תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 88  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 13:29 
nati כתב:
עד עכשיו עשו עבודה ממש טובה בבנית הקבוצה.השקיעו ים של כסף.חסר רק טוטו להשלמת הפאזל.

אני מה זה מקווה שכבירי עדיין קורא בפורום. במסיבת עיתונאים עם טוטו אני מצפה ממנו לתת לך את הקרדיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
אני חייב לומר שאני לא ממש מבין את הצורך בנסאר (רגל ימין או שמאל?). ספורי, שקל, אלטמן, בומבה, אנטל, דנין, יחזקאל. לא מדובר פה באיזה גיים צ'יינג'ר. שחקן שיש לו ערך מוסף של כדורים חופשיים והוא באמת שחקן נחמד, אבל הפועל חייבים חלוץ לפני הכל.

עדין צריך.

תכל'ס, אין לך כרגע יותר מדי מחליפים ראויים באגף. יש לך את בומבה ואנטל שהם שחקני אגף. שגיב לא שחקן אגף. נשארת עם ספורי ושקל.

את דנין בכלל מצחיק שספרת בענין. שחקן נוער שעד היום לא שיחק דקה בבוגרים.

ספרתי אותו כי אני חושב שהפועל צריכים להתסכל קדימה. שקל ויחזקאל פחות או יותר באותה סירה מבחינתי. צריכים להיות משולבים לאט לאט. אנחנו מדברים של שחקנים שיהיו רשומים בטופס אולי פעם בשני משחקים.

אני מדבר על שחקנים שצריכים להשתלב בהרכב או להיות חילוף ראשון לאנטל ולבומבה. כרגע אף אחד מהשמות שנקבת (אולי רק שגיב, למרות שלדעתי הוא צריך להיות חלוץ ולא באגף) לא רלוונטי.

נאסר זה רכש מאוד נחוץ. יחזקאל באמת כבר הראה שהוא הרבה יותר מסוכן באמצע (מול בני יהודה הוא הגיע לבד ל-3 מצבים של גול). כך שבסופו של דבר, מעבר לספורי (שברור לכולם שהוא לא יכול להיות מחליף ראשון) אין להפועל אף שחקן אגף. נאסר שחקן טוב מאוד ויכול ליצור הרבה אפשרויות טובות בהרכבה של בומבה, אנטל, רייכרט, אלטמן ונאסר

יחזקאל אכן הגיע למצבים מול בני יהודה אבל הוא שיחק באגף ימין. הוא לא חלוץ, הוא לגמרי שחקן אגף עם אוריינטציה התקפית מאוד כמו שכטר רק עם סגנון אחר.
שקל ממה שהבנתי שחקן בסגנון של אלטמן שמשחק מאחורי חלוץ. ספורי זה כלום ושום דבר.
אני בכלל לא מתנגד לתוספת של נסאר אבל אם זה בא על חשבון שחקן כמו שחר הירש שצנציפר פרסם שמוכנים לשים עליו מיליון שקל אז לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
נסאר שחקן מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 13:36 
אישית גילי לא כזה כאב לי ,
בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהתרגלתי...
אבל עם הזמן הבנתי שאף פעם לא כזה החזקתי ממנו.
נכון שהוא היה הרבה שנים אצלנו אבל המספרים שלו חלשים
מאד ותמיד כשהוא היה מחמיץ זה היה לי די שקוף ולא ממש ציפיתי ממנו
לקילריות . אוברייטד גדול מבחינתי , הוא לא עושה לי כלום.
זהבי זה המחדל הכי גדול בהיסטוריה של הפועל.
מקווה שילמדו מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 13:37 
לאלה? באמת?
:LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
סליחה, הפועל תל אביב, אנחנו מכירים?

מיתוג מחדש, החלפת הצוות המקצועי והניהולי והחתמת 18 שחקנים בעיקר על סמך חוות הדעת של הסקאוט. למאמן ססאר מנדיונדו נשאר להפוך את כל זה לקבוצת כדורגל

"הארץ" | משה בוקר|

הבדיחה שמתרוצצת בין יוצאי הפועל תל אביב — שחקנים, מנהלים ועסקנים — היא שאילו הדבר היה אפשרי, היו ראשי המועדון מחליפים גם את צבע החולצות. ואכן, ביקור במתחם האימונים חושף את השינוי הקיצוני. מעט מאוד דברים נותרו כפי שהיו — שחקנים ספורים, עסקן, דובר, השלט עם שם המועדון, וכמובן הצבע האדום. כל השאר חדש.

״כשרוצים לעשות שינוי, מחליפים הכל. צריך לנקות את כל השטח ולהביא חדש״, התבטא בעל הבית החדש, אמיר כבירי, עם תחילת המשא ומתן על רכישת המועדון. אמר ועשה. הוא הראה את דלת היציאה כמעט לכל מי שהיה במועדון — החל בצוות המקצועי, מהמאמן ועד מאמן השוערים, דרך המנכ"ל והמנהל, וכלה באנשי המשק ואפילו הפקידות. רק היו"ר בארי בן זאב והדובר רותם גרוסמן נשארו. עם כל הכבוד לבן זאב, מי שאחראי להוציא לפועל את התוכניות של כבירי הוא המנכ״ל ניר ענבר, שחזר למועדון. בינתיים מעמיד ענבר סטנדרטים גבוהים מאוד.

מעבר להחלפת כמעט כל כוח האדם, החלו במיתוג מחדש של הפועל תל אביב. זה כולל, בין השאר, תלבושת חדשה ושיפוץ כללי ומרשים של מתחם האימונים. בכל הקשור להחלטות הלא מקצועיות, אפשר לקבוע כי המהפכה הושלמה בהצלחה. גם ללא שחקני בית המזוהים עם המועדון, ובלי גילי ורמוט ושי אבוטבול, הצליחה הפועל תל אביב למכור כמות מכובדת של 8,300 מינויים.

לאותם אוהדים, אומרים במועדון, הם כיוונו בעת המאבק עם מכבי תל אביב על בן רייכרט. "המלחמה היתה הרבה יותר מהרצון להחתים שחקן טוב", מודה גורם בכיר בהפועל, "בלי לפגוע ברייכרט, היו בשוק שחקנים ישראלים לא פחות טובים והרבה יותר זולים, אבל היה כאן רצון להראות לאוהדים שלנו שהפועל תל אביב עדיין חיה ובועטת ויכולה במציאות החדשה לתת פייט למכבי הגדולה והעשירה. היה כאן ניצחון גדול על מכבי, שהחזיר לאוהדים את הכבוד והחיים. עובדה שכמות המינויים גדלה בהתאם אחרי שרייכרט החליט שהוא לא נשאר במכבי בשום מחיר ובא אלינו״.

רייכרט, כידוע, לא היה היחיד. כאשר נשאלו השבוע כמה שחקנים חדשים החתימו, ענו אנשי הקבוצה: "מי סופר. הכי קל לומר שכולם חדשים". זה לא רחוק מהאמת. המספר הוא 18. עם אריאל הרוש, עופר ורטה, אדי גוטליב, קלאודיו בומבה, מיחאי פינטילי, עמרי אלטמן, שמואל שיימן, צליל חתוכה, לוקאס וינטרה, ליביו אנטל ולינגאנה איסמעילה — רשימה חלקית — הפועל תל אביב היא קבוצה חדשה כמעט לחלוטין. רק רמזי ספורי, שגיב יחזקאל, מוחמד אבו אל היג׳ה ורייכרט נותרו מהסגל בעונה שעברה. מהפכה כזו לא נעשתה מעולם בקבוצה ישראלית, בטח לא בסדר הגודל של הפועל תל אביב.

מכל זה יצטרך עתה המאמן הספרדי החדש, ססאר מנדיונדו, להרכיב גם קבוצה ראויה. החיסרון של מנדיונדו הוא שלא היה קשור לבניית הקבוצה. "בדרך כלל כל מאמן מביא את השחקנים, לפחות את רובם או חלקם", אומרים במועדון, "במקרה של מנדיונדו, הוא לא הביא אף שחקן. הוא קיבל צעירים חתומים שהוא בכלל לא מכיר, הוא קיבל את הזרים וצפה בחלקם בקלטות. יש קושי מסוים למאמן שלא הביא את השחקנים, אבל ססאר עובד במערכת משומנת. הוא הגיע למכונה. בהתחלה הוא לא ממש הבין לאן הגיע ועם הזמן למד להעריך יותר את המועדון ואת הכדורגל הישראלי״.

בהפועל בטוחים כי הרצון של מנדיונדו להכניס סעיף המאפשר לו לעזוב אחרי חצי עונה, נבע מחוסר הוודאות בכל הנוגע לקבוצה אליה הגיע. לאחרונה מתבטא המאמן כי בדיעבד הסעיף הזה מיותר ולא יעשה בו שימוש. השאלה אם הפועל תל אביב תעשה בו שימוש.

לבניית הסגל ולהחתמות הרבות, לרבות כל חמשת הזרים, אחראי ניר אפרתי, מי שהיה בשנים האחרונות סקאוט המועדון. ״אפרתי איש מקצוע מצוין", אומרים בהפועל, "הוא לא קיבל הערכה בשנים האחרונות ממאמנים שעבדו פה ושלחו אותו רק לעשות סקאוטינג על קבוצות. מדובר באיש מקצוע שעבד בליון בצרפת ובצסק"א מוסקבה ברוסיה. הוא הביא לכאן שחקנים מצוינים. צריך לתת להם זמן, החיבור לא יהיה ביום אחד, גם לא בעונה אחת. כולם חתומים לכמה שנים ונראה את הפירות אחרי שנתיים״.

בהפועל תל אביב מסמנים את החתמת בומבה כהישג גדול מאוד. אפרתי יצא לראותו ברומניה, התרשם וכבר ביציאה מהמגרש הציע לו להגיע ארצה. השחקן ענה כי ליגת העל קטנה עליו ושהוא בדרך לגרמניה או לספרד. כעבור חודשיים חזר לקרקע המציאות ומצא עצמו במתחם חודורוב. גם בהחתמת וינטרה רואים בהפועל הישג.

במשחקי גביע הטוטו, לא הצליח הפאזל שהורכב תוך קיץ להתגבש לכדי קבוצה — כפי שמעידים שלושה הפסדים בשלושה משחקים. בליגה, מבטיחים בהפועל תל אביב, התמונה תהיה שונה.

מהפכה או לא, הפועל אינה בליגה של יריבתה העירונית בכל הנוגע לכוח כלכלי. תקציבה מסתכם ב־30 מיליון שקל, קצת פחות משליש בהשוואה למכבי תל אביב. למרות זאת, אולי בהשפעת ההצלחה בהחתמת רייכרט, יש בין האדומים כאלה שחשים מספיק ביטחון עצמי כדי לנגוס באלופה. ״הדבר הטוב ביותר שחיים רמון עשה בהפועל היה למכור את ורמוט. הרווחנו כסף והרווחנו את רייכרט ואלטמן להרבה שנים״, עוקץ גורם בכיר בהפועל תל אביב, "עם כל הכבוד למכבי ולתקציב הגדול שלה, אין לה כלום. יש לה את ערן זהבי, וזהו. את כל השאר אתה יכול להזיז ולא תרגיש בשינוי״.

השאלה אם בהפועל תל אביב ירגישו העונה בשינוי, או שיהיה זה עוד מאותו דבר — או שום דבר — בכסות חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 14:07 
אדום כתב:
לאלה? באמת?
:LOMASHOO:

רונן חרזי לא רוצה לחזור לשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
חיפה תמכור את הירש להפועל ת"א, כמו שאני צנצנת.
בטח שלא במיליון שקל. מילא את גוזלן. ממשיך להרגיש לי שצנציפר כבר לא מקורב להנהלה כבעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
טור מצויין של עמיקם ברקאנטי:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.5792.194832.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:

ממתי עמיקם עבר אליהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
עומרי קנדה כתב:

ממתי עמיקם עבר אליהם?

בקצב הזה נראה את השם שלו בקרוב בקרדיטים באתר וואן, ואימרו אמן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 14:35 
כתבה סבבה מ"הארץ" אבל אם באמת הציטוטים באמת אמינים - לא אוהב את העובדה שמדברים על מכבי.
צריכים להתרכז רק בעצמנו ולא במשחקי שרירים מול מכבי - בטח לא בתקשורת ובטח שלא כרגע שהמצב מאוד מעורפל ויש לנו עוד הרבה עד שנוכל באמת לקרוא תיגר מול מכבי ת"א ברמת האליפות(אם בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 14:38 
אם לומר מילה טובה, עמיקם הוא כתב ספורט שהכי יורד לעומד הדברים, הוא פשוט יודע לעבוד קשה ובגלל זה הכתבות שלו ברובן מאוד משקפות את המציאות.
בלי להיכנס יותר מידי לעובי הקורה, עמיקם היה מהכתבים הראשונים שנכנס פה לדיונים בפורום שלנו עוד שבפורום היו נכתבות הודעות חדשות כפטריות שלאחר הגשם, ועוד הרבה לפני כל הכתבים שנכנסים היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
alchemist כתב:
אם לומר מילה טובה, עמיקם הוא כתב ספורט שהכי יורד לעומד הדברים, הוא פשוט יודע לעבוד קשה ובגלל זה הכתבות שלו ברובן מאוד משקפות את המציאות.
בלי להיכנס יותר מידי לעובי הקורה, עמיקם היה מהכתבים הראשונים שנכנס פה לדיונים בפורום שלנו עוד שבפורום היו נכתבות הודעות חדשות כפטריות שלאחר הגשם, ועוד הרבה לפני כל הכתבים שנכנסים היום.

ברור שהוא נכנס, בתור עיתונאי רציני הוא היה צריך לאסוף ציטוטים בשביל כתבות השטנה שלו נגד אוהדי הפועל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 14:41 
teknoboy כתב:
alchemist כתב:

ברור שהוא נכנס, בתור עיתונאי רציני הוא היה צריך לאסוף ציטוטים בשביל כתבות השטנה שלו נגד אוהדי הפועל.

המילים שלי אינם באים להביע רגש של אהבה או שנאה לכתב זה או אחר. אנחנו מין הסתם בתור אוהדי כדורגל לא נאהב לעולם עיתונאים שיסקרו אותנו. לכל אחד יהיה את המעידה שלו בסופו של יום וזה טבעי, גם לו יש עורך על הראש.
בלי קשר, אני דיברתי על מקצוענות נטו, ואת זה יש לו וזה מספיק בשביל שאני יעריך אותו בתור כתב טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 14:45 
אדום נחמד כתב:
נסאר שחקן מעולה

לי זכור משהו במעורפל לגבי התבכיינות שלו בעבר על זה שהוא לא משחק.
מעניין איך הוא בתור אישיות ואיך הוא יכנס למרקם החברתי בקבוצה ואיך הוא ייקח את הדברים שהוא ישב על הספסל מידי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
alchemist כתב:
אדום נחמד כתב:
נסאר שחקן מעולה

מעניין איך הוא בתור אישיות ואיך הוא יכנס למרקם החברתי בקבוצה ואיך הוא ייקח את הדברים שהוא ישב על הספסל מידי פעם.

הוא כנראה יישב על הספסל כל שבת אם ההרכב המתוכנן יעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
alchemist כתב:
אדום נחמד כתב:
נסאר שחקן מעולה

אני דווקא חושב שהוא מיועד להרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 16:24 
Adom Bdam כתב:
רק לא גוזלן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
די כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 16:30 
KingAlpaca כתב:
עומרי קנדה כתב:
alchemist כתב:
אדום נחמד כתב:
נסאר שחקן מעולה

ע"ח מי? אלטמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 16:38 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
שמע, זה משדרג לך את הספסל בשחקן עם קבלות שכבר הביא מספרים.
אני מאוד אשמח שיבוא, אבל מקווה גם שיחשבו להשאיל את אחד הצעירים במידה וזה יקרה.
הוא ימני ברגל ולדעתי ביחד עם אנטל תהיה לו את הבעיטה בכי טובה בקבוצה. זה לא מעט.

אבל הוא כבר לא ילד וזה אומר עוד שחקן לרוטציה עמוסה של צעירים שצריכים לשחק. אני גם לא זוכר שהוא מהיר בצורה יוצאת דופן או מסוגל לעבור שחקן. יש לו באמת בעיטה, אבל הפועל, במיוחד כמו שהם נראים עכשיו לא בטוח שזה מה שצריכים.
אני חושב שלפתוח את העונה עם חלוץ אחד בסגל זו קטסטרופה לעומת זאת.

נסאר בן 25 אם אני לא טועה. יש לו עוד הרבה שנים לשחק. הלוואי שיגיע רק במידה שזה לא יפגום בהבאת עוד חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
זה לא כזה מסובך,
נאסר, אם וכאשר יגיע, ישלים חמישית קישור התקפית (אנטל, בומבה, אלטמן, שקל ונאסר) שתתחרה על 2/3 עמדות במגרש (ההתאמות יהיו בהתאם ליריבה).
מדובר ברכש חשוב מאוד, בסכום מאוד נמוך - שחקן מוכשר, צעיר יחסית שהוכיח את עצמו בליגה ונדחק הצידה רק בגלל הכסף של אלונה.
אלו השחקנים שהפועל יכולה וצריכה לכוון אליהם, סיכון כלכלי נמוך ורווח מקצועי גבוה. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 17:09 
האדס כתב:
זה לא כזה מסובך,
נאסר, אם וכאשר יגיע, ישלים חמישית קישור התקפית (אנטל, בומבה, אלטמן, שקל ונאסר) שתתחרה על 2/3 עמדות במגרש (ההתאמות יהיו בהתאם ליריבה).
מדובר ברכש חשוב מאוד, בסכום מאוד נמוך - שחקן מוכשר, צעיר יחסית שהוכיח את עצמו בליגה ונדחק הצידה רק בגלל הכסף של אלונה.
אלו השחקנים שהפועל יכולה וצריכה לכוון אליהם, סיכון כלכלי נמוך ורווח מקצועי גבוה. זה הכל.

מדוייק.
אפשר להוסיף לרשימה את יחזקאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 17:13 
כל עוד משאילים את ספורי שיביאו מצידי את אלפקה לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
עידן כהן, קפטן קבוצת הנוער בעונה שעברה, הושאל להפועל ראשון לציון אליה מושאלים העונה גם עדן שרם ואריאל מתן לזמי. החלטה מצויינת להשאיל אותו

ע"פ אתר ההתאחדות עדן שרם כבר לא מושאל, שוחרר וחתם על חוזה חדש בראשל"צ.
גם עמית אמזלג שוחרר וחתם בנצרת עילית. החזיק יפה כמה שנים כתקווה של הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 18:07 
Yalla Hapoel כתב:
כל עוד משאילים את ספורי שיביאו מצידי את אלפקה לשחק.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
פישונט כתב:
עידן כהן, קפטן קבוצת הנוער בעונה שעברה, הושאל להפועל ראשון לציון אליה מושאלים העונה גם עדן שרם ואריאל מתן לזמי. החלטה מצויינת להשאיל אותו

ע"פ אתר ההתאחדות עדן שרם כבר לא מושאל, שוחרר וחתם על חוזה חדש בראשל"צ.
גם עמית אמזלג שוחרר וחתם בנצרת עילית. החזיק יפה כמה שנים כתקווה של הפורום.

חבל לי על עדן שרם, לדעתי יש לו פוטנציאל להיות חלוץ ליגה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
להשאיל לכל החיים את ספורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
KingAlpaca כתב:
עומרי קנדה כתב:
alchemist כתב:
אדום נחמד כתב:
נסאר שחקן מעולה

ע"ח מי? אלטמן?

ביטון/אלטמן/לינגאנה.

ולא להחתים את אלפקה בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 88  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: