תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 21:53 
אין בתכלס הרבה מה לעשות וזו תהיה טעות לפטר אותו (מי במקומו קשטן?) אבל אין ספק שבינתיים הוא אכזבה גדולה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
רן מאמן טוב והוא עוד יביא תוצאות,
חבל שאנחנו לא יודעים לנצל יתרון, כל פעם שאנחנו ביתרון אנחנו מאבדים אותו ואז עוד נכנסים לפיגור.
מקווה שנגד אשדוד כבר נתפוצץ עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 22:10 
בחייאת אדמין יש כמה אשכולות שצריך להדביק כי הם יופיעו כל העונה וזה לא משנה כמה נתעצבן ונתאכזב פשוט אשכולות פריקת תסכולים אבל תכלס כולם מבינים שאין יותר מידי מה לעשות
המלצתי:
להדביק את אשכולות רב"ש, גורדנה ובוריס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
הסיכוי היחידי שלנו לזכות במשהו ב5 שנים הקרובות זה אם הוא יאמן אותנו.
מאמן עם דרך,לא עוד איזה חאפר כמו פרדי,ניצן וכו'...
אני נהנתי היום ממשחק ההתקפה של הפועל,קצת התאכזבתי מההגנה אבל רק בגלל יכולת רעה בצורה יוצאת דופן של איליץ'.
האמון בבוריס היום זאת נקודת זכות גדולה לרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 22:40 
עומרי קנדה כתב:
הסיכוי היחידי שלנו לזכות במשהו ב5 שנים הקרובות זה אם הוא יאמן אותנו.
מאמן עם דרך,לא עוד איזה חאפר כמו פרדי,ניצן וכו'...
אני נהנתי היום ממשחק ההתקפה של הפועל,קצת התאכזבתי מההגנה אבל רק בגלל יכולת רעה בצורה יוצאת דופן של איליץ'.
האמון בבוריס היום זאת נקודת זכות גדולה לרן.

אני כל הזמן שומע את המילה ״דרך״ בהקשר של בן שמעון , ואני לא מצליח להבין על מה מדובר? זאת אומרת לשנות הרכב כל שני וחמישי, לשים את שכטר חלוץ חוד ולשחק אנדנדינו בין דגני וצקול ולקוות שאחד מהם יתפוס יום? דרך אין בהפועל. דרך זה להוביל במשחק ולדעת לשחק נכון לשמור על היתרון. דרך זה לסגור נכון במרכז השדה. דרך זה לדעת לייצר מתפרצות. והתקפות מסודרות לעזעזל! היום לראשונה ראינו 2-3 כאלה. רבש צריך להבין מההנהלה ומהאוהדים שכמה שאנחנו סבלניים ותומכים, המבחן זה בתוצאות קודם כל. אין תוצאות, וכאן הבעיה, לדעתי הוא לא מתאים, אבוי לנו אם לא נגיע לאירופה השנה במיוחד במצב הכלכלי המפחיד הזה .. מקווה שבימים הקרובים יפתיעו אותנו עם התקדמות למכירת הקבוצה ..

נערך לאחרונה על ידי The Fisherman בתאריך 30 נובמבר 2013, 22:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 22:42 
אני חושב שהבנו את הדעה שלך בפעם ה287 שכתבת היום בכל אשכול אפשרי,רן בן שמעון ימשיך גם בעונה הבאה תתחיל להתמודד עם העובדה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אני חושב שהבנו את הדעה שלך בפעם ה287 שכתבת היום בכל אשכול אפשרי,רן בן שמעון ימשיך גם בעונה הבאה תתחיל להתמודד עם העובדה הזאת.

ועל הדרך, שילמד קצת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 22:44 
chimpfive כתב:

אתה באמת חושב שראוי שהוא ימשיך? בא לך ללכת לים במחזור 8 גם בעונה הבאה? לעזעזל זה מרגיש לי שרק לי אכפת ממצב הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
The Fisherman כתב:
chimpfive כתב:

אתה באמת חושב שראוי שהוא ימשיך? בא לך ללכת לים במחזור 8 גם בעונה הבאה? לעזעזל זה מרגיש לי שרק לי אכפת ממצב הקבוצה.

הגיוני שבפורום של הפועל אתה היחיד שיהייה אכפת לו ממכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
The Fisherman כתב:
chimpfive כתב:

זה מרגיש כאילו אתה לא מבין שעידן גוטמן נגמר ואין יותר פסטיבלים מול אחי נצרת והפועל פ"ת.
רן התמודד הקיץ עם בניית סגל חדש בתקציב מוגבל והאמן לי שגם הוא לא מבסוט מאיך שזה מתחבר עד עכשיו.
בשורה התחתונה אין בארץ מאמן רציני כמוהו ואין עוד מאמן שיצליח לשמור את הקבוצה הזאת מרוכזת עם כל הבלאגן מסביב.
הלוואי שהוא יהיה פה עוד 5 שנים וקולם של אוהדים מפונקים כמוך לא ישפיע על מקבלי ההחלטות בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 22:50 
אדום נחמד כתב:
The Fisherman כתב:
chimpfive כתב:

הגיוני שבפורום של הפועל אתה היחיד שיהייה אכפת לו ממכבי

בחיים לא דיברתי על מכבי ולו מילה אחת טובה, תשמע אני אכתוב את דעתי על אפך וחמתך, אתה פשוט בן אדם שפל ובזוי שמחפש להתסיס ולריב , חבל שאני נגרר לשטויות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:02 
אני חושב שכן הוא ראוי אלא אם יש לך תקציב של חמישה מיליון דולר להנחית מנגר מאמן עוזרי מאמן וציוד מחו״ל, אין שום מאמן ישראלי שאני רוצה לראות במקומו ובשטיפת רעל שלך בכל הזדמנות זה הכל חוץ מאהבה לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:05 
אגב מאמנים פנויים שיכולים להתאים להפועל במידה ורבש יעזוב :1) רוני לוי פשוט מוכשר מאמן חכם והתקפי,2)ראובן עטר,מאמן מצוין ורגוע יש לו קבלות, עם חיפה לא הלך.. 3)אייל ברקוביץ (בוער בו לאמן, נכון לא אימן בחיים , ״ניסיון וכ״ו״ ידוע שהוא דוגל במשחק התקפי ואמיץ מדבר על הדברים הללו כל הזדמנות,דיברנו עליו לנבחרת לא?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
רוני לוי עטר וברקוביץ'.
ברקוביץ'.

עד מתי עד מתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:13 
fisherman חלאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:13 
ההצלחה הכי ענקית השנה תהיה אם רן בן שמעון יאמן גם בעונה הבאה.
אני מתפלל שאנחנו לא טיפשים מדי לגרום לכך שזה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:14 
הגלמוד מלוד כתב:
ההצלחה הכי ענקית השנה תהיה אם רן בן שמעון יאמן גם בעונה הבאה.
אני מתפלל שאנחנו לא טיפשים מדי לגרום לכך שזה לא יקרה.

כן גם אני.. התקופה האחרונה קצת מלחיצה אותי בקשר לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
The Fisherman כתב:
אגב מאמנים פנויים שיכולים להתאים להפועל במידה ורבש יעזוב :1) רוני לוי פשוט מוכשר מאמן חכם והתקפי,2)ראובן עטר,מאמן מצוין ורגוע יש לו קבלות, עם חיפה לא הלך.. 3)אייל ברקוביץ (בוער בו לאמן, נכון לא אימן בחיים , ״ניסיון וכ״ו״ ידוע שהוא דוגל במשחק התקפי ואמיץ מדבר על הדברים הללו כל הזדמנות,דיברנו עליו לנבחרת לא?)

אתה כנראה קצת חלש ברמזים אז נעשה את זה ברור -
תסתום ותחזור למחילה שלך.
רב"ש הוא אכזבה גדולה עד עכשיו אבל הוא המאמן שלנו לשנה וחצי הקרובות.
יהיו האינטרסים שלך אשר יהיו, זו השורה התחתונה. תחפש נושא אחר לחפור עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:19 
היום היינו טובים יותר מק"ש.
החמצנו 3-4 מצבים של גול (לעומת החטאה וחצי שלהם).
שני הגולים שקיבלנו היו מכדורים נייחים ולא נבעו מאיזה "טעות נוראית" של אף אחד. בוריס יכול היה לקחת אולי את השער והתנועה של צ'קול היתה מטופשת.
השערים שלנו הגיעו לאחר התקפות יפות, כמו גם ההזדמנויות שלנו.
ק"ש קבוצה טובה יחסית לליגה שלנו
אני מרוצה מהמשחק, קצת חזרנו לתלם הנכון לאחר המשחק החלש מול חיפה (וגם שם שלטנו ב 60 מתוך 90 דקות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:24 
The Fisherman כתב:

כן כן ברקוביץ עטר ורוני לוי! תודה הוכחת בדיוק את הנקודה שלי, מזל שאתה יחיד במינו כאן בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
The Fisherman כתב:

טוב שלא אמרת להחזיר את פרדי דוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:29 
טוב הבנתי את הגישה שלכם. צודקים אני סתם היסטרי, רבש אחלה מאמן להפועל להחתים ל5 שנים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הטענות שיש על רב"ש הקישור והמגנים, אם שכטר חוזר להבקיע כל 1 על 1 שלישי שלו אנחנו עם עוד 8 נק במינימום.
עכשיו אני אשמח לדעת אם יש כאן גאון 1 שטוען וטען שהוא לא חותם על שכטר מול שער פכמים שלוש גל משחק.
וכן שכטר הוא לא הבעיה שלנו, הור רק הסבה שלמרות כל הבעיות אנחנו לא צמודים למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
The Fisherman כתב:
טוב הבנתי את הגישה שלכם. צודקים אני סתם היסטרי, רבש אחלה מאמן להפועל להחתים ל5 שנים .

הלואי והבעיה היחידה שלך היתה שאתה היסטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
לא מסוגל לשמוע יותר על "החזקת כדור". הנה מה שאני חושב על זה (נכתב באשכול חדשות יום ג', רגע לפני שאריק נפטר ולכן לא התקדם לאנשהו)
ציטוט:
ממתי החזקת כדור הפכה להיות משהו שמנופפים בו כהוכחה להצלחה? אצל קשטן שמענו אי פעם על החזקת כדור? אצל גוטמן? מה פתאום זה התחיל לחלחל פה? אנשים בכוח מחפשים דברים חיוביים להיתלות בהם אז נתפסים לשברירי סיבות. החזקת כדור היא אמצעי, לא מטרה. החזקת הכדור אצל הפועל העונה היא לרוב עקרה, ומתבטאת בחילופי מסירות בחלק המגרש שלנו, בין הבלמים לקישור האחורי. ברוב הפעמים, מרגע שהכדור עובר לחלק המגרש של היריב הוא הולך לאיבוד. איזה משמעות בכלל יש להחזקת כדור אם לא מצליחים לשבור איתה בונקר (סכנין, רעננה) או שהיא נפסקת אחרי מחצית אחת והפועל נגמרת ומפסידה (בית"ר, חיפה)?

זה כבר ממש מתקרב לגניבת דעת הסיפור הזה, מנופפים בו כאילו יש סיבה להיות מרוצים. פאקינג דצמבר, הקבוצה לא יציבה, אבל מחזיקה כדור. יאיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:37 
ערן כתב:
לא מסוגל לשמוע יותר על "החזקת כדור". הנה מה שאני חושב על זה (נכתב באשכול חדשות יום ג', רגע לפני שאריק נפטר ולכן לא התקדם לאנשהו)
ציטוט:
ממתי החזקת כדור הפכה להיות משהו שמנופפים בו כהוכחה להצלחה? אצל קשטן שמענו אי פעם על החזקת כדור? אצל גוטמן? מה פתאום זה התחיל לחלחל פה? אנשים בכוח מחפשים דברים חיוביים להיתלות בהם אז נתפסים לשברירי סיבות. החזקת כדור היא אמצעי, לא מטרה. החזקת הכדור אצל הפועל העונה היא לרוב עקרה, ומתבטאת בחילופי מסירות בחלק המגרש שלנו, בין הבלמים לקישור האחורי. ברוב הפעמים, מרגע שהכדור עובר לחלק המגרש של היריב הוא הולך לאיבוד. איזה משמעות בכלל יש להחזקת כדור אם לא מצליחים לשבור איתה בונקר (סכנין, רעננה) או שהיא נפסקת אחרי מחצית אחת והפועל נגמרת ומפסידה (בית"ר, חיפה)?

זה כבר ממש מתקרב לגניבת דעת הסיפור הזה, מנופפים בו כאילו יש סיבה להיות מרוצים. פאקינג דצמבר, הקבוצה לא יציבה, אבל מחזיקה כדור. יאיי.

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:38 
ובאותו אשכול הבאתי מחקר שעשו בליגה האמריקאית שמחזק את הטענה שאין קשר בין החזקת כדור לבין תוצאת המשחק:
http://theshinguardian.com/2011/10/17/m ... e-winning/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
ערן, החזקת כדור היא לא המטרה
אבל היא חושילינג אמצעי.
אין ספק שאנחנו לא מנצלים אותה כמו שצריך, אבל בטח שיש שיפור מתחילת השנה בכל הנוגע לניצול הזה.

ועם עוד שחקן יצירתי, זה רק יהייה בולט יותר.
כל אלה דברים שבלי החזקת כדור לא היה על מה לבנות.

ולגבי גוטמן, גם איתו החזקנו בכדור באחוזים גדולים מהמשחק
פשוט מהר מאוד ניצלנו את זה, אז זה לא היה אישיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
רבש האשם בה"א הידיעה?

רבש אשם הערב בדחיפה ברחבה (שהיתה או שלא היתה) שהובילה לפנדל?
רבש אשם שבוריס לא זינק נכון לבעיטה החופשית של עבד?
רבש אשם ששכטר לא מרוכז ויכל להבקיע הערב פעמיים (אם לא יותר)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
אגב, בקשר למשמעת, בפנדל וקצת אחרי היה שכונה של ממש.
נראה כאילו רב"ש שוב קורס תחת לחץ ולא מצליח להשתלט על העניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: