain obvious.
יש לכם איזה מיליארדר שעומד בתור ורוצה לקנות או שאתם טובים רק בלזיין את המוח?
ברור שהאוהדים לא אשמים אבל האוהדים צריכים להבין שאין אף אחד שרוצה לרכוש את המועדון הזה כי הוא לא אטרקטיבי.
הוא ממותג גרוע (חלק גדול בגלל האוהדים), הוא לא מצליח מקצועית, אין לו קהל גדול מאחוריו והוא לא מאיזור נכשל ורקוב שמישהו רוצה להרים דרך הכדורגל.
במצב הזה כבירי הוא האופציה היחידה, גם כי הוא אוהד וגם כי הוא היחיד שמוכן לשים כסף בהפועל.

רומן אברמוביצ'? לב לבייב? ג'קי בן זקן? קאהן וגלבוט? אפילו קבוצת הרוכשים של יואב מוזר ש"נעלמה" ואת המקום שלהם תפסו המשיחים הניצחיים?
זה אמנם לא שורה של מליארדרים שעומדים בתור, אבל יחסית למועדון לא אטרקטיבי, רקוב, עם מיתוג גרוע, קהל גרוע וקטן כל כך, זה די הרבה רוכשים לתקופה לא ממש ארוכה שאף אחד לא מכחיש שרצו לקנות את הקבוצה, וכל אחד מהם נעלם רק כדי שהקבוצה תשאר/תחזור לידיים של חבורת הקדושים שכל כך לא רוצים לנהל את הקבוצה אבל פשוט אין להם ברירה כי בלעדיהם היא תתרסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
הם הצילו את הפועל, אתה יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
גישה ילדותית ולא רצינית. וגם לא להבנתי מה בתכלס, אתה חושב שצריך למחות נגד כבירי שיעזוב? מה זה אומר שאתה לא מקבל את זה?

כן. חד משמעית.
אין תקציב שיכול לאיים על האליפות - צריך מחאה נגד הבעלים. בוודאי.
מי שרוכש את הפועל תל אביב צריך להעמיד לה כלים שראויים להפועל תל אביב. בעלים שיושב במסיבת עיתונאים שבה המאמן שלו אומר שהמטרה היא הפלייאוף העליון מבחינתי צריך ללכת הביתה אתמול. זו בושה וחרפה ובאף קבוצה עם קהל גדול זה לא היה מתקבל.

זה בדיוק העניין. אני בגישה ילדותית. ככה אוהד כדורגל צריך להיות. אני גמרתי לעשות את החישובים בשביל להבין ללבם של חבורת הקוסמים הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 00:32 
Eros Ramazzotti כתב:
NARKOTIKA כתב:

כן. חד משמעית.
מי שרוכש את הפועל תל אביב צריך להעמיד לה כלים שראויים להפועל תל אביב. בעלים שיושב במסיבת עיתונאים שבה המאמן שלו אומר שהמטרה היא הפלייאוף העליון מבחינתי צריך ללכת הביתה אתמול. זו בושה וחרפה ובאף קבוצה עם קהל גדול זה לא היה מתקבל.

זה בדיוק העניין. אני בגישה ילדותית. ככה אוהד כדורגל צריך להיות. אני גמרתי לעשות את החישובים בשביל להבין ללבם של חבורת הקוסמים הזו

סבבה. אז אתה טוען שכל עוד יש פה בעלים שמעמיד תקציב של פחות מ80-90 מליון שקל, הוא לא צריך להיות פה (כשעל הנייר גם תקציב כזה לא לוקח פה אליפות בימים אלה)?
יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 00:41 
איך בעלים יכול "ללכת הביתה" בדיוק? מה זה אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 00:55 
Eros Ramazzotti כתב:
NARKOTIKA כתב:

כן. חד משמעית.
מי שרוכש את הפועל תל אביב צריך להעמיד לה כלים שראויים להפועל תל אביב. בעלים שיושב במסיבת עיתונאים שבה המאמן שלו אומר שהמטרה היא הפלייאוף העליון מבחינתי צריך ללכת הביתה אתמול. זו בושה וחרפה ובאף קבוצה עם קהל גדול זה לא היה מתקבל.ו

זה מתקבל בערך בכל הקבוצות הגדולות באירופה שהם לא יובה, פ. ס. ז, ריאל באיירן וברצלונה.
י

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
אם מישהו היה מצהיר על שאיפות לאליפות בעונה הזאת אחרי העונות שקדמו לה, או יצהיר על זה בעונה הבאה, זה אומר שהוא בדיחה.
כמו בעונות הגדולות של מכבי בשנים לפני שגולדהאר קנה אותם, כשכל שנה היתה להם קבוצה של דאבל קל.
הבעלים צריכים לשאוף שהפועל תזכה בתארים בטווח ארוך-בינוני, לא להיות קוסמים שיהפוכו את הקבוצה שסגן מלך השערים שלה זה גול עצמי לאלופה.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 01:44 
החתול של שרדינגר כתב:
עומר מ. כתב:
joshsoos כתב:
חתול אדום כתב:

Thank you captain obvious.
יש לכם איזה מיליארדר שעומד בתור ורוצה לקנות או שאתם טובים רק בלזיין את המוח?
ברור שהאוהדים לא אשמים אבל האוהדים צריכים להבין שאין אף אחד שרוצה לרכוש את המועדון הזה כי הוא לא אטרקטיבי.
הוא ממותג גרוע (חלק גדול בגלל האוהדים), הוא לא מצליח מקצועית, אין לו קהל גדול מאחוריו והוא לא מאיזור נכשל ורקוב שמישהו רוצה להרים דרך הכדורגל.
במצב הזה כבירי הוא האופציה היחידה, גם כי הוא אוהד וגם כי הוא היחיד שמוכן לשים כסף בהפועל.

רומן אברמוביצ'? לב לבייב? ג'קי בן זקן? קאהן וגלבוט? אפילו קבוצת הרוכשים של יואב מוזר ש"נעלמה" ואת המקום שלהם תפסו המשיחים הניצחיים?
זה אמנם לא שורה של מליארדרים שעומדים בתור, אבל יחסית למועדון לא אטרקטיבי, רקוב, עם מיתוג גרוע, קהל גרוע וקטן כל כך, זה די הרבה רוכשים לתקופה לא ממש ארוכה שאף אחד לא מכחיש שרצו לקנות את הקבוצה, וכל אחד מהם נעלם רק כדי שהקבוצה תשאר/תחזור לידיים של חבורת הקדושים שכל כך לא רוצים לנהל את הקבוצה אבל פשוט אין להם ברירה כי בלעדיהם היא תתרסק.

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 02:41 
איך אני אוהב את כל הבלבלני ביצים האלה שמדברים רק על כסף בהקשר של כדורגל.
נכון, כסף זה דבר מאוד חשוב היום (בעצם, מתי זה לא היה?), ועדיין:
איזה תקציב היה להפועל בעונת הדאבל?
אילו תנאים היו לקבוצה במתחם חודורוב?
מי היה המנהל המקצועי/מנג'ר של אותה קבוצה?

בקיצור, מה שאני מנסה להגיד זה שכדורגל הוא לא מדע טילים.
כל מה שצריך בשביל הצלחה בטווח של 3 שנים זה: כסף, מאמן שמבין כדורגל, סגל טוב שלא יעבור הרבה זעזועים (בכל חלון העברות צריך טיפול נקודתי, לאט לאט). בסופו של דבר ההצלחה תגיע.
מישהו רוצה להזכיר כאן כמה מיליונים שפכו שניידר וגולדהאר עד שהם עלו על דרך המלך?
בא לכם לדבר על אלונה ברקת וכל החרא שהיא אכלה עד שזה הבשיל לסגל הכי טוב בארץ היום (בעיניי לפחות)?
כמה שנים לקח לה להגיע לסגל כזה מטורף?

אז נכון שכולנו רותחים מעצבים (ובצדק) על בניית הסגל של גוטמן והעליה ליציע לפני הדרבי, אבל לא הייתי ממהר להעיף אותו.
הוא התחיל בינואר לבנות כאן משהו והמשיך עם זה בקיץ. גורובסוב לא דומה לכלום ומנגה זה בדיחה עצובה. עם סימיץ', ניקוליץ' ושובשיץ' עוד אפשר "לצאת למלחמה". רובנו ראינו את זה. אז יגיע ינואר ונקבל כמה מיליונים מהסינים. נוכל להביא את דמארי במקום מנגה. נוכל להביא מישהו במקום גורובסוב. נוכל להביא איזה מגן או שניים (לימין ולשמאל).
חכו עם הגיליוטינה בינתיים.

הדבר האחרון שהייתי רוצה עכשיו זה שכבירי יתייאש ויפנה את מקומו. עד שיש מישהו שמשקיע סכומים במועדון הזה, אסור לנו לזלזל בזה.
אני מקווה שאיכשהו נצליח לצבור נקודות עד ינואר ואולי משם נוכל לעלות למעלה (עד הקיץ הבא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 06:28 
נוכל להביא גם את חמד? ולהיפטר מ7 שחקנים והחוזה ארוך הטווח שלהם? אתה בהזיות קשות ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 06:39 
צריך להבין שכללי המשחק בכל מה שקשור לתקציב השתנו מאז שמיצי נכנס לתמונה.
התקציב של הפועל בדאבל לא היה אולי הכי גבוה בליגה אבל הוא בטח לא היה רבע/שליש ממנו.
עד בואו של הקנדי תקציב של 40 מליון היה נחשב יפה מאוד והיה כזה שמאפשר לך להיאבק על השחקנים הישראלים הכי טובים בשוק.
היום אין באמת תחרות בשוק השחקנים הישראלים. אצילי היה על המדף והיה ברור שאם הוא נשאר בארץ יש לו רק אופציה אחת.
אפילו "שאריות" כמו גולסה אתה לא באמת יכול להביא כי חוזה כמו שהוא מקבל אצלם מי ייתן לו?

אלונה? עם כל הכבוד, קרה לה סוג של נס בכל מה שקשור לאחוזי הצלחה עם רכש. כל דבר שהם הביאו פגעו בינגו, בנו קבוצה של פעם בדור ולקחו אליפות.
אצלם אין מרווח טעויות בלתי נגמר כמו במכבי ולאורך זמן העובדה שהתקציב שלהם הוא חצי מזה של מכבי תעשה את שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 08:01 
נדפקנו עם מאמנים.
כולל רב"ש שנגד פנדורי התברר שיש לו גג זכוכית וגרם לצלילה הכלכלית.
המשך במנדיונדו של הכלב-קריספין (שרצה לשלוט בהתפעול דרכו).
כלה בגוטמן שנזכר להזדקן באחת אצלנו.

גם אם יש לכבירי ולויצמן אחריות בבלגן זו אחריות ביצועית וחוסר מזל.
לדוגמא לא ראיתי בפורום אף אחד שהזדעק נגד מנדיונדו או שגינה את הבאתו היקרה של רב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
לא נדפקנו עם מאמנים,
כל המאמנים גרועים.

הבעיה זה איך שהתנהלנו איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2019, 08:11 
חובות הפועל, הפסלים של דגה והחבר המסתורי
מנהלי הפועל ת"א לשעבר, אמיר כבירי ומני ויצמן, נתבעים להחזיר הלוואה של יותר מ־20 מיליון שקל. מי שעשוי להצילם הוא שולם לפידות. האמצעי: רכישת אוסף שנוי במחלוקת של פסלי דגה ששוויו מוטל בספק
https://www.calcalist.co.il/local/artic ... 49,00.html

לטובת קוראי אמל"ק:
- פילוסוף (מנכ"ל בית השקעות גיזה) ולפידות (לשעבר מנכ"ל אי.די.בי ודסק"ש) מעוניינים לרכוש את אוסף האמנות והזכויות על האצטדיון בבת ים (!) במטרה לחלץ את החוב של ויצמן וכבירי.
- הפסלים של דגה כנראה לא באמת של דגה :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2019, 23:15 
פישונט כתב:
חובות הפועל, הפסלים של דגה והחבר המסתורי
מנהלי הפועל ת"א לשעבר, אמיר כבירי ומני ויצמן, נתבעים להחזיר הלוואה של יותר מ־20 מיליון שקל. מי שעשוי להצילם הוא שולם לפידות. האמצעי: רכישת אוסף שנוי במחלוקת של פסלי דגה ששוויו מוטל בספק
https://www.calcalist.co.il/local/artic ... 49,00.html

לטובת קוראי אמל"ק:
- פילוסוף (מנכ"ל בית השקעות גיזה) ולפידות (לשעבר מנכ"ל אי.די.בי ודסק"ש) מעוניינים לרכוש את אוסף האמנות והזכויות על האצטדיון בבת ים (!) במטרה לחלץ את החוב של ויצמן וכבירי.
- הפסלים של דגה כנראה לא באמת של דגה :LAGUH!:
הזכויות על איצטדיון בת ים? WTF?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2019, 23:19 
וואו איזה חבורה של נוכלים הצליחו לטפס על המועדון הזה.היה להם את הביצים לחתום בשם הפועל ת"א על ערבויות למען קרן שתשקיע במיזם איצטדיון ההזיות בבת ים, 20 מיליון שקל, ככה על הדרך שעבוד. על עסקי נדל"ן לבעלי כדורגל כבר דיברנו? טחנו. כמובן שאם פרוייקט ההזייה של וויצמן היה מתממש ,המרווחים היחידים היו כבירי וויצמן. יאמר לזכותם, הם אנשי עסקים שיודעים לשחק בכסף של אחרים, על חשבון הפראייר התורן, ואין על הקהל של הפועל בעניין הזה. אין מספיק מילים בלקסיקון שתתאר את רמת הגועל שהעסקנים האלה מעלים בי.

והתייחסות למר בחור שהיתווכח איתי, מתנצל, לא זוכר את שמך. אבל טענת שאין שום קשר בין בעלי מועדון כדורגל ונדל"ן, ו"אין לניסנובים מה להרוויח" וכו', המועדון הזה רק מחליף אופורטוניסטים כושלים, ועכשיו אנחנו עם הנהלה פרימיום כושלת. וקרדיט לג'וש שקלט את העניין בזמן אמת.

קראתי איפהשהו שמר ניסנוב טוען שהם עושים הכל בהתנדבות, והכל מאהבת הקבוצה, ואיך הוא שרוף רק למכור, הוא ממש סובל. השערה שהצוות המלווה, שלו, השניים שהם החצי השני של ארבעת המופלאים (אגב סחטיין על משתמש פורום שדים שבחר בניק) מר נדל"ן מאמריקה, והעלוקה גרינברג, גם להם אין אינטרס נדל"ן. גם להם שורף למכור, ובגלל זה הם מתנים את המכירה בהסכם שכולו לצחוק בפנים של משקיע פוטנציאלי. כמובן, הכל מאהבת הקבוצה, ודאגה לעתידה, וכמעט שכחתי, הם אוהדים.

איך אמר וויצמן? "ויצמן מצדו פנה לבית המשפט וטען כי הערבות שחתם עליה אינה תקפה, נפלו בה פגמים והיא נחתמה "על קארד בלאנש" ללא הגבלת סכום תוך שהוא נאלץ לחתום עליה בלחץ וללא עורך דין. הוא גם התנער מכל קשר ניהולי להפועל תל אביב, שלטענתו ניסה לסייע לה בתרומות כספים וגיוס אנשי עסקים "אך ורק בשל היותו אוהד מושבע של הקבוצה". 

ועכשיו נחזור להתעסק בברשצקי ובמאמן פח, אין תקומה למועדון הרקב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 177 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: