תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 21:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 74  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 20:03 
אני מאוד אוהב את הרעיון של מאמן רומני, לא משנה איזה. אפשר יהיה לעשות רימייק על השיר המיתולוגי "מספר 1 הוא גרמני".

"המאמן הוא רומני, ההנהלה היא רומנית
...
מספר 8 פינטילי, אחושרמוטה רומני"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 20:04 
Noam כתב:
אני מאוד אוהב את הרעיון של מאמן רומני, לא משנה איזה. אפשר יהיה לעשות רימייק על השיר המיתולוגי "מספר 1 הוא גרמני".

"המאמן הוא רומני, ההנהלה היא רומנית
...
מספר 8 פינטילי, אחושרמוטה רומני"

:LOL2:
חזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש ספטמבר (חדשות הפועל..)
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 20:33 
צנציפח הצליב בין ספורט 1 לוואלה .
אין בושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
מי עדיף, רגקאמפף או גלקה? שניהם צעירים וכדורגלנים בכירים לשעבר ועם תארים כמאמנים.
תעלו לשידור מומחה לכדורייגל רומני
מר אלפקויו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
אין בושה

ואפילו הספיק לטעות כהרגלו, אנטאל בכלל לא בנבחרת. עלוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 20:51 
kobster כתב:
bruno conti כתב:
אין בושה

ואפילו הספיק לטעות כהרגלו, אנטאל בכלל לא בנבחרת. עלוב

פח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 21:47 
kobster כתב:
1. עברנו בבקרה. יופי, גם תחת רמון עברנו בבקרה, ראינו לאן זה הוביל אותנו.
2. כסף שלו ? הוא שילם את המיליון יורו על רייכרט ? אתה בטוח ?
3. אין מה לחיות בפחד, אבל אני מציע לא להיכנס לשאננות כי הראנו למכבי מה זה ולקחנו להם שחקן במיליון יורו וכבירי לב לב לב. נראה מה יהיה במפגש, אם וכאשר.
4. הפועל צריכה חלוץ. אם יביאו מאמן ברמה וזה לא יפגע ביכולת להביא חלוץ ברמה אז אני אשמח לחלק לבבות לכל מי שצריך.

זה יפה שמצד אחד אתה רומז פה השכם והערב שאנחנו אוטוטו פושטים את הרגל ושלקחנו התחייבויות שאי אפשר לעמוד בהן והכל יקרוס כמו מגדל קלפים
אבל מצד שני אתה מקווה שנביא גם מאמן ברמה וגם חלוץ ברמה (שני דברים לא ממש זולים כידוע) ואז תחלק לבבות

עקביות זה דבר חשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 22:21 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי איך אתה מצפה שהוא יהיה "הראשון לזהות" אם לא תהיה הודעה לכל תרחיש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
רגקאמפף לקח איתו את פינטילי לאל הילאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 22:36 
Peace Hope כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

עקביות זה דבר חשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
kobster כתב:
3. אין מה לחיות בפחד, אבל אני מציע לא להיכנס לשאננות כי הראנו למכבי מה זה ולקחנו להם שחקן במיליון יורו וכבירי לב לב לב. נראה מה יהיה במפגש, אם וכאשר.
4. הפועל צריכה חלוץ. אם יביאו מאמן ברמה וזה לא יפגע ביכולת להביא חלוץ ברמה אז אני אשמח לחלק לבבות לכל מי שצריך.

זה יפה שמצד אחד אתה רומז פה השכם והערב שאנחנו אוטוטו פושטים את הרגל ושלקחנו התחייבויות שאי אפשר לעמוד בהן והכל יקרוס כמו מגדל קלפים
אבל מצד שני אתה מקווה שנביא גם מאמן ברמה וגם חלוץ ברמה (שני דברים לא ממש זולים כידוע) ואז תחלק לבבות

עקביות זה דבר חשוב

אני לא רומז שנפשוט את הרגל ושמגדל הקלפים יתמוטט או ווטאבר. לא רוצה שהמועדון יכנס להרתפקאות תקציביות שכבר עלו לנו ביוקר עם גרעון של 60 מיליון שקל שחיסלו כל סיכוי לרוכש אמיתי שיבוא ויקנה את המועדון בלי בעלי מניות ובלי עמותה ובלי מני ויצמן ובלי מימונים חיצוניים.
אם לכבירי יש את האפשרות להביא מאמן וחלוץ ברמה אז תיסלם, אם אנחנו שוב נצטרך להיות תלויים באדון מימון חיצוני אז לא תודה. הרי אחד הדברים הראשוניים שכבירי ובארי אמרו במסיבת העיתונאים זה שמועדון צריך להתנהל בהתאם ליכולות שלו,לא ממש מסתדר עם תקציב של 33 מיליון שכולל רכישות שחקנים ב 10 מיליון ושאר ההוצאות שפורטו. אף אחד לא מתיימר להיות רואה חשבון,המועדון בהתנהלות שלו בשנים האחרונות אילץ אותנו להיות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 22:49 
Gili כתב:
Peace Hope כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים על חדשות לחודש ספטמבר (חדשות הפועל..)
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 23:01 
kobster כתב:
אף אחד לא נלחץ משום דבר, זה לא חדש שאוהדי הפועל הם העם הטיפש ביותר ביקום, שגם אחרי שלוש שנים וגרעון של 60 מיליון שקל ימשיכו להאמין להצהרות של תקציב למרות שאין סיכוי שאלו המספרים האמיתיים. הכי קל לזרוק להם "מימון חיצוני" ולהביא לכאן שחקן של מכבי במיליון יורו כדי שכולם יצאו במחולות מבלי לחשוב שניה מי זה או מה זה המימון החיצוני ואיך הוא ישפיע עלינו בעתיד.
לזה כבר התרגלנו, אני רק מקווה שכל הפלופ של מנדיונדו והמינוי של הצוות החדש לא יפגע ביכולת להביא חלוץ נורמלי בינואר (או אפילו קודם) כי גם גלקה, טוב ככל שיהיה, יצטרך אחד כזה כדי שההתקפה שלנו לא תראה אפילו יותר גרוע מאיך שהיא נראתה בשנה שעברה.

אני טיפש גא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 23:09 
kobster כתב:
Fez כתב:
kobster כתב:

עקביות זה דבר חשוב

אני לא רומז שנפשוט את הרגל ושמגדל הקלפים יתמוטט או ווטאבר. לא רוצה שהמועדון יכנס להרתפקאות תקציביות שכבר עלו לנו ביוקר עם גרעון של 60 מיליון שקל שחיסלו כל סיכוי לרוכש אמיתי שיבוא ויקנה את המועדון בלי בעלי מניות ובלי עמותה ובלי מני ויצמן ובלי מימונים חיצוניים.
אם לכבירי יש את האפשרות להביא מאמן וחלוץ ברמה אז תיסלם, אם אנחנו שוב נצטרך להיות תלויים באדון מימון חיצוני אז לא תודה. הרי אחד הדברים הראשוניים שכבירי ובארי אמרו במסיבת העיתונאים זה שמועדון צריך להתנהל בהתאם ליכולות שלו,לא ממש מסתדר עם תקציב של 33 מיליון שכולל רכישות שחקנים ב 10 מיליון ושאר ההוצאות שפורטו. אף אחד לא מתיימר להיות רואה חשבון,המועדון בהתנהלות שלו בשנים האחרונות אילץ אותנו להיות כאלה.

כשנוח לך אז כל התחייבות היא סכנה נוראית לעתיד המועדון, וכשנוח לך אז חייבים להחתים חלוץ בכיר בינואר בנוסף למאמן בכיר ולקחת עוד התחייבויות רציניות.
מה נתפסת לכל מיני מספרים שאתה מדקלם פה? מישהו התחייב לך שהתקציב יהיה X ולא שקל מעל? אם יש בהפועל אנשים שרוצים ויכולים להשקיע יותר, ועושים את זה בצורה נכונה (ה-״10 מיליון״ ש״ח של רכישות הם נטו צעירים עם פוטנציאל מכירה שנועדו ליצור נכסים למועדון) אז למה שזה יפריע לך? חוץ מלקרוא לכל העולם ״מטומטמים״ מה המטרה של כל ההודעות חסרות הפואנטה האלה?
אם תגיד שלוקחים החלטות לא סבירות, שהשחקנים שקנו לא שווים את הכסף, שההתנהלות לא נכונה נקודתית וכו׳ אז זה יהיה לגיטימי. אבל לזעוק ״קונים שחקנים גוועלד זה כמו רמון וכולכם עיוורים ומטומטמים״ נראה לי די מחטיא את המטרה. אם התנהלות היא רעה אז תבקר אותה באופן ענייני ולא מתוך הנחה סמויה שכל אדם שיקח על עצמו את המועדון אי פעם לא מתכוון לשים שקל והוא כמו רמון ומי שלא רואה את זה כמוך הוא הכי מטומטם ביקום. כאילו יש למישהו אינטרס לקחת על עצמו התחייבויות שהוא לא יכול לעמוד בהן בעולם הזה ולהשאיר אחריו אדמה חרוכה.
גם בחיים האישיים כשאדם אחד בוגד בך או משקר לך אתה לא סומך יותר על אף אדם אי פעם וחושב שכולם כמוהו? איך אפשר בכלל לחיות ככה? אם יש התנהלות לא נכונה אז זה התנהלות כזאת של ״כולם עובדים עלי״ בחיים. אפקט פיגמליון וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2015, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
kobster כתב:
Fez כתב:
kobster כתב:

עקביות זה דבר חשוב

1. כשנוח לך אז כל התחייבות היא סכנה נוראית לעתיד המועדון, וכשנוח לך אז חייבים להחתים חלוץ בכיר בינואר בנוסף למאמן בכיר ולקחת עוד התחייבויות רציניות.
2. מה נתפסת לכל מיני מספרים שאתה מדקלם פה? מישהו התחייב לך שהתקציב יהיה X ולא שקל מעל? אם יש בהפועל אנשים שרוצים ויכולים להשקיע יותר, ועושים את זה בצורה נכונה (ה-״10 מיליון״ ש״ח של רכישות הם נטו צעירים עם פוטנציאל מכירה שנועדו ליצור נכסים למועדון) אז למה שזה יפריע לך? חוץ מלקרוא לכל העולם ״מטומטמים״ מה המטרה של כל ההודעות חסרות הפואנטה האלה?
3. אם תגיד שלוקחים החלטות לא סבירות, שהשחקנים שקנו לא שווים את הכסף, שההתנהלות לא נכונה נקודתית וכו׳ אז זה יהיה לגיטימי. אבל לזעוק ״קונים שחקנים גוועלד זה כמו רמון וכולכם עיוורים ומטומטמים״ נראה לי די מחטיא את המטרה. אם התנהלות היא רעה אז תבקר אותה באופן ענייני ולא מתוך הנחה סמויה שכל אדם שיקח על עצמו את המועדון אי פעם לא מתכוון לשים שקל והוא כמו רמון ומי שלא רואה את זה כמוך הוא הכי מטומטם ביקום. כאילו יש למישהו אינטרס לקחת על עצמו התחייבויות שהוא לא יכול לעמוד בהן בעולם הזה ולהשאיר אחריו אדמה חרוכה.
4. גם בחיים האישיים כשאדם אחד בוגד בך או משקר לך אתה לא סומך יותר על אף אדם אי פעם וחושב שכולם כמוהו? איך אפשר בכלל לחיות ככה? אם יש התנהלות לא נכונה אז זה התנהלות כזאת של ״כולם עובדים עלי״ בחיים. אפקט פיגמליון וזה.

1. לא ברור איך הגעת למסקנה כזו. למרות שכבר תיקנתי אותך בתגובה הקודמת אתה שוב חוזר על סכנה נוראית לעתיד המועדון, ההתייחסות שלי היתה רק לעניין של תקציב המועדון כפי שהוגש לבקרה שמבחינת המספרים שלו רחוק מלהיות כזה של קבוצה שמתבססת על ההכנסות הטבעיות שלה.
2. שוב התייחסות אישית מיותרת. אף אחד לא הבטיח לי ואני לא נתלה בשום מספר שהוא לא מספר רשמי שהמועדון התחייב עליו כלפי הבקרה. כתבת " אם יש בהפועל אנשים שרוצים ויכולים להשקיע יותר", נראה לי שראוי לשאול מי הם האנשים האלה (כבירי ? ויצמן ? מימון חיצוני?) בהתבסס על תקדימי העבר.
3. הכיוון של רכישת שחקנים צעירים הוא מצוין ועם מחשבה נכונה, בהנחה והמטרה היא לבנות קבוצה שתוך שנה-שנתיים תתגבש ותוכל לחזור לאיפה שהפועל צריכה להיות. אם המטרה היא להשביח אותם ולמכור אותם בהזדמנות הראשונה כדי להחזיר את ההשקעה של כבירי או של המימון החיצוני אז יש כאן בעיה, זה הופך את הפועל לתחנת מעבר ופוגע ביכולת שלנו להעמיד לאורך זמן סגל יציב כמו שקורה אצל כל קבוצה שמתיימרת להיות קבוצה גדולה.
4. ממש לא. אני תמיד נותן אמון קודם כל ולמעט טביב זו גם היתה הגישה שלי כלפי כל הנהלה שעברה בהפועל, אפילו כלפי חג'ג' וברקוביץ'. יחד עם זאת, אני פחות אוהב כשמשקרים ומטעים ואני מאוד מקווה שלא עושים את זה עוד פעם עם נושא התקציב והמימונים החיצוניים, בפרט כשאנחנו הולכים להיכנס לעוד הוצאות גדולות.

תנסה פחות להתייחס אלי אישית ויותר להתייחס לסוגיה שהיא לגיטימית במצבנו ולנוכח ההיסטוריה שלנו - מה התקציב האמיתי של המועדון ומי משלים את הפער בין ההכנסות להוצאות. אם לדעתך הכל בסדר, סבבה. אפשר להבין כאלה שיכולים לחשוב אחרת.
בכל מקרה, אני מציע שנמתין למפגש הצפוי על ההנהלה לגבי התקציב, מקווה שיהיו להם תשובות אמיתיות לשאלות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים בשעת לילה מאוחרת וחוסר סיפוק מהחג, בדקתי ראיונות עבר ביוטיוב, עם שני המאמנים הרומנים המיועדים, אמן כן יהי רצון(כשאחד מהם כנראה כבר לא יגיע, אבל בכל זאת..)
ושניהם נראים סמכותיים ורציניים. מרגישים טוב על המסך. ההוא שסירב לנו, קצת עם דיבור דרור קשטן, אבל עכשוי יותר ולא איטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 00:21 
קובסטר, אתה בכלל יודע מה זה להתייחס אישית? להתייחס לדברים שכתבת ממש לא נקרא להתייחס אישית. לא היתה פה שום התייחסות אישית ואפילו אין לי היכרות מינימלית איתך כדי להתייחס אליך אישית, הכל קשור ישירות לדברים שכתבת באשכול הזה.
לא ״תיקנת אותי״ ולא כלום, אתה כל הזמן מעלה פה תהיות על הכסף לרכש ושזה לא מסתדר (תוך חזרה על מספרים מסוימים פעם אחר פעם) ואז קורא בראש חוצות שחייבים להשקיע עוד כסף ברכש (שאחרי זה תוסיף למספרים שאתה מדקלם כנראה בתור ביקורת). בעיני זו דו פרצופיות.
מי משקר לך ומטעה אותך? מישהו חייב לך דו״ח עם פירוט ״כבירי שם x מני וייצמן שם y״? התשובה היא שממש לא, אבל בכל זאת מתנדבים משום מה לערוך איזה מפגש (שבעיני הוא מיותר ומזין את כל הגישה הפגומה הזאת) ולתת מידע כזה. אם אנשים לא רוצים לפרסם בדיוק כמה כסף הם שמים מהכיס בכל רגע נתון זה לגיטימי. מה שכבירי הצהיר זה שהוא נושא בכל התחייבויות המועדון וזהו, מבחינתי מכאן התפקיד שלו הוא לנהל את המועדון (יחד עם בארי, ניר ענבר וכו׳) ולהחליט אילו התחייבויות המועדון יכול וצריך לקחת ואילו לא. כל עוד הוא עושה את זה בצורה טובה ולא נותן סיבה לפקפק בו אז אני לא מבין מה אתה רוצה. אם יש ביקורת נקודתית על הניהול תפדל, אבל אם זו ביקורת גנרית מסוג ״למה לא אומרים לי בדיוק מי משקיע כמה״ אז היא חסרת פשר. שוב, זה לא שיש לו אינטרס לקחת התחייבויות רעות ולהשאיר אדמה חרוכה. זה לא מצב שההכנסות עולות על ההוצאות כמו אנשים אחרים שהיו פה ואז צריך לשאול שאלות, אלא לכל היותר מצב הפוך. לא מצב שמצריך את כלב השמירה קובסטר במשרה מלאה לטעמי. נראה שאתה החלטת ש-״חייבים לשאול שאלות איך זה והקהל של הפועל הכי מטומטם ביקום שהוא לא רואה את הדברים כמוני״ ואתה גם דואג להזכיר לנו את זה מדי יום, אבל אל תתפלא שיש מטומטמים כמוני שלא מסכימים איתך.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 15 ספטמבר 2015, 00:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 00:25 
dino כתב:
בנתיים בשעת לילה מאוחרת וחוסר סיפוק מהחג, בדקתי ראיונות עבר ביוטיוב, עם שני המאמנים הרומנים המיועדים, אמן כן יהי רצון(כשאחד מהם כנראה כבר לא יגיע, אבל בכל זאת..)
ושניהם נראים סמכותיים ורציניים. מרגישים טוב על המסך. ההוא שסירב לנו, קצת עם דיבור דרור קשטן, אבל עכשוי יותר ולא איטי.

הסיכוי שהרומני שמאמן בלייטקס פשוט יעזוב אותם חודשים ספורים אחרי שחתם ל-3 שנים בשביל הצעה מהפועל הוא פשוט אפסי. זה מאמן שהרוויח בסעודיה 2.5 מיליון דולר לעונה, כאילו הוא מתרגש מהסכומים שלנו שהוא יעזוב קבוצה במקום השני בבולגריה (אותו מספר נקודות והפרש שערים כמו מקום ראשון) באמצע העונה, אחרי שהוא בנה והכין ואימן והשקיע, כדי לטוס לישראל להציל את הפועל תל אביב. פשוט לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 00:28 
ומה הסיכויים של גלקוש להגיע לארץ הקודש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
dino כתב:

הסיכוי שהרומני שמאמן בלייטקס פשוט יעזוב אותם חודשים ספורים אחרי שחתם ל-3 שנים בשביל הצעה מהפועל הוא פשוט אפסי. זה מאמן שהרוויח בסעודיה 2.5 מיליון דולר לעונה, כאילו הוא מתרגש מהסכומים שלנו שהוא יעזוב קבוצה במקום השני בבולגריה (אותו מספר נקודות והפרש שערים כמו מקום ראשון) באמצע העונה, אחרי שהוא בנה והכין ואימן והשקיע, כדי לטוס לישראל להציל את הפועל תל אביב. פשוט לא יקרה.

אוקיי, הגיוני שלא יקרה, אבל אם הכיוון הוא מאמנים כאלו אני מבסוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:

על פניו למה לא?
נחזיק אצבעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 04:02 
סמל אישי של המשתמש
מאוד מסכים עם קובסטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 08:08 
KingAlpaca כתב:
מאוד מסכים עם קובסטר.

זה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 08:26 
עומרי קנדה כתב:
אדום כתב:

על פניו למה לא?
נחזיק אצבעות.

הסיכון העיקרי הוא פערי שכר גדולים.

העובדה שאשתו של לורנציו היא סוכנת שחקנים, ויותר מזה, קשורה אלינו מחליקה את פיתרון הבעיה הדחופה ברגע הראשון.
אבל עלולה מאוד להתברר כבעייתית בהמשך. הייתי פוסל על הסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 08:38 
הנקודות שהעלה קובסטר -
איננו בקיאים בפרטי מאזן הפועל ויתכן שכולל חובות אישיים ישירים או עקיפים לויצמן שעלולים להיות בעייתים במכירת הקבוצה. מצד שני, יכולים לעודד אותו למכור חובות הולכים ותופחים ובמחיר רק חלק מחובות אלה.
גם השקעה נוספת של כבירי היא דו כיוונית. בעיקרה שלילית. אך, מצד שני, יכולה להקדם רצינות חיפוש טייקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים על חדשות לחודש ספטמבר (חדשות הפועל..)
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 10:48 
גבעתיים כתב:
עומרי קנדה כתב:
אדום כתב:

על פניו למה לא?
נחזיק אצבעות.

הסיכון העיקרי הוא פערי שכר גדולים.

העובדה שאשתו של לורנציו היא סוכנת שחקנים, ויותר מזה, קשורה אלינו מחליקה את פיתרון הבעיה הדחופה ברגע הראשון.
אבל עלולה מאוד להתברר כבעייתית בהמשך. הייתי פוסל על הסף.

איך הגלגל מסתובב לו- לפני העונה שחקנים לא הגיעו לכאן בגלל הנשים שלהם ועכשיו אשתו של המאמן מעוניינת והמאמן לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 12:16 
Fez כתב:
קובסטר, אתה בכלל יודע מה זה להתייחס אישית? להתייחס לדברים שכתבת ממש לא נקרא להתייחס אישית. לא היתה פה שום התייחסות אישית ואפילו אין לי היכרות מינימלית איתך כדי להתייחס אליך אישית, הכל קשור ישירות לדברים שכתבת באשכול הזה.
לא ״תיקנת אותי״ ולא כלום, אתה כל הזמן מעלה פה תהיות על הכסף לרכש ושזה לא מסתדר (תוך חזרה על מספרים מסוימים פעם אחר פעם) ואז קורא בראש חוצות שחייבים להשקיע עוד כסף ברכש (שאחרי זה תוסיף למספרים שאתה מדקלם כנראה בתור ביקורת). בעיני זו דו פרצופיות.
מי משקר לך ומטעה אותך? מישהו חייב לך דו״ח עם פירוט ״כבירי שם x מני וייצמן שם y״? התשובה היא שממש לא, אבל בכל זאת מתנדבים משום מה לערוך איזה מפגש (שבעיני הוא מיותר ומזין את כל הגישה הפגומה הזאת) ולתת מידע כזה. אם אנשים לא רוצים לפרסם בדיוק כמה כסף הם שמים מהכיס בכל רגע נתון זה לגיטימי. מה שכבירי הצהיר זה שהוא נושא בכל התחייבויות המועדון וזהו, מבחינתי מכאן התפקיד שלו הוא לנהל את המועדון (יחד עם בארי, ניר ענבר וכו׳) ולהחליט אילו התחייבויות המועדון יכול וצריך לקחת ואילו לא. כל עוד הוא עושה את זה בצורה טובה ולא נותן סיבה לפקפק בו אז אני לא מבין מה אתה רוצה. אם יש ביקורת נקודתית על הניהול תפדל, אבל אם זו ביקורת גנרית מסוג ״למה לא אומרים לי בדיוק מי משקיע כמה״ אז היא חסרת פשר. שוב, זה לא שיש לו אינטרס לקחת התחייבויות רעות ולהשאיר אדמה חרוכה. זה לא מצב שההכנסות עולות על ההוצאות כמו אנשים אחרים שהיו פה ואז צריך לשאול שאלות, אלא לכל היותר מצב הפוך. לא מצב שמצריך את כלב השמירה קובסטר במשרה מלאה לטעמי. נראה שאתה החלטת ש-״חייבים לשאול שאלות איך זה והקהל של הפועל הכי מטומטם ביקום שהוא לא רואה את הדברים כמוני״ ואתה גם דואג להזכיר לנו את זה מדי יום, אבל אל תתפלא שיש מטומטמים כמוני שלא מסכימים איתך.

מסכים מאוד. כל עוד ההתחייבות היא על כבירי, אני לא מבין מה הגישה הזאת של ראיית חשבון וניהול הון סיכון של אוהדים עוזרת. כאילו שהיא עזרה בימי רמון, מה שעזר לסלק את רמון זה מני וויצמן עונה כושלת וגילי ורמוט, שום גילוי של תקציבים. זה רק דלק שמוסיף רעל, ולאווירה קשה במועדון. גם כל הספקלוציות האלה נראות שהן באות כחלק מהמחלה הכי קשה של המועדון הזה, כל מיני בעלי מניות, ובעלי תפקידים בעמותה שמרגישים צורך לתת לאוהדים ״מידע״ מתוך המועדון, ואחר כך זה מקבל ביטוי בפורום והלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 12:56 
chimpfive כתב:
Fez כתב:

מסכים מאוד. כל עוד ההתחייבות היא על כבירי, אני לא מבין מה הגישה הזאת של ראיית חשבון וניהול הון סיכון של אוהדים עוזרת. כאילו שהיא עזרה בימי רמון, מה שעזר לסלק את רמון זה מני וויצמן עונה כושלת וגילי ורמוט, שום גילוי של תקציבים. זה רק דלק שמוסיף רעל, ולאווירה קשה במועדון. גם כל הספקלוציות האלה נראות שהן באות כחלק מהמחלה הכי קשה של המועדון הזה, כל מיני בעלי מניות, ובעלי תפקידים בעמותה שמרגישים צורך לתת לאוהדים ״מידע״ מתוך המועדון, ואחר כך זה מקבל ביטוי בפורום והלאה.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2015, 17:23 
Fez כתב:
dino כתב:

ועכשיו עלתה כתבה גם בוואן שמדגימה כמה חסר סיכוי זה היה:
http://www.one.co.il/Article/15-16/1,1, ... tml?ref=hp

אם הסכומים שם אפילו קרובים למציאות (חצי מיליון יורו לעונה בלייטקס, 250 אלף יורו כדי לצאת מהחוזה וכו') זה רק מראה כמה כל הסיפור לא היה ריאלי. לפי התקשורת הרומנית סעיף היציאה שלו הוא אפילו 400,000 יורו (http://www.romaniatv.net/laurentiu-regh ... 37517.html).
מקווה שאנחנו לא מבזבזים יותר מדי זמן על מטרות דימיוניות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 74  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: