תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 יוני 2025, 13:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כבירי: ביקשנו שהדרבי ישוחק בסמי עופר
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 09:54 
רד פרייד - אתה חתיכת ייצור, אתה מדבר על אוהדים אחרים?
מי אתה בכלל? חתיכת טרול שבא להטריל בפורום.
יאללה סתלק כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 09:54 
זה לא הפועל פתח תקווה כי גם מכבי מוותרת על "האצטדיון הביתי" שלה. הטיעון על כמות הקהל הוא נכון חלקית אבל אפשר לצמצם נזקים בדיל נכון.
כולנו צבועים ורק אתה שומר על הערכים שלך. סוף סוף כתבת את זה. מה שעושה לך טוב.
שחר זה פשוט מצחיק שאתה לא רואה את הפארדיוה. שנים שאתה מלגלג על מעורבות קהל וערכים, שצריך בעל בית שינהל את הקבוצה קר כמו עסק, ובהחלטה הראשונה ההמשמעותית שכבירי עושב בלי לשים על האוהדים אתה מתפוצץ מבפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 09:59 
שחר כתב:
bruno conti כתב:
שחר כתב:
bruno conti כתב:
שחר כתב:
אני לא מצליח בכלל לעכל שזה רעיון פרי יוזמה של ההנהלה שלנו, בלתי נתפס.
אם רק הייתי יודע את זה לפני שרכשתי מנוי....

דבר עם העובדים שחייבים להם כספים אז אולי זה ייתפס לך...
המועדון במצוקה כלכלית וזו הזדמנות עבור כבירי להכניס להערכתי
1.5 מליון למשחק אחרי הוצאות.
מי קבע שיהיה להם רוב ביציעים?
אם כל אוהד אדום שאכפת לא מהמועדון יבוא אז לא יהיה להם רוב ביציעים.
וספורטיבית גם אתמול היה להם רוב ביציעים אז מה? אם יש רוב ביציעים
זה אומר שהולכים להפסיד?! חלאס עם הלוזריות .
כן זה לא נוח זה מבאס לנסוע עד שם כולנו היינו מעדיפים לשחק
במושבה. וואלה החיים קצת יותר מורכבים בטח כשמדובר בהפועל.
זה המצב

מה הקשר בין התשלום למשכורות לעובדים להעברת הביתיות למרחק של שעה וחצי נסיעה מהאצטדיון הביתי?
למיטב זכרוני, לא אני ולא אוהדי הפועל לקחו על עצמם את התחיבויות המועדון, אלא amirkg, לא אני התחייבתי לרכוש את רייכרט במיליון יורו מכסף שאין לי איך לשלם אותו, לא אני שלמתי הון על יצורים מרומניה ועל מאמן הזוי מספרד, על 30 שחקנים בעונה ועוד כמה מאמנים בדרך.

מה הקשר ללוזריות? מרתק אותי מחדש כל פעם הלולאות שאתם עושים כדי לשכנע את עצמכם.
אם היית קונה מנוי לתאטרון, מישהו היה מעביר את ההצגה למקום אחר כי הוא בגרעון? אתה שומע את עצמך? ותחסוך ממני את השטויות על אוהדי כדורגל שהם לא צרכנים בלה בלה בלה...כל הססמאות האלה נותנים לגיטימציה לעוד מהלכים מפגרים כאלה.

שחר אי אפשר לנתק את ההחלטות שכבירי עושה עכשיו בשביל למזער נזקים
ממצב הקבוצה...
ברור שלא אתה ולא אני הבאנו רומנים ואת מנדיונדו והרשימה ארוכה,הוא הביא הוא טעה
והוא גם רוצה לתקן שזה חידוש לעומת השנים האחרונות.
גירעון של 45 מליון ש״ח עשר מתוכם מהשנה שלו ויחד עם כל זה הוא מנסה
להעמיד קבוצה תחרותית במסגרת האפשרויות שזה לא פשוט בכלל. רק להיזכר מה היה
פה לפני שנתיים עם ברקוביץ ורמון.
אתה מדבר כאילו יש אלטרנטיבה אבל אין אף אחד שעומד בתור לקחת על עצמו
את המועדון הזה.

גם רמון ניסה למזער נזקים גם ברקוביץ, כל הזמן הסיפור הזה על תוכניות הבראה. גם אז דיברו על חובות, אותם מספרים על זה שאין אף אחד שעומד בתור..איך לא נמאס לכם להמשיך ולספר את הסיפורים האלה כל פעם מחדש?
זה מעייף אותי אפילו לענות לך.
קבוצה תחרותית, זו קבוצה שמשחקת באצטדיון הביתי שלה. אם רק היה לי לינק לכל האשכולות מפעם שזעמו על אישור העברת המשחק של הפועל פתח תקווה מול המחלה במחזור האחרון לרמת גן. והיום אנחנו עושים בדיוק אותו דבר ועוד מצדיקים את זה.

הפכנו פשוט לחבורה של צבועים מגוחכים..באמת שנגמרו המילים

רמון וברקו לא ניסו להעמיד קבוצה תחרותית אולי בצדק מבחינתם.
כבירי כן למרות כל הקשיים וזה לזכותו.
אתה מעלה בעיות וטוען טענות אבל בלי שום פתרונות...
אתה באמת נשמע עייף אז בוא נתקדם ושכל אחד ייקח החלטה
על פי מצפונו האם להגיע או לא לסמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
שחר הוא מרעיל הבארות מספר 1 בפורום הזה אם לא שמתם לב. כל ההודעות שלו נראות אותו דבר : פיזור רעל לכל הכיוונים. פעם זו ההנהלה, פעם אחרת זה השחקנים, ולעתים קרובות זה הקהל המטומטם שהוא בז ולועג לו.
בכל פורום אוהדים נורמלי עם אדמין פעיל הוא כבר מזמן.היה מורחק ביחד עם עוד שלושה או ארבעה משתמשים מסוגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 10:25 
Red Pride כתב:
שחר הוא מרעיל הבארות מספר 1 בפורום הזה אם לא שמתם לב. כל ההודעות שלו נראות אותו דבר : פיזור רעל לכל הכיוונים. פעם זו ההנהלה, פעם אחרת זה השחקנים, ולעתים קרובות זה הקהל המטומטם שהוא בז ולועג לו.
בכל פורום אוהדים נורמלי עם אדמין פעיל הוא כבר מזמן.היה מורחק ביחד עם עוד שלושה או ארבעה משתמשים מסוגו.

סבבה, במקרה שלי כולם יודעים מי אני ומה השם שלי.

אני לפחות לא מסתתר מאחורי כינוי כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:

אני לא מסכים עם הרבה ממה ששחר כתב אבל בקשר למה שאתה כתבת.
אם היה פה אדמין פעיל (מה זה בכלל אדמין פעיל?) אז אני הייתי מצפה שירחיק משתמשים כמוך שעושים דה לגיטימציה למשתמשים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
Red Pride כתב:

אם היה פה אדמין פעיל (מה זה בכלל אדמין פעיל?) אז אני הייתי מצפה שירחיק משתמשים כמוך שעושים דה לגיטימציה למשתמשים אחרים.

אי אפשר לעשות דה לגיטימציה למי שאינו לגיטימי מלכתחילה.
לא תמצאו באף פורום אחר משתמש שבאופן שיטתי מטנף על המועדון ואנשיו בסגנון המאוס של קופמן ופרימו, שאם אותם עוד אפשר להבין כי הם מתפרנסים מהג׳ורה שלהם, אז את האוהדים שנוקטים בדרך הנואלת של אותם ליצנים כלפי המועדון שהם כביכול אוהדים ואף משלמים מכיסם כדי להיות במשחקיו יש לגנות ולהוקיע.
כל ביקורת היא כמובן לגיטימית ובלבד שהיא מובעת באופן ענייני, מכובד ופרופורציונלי וזאת בניגוד מוחלט לרפש שזורקים פה לכל עבר בצורה דוחה, נלעגת ובעיקר וכפוית טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 10:50 
Red Pride כתב:

:WHOME:

חוסר המודעות העצמית שלך זה דבר מדהים. ההצגה הכי טובה בעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 11:23 
בקיצור היכולת על המגרש תקבע מה יהיה בסמי עופר
אם נגיע במומנטום חיובי יבואו מספיק כדי שניהיה רוב
וגם הדרבי הקרוב יקבע הרבה (מעריך שגם הוא יהיה בסמי עופר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 11:37 
נועם שחם כתב:
Red Pride כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 11:38 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Red Pride כתב:

אני שמח שאתה נהנה מהשואו
אגב, זה לא היית אתה שדיבר על הביקורת הרצחנית שמהווה "נעיצה של מחטים מלובנות" אם אני זוכר במדויק? כנראה שכאשר אנשים נאלצים לוותר מעצמם, אפילו אם מדובר בדבר פעוט כמו נסיעה חד פעמית לחיפה, או אז נזרקים מייד העקרונות הישנים מהחלון.

נערך לאחרונה על ידי Red Pride בתאריך 12 ספטמבר 2016, 12:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 12:28 
סימרוטיץ כתב:
בקיצור היכולת על המגרש תקבע מה יהיה בסמי עופר
אם נגיע במומנטום חיובי יבואו מספיק כדי שניהיה רוב
וגם הדרבי הקרוב יקבע הרבה (מעריך שגם הוא יהיה בסמי עופר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

מה זאת אומרת "גם הוא"? זה או ששניהם (ארבעתם) או שאף אחד. אני מעריך שאף אחד מהם לא יהיה בסמי עופר, ואם כן, זה תקדים מאוד העייתי (מדבר עכשיו מבחינת מנהלת הליגה, לא מבחינתינו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 12:39 
נועם שחם כתב:
Red Pride כתב:

מה חדש?

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 12:58 
Red Pride כתב:
נועם שחם כתב:
Red Pride כתב:

אני שמח שאתה נהנה מהשואו
אגב, זה לא היית אתה שדיבר על הביקורת הרצחנית שמהווה "נעיצה של מחטים מלובנות" אם אני זוכר במדויק? כנראה שכאשר אנשים נאלצים לוותר מעצמם, אפילו אם מדובר בדבר פעוט כמו נסיעה חד פעמית לחיפה, או אז נזרקים מייד העקרונות הישנים מהחלון.

לא זכור לי ביטוי כזה, אבל אני חושב שהביקורת היא לגיטימית לחלוטין. לא לילד הזה פיללנו - ואני אומר את זה עם כל ההערכה שיש לי לכבירי ולרצון הטוב שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של יום, אני מעדיף לקבל את 5 מיליון השקלים הללו ,שהמועדון זקוק להם כמו חמצן, ממעבר של הדרבי לסמי עופר, אשר גלומים בו גם מספר יתרונות שלא צוינו כאן, מאשר מכירה של שחקן או הגדלת הגירעון.
אבל כל אחד והעדפותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 13:18 
הבעיה אצלך היא שאתה מסתכל על ההחלטה בפני עצמה במקום לראות את שרשרת ההחלטות והתמונה הגדולה.

גם אני מוכן לסבול מקרה נקודתי בגלל שיקולים כלכליים מהותיים, אבל רשימת המקרים הנקודתיים כבר מזמן הפכה לשרשרת. כל ניהול המועדון מבוסס על פשרות על גבי פשרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
כשאני מסתכל על התמונה הגדולה, אני רואה בעלים ערכי ומחויב להצלחת המועדון, שעושה לילות כימים ומכתת רגליו בכל העולם כדי להשיג ספונסר שיעזור לסגור את הגרעון האדיר ע"י הסכם חסות בסכום שיא, גרעון שברובו נוצר על ידי קודמיו בתפקיד.
אם כבירי יצליח לעמוד ביעדים האסטרטגיים השאפתניים שהוא הציב לעצמו, אזי בתוך מספר שנים יהיה לנו גם איצטדיון חדיש ורחב ידיים בבעלות פרטית (הראשונים בארץ) שייצור לנו בסיס הכנסות קבוע של 60 מיליון שקלים בעונה.
אם קהל האוהדים, שפעם נחשב לקהל החם והתומך ביותר בארץ, ייתן לכבירי ולמועדון את התמיכה והדחיפה להם הוא זקוק בשעה זו, במקום לעסוק בביקורת לא קונסטרוקטיבית או בהטלת רפש, אז ורק אז נוכל לצאת לדרך חדשה ולהשיב עטרה ליושנה בעתיד הלא רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 13:56 
Red Pride כתב:
כשאני מסתכל על התמונה הגדולה, אני רואה בעלים ערכי ומחויב להצלחת המועדון, שעושה לילות כימים ומכתת רגליו בכל העולם כדי להשיג ספונסר שיעזור לסגור את הגרעון האדיר ע"י הסכם חסות בסכום שיא, גרעון שברובו נוצר על ידי קודמיו בתפקיד.
אם כבירי יצליח לעמוד ביעדים האסטרטגיים השאפתניים שהוא הציב לעצמו, אזי בתוך מספר שנים יהיה לנו גם איצטדיון חדיש ורחב ידיים בבעלות פרטית (הראשונים בארץ) שייצור לנו בסיס הכנסות קבוע של 60 מיליון שקלים בעונה.
אם קהל האוהדים, שפעם נחשב לקהל החם והתומך ביותר בארץ, ייתן לכבירי ולמועדון את התמיכה והדחיפה להם הוא זקוק בשעה זו, במקום לעסוק בביקורת לא קונסטרוקטיבית או בהטלת רפש, אז ורק אז נוכל לצאת לדרך חדשה ולהשיב עטרה ליושנה בעתיד הלא רחוק.

בבת ים?
אם הדרך החדשה היא למחוק את הזהות של הפועל אני מוותר מראש.
כבירי צריך להבין שבתור התחלה כדי לשקם את ההריסות הוא צריך להכריז על גניזת הרעיון המטופש להקים אצטדיון בבת ים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 13:59 
שחר כתב:
Red Pride כתב:

סבבה, במקרה שלי כולם יודעים מי אני ומה השם שלי.

אני לפחות לא מסתתר מאחורי כינוי כמוך.

+
סומך כתב:
Red Pride כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 14:08 
כשאני מסתכל על התמונה הגדולה אני רואה בעלים שנכנס לניהול מועדון כדורגל ללא הבנה מספיקה בתחום ובכלל ללא רקע ניהולי מתאים, כשהוא נשען על יועצים מפוקפקים ומובל לקבל שורת החלטות פזיזות (בחלקן אפילו ילדותיות) שרק מסבכות את המצב.

לצורך הענין, אם כבירי היום עוזב את המועדון, הוא משאיר מאחוריו נדוניה מפוקפקת כמעט כמו זו שירש. הפעולות שלו לא היטיבו עד היום את מצב המועדון, גם מעט הפעולות הטובות שנעשו (כמו השקעה במחלקת הנוער) לא החזיקו מעמד ושחקני נוער מובילים שוחררו (ואין כרגע בסגל אף שחקן בית), הצבעה במינהלת הליגה על הגדלה לשישה זרים, אי תשלום משכורות, ועכשיו הסיפור הזה. אז מצטער, אבל גם התמונה הגדולה נראית לא טוב.

נערך לאחרונה על ידי נועם שחם בתאריך 12 ספטמבר 2016, 14:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 14:09 
קומוניסים כתב:
Red Pride כתב:

בבת ים?
אם הדרך החדשה היא למחוק את הזהות של הפועל אני מוותר מראש.
כבירי צריך להבין שבתור התחלה כדי לשקם את ההריסות הוא צריך להכריז על גניזת הרעיון המטופש להקים אצטדיון בבת ים

דווקא זה רעיון לגיטימי לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 14:09 
נועם שחם כתב:
כשאני מסתכל על התמונה הגדולה אני רואה בעלים שנכנס לניהול מועדון כדורגל ללא הבנה מספיקה בתחום ובכלל ללא רקע ניהולי מתאים, כשהוא נשען על ידע יועצים מפוקפקים ומובל לקבל שורת החלטות פזיזות (בחלקן אפילו ילדותיות) שרק מסבכות את המצב.

לצורך הענין, אם כבירי היום עוזב את המועדון, הוא משאיר מאחוריו נדוניה מפוקפקת כמעט כמו זו שירש. הפעולות שלו לא היטיבו עד היום את מצב המועדון, גם מעט הפעולות הטובות שנעשו (כמו השקעה במחלקת הנוער) לא החזיקו מעמד ושחקני נוער מובילים שוחררו (ואין כרגע בסגל אף שחקן בית), הצבעה במינהלת הליגה על הגדלה לשישה זרים, אי תשלום משכורות, ועכשיו הסיפור הזה. אז מצטער, אבל גם התמונה הגדולה נראית לא טוב.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 14:37 
נועם שחם כתב:
כשאני מסתכל על התמונה הגדולה אני רואה בעלים שנכנס לניהול מועדון כדורגל ללא הבנה מספיקה בתחום ובכלל ללא רקע ניהולי מתאים, כשהוא נשען על יועצים מפוקפקים ומובל לקבל שורת החלטות פזיזות (בחלקן אפילו ילדותיות) שרק מסבכות את המצב.

זו אמירה לא הוגנת ובודאי שהיא חסרת חזון ואמונה. הבן אדם נכנס למערכת חולה והוא נמצא כרגע קצת יותר משנה. זה שהוא עשה טעויות, אין ספק. אני חוזר ואומר שאני ביקרתי אותו המון, כולל זה שכיניתי את הצורה שבה הפועל מנוהלת "חובבנית". אני עומד מאחורי הדברים שלי גם היום.
מצד שני, הבן אדם מצהיר שיש לו איזושהיא תוכנית, איזושהיא דרך להוציא את העגלה הזו מהבוץ ואפילו להביא אותה למצב שבו אנחנו כולנו היינו רוצים שהיא תהיה. אולי הוא מזיין את המח, אולי. ואולי הוא ידלבר בסוף.
להגיד שאם הוא עוזב עכשיו הוא משאיר אחריו נדוניה מפוקפקת זה לא הוגן, כי הוא לא מתכוון לעזוב עכשיו, הוא מתכוון לנסות לקיים את מה שהוא מבטיח. זה כמו שתגיד שאם אלי גוטמן עוזב עכשיו הוא מותיר אחריו קבוצה שלא הבקיעה גול ב-5 משחקים. עובדתית זה נכון, אבל יש פה תהליך מסוים שלא קרוב אפילו למיצוי (נכון, שכחתי, תהליך זו מילה מצחיקה).

אני מאוד מקווה שכבירי לומד מהטעויות שלו. כולל המשםט הראשון שכתבת, שאני מאוד מסכים איתו. אני לא יודע איזה רקע בניהול כדורגל היה לאלונה, שחר וגולדהאר וכולנו יודעים שלפחות גולדהאר ואלונה הוציאו עשרות מיליונים עד שראו תוצאות. גולדהאר ביזבז 5(?) שנים עד שהביא את קרויף ועד אז סיים כל עונה במחזור 8 ואלונה נלחמה שנתיים על הירידה. כולם טעו. יכול להיות שלהם היה את מרווח הנשימה הכלכלי לטעות, אבל עדיין, יש פה אדם שנראה לי שהכוונות שלו טובות ולאט לאט הוא גם ילמד. אני מקווה שהוא יביא את המועדון למצב שיהיה נקי לקראת כניסה של אדם אמיד עם מערכת מתפקדת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 14:48 
ובעיקר אין לנו אף אלטרנטיבה שהיא לא "יאללה פירוק ולליגה השנייה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
ופירוק זה ממש נהדר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 14:52 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

זו אמירה לא הוגנת ובודאי שהיא חסרת חזון ואמונה. הבן אדם נכנס למערכת חולה והוא נמצא כרגע קצת יותר משנה. זה שהוא עשה טעויות, אין ספק. אני חוזר ואומר שאני ביקרתי אותו המון, כולל זה שכיניתי את הצורה שבה הפועל מנוהלת "חובבנית". אני עומד מאחורי הדברים שלי גם היום.
מצד שני, הבן אדם מצהיר שיש לו איזושהיא תוכנית, איזושהיא דרך להוציא את העגלה הזו מהבוץ ואפילו להביא אותה למצב שבו אנחנו כולנו היינו רוצים שהיא תהיה. אולי הוא מזיין את המח, אולי. ואולי הוא ידלבר בסוף.
להגיד שאם הוא עוזב עכשיו הוא משאיר אחריו נדוניה מפוקפקת זה לא הוגן, כי הוא לא מתכוון לעזוב עכשיו, הוא מתכוון לנסות לקיים את מה שהוא מבטיח. זה כמו שתגיד שאם אלי גוטמן עוזב עכשיו הוא מותיר אחריו קבוצה שלא הבקיעה גול ב-5 משחקים. עובדתית זה נכון, אבל יש פה תהליך מסוים שלא קרוב אפילו למיצוי (נכון, שכחתי, תהליך זו מילה מצחיקה).

אני מאוד מקווה שכבירי לומד מהטעויות שלו. כולל המשםט הראשון שכתבת, שאני מאוד מסכים איתו. אני לא יודע איזה רקע בניהול כדורגל היה לאלונה, שחר וגולדהאר וכולנו יודעים שלפחות גולדהאר ואלונה הוציאו עשרות מיליונים עד שראו תוצאות. גולדהאר ביזבז 5(?) שנים עד שהביא את קרויף ועד אז סיים כל עונה במחזור 8 ואלונה נלחמה שנתיים על הירידה. כולם טעו. יכול להיות שלהם היה את מרווח הנשימה הכלכלי לטעות, אבל עדיין, יש פה אדם שנראה לי שהכוונות שלו טובות ולאט לאט הוא גם ילמד. אני מקווה שהוא יביא את המועדון למצב שיהיה נקי לקראת כניסה של אדם אמיד עם מערכת מתפקדת

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:

בבעלות פרטית של מי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 15:11 
Red Pride כתב:
מתבכיינים על שעה נסיעה לאיצטדיון טוב בהרבה, איפה הימים שנכנסנו לחובות כדי לטוס לשאלקה ולסן סירו
אני מקווה שכל האוהדים קקה גם לא יקנו כרטיס לדרבי חוץ, צריך להכניס דם חדש ליציעים ולהיפטר מכל הקוטרים שחושבים שמישהו חייב להם משהו

בוא נשים דברים על דיוקם, מדוע אנשים כמוני שקנו מנויים יקרים למקומות מסומנים צריכים דווקא במשחק הדרבי שזהו המשחק שאליו מחכים כל השנה, לנסוע למגרש אחר
שמרוחק שעה נסיעה במקרה הטוב וגם אז להגיע מוקדם בכדי לתפוס מקום טוב, כי הרי אין לי מקום מסומן?
האם הפועל ת"א מוכנה להחזיר את הכסף לכל אותם אוהדים שלא יגיעו למשחק? מדוע לא להחזיר להם כסף?
ההשוואה שלך למשחקי חוץ באירופה, הינה מגוחכת.
מדובר כאן על משחק בית של הפועל ולא משחק חוץ.
אוהדים קקה? מי אתה בכלל שאתה מדבר ככה על אוהדים שמידי שנה קונים מנויים בסכומים לא מבוטלים??
אשמח לראותך היום במושבה ולשבת איתך על בירה.
מה אתה אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 15:13 
בירה זה התחממות ביחסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: