kobster כתב:
גורדנה הוא בדיוק הבעיה של הפועל ואם ניקח את זה צעד אחורה אז מרכז המגרש הוא מה שדופק אותנו מתחילת השנה.
עזבו מגנים. קשר אמצע יכול להכריח מגן לפתוח ולצאת קדימה כשהוא רץ לכיוון הקו שלו, קשר אמצע חכם מוסר למגן ומיד מפנה את עצמו למסירה חזרה, קשר אמצע יכול למשוך את המשחק לצד מסוים ולפנות שטח למגן בצד השני.
האמצע שלנו נוראי. לא יכול להיות ששני הקשרים באמצע מתחילים התקפות מקו העשרים-שלושים שלנו. לא יכול להיות שהם לא מחפים אחד על השני כשאחד מהם יוצא קדימה.
לא יכול להיות שגילי בא לקבל כדור, מושך אליו שלושה מגנים ואף אחד מהם לא נע לשטח שנוצר מההתכווצות של ההגנה.
מילא גרזיצ'יץ' שהוא עוד נחשב דפנסיבי ואפשר להחליק לו, גורדנה זה פשוט השחקן הכי מתסכל ביקום. אפס חשיבה, אפס יצירתיות, אפס כושר גופני, אפס קבוצתיות.
לא יודע אם זה קשור לזה, אבל מהרגע שהוא יצא סאשה שיחק יותר טוב (או פחות גרוע) ונע הרבה יותר בחופשיות.
אני לא בונה על רכש כי זה בלוף ויש יותר סיכוי שנתחלש מאשר נתחזק בינואר, אבל אם אני מאמן, גורדנה לא פותח עד שהוא ישפר את כל האלמנטים האלה, יקח כמה זמן שיקח. אני מקווה שבריאן יהיה כשיר לדרבי ואז צריך לעלות איתו ועם סאשה באמצע. זה רע, אבל הרע במיעוטו.