תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 660 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שוינפלד
הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
האדום הצורר כתב:
teknoboy כתב:
לפי מה שאני קורא פה, יש מצב שלראשונה בהיסטוריה נחלוף על פני היריבה העירונית ונזכה באליפות הקיץ הדמיונית.

עוד אחד... אני שוב מתנצל שאני לא מתאים את עצמי לבון טון הפורומי של "פלייאוף עליון יהיה מעולה" וחוזר כמו תוכי על אותן מנטרות שנועדו לבטח אותי מלטעות. נראה לי שיש בדיון הזה גם כמה משתמשים שהסבירו לי בשנה שעברה עד כמה לינגאנה קריטי להפועל תל אביב. גם אז זה היה הרבה יותר ריאליסטי ומפוכח מהצורך בחלוץ שאשכרה ידחוף את הקבוצה קדימה.

בנוגע ללינגנה - זה היה רק המשתמש אלפקה שהתאבד עליו, לא היה יוזר שפוי אחד שחשב שהוא שווה מקום של זר.

סלפן!!!!!!! 11111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 14:31 
2 מיליון יורו ג'ובות על השולחן ושילך, שלום ותודה.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 14:53 
מושקוביץ כתב:
2 מיליון יורו ג'ובות על השולחן ושילך, שלום ותודה.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
אם אני צריך לקחת חלוץ לאי בודד והבחירה היא בין שוינפלד לדמארי, אני לוקח את דמארי.
אם נתעלם ממה שכל שחקן עשה כבר בעברו(דמארי לוקח)
ונסתכל באופן יבש יותר על היכולות, אז דמארי הרבה יותר מגוון.
הלוואי ואפשר לקחת את שניהם לאי, אבל אם יש לי רק מקום אחד בסירה, אני לוקח את עומר דמארי מבלי להתלבט בכלל.
אני מניח שלמועדון יש לצערו רק מקום אחד בסירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 16:08 
דמארי זו השאלה לעונה. שוינפלד זו מכירה. זה לא אותו דבר.
ולמה אנחנו בכלל חושבים אם למכור למכבי את השחקן הכי טוב שלנו. שיחנקו עם מיליון החלוצים שלהם ויעזבו אותנו בשקט.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 16:13 
ששויינפלד יחנק ביחד עם מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 16:25 
אנחנו לא יכולים לדעת באמת מה שוינפלד רוצה כרגע. הכל זה בעיקר כל מיני כתבי חצר של קרויף (טוכמן) שכותבים את מה שהוא מבקש מהם.
גם אם הוא באמת רוצה לעבור אליהם, זה בגלל כסף. בטח קרויף מציע לו איזה 450 אלף יורו לעונה. השאלה אם אנחנו נוכל לשכנע אותו לרצות להישאר אצילנו בפחות מזה.
אם לא, שיהנה במכבי. אין לי כח לשחקנים שעושים טובה שהם פה ושצריך להתחנתן אליהם.

כמו שדינו כתב, דמארי שחקן מגוון יותר ואם אנחנו חייבים לבחור רק אחד מהשניים, אני לוקח את דמארי.
מה שכן, אני בטוח שכבירי יעשה הכל כדי ששוינפלד לא יעבור למכבי. הייתי נותן אותו לב"ש או חיפה בפחות כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 19:29 
פיתרון יכול להיות שנוציא מג'ורדי על שוינפלד מספיק כדי שנוכל לקנות את דמארי ולשלם לו שכר שיסוכם ביננו.
1 לאו דוקא כל הסכום, אבל מה שיאפשר דה פאקטו רכישה זו.
2 ממילא הוא יודע רק לרשום צ'קים על מה שהצליח אצל אחרים, ויהיה מוכן להוציא "כל סכום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
לקנות לא נצליח אבל אם סוגרים עם המחלה על 1.5 מיליון יורו ומתוכם מקצים חצי מיליון יורו להשאלה של דמארי זו אחלה עסקה שמשאירה אותנו עם חלוץ אדיר (אין עוד מלבדו וזה) ומיליון יורו לקופה המאוד דלילה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 19:38 
חצי מיליון יורו שהולכים כנראה לפח. חצי מיליון יורו על השאלה, לחלוץ שכנראה יצטרך 3 חודשים לחזור לכושר מלא, לקבוצה שכנראה לא תיקח אליפות, לא תרד ליגה, ובמקרה הכי טוב תגיע לאירופה.

הקופה מאוד דלילה, אז יאללה בוא נזרוק חצי מיליון יורו.
בחצי מיליון יורו עדיף לשדרג את הנכסים של המועדון. כלומר לקנות שחקן שהוא אשכרה שלך.
אחד כזה כמו שוינפלד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 19:44 
NARKOTIKA כתב:
חצי מיליון יורו שהולכים כנראה לפח. חצי מיליון יורו על השאלה, לחלוץ שכנראה יצטרך 3 חודשים לחזור לכושר מלא, לקבוצה שכנראה לא תיקח אליפות, לא תרד ליגה, ובמקרה הכי טוב תגיע לאירופה.

בחצי מיליון יורו עדיף לשדרג את הנכסים של המועדון. כלומר לקנות שחקן שהוא אשכרה שלך.
אחד כזה כמו שוינפלד.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

אחד כזה כמו שוינפלד.

לא מסכים.כולנו ראינו מה דמארי יודע לעשות, הוא שחקן שובר שיוויון בליגה הזו וגם אם הוא מגיע בהשאלה זה שווה את ההשקעה. באותה מידה אתה מהמר על שחקן שבמשך כל הקריירה שלו נתן חצי עונה טובה ויכול להיות שהוא גם לא יצליח לשחזר אותה, וזה עוד בלי להתייחס לרצון שלו לעבור או לא.
יש כאן הימור בכל מצב, ולכל אחד יש את הראיה שלו. אני רוצה את עומר בהפועל, גם אם זה בהשאלה וגם אם יקח לו עוד חודש-חודשיים להוריד חלודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 19:59 
דמארי שווה כמות לא מבוטלת של מנויים, אז ככה שחלק מההשקעה בטוח תחזיר את עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 20:05 
שובר שוויון זה מונח לקבוצה שרצה לאליפות ורוצה לשבור שוויון.
אי אפשר לשבור שוויון עם קבוצות שאתה לא בשיווין איתם. זאת גניבת דעת. יש כאלה שיקראו לך סלפן.

גם אני רוצה את עומר בהפועל. לא אם זה על חשבון החלוץ הישראלי שנתן פה את החצי עונה הכי מרשימה מזה הרבה זמן. הוא בכושר מעולה והוא שמר על יכולת גבוהה לאורך כל הדרך.
שיביאו את שניהם. אם הפועל לא מסוגלת לעמוד בזה, אז שלא תביא. קיץ הבא נהיה בלי דמארי ובלי שוניפלד, העיקר שסיפקנו את הדחף הרגעי שלנו.
אשכרה לא למדנו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 20:13 
אוהב את המתווה שמציע קובסטר, שבסופו סיכוי סביר שתוך שנה גם שוינפלד וגם דמארי במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 20:16 
את הכי יפה בשבילי כתב:
דמארי שווה כמות לא מבוטלת של מנויים, אז ככה שחלק מההשקעה בטוח תחזיר את עצמה.

כיסוי הוצאות, שום רווח לא תעשה גם עם איצטדיון מלא.
עם כל הקישקושים על שויינפלד אני חושב שעושים טעות שלא דואגים למצבת חלוצים סבירה, שלומי אזולאי ביחד עם בן בסט יכלו לעלות פחות ולתת אותה תפוקה כמו שויינפלד אחד, שעם כל ההייפ עליו עוד יתגלה כבלוף הכי גדול שדרך כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שוינפלד
הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 20:19 
לא משחררים את השחקן הכי משמעותי שלנו בחצי העונה הקודמת, והחלוץ הטוב ששיחק אצלינו בשנים האחרונות.
אם היה מדובר בסכום פנומנלי אז אין מה לעשות, אבל במחיר של אלרואי כהן ובן רייכרט - ממש לא.
ולגבי דמארי, מאד אשמח אם יבוא, מאד אתעצב אם ילך למכבי, אבל אם אפשר להשאיל אותו רק במידה ומוכרים את שויינפלד למכבי אז לא.
ובכלל הטעות היא לחשוב מה מכבי מרוויחים מהמהלכים שלנו - אנחנו צריכים לשמור על שויינפלד כי מיליון יורו לא קונים בהכרח חלוץ ישראלי טוב. אם מכבי מרוויחים מזה את דמארי אז שירוויחו, מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שוינפלד
הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 20:23 
תמשיכו עם התפיסה של הלוזרים והקבוצה הקטנה. דמארי לא יגיע למכבי גם אם יצטרך לקטוע לעצמו רגל ורוב הסיכויים שגם האפס האמריקאי שחושב שעושה טובה יישאר אצלנו.
הפועל מכוונת אירופה כדי להחזיר את ההשקעה בעונה הבאה.
דמארי לבד שווה מעל לאלף מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
שוינפלד יתגלה כבלוף הכי גדול שנחת פה.
תגובה שעוד תכנס לספר הזהב של התגובות בפורום לדורותיו כולל פריאל ואדום טורקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
1. השחקן הכי משמעותי ששיחק אצלנו בעונה החולפת הוא השחקן סביבו נבנית הקבוצה. אחד נמניה ניקוליץ'.
2. החלוץ הטוב ששיחק אצלנו בשנים האחרונות הוא אחד אחר - עומר דמארי. 3 שנים עם ממוצע של שער לשני משחקים בקבוצה בלי קישור, מתוכם שנה שלמה שהוא לבד בשפיץ וכובש את כמות השערים הגדולה בהיסטוריה לשחקן באדום.

זה לא מחשבה רגעית. הפועל צריכה שחקנים כמו עומר דמארי וכמו ניקוליץ', שחקנים שהם מעל לרמה בליגה, שיכולים לקחת את הקבוצה למקומות שכבר שכחנו איך הם נראים. אז אפשר להשאיר את שוינפלד, ברמת מוטיבציה כזו או אחרת, ואפשר ללכת על הימור מושכל ולהביא את החלוץ הישראלי מספר 1. אין כאן אמת מוגמרת, כל אחד והראיה שלו ובכל סיטואציה אנחנו יכולים להפסיד. מבחינתי אם האופציה של עומר היא אמיתית אז ללכת עליה בכל הכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אי אפשר לשבור שוויון עם קבוצות שאתה לא בשיווין איתם. זאת גניבת דעת. יש כאלה שיקראו לך סלפן.

גם אני רוצה את עומר בהפועל. לא אם זה על חשבון החלוץ הישראלי שנתן פה את החצי עונה הכי מרשימה מזה הרבה זמן. הוא בכושר מעולה והוא שמר על יכולת גבוהה לאורך כל הדרך.
שיביאו את שניהם. אם הפועל לא מסוגלת לעמוד בזה, אז שלא תביא. קיץ הבא נהיה בלי דמארי ובלי שוניפלד , העיקר שסיפקנו את הדחף הרגעי שלנו.
אשכרה לא למדנו כלום.

לא משנה מה יקרה, רוב הסיכויים שעונה הבאה אתה בלי שניהם. אלא אם כן שוינפלד נותן עונה מחרידה ואנחנו לא מצליחים להשתחרר מהחוזה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
שוינפלד שחקן מצויין, אוי ואבוי אם נעביר אותו למכב*.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 20:59 
אסור אסור אסור לשחרר את שוינפלד ל *כבי בלי קשר לאם דמארי מגיע או לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
כפיר אדום כתב:
דמארי זו השאלה לעונה. שוינפלד זו מכירה. זה לא אותו דבר.
ולמה אנחנו בכלל חושבים אם למכור למכבי את השחקן הכי טוב שלנו. שיחנקו עם מיליון החלוצים שלהם ויעזבו אותנו בשקט.

גם שוינפלד זה שחקן לעונה אחת. מישהו חושב שאם נצליח בכח להשאירו העונה הוא לא יימכר בקיץ הבא?!
עומר הוא אחד משלנו. שוינפלד הוא אחד שהפועל היא מקסימום תחנת מעבר אצלו, כזו שעוד 6-7 שנים הוא לא יזכור ששיחק אצלה בכלל.

פשוט שגוטמן וכבירי יבדקו עם השחקן, מה רמת המוטיבציה שלו להישאר בהפועל וכמה חזק הרצון שלו לעבור לשם. אם באמת הוא חולם לשחק במכבי, אז למכור ובכמה שיותר כסף.
עם כל הכבוד ל8 השערים שלו, לשחק בהפועל זו זכות. אני לא צריך כאלה שמתאמנים בוולפסון אבל רוצים להיות בכלל בקרית שלום או כפר גלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 22:36 
מי מדבר על למכור למכבי.
הכוונה לסחוט את מכבי ויש ממה לסחוט.
ג'ורדי יודע רק לרשום צ'קים על הצלחות של אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב כמה אחוזים מהכרטיס של שוינפלד שייכים לנו?
כי אם אני לא טועה התחלקנו עם נתניה בכרטיס שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 23:11 
60 אחוז אם אני זוכר נכון.
וזה מוריד עוד יותר את הכדאיות למכור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2016, 04:07 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
NARKOTIKA כתב:

שיביאו את שניהם. אם הפועל לא מסוגלת לעמוד בזה, אז שלא תביא. קיץ הבא נהיה בלי דמארי ובלי שוניפלד , העיקר שסיפקנו את הדחף הרגעי שלנו.
אשכרה לא למדנו כלום.

לא משנה מה יקרה, רוב הסיכויים שעונה הבאה אתה בלי שניהם. אלא אם כן שוינפלד נותן עונה מחרידה ואנחנו לא מצליחים להשתחרר מהחוזה שלו.

אלא שבמקרה כזה, שמוכרים אותו בעונה הבאה, יהיה לנו כסף לקנות שחקן אחר במקום, ואם משאילים את דמארי אז בסוף העונה הבאה נשאר בלי חלוצים ובלי כסף.

אני הכי רוצה שדמארי יבוא, ואם זה דמארי או שוינפלד אז ברור שדמארי, אבל רק אם זה לא השאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2016, 05:36 
סמל אישי של המשתמש
כבירי אוכל ראש מקצועי, כל פעם שיש פרסום על שיחה כלשהי שהתקיימה איתו כתוב שהשיחה הוגדרה כחיובית מאוד. לדעתי אפשר לסמוך עליו בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יולי 2016, 05:46 
מה המשמעות של 'אסור לפנות לשחקן תחת חוזה'? נראה שמכבי עוברים על הסעיף הזה שוב ושוב, והפעם זה הכי בולט שאפשר. אי אפשר לתקוע להם קנס מטורף לפחות?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 660 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: