הסלע האדום כתב:
לירון האדום כתב:
הדו"ח מצייר תמונה שחורה משחור ולדעתי זה נועד בין היתר כדי להפעיל לחץ על רוכשים פוטנציאלים.
לא הבנתי.
לגרום לכאלו שעוד מתמהמהים ומעוניים ברכישת המועדון וללחוץ על עוד אנשים בעלי ממון להגיש הצעות \ לתרום כסף למועדון כדי שיפעל עד סוף העונה..
הפועל זה לא עוד מועדון בליגה.
אדום שרוף100 כתב:
לירון האדום כתב:
אחרי קריאת הדו"ח (פורסם בפייסבוק של יואב בן פורת) -
סתיו שחם היה הכי רציני, אני מאמין שהוא באמת לא ייתן למועדון להפסיק את הפעילות.
יש את החברה הזרה שבגלל הכריסמס לא היתה התקדמות, אפשר להאמין שאולי אם יתנו להם עוד קצת זמן + קצת לחץ יהיה טוב.
הבעיה הכי גדולה היא שכל ההכנסות העתידיות משועבדות.
הדו"ח מצייר תמונה שחורה משחור ולדעתי זה נועד בין היתר כדי להפעיל לחץ על רוכשים פוטנציאלים.
לעניין החובות של אופ"א - זה מה שמונע מאנשים לרכוש את הקבוצה וקטולר הציע כל מיני מנגנונים לכך, העניין הוא שאף אחד
לא יודע אם אופ"א תחיל את החוב על המועדון או החברה שנכנסת להליך פירוק ועד כמה היא תתעקש להשית את החוב על המועדון...
(מעניין אם היה מקרה דומה כזה בעבר בקבוצות אחרות). זאת סוגיה משפטית מעניינת מאד.
ההערכה שלי: הפועל לא תפסיק את הפעילות, אם לא יגיע פתאום רוכש עד למועד הדיון וחלון ההעברות, ימכרו את כל השחקנים, נרד ליגה
ובתקווה שבקיץ נמצא רוכש.
קשה לי להאמין שמועדון כמו הפועל תל אביב יפסיק את הפעילות ויירד לליגה א' או שפעילותו תופסק לחלוטין.
אני לוקח הימור ואגיד שתחושה שלי שסתיו שחם יהיה הבעלים של המועדון, הבעיה היחידה זה תקופת הצינון כנראה
השאלה החשובה היא, האם לסתיו שחם יש כסף לתחזק קבוצה בתקציב סביר מינוס בליגת העל?
או שגם סתיו שחם הוא "רק" תחנת ביניים עד שיבוא איש עם כסף לקנות את הפועל?
שחם מחזיק את כפ"ס בליגת העל כבר כמה שנים והעלה אותם מהליגות הנמוכות.
אני רוצה להאמין שאדם כמו שחם תמיד ישמח למכור את המועדון למישהו בעל ממון רב.
לגהי הכסף מהסינים הנאמן אמר שהכסף לא הגיע זה לוקח זמן וכנראה יצטרכו לתבוע את הכסף הזה.
כאמור לנאמנים אסור להיכנס לגרעון אז אי אפשר להסתמך על "כסף עתידי"