בני יעקבי כתב:
הסלע האדום כתב:
chimpfive כתב:
עכו עולים עם הרכב התקפי וכמעט מנצחים, אנחנו עולים עם הרכב ״התקפי״ מקבלים שלוש. לא רואה איך מנצחים את עכו.
במשחק מול עכו לא תכיר את ההרכב של הפועל.
זאת תהיה קבוצה חדשה.
יותר טובה? איש לא יודע. אבל יש בהחלט סיכוי מסוים
שהקבוצה החדשה הזאת תהיה מסוגלת לנצח את עכו.
אני מקווה מאד שאתה צודק. כלומר זאת תהיה קבוצה חדשה לחלוטין, אבל אנחנו כבר הרבה זמן רואים כל הזמן קבוצות חדשות לחלוטין. וזה רק נהיה גרוע מפעם לפעם. ואנחנו רואים שחקנים שלא היו טובים בעבורנו ונפתחו פה דיונים מיוחדים לדאוג שהם לא יהו פה והיום הם שחקנים די טובים בשאר הליגה ומי שהכריע את ההליכה שלהם זה מה שנקרא "האוהדים" וה"האוהדים" הפעילו לחץ אדיר למשל להביא את שכטר ואת ורמאכט במקום נדמה לי את בוזאגלו ואת אליניב? אני לא זוכר טוב אבל ככה זה נדמה לי (ברצינות לא זוכר) ובוריס קלימן ודני עמוס גורשו מפה במקלות ואבנים ומסתבר שהם שוערים לגיטימים לחלוטין. והיתה פה שיירה אין סופית של חיזוקים ושום דבר לא עזר ועברנו ארבעה דורות של ניהול אולי חמישה, אין ספור מאמנים וכלום לא משתנה. דבר אחד נשאר אותו דבר כמו שהיה זה הקשקשנים ביציע. שבמשך שנים אבל שנים טענו וחוזר וצעקנו בקול גדול שאנחנו? זה חלק מהקבוצה ובאמת היינו. וזה נהיה רע משנה לשנה למרות הקבוצות החדשות. ובהחלט יש סיכוי מסוים ויפה שאתה מסייג שהקבוצה הזאת החדשה תוכל לנצח את עכו (הסטאנדארטים שלנו נהיים קצת נמוכי עם השנים) כי למשל לא הייה להרכב שלנו שום סיכוי אבל שום סיכוי על הנייר להוציא שלוש נקודות מצ'לסי ההיא ואני משוכנע ויודע שגם להרכב הזה שהפסיד בשבת? שהוציא 9% הצלחה משמונה משחקים? יש סיכוי לנצח את המחלה בשבוע הבא עם רוח אחרת כאן וביציעים. כן אם אותם מאמנים ואותה קבוצה ועם אותו ספארוי ובן ריכטר (שלא ישחק בדרבי אבל הבנת את העקרון) אם רק הינו חוזרים לרוח ההיא שאבדנו. מאוהדים שיש להם קבוצה הפכנו לקבוצה שהאוהדים הם הבעיה הכי גדולה שלה והיא ממשיכה להביא שחקנים חדשים ולגרוס אותם. אבל אשמח להתבדות.
לא ממש מתרגש מהרכש החדש הקיים והמצטייר.
פרט לרכש בעמדת המאמן. אבל, למאמן לוקח זמן. וכשהוא יעבוד גם השחקנים ישודרגו.
ומי יודע אולי בכל זאת יתברר שהזרים החדשים יהיו הפתעה, רק שעל הנייר לא רואה סיבה לעדיפות המונטנגרוים על הרומנים.
מאמן. איתו הרומנים היו נראים אחרת.