תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 130  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:40 
iHapoelist כתב:
אתם מדברים כאילו גוטליב הוא איזה בלם מדהים ומנוסה, יכול להיות שזה יוכח בהמשך אבל אני הייתי מעדיף לראות את דגני עם בלם זר ושגוטליב יהיה בספסל בהתחלה

למה? עם גוטליב אולי נופתע לטובה. אצל דגני אתה יודע מה אתה מקבל (שזה משחק אלגנטי אבל המון טעויות שיעלו בשערים).
מעדיף גם את גוטליב וגם את אבו עביד, למרות חוסר הבהירות, על דגני הלא יציב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
עונה שעברה משהוא שיחק בלם עם פאס חיפה ספגה מעט מאוד שערים לדעתי הוא ובלם זר טוב יכול להיות שיחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
חבל על הכסף בשביל דגני
להביא בלם זר וזהו מבחינת הגנה
הגיע הזמן שיתחילו להתעסק בהתקפה
הרדיפה הזאת אחרי אסולין אנטל עוד תעלה לנו ביוקר
שבנתיים השחקן היחידי שנשמע ונראה כמו שחקן התקפה זה בומבה
בקצב הזה עוד ספורי יהיה שחקן הרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
עונה שעברה משהוא שיחק בלם עם פאס חיפה ספגה מעט מאוד שערים לדעתי הוא ובלם זר טוב יכול להיות שיחוק.

ומה תעשה עם הבלמים הצעירים שהבאת?
אנחנו לא משופעים במזומנים ואין לנו תקציבי עתק, צריך להתמקד בהתקפה כרגע שהיא לא מספיק חזקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
יש גבול לכמה שאתה יכול להגזים, יש לך כבר מספיק בלמים טובים. אתה צריך בלם זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
iHapoelist כתב:

ומה תעשה עם הבלמים הצעירים שהבאת?
אנחנו לא משופעים במזומנים ואין לנו תקציבי עתק, צריך להתמקד בהתקפה כרגע שהיא לא מספיק חזקה.

בכל מקרה מחפשים בלם זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
לסמוך ככה על גוטליב ועל אלגברלי זה חתיכת הימור. מקווה שהם יפתיעו ויהיה בסדר, בכל מקרה הייתי מעדיף לראות שחקן מנוסה כמו דגני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
לסמוך ככה על גוטליב ועל אלגברלי זה חתיכת הימור. מקווה שהם יפתיעו ויהיה בסדר, בכל מקרה הייתי מעדיף לראות שחקן מנוסה כמו דגני.

כל הסגל שלנו יחסית צעיר, זה מה יש ולדעתי זה מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
NARKOTIKA כתב:
יש פה אנשים שלא מבינים איך מני ויצמן קשור?
ברצינות? מה, נחתתם אתמול ממאדים?

איך הוא היה קשור אנחנו יודעים
למה הוא *עדיין* קשור, זה אני לא מבין.

אבל ענו כבר שהוא לא קשור כנראה..

די נו.
שום דבר לא קורה בהפועל מבלי שמני ויצמן מעורב. הוא מחזיק את המניות שעאלק בנאמנות, הוא עוזר בערבויות לתקציב ולהחתמה של בן שהר הוא גם הבטיח להזרים כסף חי.
כבירי עושה רושם רציני מאוד והוא לקח עד עכשיו החלטות ניהוליות מצוינות אבל, כמו בשלוש השנים האחרונות, עד להודעה חדשה הפועל זה מני ויצמן. לטוב ולרע.

ממה שפורסם וידוע זה שהוא ערב לחלק מהחובות ואת מה שהוא ערב לטביב שנמצא בנאמנות, כבירי קונה לאט לאט וכרגע הגיע ל30 אחוז. נכון?

כבירי לא קונה את המניות, הוא מקבל בתמורה להשקעה שלו בקבוצה.
לנו זה לא באמת משנה, מבנה הבעלות בהפועל ישתנה רק אם מישהו יבוא ויתן למני מספיק כסף שיכסה גם את החובות וגם את ההשקעה שלו לאורך השנים בהפועל.
נסתפק בינתיים במישהו שיודע לנהל ומוכן לשים כסף חי מהכיס שלו בהפועל, שני דברים שלא קרו בתקופה של רמון.

כבירי טכנית מחזיק ב30 אחוז מהמניות? כבירי מחזיק בהם כי הוא מוציא כסף מהכיס שלו? אז יש לו חזקה על הפועל. זה שהוא תלוי בכמה דברים במני וויצמן, זה לא אומר שמני וויצמן הוא הפועל ת"א כיום. אם וויצמן היה משלם הכל, מכניס גם כסף דרך כבירי, אז מילא. מה יקרה אם כבירי יחליט לקחת את יתר האחוזים בשנה הבאה?

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 09 יולי 2015, 11:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
iHapoelist כתב:
יש סיכוי גדול שאוראל לא ממשיך בחיפה והוא מת על הפועל אני מקווה מאוד שיקחו אותו בחשבון הוא פי אלף יותר טוב מפאלח

דגני לדעתי יכול לבוא רק על חשבון ויאדינוביץ', כשבנוסף אליו מגיעים אנטל וחלוץ זר.
האמת, לא נשמע לי אופציה כל כך נוראית.

לבנות על דגני כבלם בהרכב מביא אותך למצב שלכל שחקן בחוליית ההגנה שלך יש פוטנציאל לעשות שטויות, וזה יעלה לנו בשערים מדי משחק. חייבים בעל בית במרכז ההגנה, מנוסה וטוב במה שהוא עושה.

בעל בית, מנוסה וכו' זה בעיקר ססמאות, מרקו שולר הגיע לפה בגיל 29 עם רזומה בנבחרת סלובניה ועשה המון טעויות, גם איליץ' שהיה בלם מצוין עם המון נסיון עשה שטויות כל הזמן, כנ"ל קולין שגם לא היה חסר לו נסיון, אפשר גם לתת עוד דוגמאות (פאביצ'ביץ', חיימוביץ'.....), בכל מקרה לדעתי אין קשר ישיר בין גיל השחקן לכמות הטעויות שהוא עושה.
דגני הוכיח אצלינו שהוא בלם מצוין, שכמו כל הדוגמאות שנתתי, נוטה לעשות שטויות (לדעתי הוא שיפר את זה אגב גם העונה וגם בעונה עם רב"ש). אני לא חושב שהוא טוב כמו בלם זר שנביא במידה ויהיה טוב, אבל אם מסתכלים על החלופה מקדימה (ביטון/אסולין בהרכב), אני בכלל לא בטוח שזו אופצייה פחות טובה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:51 
לא יכול לראות יותר את דגני אחרי הדרבי הארור ההוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:53 
iHapoelist כתב:

דגני שחקן מנוסה שלא נותן לניסיון להפריע לו לעשות טעויות מטומטמות כמעט בכל משחק
הלכו העונה על קו של קידום צעירים (צעירים שמהווים בורג מרכזי בנבחרת האולימפית ולא כאלה שמצאו ברחוב) ואין סיבה לסטות מהמדיניות הזו.
בטח לא בשביל דגני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
בשביל שנפסיק לדבר על דגני,
נחזיר את הדיון לדברים החשובים באמת

אנטל
מתקרב? מתרחק?

נערך לאחרונה על ידי אל באנדי בתאריך 09 יולי 2015, 11:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:56 
pogi כתב:
iHapoelist כתב:

הלכו העונה על קו של קידום צעירים (צעירים שמהווים בורג מרכזי בנבחרת האולימפית ולא כאלה שמצאו ברחוב) ואין סיבה לסטות מהמדיניות הזו.
בטח לא בשביל דגני

מסכים.
וגם מה זה הימור? זה מה יש בליגה הישראלית, חוץ משיר צדק אין בלם ישראלי מוכח לאורך שנים שהיה אופציה לעבור קבוצה בקיץ. הביאו על הנייר את הכי טובים שיכלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
גם ישראל זגורי פעם היה בורג מרכזי בנבחרת האולימפית אז? יש כל כך הרבה שחקנים שעוברים בנבחרות האלה. יכול להיות מאוד שגוטליב ואלגברי בלמים טובים אבל שוב זה חתיכת הימור שיכול גם לעלות ביוקר. דגני ממש לא עושה טעויות בכל משחק, החצי עונה אחרונה שלו בחיפה הייתה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kobster כתב:
dino כתב:
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
[quote="NARKOTIKA"] יש פה אנשים שלא מבינים איך מני ויצמן קשור?
ברצינות? מה, נחתתם אתמול ממאדים?

איך הוא היה קשור אנחנו יודעים
למה הוא *עדיין* קשור, זה אני לא מבין.

אבל ענו כבר שהוא לא קשור כנראה..

די נו.
שום דבר לא קורה בהפועל מבלי שמני ויצמן מעורב. הוא מחזיק את המניות שעאלק בנאמנות, הוא עוזר בערבויות לתקציב ולהחתמה של בן שהר הוא גם הבטיח להזרים כסף חי.
כבירי עושה רושם רציני מאוד והוא לקח עד עכשיו החלטות ניהוליות מצוינות אבל, כמו בשלוש השנים האחרונות, עד להודעה חדשה הפועל זה מני ויצמן. לטוב ולרע.

ממה שפורסם וידוע זה שהוא ערב לחלק מהחובות ואת מה שהוא ערב לטביב שנמצא בנאמנות, כבירי קונה לאט לאט וכרגע הגיע ל30 אחוז. נכון?

כבירי לא קונה את המניות, הוא מקבל בתמורה להשקעה שלו בקבוצה.
לנו זה לא באמת משנה, מבנה הבעלות בהפועל ישתנה רק אם מישהו יבוא ויתן למני מספיק כסף שיכסה גם את החובות וגם את ההשקעה שלו לאורך השנים בהפועל.
נסתפק בינתיים במישהו שיודע לנהל ומוכן לשים כסף חי מהכיס שלו בהפועל, שני דברים שלא קרו בתקופה של רמון.

כבירי טכנית מחזיק ב30 אחוז מהמניות? כבירי מחזיק בהם כי הוא מוציא כסף מהכיס שלו? אז יש לו חזקה על הפועל. זה שהוא תלוי בכמה דברים במני וויצמן, זה לא אומר שמני וויצמן הוא הפועל ת"א כיום. אם וויצמן היה משלם הכל, מכניס גם כסף דרך כבירי, אז מילא. מה יקרה אם כבירי יחליט לקחת את יתר האחוזים בשנה הבאה?[/quote]
1. הוא מחזיק בהם כי זה ההסדר מול מני ויצמן. תלות ראשונה.
2. הוא מעמיד תקציב כי מני ויצמן מעמיד חלק מהערבויות. תלות שניה
3. אם בן שהר היה מגיע מני היה מזרים כסף חי להגדלת התקציב. תלות שלישית
4. את האחוזים בשנה הבאה כבירי יקבל אם ישקיע במועדון סכום שהוא התחייב עליו בפני מני ויצמן. תלות רביעית.
5. עד היום חלק מהחובות שלנו (ללאוטרן ושירצקי למשל) משולמים בצ'קים אישיים של מני ויצמן. תלות חמישית.

שוב, במסגרת כל עסק הביש שנקרא מבנה הבעלות בהפועל אחרי עידן אלי טביב אנחנו כנראה נמצאים בפורמט הכי טוב בו יש מישהו שהוא גם אוהד, גם שם כסף מהכיס שלו וגם יודע לנהל את המועדון כמו שצריך.
זה לא מוריד בפסיק את המעורבות של מני בעתיד הנראה לעין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
גם ישראל זגורי פעם היה בורג מרכזי בנבחרת האולימפית אז? יש כל כך הרבה שחקנים שעוברים בנבחרות האלה. יכול להיות מאוד שגוטליב ואלגברי בלמים טובים אבל שוב זה חתיכת הימור שיכול גם לעלות ביוקר. דגני ממש לא עושה טעויות בכל משחק, החצי עונה אחרונה שלו בחיפה הייתה מעולה.

אבו עביד עזב את הפועל ?
אם אני זוכר נכון הוא עולה מחר על הטיסה למחנה אימון ומשום מה כל פעם שאתה מזכיר בלמים כאילו אתה מוחק אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 12:02 
iHapoelist כתב:

היא לא הייתה מעולה היא הייתה אסטרונומית
בגלל זה הם מחפשים עכשיו שני בלמים חדשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
iHapoelist כתב:

אבו עביד עזב את הפועל ?
אם אני זוכר נכון הוא עולה מחר על הטיסה למחנה אימון ומשום מה כל פעם שאתה מזכיר בלמים כאילו אתה מוחק אותו

חס וחלילה פשוט אני מבין שהוא יותר יהיה כמגן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 12:03 
התחלתם דיון על כלום ושום דבר
גם אם נניח והיינו רוצים את דגני , גם חיפה לא תיתן ואם נניח שכן תיתן אז תמורת סכומים הזויים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
אל באנדי כתב:
iHapoelist כתב:

אבו עביד עזב את הפועל ?

אז למה ורטה? ואבו אל היגה?
אולי המאמן בונה עליו כבלם ?
אגב אני נגד דגני, לדעתי צריך בלם זר ופה נגמר סיפור ההגנה וצריך להתרכז בהתקפה, הפועל לא יכולה להשקיע את כל מה שיש לה בתקציב רק על שחקני הגנה, זה לא הגיוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
iHapoelist כתב:
אל באנדי כתב:
iHapoelist כתב:

אבו עביד עזב את הפועל ?

אז למה ורטה? ואבו אל היגה?
אולי המאמן בונה עליו כבלם ?
אגב אני נגד דגני, לדעתי צריך בלם זר ופה נגמר סיפור ההגנה וצריך להתרכז בהתקפה, הפועל לא יכולה להשקיע את כל מה שיש לה בתקציב רק על שחקני הגנה, זה לא הגיוני

אני מסכים איתך.
ההגנה חזקה מספיק, עכשיו קישור והתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
אתם מדברים כאילו גוטליב הוא איזה בלם מדהים ומנוסה, יכול להיות שזה יוכח בהמשך אבל אני הייתי מעדיף לראות את דגני עם בלם זר ושגוטליב יהיה בספסל בהתחלה

הייתי מעדיף לראות את ראמוס ופיקה, אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 12:17 
pogi כתב:
iHapoelist כתב:

בטח לא בשביל דגני

לא יכולת לומר את זה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
חזר לאופנה המושג "בימים הקרובים". מושג שיכול לשגע אותך. זה בדרך כלל נע בין יומיים לשבועיים.
יש לכם את הטלפון של אמא של פשכצקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 12:30 
מצד אחד הייתי ממש רוצה את דגני אבל לצערי הוא פספס את הרכבת
הכי חשוב אנטאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
מנסים להתניע מחדש את הסיפור עם טוטו, אבל הסיכוי שזה יצליח לא מדהים. הבעיה היא שבלי טוטו אין אנטל, וההיפך. כלומר, יש פה פאזל בעייתי שרק החתיכה של טוטו יכולה לפתור אחרת הכל מתבלגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 12:35 
iHapoelist כתב:
אל באנדי כתב:
iHapoelist כתב:

אבו עביד עזב את הפועל ?

דווקא לאחר ההבאה של ורטה הגיוני מאוד שהוא ישחק כבלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 12:38 
ערן כתב:
מנסים להתניע מחדש את הסיפור עם טוטו, אבל הסיכוי שזה יצליח לא מדהים. הבעיה היא שבלי טוטו אין אנטל, וההיפך. כלומר, יש פה פאזל בעייתי שרק החתיכה של טוטו יכולה לפתור אחרת הכל מתבלגן.

אני מבין את הפאזל אבל לדעתי הוא לא הכרחי בטח לא לשלב הזה של העונה
אני בכל דפ"א הייתי מביא את אנטל
יש גם את ינואר לשינוים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

מידיעה?
או משמועות בתקשורת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 130  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: