תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2067 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אצטדיון ביתי - בלומפילד ובכלל
הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
7 עליון הילדים יראו נמלים על המגרש

לא בטוח שהראות תהייה גרועה. ב7 הישן למעלה ראו מצוין. בכלל בלומפילד הקודם היה אצטדיון יוצא מן הכלל מבחינת זוויות צפייה מכל נקודה ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אלו המחירים בעונת הפתיחה של סמי עופר אצל מכבי חיפה:
כסף 304,309 1600 ₪
303,310 1400 ₪
301,302
311,312 1300 ₪
יציע מזרחי 219-221 1300 ₪
218,222 1150 ₪
114-118 1100 ₪
יציע משפחות צפוני 213-217 750 ₪
110-113 660 ₪
יציע משפחות דרומי 119-122 660 ₪
צפוני (יציע ג') 101-109 660 ₪

ואני לא מדבר על הפן השיווקי שבו הם עשו סיורים ל8000 אוהדים שהגיעו לפני כן למגרש לבחור מקום.
עבור סגל כל כך אפור, אסור היה להם למכור בשקל אחד יותר, אבל כרגיל..לא מפספסים הזדמנות לפספס.

מאחורי השער.
חיפה 660 הפועל 680.
לאורך המגרש למעלה:
חיפה בין 750 לפינה ל 1300 באמצע הפועל 840.
לאורך המגרש למטה
חיפה 1100 הפועל 1090 חלק קטן 1390.
יציע יקר לאורך המגרש
חיפה 1300 עד 1400 הפועל 1490.

אז כן הפן השיווקי בעייתי ( מצד שני עדין בונים את בלימפילד ככה דלא ניתן לעשות סיורים)... אבל המחירים הם בדיוק כמו של חיפה עם שינויים קוסמטים שרובם לטובתנו. אז אם נהיה כנים יש כאן שוב בכיינות נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 19:48 
חוץ מהקטע הקטן הזה שלהם יש גג בכל מקום ולנו לא, או שהם לא נדדו לכל מיני איצטדיונים במחירים מופקעים עם הבטחה להוזלה משמעותית כשיחזרו הביתה.
כמובן שאצלם גם אפשר אשכרה לשבת כמעט בכל האיצטדיון, ככה שפחות או יותר כל מי שרוצה יכול לקנות מנוי מוזל מאחורי השער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 20:00 
לפי הפורום של ההם המחירים אצלם יהיו כנראה(עדיין לא פורסם) :

850 לשער 10-11
900 לשער 7-8 למעלה
1000 לשער 7-8 למטה
1200 בלי גג ל2 ו13
1600 עם גג ל2 ו13

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אצטדיון ביתי - בלומפילד ובכלל
הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 20:03 
תגידו, כשמישהו קונה אב ובנו, מישהו בכלל בודק את המנוי של הילד?
אולי הוא נותן אותו למבוגר?

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מזה שזה נשמע עוד מאותה התבכיינות, היא גם דמגוגית ולא נכונה.

א. הם סבלו את קריית אליעזר, אתה רוצה להשוות בין הזוועה שלהם למושבה?
ב. 680 זאת הוזלה משמעותית למחיר הזול ביותר. למען האמת זאת הוזלה של 20 אחוז. וזה גם הרבה יותר זול ממה שהיה בעבר בשער 5. גם 840 לשער 7 עליון זה הרבה יותר זול ממה שהיה במושבה (1190) הוזלה של 30 אחוז.
ג. גם אצלם היציע מאחורי השער הדרומי הוא לאורחים. ממש לא ניתן לשבת בכל האיצדטיון. מעבר לזה שאני די בטוח שאם ימכרו את כל שער 7 עליום ושער 5 יפתחו גם את שער 8 כשער משפחות נוסף. בוא נראה אותנו קודם ממלאים את שער 4-5 כ 4700 מקומות ושער 7 עליון כ 2300 מושבים סהכ 7000 מנויים במחיר של 840 שקל ומטה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 20:18 
המחיר השנה למחדשים היה 840 ככה שקיבלנו 0 שקלים הנחה בשביל לשבת במיקום פחות טוב(7 עליון)

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
המחיר השנה למחדשים היה 840 ככה שקיבלנו 0 שקלים הנחה בשביל לשבת במיקום פחות טוב(7 עליון)

א. אתה מחפש בכוח איפה דפקו ורימו אותך.
ב. בכל היציע המזרחי במושבה יש 4700 מושבים בדיוק כמו בשער 4-5 המחודש, מי שירכוש לשם יקבל הנחה של 20 אחוז.
ג. מי יושב ב 7 ומחדש לא יקבל הנחה בערך הבן אדם היחיד, בכל האצטדיון אלא אם הוא יביא בן / אבא אז גם לו זה יהיה יותר זול.
ד. כלל האוהדים שרצו לקנות למושבה ורוצים לקנות לבלומפילד מקבלים הוזלה של 30 אחוז לשער 7.

אני לא טוען שזה אופטימאלי אלא רק שאתם כרגיל בכיינים חסרי פרופורציות שרק עסוקים בלחפש מה רע. את חיפה היללתם וטענתם שאלו מחירים מעולים והנה נותנים לכם את אותם מחירים ו 90 אחוז ממכם בוכה ומקטר, אנימלא חושב שיש מילים בלכסיקון שיכולות לתאר כמה עלופים ומסכנים אנחנו נשמעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 20:29 
א. די מדהים שאתה כותב על ההודעה שלי שהיא דמגוגית ולא נכונה, ואז כותב שהמחיר במושבה הוא 1190 (כשבפועל זה היה המחיר ללא מחדשים), או שבחיפה אין מנוי מוזל דרומי כשבהודעה של שחר כתוב במפורש שיש.
ב. אני שמח שבשבילך היעדר גג זו התבכיינות. אבא שלי בן אדם מבוגר ובשביל גג מעל הראש שלו בשנת 2019 הוא יצטרך להיפרד מלא פחות מ-1690 ש"ח בזמן שבחיפה קיבלו את זה ב-750 ש"ח. חצוף.
ג. אם כבר דמגוגיה, 100 ש"ח יותר (840 לעומת 750) כשאצלם היציע מקורה ואצלנו לא, זה ממש לא הבדלים קוסמטיים.

בשורה התחתונה, איך שלא תהפוך את זה אני הולך לשלם יותר העונה (כי אני סטודנט ואין יותר מנויי סטודנט) על תנאים פחות טובים, או הרבה הרבה יותר על אותם תנאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
א. די מדהים שאתה כותב על ההודעה שלי שהיא דמגוגית ולא נכונה, ואז כותב שהמחיר במושבה הוא 1190 (כשבפועל זה היה המחיר ללא מחדשים), או שבחיפה אין מנוי מוזל דרומי כשבהודעה של שחר כתוב במפורש שיש.
ב. אני שמח שבשבילך היעדר גג זו התבכיינות. אבא שלי בן אדם מבוגר ובשביל גג מעל הראש שלו בשנת 2019 הוא יצטרך להיפרד מלא פחות מ-1690 ש"ח בזמן שבחיפה קיבלו את זה ב-750 ש"ח. חצוף.
ג. אם כבר דמגוגיה, 100 ש"ח יותר (840 לעומת 750) כשאצלם היציע מקורה ואצלנו לא, זה ממש לא הבדלים קוסמטיים.

בשורה התחתונה, איך שלא תהפוך את זה אני הולך לשלם יותר העונה (כי אני סטודנט ואין יותר מנויי סטודנט) על תנאים פחות טובים, או הרבה הרבה יותר על אותם תנאים.

א. אני לא מסתכל פרטנית אלא כללי.
ב המחיר הרשמי היה 1190. זה המחיר למי שלא היה מנוי ורוצה לרכוש. כל מי שהיה מנוי במושבה למזרחי יכול לרכוש מנוי מוזל לשער 4-5. לגבי הגג אתה צודק אבל זה נבלע בין כל מיני קיטורים חסרי טעם לדעתי.
ג. 750 זה רק לפינה במרכז זה יותר ומגיע ל 1300.
ד. היציע המשפחות הדרומי הוא לא מאחורי השער זה פינה קטנה ליד הקרן, כן במחיר שם הוא המחיר הכי אטרקטיבי בסמי עופר.
ה. בשורה התחתונה אם אתה יושב ב 7 אתה לא משלם שקל יותר ככה שלהגיד שאתה הולך לשלם העונה יותר זה די לשקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 20:42 
להשוות את המחירים של חיפה להפועל זה לעג לרש.
בחיפה התקציב לפחות כפול מהתקציב שהפחי אשפה מעמידים אצלנו.

המחירים האלה כביכול נוחים אבל ביחס להשקעה של הבעלים זה כל כך יותר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
להשוות את המחירים של חיפה להפועל זה לעג לרש.
בחיפה התקציב לפחות כפול מהתקציב שהפחי אשפה מעמידים אצלנו.

המחירים האלה כביכול נוחים אבל ביחס להשקעה של הבעלים זה כל כך יותר מידי.

הבעלים של חיפה משקיע כל שנה עשרות מליונים. חבעלים שלך אין את זה.
אתה יכול לשלם על מנוי כמי בני לוד ואז להאבק איתם על שחקנים. לא נראה לי שזאת השאיפה שלך.
בכל מקרה השורה התחתונה גם שלך בנוגע למלירים היא שהם סבירים.

אז אם הם סבירים על מה הבכי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
לרגע זה נראה כמו ויכוח ענייני בו לאנשים יש דעות שונות על דבר מסוים,
אבל למעשה אתם לא מדברים על אותו דבר.
תרשו לי להניח שמי שטוען שהמחירים סבירים יושב בשער 5, ומבחינתו המחיר שהוא יצטרך לשלם באמת סביר.
מי שהיה רגיל לשבת בשער 7 למטה באותו מחיר של שער 5, ועכשיו שולחים אותו למעלה במחיר גבוה יותר משער 5, לא יחשוב שזה סביר.
אני מניח שאחרי שבעונה הקרובה שער 7 יהיה ברובו ריק (ועוד יש פה אנשים שמדברים על לפתוח את שער 8...)
יבינו את הטעות והתמחור יהיה שונה (המחיר ל-5 יעלה והמחיר ל-7 ירד, עד שהם יפגשו או כמעט יפגשו איפושהו באמצע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 22:06 
אתה משווה את המחיר של חיפה השנה שהוא לא רלוונטי.
אתה צריך להשוות למחירים כשהם עברו לראשונה לסמי עופר ואז הם עשו הנחות הרבה יותר גדולות בדיוק בשביל הסיבה
של להגדיל את בסיס המנויים (הם שילשו את הכמות).
אנחנו במקרה הטוב נהיה עם הכמות הרגילה של בלומפילד.
אתה משווה יציע לאורך המגרש (המזרחי במושבה) ליציע מאחורי השער (4-5) ?
אתה בעצמך אומר שבשביל לקבל הנחה אני צריך ללכת לשער הרבה פחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אתה משווה את המחיר של חיפה השנה שהוא לא רלוונטי.
אתה צריך להשוות למחירים כשהם עברו לראשונה לסמי עופר ואז הם עשו הנחות הרבה יותר גדולות בדיוק בשביל הסיבה
של להגדיל את בסיס המנויים (הם שילשו את הכמות).
אנחנו במקרה הטוב נהיה עם הכמות הרגילה של בלומפילד.
אתה משווה יציע לאורך המגרש (המזרחי במושבה) ליציע מאחורי השער (4-5) ?
אתה בעצמך אומר שבשביל לקבל הנחה אני צריך ללכת לשער הרבה פחות טוב.

זה לא נכון.

שחר הביא את המחיר שלהם עם פתיחת סמי עופר.

המחירים מאוד דומים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2019, 23:20 
el dudernio כתב:
שחר כתב:
כסף 304,309 1600 ₪
303,310 1400 ₪
301,302
311,312 1300 ₪
218,222 1150 ₪
114-118 1100 ₪
110-113 660 ₪

ואני לא מדבר על הפן השיווקי שבו הם עשו סיורים ל8000 אוהדים שהגיעו לפני כן למגרש לבחור מקום.
עבור סגל כל כך אפור, אסור היה להם למכור בשקל אחד יותר, אבל כרגיל..לא מפספסים הזדמנות לפספס.

מאחורי השער.
חיפה 660 הפועל 680.
לאורך המגרש למעלה:
לאורך המגרש למטה
יציע יקר לאורך המגרש

אז כן הפן השיווקי בעייתי ( מצד שני עדין בונים את בלימפילד ככה דלא ניתן לעשות סיורים)... אבל המחירים הם בדיוק כמו של חיפה עם שינויים קוסמטים שרובם לטובתנו. אז אם נהיה כנים יש כאן שוב בכיינות נטו.

תמונה
יציע המשפחות הן לא מאחורי השער אלא לרוחב המגרש בצדדים (הורודים בתמונה)
המחירים של הפועל גבוהים משל חיפה, שלא לדבר על שאר הדברים שרשמו פה והרכש הנוצץ שהביאו באותו קיץ כמו בניון וזרים אכותיים (שבדיעבד נכשל, אבל מבחינת יומרות והשקעה זה רחוק גלקסיות ממה שקורה אצלנו)
אתה כרגיל נהנה לכתוב נגד הזרם ולהצדיק כל החלטה כושלת של ההנהלה, גם באופן מקצועי וגם שיווקי, אז מרגיש מיותר ומתיש להתדיין איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2019, 02:08 
סמל אישי של המשתמש
ההנחות על זה שהמחירים הם סבבה הם בראי שער 5 - אני ישבתי המון המון שנים ב 7 למטה.
ישבתי במזרחי במושבה ואין לי עניין לעבור ל 5, למשל בגלל זווית הצפייה.
אין לי ילדים וקשה לי להאמין שאני ואבא שלי נוכל לקנות מנוי אב ובן.
בשורה התחתונה אני כלקוח נפגעתי כאן מאוד.
האם העליון כ"כ גרוע ? לא יודע, אין לי מושג איפה הוא מתחיל ואיפה התחתון נגמר. אבל ליושבי 7 ההיסטוריים יש כאן בעיה, גם אם הם ישבו באופן זמני עם שער 5 כי לא באמת הייתה להם ברירה אחרת.

אגב, גם זה ש 7 מסומן זה הזיה מוחלטת בעיניי וזלזול בכל מי שישב בשער הזה עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2019, 04:10 
סמל אישי של המשתמש
זו הנהלה מנותקת וגרועה ולכן ההחלטות מנותקות וגרועות. אבל בהחלטה הזו יש אשמים נוספים ואלה כל אותם אנשים שחושבים שמחירי המנויים הוגנים, ועל אחת כמה וכמה - אלה שהביעו דעה כזאת עוד בטרם פורסמו המחירים וכשעוד ניתן היה להשפיע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2019, 05:32 
הם חכמים מאוד- הוזילו את שער 5 כדי שהאולטראס לא יעשו בלגן, ובשאר השערים דפקו אותנו, תוך כדי ידיעה שנמשיך לקנות מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2019, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
el dudernio כתב:
שחר כתב:
כסף 304,309 1600 ₪
303,310 1400 ₪
301,302
311,312 1300 ₪
218,222 1150 ₪
114-118 1100 ₪
110-113 660 ₪

מאחורי השער.
חיפה 660 הפועל 680.
לאורך המגרש למעלה:
לאורך המגרש למטה
יציע יקר לאורך המגרש

תמונה
יציע המשפחות הן לא מאחורי השער אלא לרוחב המגרש בצדדים (הורודים בתמונה)
המחירים של הפועל גבוהים משל חיפה, שלא לדבר על שאר הדברים שרשמו פה והרכש הנוצץ שהביאו באותו קיץ כמו בניון וזרים אכותיים (שבדיעבד נכשל, אבל מבחינת יומרות והשקעה זה רחוק גלקסיות ממה שקורה אצלנו)
אתה כרגיל נהנה לכתוב נגד הזרם ולהצדיק כל החלטה כושלת של ההנהלה, גם באופן מקצועי וגם שיווקי, אז מרגיש מיותר ומתיש להתדיין איתך.

אתה מדבר בסיסמאות.

הראתי בצירה מפורשת איך מה שאתה כותב הוא לא נכון.
יציע צפוני = יציע ג אצלך עולה 680 אצלם 660.
יציע משפחות צפוני שווה לשער 7 למעלה. אצלם 750 והוא לא מגיע עד לקו האמצע אצלך 840 ומגיע לקו האמצע ( כלומר ישנם מקומית שאצליעו ימכרו ב 840 ואצלם ב 1300)

שוב אני אומר זה לא שהמחירים אופטימאלים אבל הם מאוד דומיםמלמה שהיה בחיפה בזמנו. אני לא מדבר על שיווק ועל רכש אלא על מחיר בלבד. זה שרתה וכל האחרים נהפכו לאוסף ממורמרים מנותק מהמציאות לא גומר שאני חייב להתנהג כמוכם. במחירים עצמם סיבירים. כל השאר זה סיפורים שאתם מספרים לעצמם בשביל להצדיק למה נהפכתם לאןהדים בלתי נסבלים.

למשל.
מתלוננים כאן שהעלות של שער 7 למעלה גבוהה מדי וזה הרעת תנאים. אצל חיפב יציע המשפחות העליון הוא יקר יותר מזה התחתון.
מדובר על יציע משפחות אבל לא ראיתי מבצעי אב ובן במה שכתבת, בהפועל יש וזה יכול להגיע עד ל 500 שקל למנוי ל שער 7 באמצע.

שוב אומר זה לא שהמחירים אופטימאלים אבל הם בהחלט מחירים סבירים פלוס. ועוד משהו אחרון לחיפה יש הרבה יותר רמות מחירים ייתכן וזה נובע מהאיצטדיון. לכן הם יכולים למכור צמוד לקרן במחיר מוזל ואתה לא. זה נראה שאם לא קלעו בדיוק לרצון של כל אחד בנפרד זה אומר שהם עשו טעות. זאת הסתכלות ילדותית ולא רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2019, 06:35 
אתם מתעלמים מהבעיה העיקרית: לא מוכרים ל 8 ו13.
מכוונים ל 6000 מנויים במקום ל 15 אלף. תמכרו מנויי משפחות ל 8, לא ל 7, במחירים זולים. את 7 תשאירו כמו שהיה, בלי הפרדת מחירים של עליון תחתון. תחשבו שיווקית בשביל להכניס יותר כסף, בשביל לנצל את הההזדמנות.
מנוי אב ובן ל 8 ב 1000 שקל, אב ושני בנים ב 1200. רק תרוויחו כסף ותרוויחו אוהדים לעתיד.

אתם משווים פה מחירים לקבוצות אחרות, עם בסיס אוהדים יותר גדול, בטח במצב המקצועי הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2019, 06:56 
ושום מילה יל היעדר מנוי אב ובנו לשער 2?
כל השנים היה מנוי כזה והשנה? נאדה.
גם לשער 7 למטה אין מנוי אב ובנו.
העיקר שבחיפה יש גג, אצלנו אין.
בחיפה יש קבוצה לצמרת, אצלנו אין

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2019, 07:08 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
מכוונים ל 6000 מנויים במקום ל 15 אלף. תמכרו מנויי משפחות ל 8, לא ל 7, במחירים זולים. את 7 תשאירו כמו שהיה, בלי הפרדת מחירים של עליון תחתון. תחשבו שיווקית בשביל להכניס יותר כסף, בשביל לנצל את הההזדמנות.
מנוי אב ובן ל 8 ב 1000 שקל, אב ושני בנים ב 1200. רק תרוויחו כסף ותרוויחו אוהדים לעתיד.

אתם משווים פה מחירים לקבוצות אחרות, עם בסיס אוהדים יותר גדול, בטח במצב המקצועי הנוכחי.

כתבתי את זה.
שער 4-5 זה 4700 מקומות
שער 7 למעלה זה 2300 מקומות
זה לבד 7000 מושבים.
אני די בטוח שאם כל אלו ימכרו מהר יוציאו למכירה גם את 8 במחיר טוב.

לירון לגבי האב + בן אתה צודק.
לא מצליח להבין למה אין מחיר פשוט לכל שער וממנו בעזרת חישוב קבוע יש מנויים משולבים.
לכל שער כולל שער 5.

לגבי קבוצה טובה וכו זה פשוט לא קשור למציאות. יש עובדה פשוטה והתקציב שחקנים שלנו הוא בסדר גודל של רעננה ונתניה. זאת המציאות. היכולת היחידה שלנו להגדיל את התקציב היא על ידי מכירת מנויים שתכניס יותר כסף לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2019, 07:16 
el dudernio כתב:
redrony כתב:

כתבתי את זה.
שער 4-5 זה 4700 מקומות
זה לבד 7000 מושבים.

לא מצליח להבין למה אין מחיר פשוט לכל שער וממנו בעזרת חישוב קבוע יש מנויים משולבים.
לכל שער כולל שער 5.

לגבי קבוצה טובה וכו זה פשוט לא קשור למציאות. יש עובדה פשוטה והתקציב שחקנים שלנו הוא בסדר גודל של רעננה ונתניה. זאת המציאות. היכולת היחידה שלנו להגדיל את התקציב היא על ידי מכירת מנויים שתכניס יותר כסף לקבוצה.

מה זה ״אם כל אלה ימכרו״? זה שיווק? מה הקשר בכלל?
שיר 8 פונה לקהל אחר, חדש, משפחות במחירים סופר מוזלים.
אשכרה, זה כאילו אל דוד מנהל את הקבוצה, אותן תובנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2019, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:

מישהו יכול לאשר את זה? למה חוזרים על זה פה מדי פעם?

הרי גם לפני השיפוץ וגם במושבה היה כתוב על המנוי שורה וכיסא, אבל אף אחד לא התייחס לזה פרט לכל מיני טרמפיסטים שפעמיים בעונה באים עם הכרטיס שלהם ומצביעים לך על המקום אומרים שזה שלהם.ואז אתה מסביר להם שזה לא עובד פה ככה...

מה גורם לכם לחשוב ש-7 יהיה מקומות מסומנים כמו 2 ו-13?

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2019, 07:42 
להתווכח עם אל דוד על משהו פה זה כמו להתווכח עם בני ציפר על חרא נתניהו.

העובדות הן פשוטות:
בשנה הראשונה מכבי חיפה מכרה למזרחי מנויים ב660-750 שקל לאורך המגרש במזרח ו1100 במרכז היציע, למקום מסומן ביציע עם גג. הפועל מוכרת ב840 ליציע עליון ו1100 לתחתון -שחלקו הגדול לא במרכז המגרש - ליציע בלי גג ולא ברור מה מהם מסומן.
מכבי חיפה מכרה למערבי ב 1300-1600, ליציע עם גג. הפועל מוכרת ב1500-2000 ליציע בלי גג, 2200 עם.
במכבי חיפה היו מחירים למחדשים.
במכבי חיפה נתנו לאלה קדימות מספקת לחדש וגם הייתה אפשרות לבדוק פיזית את המיקום ( זה לא באשמת האפסים שלנו אמנם, אבל במכלול זה עוד יתרון שלא קיים אצלנו).
מכבי חיפה מכרה לכל היציעים, ולא פותחים שם את כל הדרומי לקבוצת חוץ גם אם לא נמכרים לשם מנויים או כרטיסים. בהפועל משאירים את 8 ו-13 נקיים כדי למכור לקבוצת חוץ.
מכבי חיפה השקיעה בקבוצה הרבה כסף, הפועל משקיעה בכל מה שדודו דהאן יביא לה ועולה גרוש וחצי.
הבעלים הבטיחו שהמחירים יהיו מוזלים יותר, וזה לא מה שקורה, שער 5 לא נחשב כי לא היה לנו יציע מאחורי השער במושבה.

המשך ויכוח נעים עם בני ציפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2019, 07:48 
שלום תקוה כתב:
רועי כתב:

הרי גם לפני השיפוץ וגם במושבה היה כתוב על המנוי שורה וכיסא, אבל אף אחד לא התייחס לזה פרט לכל מיני טרמפיסטים שפעמיים בעונה באים עם הכרטיס שלהם ומצביעים לך על המקום אומרים שזה שלהם.ואז אתה מסביר להם שזה לא עובד פה ככה...

ראשית, לא צריך להיסחף עם זלזול ( ואני מעומדי השער כל חיי ) . מותר להפוך יציע למסומן וזה לא סוף העולם, בפרט שלא כל שער 7 היה עומד בפועל, אבל חשוב לתת פתרון לאלה שכן רוצים לעמוד וזה אפשרי באצטדיון חדש וגדול. הענין הוא שהם אכן לא טורחים לפרט את הענין הפעוט הזה. ואם למטה לא מסומן אז ההחלטה להעלות את המחיר היא כבר מעבר להזויה. הם פשוט נוכלים כושלים וחסרי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2019, 07:55 
redrony כתב:

יקירי, אין הפרדה בין 7 ל8 יותר, זה פתוח. אם לא יקפידו- בטח ביציע העליון- על סימון עקרונית תוכל לשוטט לאן שתרצה, מקסימום ישימו סדרנים שימנעו ממך ללכת לשם במשחקים רגילים אבל גם זה ענין של זמן שייפרץ ולכן הבדלים במחירים לא אפשריים ( שוב, אלא אם מקפידים על סימון ). זה נועד חד וחלק להגיד לאנשים- במשחקים גדולים תהיה הפרדה מסודרת ונמכור שם למחלה/חיפה/ביתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2019, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
שלום תקוה כתב:
רועי כתב:

ראשית, לא צריך להיסחף עם זלזול ( ואני מעומדי השער כל חיי ) . מותר להפוך יציע למסומן וזה לא סוף העולם, בפרט שלא כל שער 7 היה עומד בפועל, אבל חשוב לתת פתרון לאלה שכן רוצים לעמוד וזה אפשרי באצטדיון חדש וגדול. הענין הוא שהם אכן לא טורחים לפרט את הענין הפעוט הזה. ואם למטה לא מסומן אז ההחלטה להעלות את המחיר היא כבר מעבר להזויה. הם פשוט נוכלים כושלים וחסרי מושג.

לא מזלזל בכלל. פשוט אם "חוזרים הביתה" אז רוצים לחזור לאותו הבית. אם עמדתי במקום מסוים והנוהג היה שעומדים בו אז אשמח שיישאר כך (ויותר מכך אשמח לדעת מראש מה קורה שם). לצערנו אין לנו מספיק אוהדים/אוהדים שמגיעים למשחקים כרגע כדי שיסמנו עוד שער. לא מספיק כל 2 ו-13?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2019, 08:49 
el dudernio כתב:
redrony כתב:

כתבתי את זה.
שער 4-5 זה 4700 מקומות
זה לבד 7000 מושבים.

לכל שער כולל שער 5.

לגבי קבוצה טובה וכו זה פשוט לא קשור למציאות. יש עובדה פשוטה והתקציב שחקנים שלנו הוא בסדר גודל של רעננה ונתניה. זאת המציאות. היכולת היחידה שלנו להגדיל את התקציב היא על ידי מכירת מנויים שתכניס יותר כסף לקבוצה .

זאת בדיוק הנקודה שלנו.
הם לא עושים מאמץ להגדיל את כמות המנויים (שזאת השקעה לעתיד כי רובם יחדשו גם בשנה הבאה).
במחירים הללו הם יקבלו את אותה כמות שהיתה לפני שעזבנו את בלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2067 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: