נועם שחם כתב:
כשאני מסתכל על התמונה הגדולה אני רואה בעלים שנכנס לניהול מועדון כדורגל ללא הבנה מספיקה בתחום ובכלל ללא רקע ניהולי מתאים, כשהוא נשען על יועצים מפוקפקים ומובל לקבל שורת החלטות פזיזות (בחלקן אפילו ילדותיות) שרק מסבכות את המצב.
לצורך הענין, אם כבירי היום עוזב את המועדון, הוא משאיר מאחוריו נדוניה מפוקפקת כמעט כמו זו שירש. הפעולות שלו לא היטיבו עד היום את מצב המועדון, גם מעט הפעולות הטובות שנעשו (כמו השקעה במחלקת הנוער) לא החזיקו מעמד ושחקני נוער מובילים שוחררו (ואין כרגע בסגל אף שחקן בית), הצבעה במינהלת הליגה על הגדלה לשישה זרים, אי תשלום משכורות, ועכשיו הסיפור הזה. אז מצטער, אבל גם התמונה הגדולה נראית לא טוב.
זו אמירה לא הוגנת ובודאי שהיא חסרת חזון ואמונה. הבן אדם נכנס למערכת חולה והוא נמצא כרגע קצת יותר משנה. זה שהוא עשה טעויות, אין ספק. אני חוזר ואומר שאני ביקרתי אותו המון, כולל זה שכיניתי את הצורה שבה הפועל מנוהלת "חובבנית". אני עומד מאחורי הדברים שלי גם היום.
מצד שני, הבן אדם מצהיר שיש לו איזושהיא תוכנית, איזושהיא דרך להוציא את העגלה הזו מהבוץ ואפילו להביא אותה למצב שבו אנחנו כולנו היינו רוצים שהיא תהיה. אולי הוא מזיין את המח, אולי. ואולי הוא ידלבר בסוף.
להגיד שאם הוא עוזב עכשיו הוא משאיר אחריו נדוניה מפוקפקת זה לא הוגן, כי הוא לא מתכוון לעזוב עכשיו, הוא מתכוון לנסות לקיים את מה שהוא מבטיח. זה כמו שתגיד שאם אלי גוטמן עוזב עכשיו הוא מותיר אחריו קבוצה שלא הבקיעה גול ב-5 משחקים. עובדתית זה נכון, אבל יש פה תהליך מסוים שלא קרוב אפילו למיצוי (נכון, שכחתי, תהליך זו מילה מצחיקה).
אני מאוד מקווה שכבירי לומד מהטעויות שלו. כולל המשםט הראשון שכתבת, שאני מאוד מסכים איתו. אני לא יודע איזה רקע בניהול כדורגל היה לאלונה, שחר וגולדהאר וכולנו יודעים שלפחות גולדהאר ואלונה הוציאו עשרות מיליונים עד שראו תוצאות. גולדהאר ביזבז 5(?) שנים עד שהביא את קרויף ועד אז סיים כל עונה במחזור 8 ואלונה נלחמה שנתיים על הירידה. כולם טעו. יכול להיות שלהם היה את מרווח הנשימה הכלכלי לטעות, אבל עדיין, יש פה אדם שנראה לי שהכוונות שלו טובות ולאט לאט הוא גם ילמד. אני מקווה שהוא יביא את המועדון למצב שיהיה נקי לקראת כניסה של אדם אמיד עם מערכת מתפקדת