תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 130  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
זה בכלל 800 אלף RMB

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 07:53 
אז עכשיו הם מגישים חשבונית על הפלופ, שיטת מצליח, שיעשו פורוורוד לסנטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 07:54 
סמל אישי של המשתמש
הכתבה הועלתה לynet
אכן מדובר בשקלים ובקבוצה הופתעו מהעיסקה שסגר ברקוביץ.
מה שעוד מפתיע שצנציפר טוען ששכרו של קמבון אמור להיות נמוך יותר מאוסטוויץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 08:19 
חשבתי שמאז שהצילום של ברקוביץ עם דמארי בקיץ שעבר הגענו למסקנה שלברקוביץ לא הייתה סמכות לחתום על חוזים, לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 08:19 
הכתבה מווינט מאוד מאוד מדאיגה אותי,מקווה שלא יוותרו על אנטל ועל ניקולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 08:35 
רואה שחורות כתב:
800 אלף על פלאח? זה לא הם שיזמו את הטרייד? ברקוביץ אוטיסט?

כמה פעמים נכתב שברקוביץ' גייס חמישי של שחר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 08:45 
תמונהתמונה
למרות שזה לא קשור אלינו, סוף סוף מישהו עם ביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 09:00 
באיזה שהוא מקום אני מרוצה שנגיע לעונה הבאה עם קבוצה רזה שעיקר רצונה להתרכז בעיקר ולפתוח דף חדש ומוצלח מכל הרבה בחינות.
זה היה יותר מדי גם לרענן את התנהלות המועדון ורוח המועדון, גם להחליף סגל, גם להביא צוות אימון שטרם הוכיח את עצמו ושאינו מכיר את הליגה, גם לשדרג את האימונים (התוצאות דורשות זמן).
וגם להגביר ציפיות ולחתום על חתונה קתולית לשניה עם פרימדונה רעשנית כלשהי על חסרונותיה הידועים בסכום שאפילו בבאר שבע כבר מתחיל לעורר תסיסה.

זה הרבה יותר הפועל תל אביב. או, לפחות, הפועל תל אביב בתקציב 30,000 בעונה של החלפת סגל כולל זנבות של שחרור שחקנים.
אאאםםם נצליח בזה, לא ארתע מלצפות שבעונה שלאחר מכן נתמודד ברצינות על האליפות עם תקציב 35,000 ש Hopefully יגיע בעזרת אירופה או ממקור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 09:10 
צנציפר'ס "בהפועל זועמים" :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
טוטו סגר בטורקיה לפי ספורט1
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/140630

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 09:29 
פישונט כתב:

זועמים על עסקת פאלח ונדהמים מעסקת אוחיון:

ציטוט:
בקבוצה נדהמו לגלות כי סגר על חוזה של 750 אלף שקל נטו לעונה הנוכחית עם ברקוביץ

ואני שואל שוב, ברקוביץ חתם על חוזים בהפועל ? הוא היה בעל זכות חתימה או לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
פישונט כתב:

זועמים על עסקת פאלח ונדהמים מעסקת אוחיון:

ציטוט:
בקבוצה נדהמו לגלות כי סגר על חוזה של 750 אלף שקל נטו לעונה הנוכחית עם ברקוביץ

ואני שואל שוב, ברקוביץ חתם על חוזים בהפועל ? הוא היה בעל זכות חתימה או לא ?

חשבתי שנגמלנו מצמד המילים "בקבותה נדהמו/הופתעו" כשעזב אדון לובין.
יתכן וזה מושרש ב- DNA של המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
למה עדיין מני וייצמן מדבר בשם המועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
זה לא בשם המועדון. אמרו איפושהו שהוא אירח את סהר בביתו בגרמניה הרבה פעמים, והם סוג של "חברים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

כי הוא הבעלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 09:41 
טוב, לדעתי טוטו וסהר זה פנצ'ר בתוכניות של המועדון. זה אומר בעצם שאין חלוץ ברמה גבוהה ישראלי וזה משאיר חור (לא מדבר על שיווק ומכירת מנויים). הקישור האחורי שלנו לא עמוק, לא רואה איך מוותרים על לינגנה כרגע. אפילו אם רייכרט מגיע (וזה נראה לי סאגה שגם אם תסתיים טוב, ייקח כמה חודשים) צריך אותו.
גם בקישור ההתקפי יש לנו בעיה כי למרות שיש הרגשה של פקק שם, השחקן הבכיר היחידי זה בומבה. חוץ ממנו כולם ילדים (ספורי, שקל, אלטמן, יחזקאל), אי אפשר לבנות עליהם. אנטאל הוא בעיני קריטי, במיחד אם הולכים לשחק עם חלוץ אחד. שחקנים מהירים שיכולים לשחק על הקו הם חשובים מאוד.
בהנחה שחייב להיות בלם זר, יש כאן בעיה. אבל מצד שני, קבוצה שתניע כדור טוב, עם שחקני קישור התקפי מוכשרים עם יכולת ליצור יתרון ע"י דריבל או על הקו, יכולה (בהנחה שאליפות היא לא המטרה שלה) להסתדר שנה אחת עם חלוצים פחות טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אדום נחמד כתב:

כי הוא הבעלים

איך? הסבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 09:57 
אני לא חושב שיש כאן בעיה רצינית כל כך
קבוצה במצב של הפועל שקמה מהקרשים צריכה לבנות את עצמה נכון, ובצורה הדרגתית
אם היינו מנחיתים כאן חלוץ כמו סהר או תמוז במשכורות עתק, זה היה מעלה את רמת הציפיות (ובהתאם גם את רמת הלחץ) בצורה מוגזמת ומסביב גם היו מתחילים דיבורים על אליפות (אולי לא פה בפורום אבל בתקשורת ואצל הקהל הרחב של הפועל).
אני חושב שאם נביא את אנטל ובלם זר, יחד עם דודו ביטון זה בהחלט מספיק כרגע.
גם אם אנחנו מסתכלים על מצבים דומים בהם היינו בשנים האחרונות:
בעונת 97/8 אחרי שכמעט ירדנו ליגה בנינו קבוצה מאוזנת ונטולת כוכבים, כך גם אחרי עונת גילי לנדאו ואחרי עונת גיא לוזון. בכל העונות הללו סיימנו מקום 2 ובשתיים מהן הפסדנו את האליפות במחזורים האחרונים.
לדעתי צריך טיפה לצמצם את רמת הציפיות שנוצרה פה, להבין שהשנה בניגוד לשנה שעברה יש שחקני כדורגל בקבוצה, ולקוות שזה יתחבר.
כניסה למשחק המטורף הזה של אלונה וקרויף, בשלב הזה, הייתה לדעתי צעד מיותר שיכול היה רק להזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 09:59 
לטווח הקצר זו בעיה. לטווח הארוך we are better off without them.

טוטו חסר יציבות וטיפוס חרא באופן כללי. בן סהר יקר מאד ולא הטיפוס הכי לויאלי בעולם. אף אחד מהם לא דמארי ולא דומה לדמארי.

לשמור את הכסף ולחכות שתהיה הזדמנות להביא מישהו אחר שאולי גם יעלה פחות.

נערך לאחרונה על ידי נועם שחם בתאריך 09 יולי 2015, 10:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 09:59 
pogi כתב:
אם היינו מנחיתים כאן חלוץ כמו סהר או תמוז במשכורות עתק, זה היה מעלה את רמת הציפיות (ובהתאם גם את רמת הלחץ) בצורה מוגזמת ומסביב גם היו מתחילים דיבורים על אליפות (אולי לא פה בפורום אבל בתקשורת ואצל הקהל הרחב של הפועל).
אני חושב שאם נביא את אנטל ובלם זר, יחד עם דודו ביטון זה בהחלט מספיק כרגע .
בעונת 97/8 אחרי שכמעט ירדנו ליגה בנינו קבוצה מאוזנת ונטולת כוכבים, כך גם אחרי עונת גילי לנדאו ואחרי עונת גיא לוזון. בכל העונות הללו סיימנו מקום 2 ובשתיים מהן הפסדנו את האליפות במחזורים האחרונים.
לדעתי צריך טיפה לצמצם את רמת הציפיות שנוצרה פה, להבין שהשנה בניגוד לשנה שעברה יש שחקני כדורגל בקבוצה, ולקוות שזה יתחבר.
כניסה למשחק המטורף הזה של אלונה וקרויף, בשלב הזה, הייתה לדעתי צעד מיותר שיכול היה רק להזיק.

כל מילה.
על תוותרו על ליביו :CRY2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
לטווח הקצר זו בעיה. לטווח הארוך we are better of without them.

טוטו חסר יציבות וטיפוס חרא באופן כללי. בן סהר יקר מאד ולא הטיפוס הכי לויאלי בעולם. אף אחד מהם לא דמארי ולא דומה לדמארי.

לשמור את הכסף ולחכות שתהיה הזדמנות להביא מישהו אחר שאולי גם יעלה פחות.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:04 
pogi כתב:

word

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:04 
pogi כתב:

מסכים להכל, חוץ מהמשפט לגבי שזה מספיק אנטל בלם וביטון. אני פשוט חושב שבהפועל בנו עליהם, בעיקר המאמן.
לגבי מה שמספיק, אני לא יודע איזה חלוצים טבעיים יש להפועל בסגל כרגע. נניח שיחזקאל הוא חלוץ (לא יודע אם כזה שמסוגל לשחק לבד) וביטון חותם, אתה חייב לפחות עוד חלוץ ליגה טוב, אחד כזה שמוסגל לתת גולים. בעונות שדיברת, בראשונה באמת היתה בעיה קשה של הבקעת שערים שהשתפרה רק שסימרוטיץ הגיע (היו שטרית ואודי ובלילי שלא באמת היה פקטור).
בעונה של 2009 אני זוכר כרגע את יבואה ולאלא (אולי מישהו יזכיר מי עוד היה שם) שזה כבר יותר ממה שיש עכשיו (בטח בהתייחס ליבואה של חצי העונה הראשונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
איפה קונים חולצה של פ.צ תון?
איך שקראתי שבן שהר אמר שב"ש באירופה, אני אוהד את השוויצרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:08 
אני באמת רוצה להבין , בן סהר באמת חושב שהוא הולך לחזור שוב פעם לאירופה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:09 
מה שיקפיץ את הקבוצה הזאת זה הגעה של בלם (מקווה שהבחור מאוסאסונה), אנטל וקשר אמצע חזק (מישהו אמר רייכרט). מבחינת החלוצים לא כל כך ברור לי למה לשחרר את שלומי אזולאי שיכול להיות שחקן מחליף בסדר לדודו ביטון (במיוחד אם מגיעים שתי הזרים האחרים שהם באמת משדרגים אותנו מאוד). לבנות על חלוץ אחד יחד עם יחזקאל, רוי רונן ואולי אלטמן זה מהלך דיי מסוכן.
מבחינת הציפיות לעונה
ברור שאם מסע הרכש שהולך בבאר שבע והסגל הקיים של מכבי תל אביב אי אפשר באמת לדבר על אליפות פה (היחידה שאולי יכולה להתקרב זה חיפה). באמת שצריך פשוט לעשות הכל להגיע לליגה האירופית ולהתחיל לחזור להופיע בה בקביעות בהנחה שהבעלים שלנו לא יתפלפ אחרי חצי שנה/שנה.
מקום 4 אם הסגל הקיים יהיה הישג לא רע למרות שלדעתי באר שבע תיפול חזק כהרגלה. מקום 2-3 מבחינתי יהיה הצלחה מסחררת של כל המערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
אם מחתימים את אנטאל זו גם לא בעיה לטווח הקצר. הפועל צריכה שחקנים שיודעים לתת גול, זה יכול להיות חלוץ וזה יכול להיות קשר. חלק קדמי של בומבה, אלטמן, אנטאל וביטון יכול לתת מספרים יפים מאוד ואם הכל יתחבר ותהיה הזדמנות להשתדרג בינואר (כמו שפוגי הזכיר לגבי 97/8) אז ישדרגו.
נכון לנקודת הזמן הנוכחית אין מה לאבד את הראש ולהכניס את המערכת ללחצים מיותרים.
אגב, ההחתמה הקריטית בעיני היא בכלל של וויאדינוביץ'. זו קבוצה שנבנתה מאפס, הדבר הראשון שצריך לדאוג זה לחולית הגנה חזקה שתיתן שקט לחלק הקדמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
טוב, לדעתי טוטו וסהר זה פנצ'ר בתוכניות של המועדון. זה אומר בעצם שאין חלוץ ברמה גבוהה ישראלי וזה משאיר חור (לא מדבר על שיווק ומכירת מנויים). הקישור האחורי שלנו לא עמוק, לא רואה איך מוותרים על לינגנה כרגע. אפילו אם רייכרט מגיע (וזה נראה לי סאגה שגם אם תסתיים טוב, ייקח כמה חודשים) צריך אותו.
גם בקישור ההתקפי יש לנו בעיה כי למרות שיש הרגשה של פקק שם, השחקן הבכיר היחידי זה בומבה. חוץ ממנו כולם ילדים (ספורי, שקל, אלטמן, יחזקאל), אי אפשר לבנות עליהם. אנטאל הוא בעיני קריטי, במיחד אם הולכים לשחק עם חלוץ אחד. שחקנים מהירים שיכולים לשחק על הקו הם חשובים מאוד.
בהנחה שחייב להיות בלם זר, יש כאן בעיה. אבל מצד שני, קבוצה שתניע כדור טוב, עם שחקני קישור התקפי מוכשרים עם יכולת ליצור יתרון ע"י דריבל או על הקו, יכולה (בהנחה שאליפות היא לא המטרה שלה) להסתדר שנה אחת עם חלוצים פחות טובים.

זה פנצ'ר, אבל אולי יתברר שגם זה קרה לטובה בסופו של דבר. סהר חלוץ טוב (לא קרוב ללהיות שווה את הסכומים שהפועל הציעו לו, שלא לדבר על ההצעה של אלונה), אבל מבחינת העמדה שלו במגרש והמערך שהמאמן כנראה רוצה לשחק איתו הוא פחות מתאים. טוטו תמוז הוא בול מה שצריך מבחינת עמדה במגרש, אבל אתה לא יודע באיזה כושר תקבל אותו אחרי הפציעות בעונה שעברה ומיעוט המשחקים (והשערים).

אופרטיבית, אנטל הוא שחקן מצויין אבל הפער בינו לבין החלופות הישראליות שתוכל למצוא לעמדה הזו קטן בהרבה מהפער בין החלוצים שיש לנו לחלוץ הזר שאתה יכול להביא. לטעמי צריך לרדת לגמרי מאנטל, להביא קשר ישראלי שראוי להרכב ראשון (מוגרבי, סיראז' נאסר, דיא סבע, אמיר עגייב) ולמצוא חלוץ זר ברמה טובה שישחק ליד ביטון. זה לא נכון לצייר את המצב בקישור באופן כזה דרמטי - יש לך ארבע עמדות על המגרש שמתוכן שלוש כבר מאויישות ע"י פינטילי, בומבה ולינגאנה. רשימת הקשרים הצעירים שלנו שהבאת היא נראית מדאיגה אבל בסך הכל מדובר על עמדה אחת בהרכב הפותח שכל השמות האלו מתחרים עליה אלא אם יביאו שחקן בכיר יותר לעמדה הזאת, המצב בקישור הוא טוב למדי (תמיד יכול להיות יותר טוב, אבל חודשיים אחורה לא היית אפילו חולם על כזאת סיטואציה). החתמה עתידית של גיא אסולין או בן רייכרט רק תעמיק את הספסל שלנו (אני יודע שהם לא על אותה עמדה, אבל זה נותן אופציות בקישור), אבל אסור שזה יהיה תחליף להחתמה של קשר התקפי ישראלי ראוי, אחד מהשמות שציינתי או כל אחד אחר שלא קפץ לי לראש.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
אני באמת רוצה להבין , בן סהר באמת חושב שהוא הולך לחזור שוב פעם לאירופה ?

אם לא ממש לשחק שם, אז רק לגעת באדמת אירופה עם טיסה לשוויץ.
ילד טמבל תמיד היה. הוא והאמא שלו. אמן שהשוויצרים ידפקו להם שלישייה. מועדון דרג 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2015, 10:18 
יש פה אנשים שלא מבינים איך מני ויצמן קשור?
ברצינות? מה, נחתתם אתמול ממאדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 130  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: