תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 00:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 07:19 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי ובאמת יש תקציב גבוה יותר ללא צורך בהלוואות נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:
בן שהר קיבל הצעה מחיפה - 350 אלף דולר בחוזה ל3 שנים.
הייתם לוקחים אותו?

מביא לו את אותו חוזה, סרט של הקפטן ופאקט מרלבורו אדום שבועי לבתיה

אני יכול להגיד לך, באחריות ובידיעה שלא מאמצעי התקשורת, שדיברו עם בן על הצעה דומה פחות או יותר (אולי לא הציעו סיגריות לבתיה אבל את השאר כן).
מני וייצמן, ההוא שלא קשור בכלל לכלום רשמית, הפעיל מכבש לחצים על בן והבטיח לו הרים וגבעות. גם רוני לוי מצידו כל הזמן בקשר עם בן ומנסה לשכנע אותו לבוא לחיפה.
היו אפילו גישושים לא רשמיים מצד גורמים "המקורבים" למכבי ת"א.

בגדול, כרגע בן לא רוצה לחזור לישראל. הוא מנסה למצוא קבוצה בחו"ל שתתאים לו. אם זה לא יקרה, בן נוטה ללכת לחיפה רק בגלל הסדר וההמשכיות שיש שם - שחר היה שם אתמול ויהיה גם מחר. אין שם את הברדק והשינויים שיש בהפועל שאין לדעת מה יהיה בוולפסון מחר ומאיפה יהיה כסף. למכבי בכל מקרה הוא לא רוצה ללכת. אבל תמיד יש סיכוי שקריספין ומני יצליחו לשכנע אותו לחזור בכל זאת הביתה, כי הוא לא שלל את האופציה שלנו כמו שעשה למשל עם מכבי. אבל נכון להיום - המטרה היא להישאר באירופה ולכן מוקדם מדי לדעת איפה הוא ישחק וכל הפרסומים אודות מגעים והצעות עם בית'ר או באר שבע הם קישקוש אחד גדול. זו או אנחנו או רוני לוי, אם אכן "הילד" חוזר לישראל.

אישית - אני חושב שצריך להתאמץ להביא אותו. הוא גם שחקן טוב והוא גם שחקן בית. מעבר לשמות וכוכבים, רכש נוצץ וזרים "תותחים", קבוצה חייבת גם לשמור על הזהות שלה ועל הזדהות האוהדים עימה, ואת זה עושים בעיקר ע"י שילוב שחקני בית בסגל ובהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
kobster כתב:
dino כתב:
הייתם לוקחים אותו?

אני יכול להגיד לך, באחריות ובידיעה שלא מאמצעי התקשורת, שדיברו עם בן על הצעה דומה פחות או יותר (אולי לא הציעו סיגריות לבתיה אבל את השאר כן).
מני וייצמן, ההוא שלא קשור בכלל לכלום רשמית, הפעיל מכבש לחצים על בן והבטיח לו הרים וגבעות. גם רוני לוי מצידו כל הזמן בקשר עם בן ומנסה לשכנע אותו לבוא לחיפה.

בגדול, כרגע בן לא רוצה לחזור לישראל. הוא מנסה למצוא קבוצה בחו"ל שתתאים לו. אם זה לא יקרה, בן נוטה ללכת לחיפה רק בגלל הסדר וההמשכיות שיש שם - שחר היה שם אתמול ויהיה גם מחר. אין שם את הברדק והשינויים שיש בהפועל שאין לדעת מה יהיה בוולפסון מחר ומאיפה יהיה כסף. למכבי בכל מקרה הוא לא רוצה ללכת . אבל תמיד יש סיכוי שקריספין ומני יצליחו לשכנע אותו לחזור בכל זאת הביתה, כי הוא לא שלל את האופציה שלנו כמו שעשה למשל עם מכבי. אבל נכון להיום - המטרה היא להישאר באירופה ולכן מוקדם מדי לדעת איפה הוא ישחק וכל הפרסומים אודות מגעים והצעות עם בית'ר או באר שבע הם קישקוש אחד גדול. זו או אנחנו או רוני לוי , אם אכן "הילד" חוזר לישראל.

אישית - אני חושב שצריך להתאמץ להביא אותו. הוא גם שחקן טוב והוא גם שחקן בית. מעבר לשמות וכוכבים, רכש נוצץ וזרים "תותחים", קבוצה חייבת גם לשמור על הזהות שלה ועל הזדהות האוהדים עימה, ואת זה עושים בעיקר ע"י שילוב שחקני בית בסגל ובהרכב.

חבל מאוד שהוא מעדיף את חיפה. כדאי לו לדבר עם מנודה אחד או שניים בחיפה שיבין מה קורה למי שלא מצליח שם ולא רוצים יותר.
ואני לא אומר אף מילה על "שחקן בית" כי זה כבר מזמן לא שיקול בכדורזבל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 09:06 
IdanTheLittle כתב:
Charlie כתב:
kobster כתב:
dino כתב:
הייתם לוקחים אותו?

בגדול, כרגע בן לא רוצה לחזור לישראל. הוא מנסה למצוא קבוצה בחו"ל שתתאים לו. אם זה לא יקרה, בן נוטה ללכת לחיפה רק בגלל הסדר וההמשכיות שיש שם - שחר היה שם אתמול ויהיה גם מחר. אין שם את הברדק והשינויים שיש בהפועל שאין לדעת מה יהיה בוולפסון מחר ומאיפה יהיה כסף. למכבי בכל מקרה הוא לא רוצה ללכת . אבל תמיד יש סיכוי שקריספין ומני יצליחו לשכנע אותו לחזור בכל זאת הביתה, כי הוא לא שלל את האופציה שלנו כמו שעשה למשל עם מכבי. אבל נכון להיום - המטרה היא להישאר באירופה ולכן מוקדם מדי לדעת איפה הוא ישחק וכל הפרסומים אודות מגעים והצעות עם בית'ר או באר שבע הם קישקוש אחד גדול. זו או אנחנו או רוני לוי , אם אכן "הילד" חוזר לישראל.

חבל מאוד שהוא מעדיף את חיפה. כדאי לו לדבר עם מנודה אחד או שניים בחיפה שיבין מה קורה למי שלא מצליח שם ולא רוצים יותר.

חבל מאוד למי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד לבן סהר, לא חושב שלהביא אותו זה צעד שמלמד על שמירת זהות וכל השיט הזה. דמארי לצורך הדוגמא נכנס ללב של הרבה יותר אוהדים ומזוהה לא פחות עם המועדון. מבחינה מקצועית בן סהר אכן ישדרג אותנו אבל אני חושב ש350 אלף דולר בשנה, שמגלמים עלות שכר של יותר מ2.5 מיליון שקל בעונה, הם לגמרי מוגזמים בשביל שחקן כמוהו. אפשר לעשות עם הכסף הזה הרבה יותר. אבל אסור להיות רואה חשבון אז לא ניכנס לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:
Charlie כתב:
kobster כתב:
dino כתב:
הייתם לוקחים אותו?

חבל מאוד למי?

לנו? חלוץ ישראלי מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 09:10 
בחיפה יש לו את עטר ושכטר על הגב (ואולי גם תורג׳מן ומי יודע מי עוד), ואם הוא נכנס לתקופה רעה הוא עף כמו טיל לספסל. בהפועל יהיה לו הרבה יותר שקט להצליח וגם לנפח מספרים ולחזור לאירופה (כל הכדורים יגיעו אליו).
לא יודע אם זה רלוונטי אבל לדעתי הדבר החכם מבחינתו זה להגיע אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 09:11 
IdanTheLittle כתב:
redrony כתב:

חבל מאוד למי?

לנו? חלוץ ישראלי מצויין.

היה נדמה לפי המשפט העוקב שלך שהוא עושה טעות אם הוא מעדיף את חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:
redrony כתב:

חבל מאוד למי?

לנו? חלוץ ישראלי מצויין.

היה נדמה לפי המשפט העוקב שלך שהוא עושה טעות אם הוא מעדיף את חיפה

חבל לנו, ומצד שני הוא עושה טעות. זה לא סותר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 09:18 
Fez כתב:
בחיפה יש לו את עטר ושכטר על הגב (ואולי גם תורג׳מן ומי יודע מי עוד), ואם הוא נכנס לתקופה רעה הוא עף כמו טיל לספסל. בהפועל יהיה לו הרבה יותר שקט להצליח וגם לנפח מספרים ולחזור לאירופה (כל הכדורים יגיעו אליו).

אני מאמין שהוא בעצמו מבין שאם הוא חוזר לארץ הוא סיים את הסיפור באירופה (לא מדבר על זה שהעונה היחידה שלו בארץ היתה העונה הכי טובה בקריירה שלו, לפחות מבחינת מספרים) ואז יש כל מיני שיקולים.
בהנחה שההצעות הכספיות זהות פחות או יותר, אז עד לפני חודשיים זו בכלל לא היתה שאלה, לא רואה שחקן שפוי שהיה מעדיף את הפועל על פני חיפה. נכון לעכשיו יש רוחות חדשות, אבל גם אותנו עוד לא הצליחו לשכנע באותנטיות שלהן עד הסוף. בחיפה יש יציבות, עם זה קשה לנו כרגע לדעתי להתמודד.
אז בהפועל הוא יהיה דמות הרבה יותר מובילה, בחיפה יש לו (לפחות על הנייר וכרגע) סיכוי טוב יותר להתמודד על תארים בטווח הקצר. בוא נגיד ככה, בגלל שאנחנו "אובייקטיבים" אני מרשה לעצמי להגיד שהפועל היא לא הבחירה הברורה פה. בחירה לגיטימית, אבל לא בטוח שאינטואיטיבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 09:30 
redrony כתב:
Fez כתב:

אני מאמין שהוא בעצמו מבין שאם הוא חוזר לארץ הוא סיים את הסיפור באירופה (לא מדבר על זה שהעונה היחידה שלו בארץ היתה העונה הכי טובה בקריירה שלו, לפחות מבחינת מספרים) ואז יש כל מיני שיקולים.
בהנחה שההצעות הכספיות זהות פחות או יותר, אז עד לפני חודשיים זו בכלל לא היתה שאלה, לא רואה שחקן שפוי שהיה מעדיף את הפועל על פני חיפה. נכון לעכשיו יש רוחות חדשות, אבל גם אותנו עוד לא הצליחו לשכנע באותנטיות שלהן עד הסוף. בחיפה יש יציבות, עם זה קשה לנו כרגע לדעתי להתמודד.
אז בהפועל הוא יהיה דמות הרבה יותר מובילה, בחיפה יש לו (לפחות על הנייר וכרגע) סיכוי טוב יותר להתמודד על תארים בטווח הקצר. בוא נגיד ככה, בגלל שאנחנו "אובייקטיבים" אני מרשה לעצמי להגיד שהפועל היא לא הבחירה הברורה פה. בחירה לגיטימית, אבל לא בטוח שאינטואיטיבית

מה שחשוב לבן סהר עכשיו זה לשחק ולהצליח. חיפה בשנים האחרונות הופכת לבית קברות לא קטן לחלוצים, ולא סתם.
לדעתי בהפועל יהיה לו הרבה יותר קל להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
מה ההבדל בעלויות בינו לבין דמארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
ב350 אלף דולר לעונה אפשר להנחית פה חלוץ זר מעולה. ב700 אלף דולר לעונה (שזה מה שיעלה בן סהר להפועל בעונה) אפשר להביא חלוץ מעולה וקשר אחורי מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 10:17 
Eros Ramazzotti כתב:
ב350 אלף דולר לעונה אפשר להנחית פה חלוץ זר מעולה. ב700 אלף דולר לעונה (שזה מה שיעלה בן סהר להפועל בעונה) אפשר להביא חלוץ מעולה וקשר אחורי מעולה.

ואפשר גם שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 10:21 
סימרוטיץ כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

ואפשר גם שלא

סהר יעלה 350, לא 700. כלומר אם אתה מחשב עלות שכר אז גם השחקנים האלטרנטיבים שתביא צריכים לשלם מס הכנסה.
וב-350 להביא שני שחקנים "מעולים" זה בערך לזכות בפיס וכל זה בהנחה שהם שם שחקנים חופשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Fez כתב:

קודם כל כשהוא בא להפועל, היו כבר תמוז ושכטר. אז בחיפה זה עטר ושכטר.
שנית, בן בראיון שנתן הודה, שבגילו ובמעמדו (נשוי) הוא היום מחפש חוזה ארוך טווח עם שכר גבוה. חיפה יכולה להציע לו חוזה כזה. אנחנו לא. גם מכבי יכולה אבל הוא לא רוצה לשחק בקרית שלום.
אגב, בעניין ה"העדפות", ברור שבן מעדיף לבוא לשחק בהפועל. אנחנו האופציה הראשונה עבורו. אלא שצריך להיות ריאליים, והפועל במצבה, עם תקציב לא גבוה כמו של חיפה וכשלא ברור מי ינהל את העניינים במועדון בעוד חצי שנה, אנחנו פחות אטרקטיביים מחיפה. אין מה לעשות, עם כל האהבה שלו לקבוצת האם.
נכון שבהפועל יהיו מספרים אישיים טובים יותר וכנראה גם יותר דקות משחק, אבל אם הוא חוזר לארץ כדי להישאר, אני מניח שבשלב הזה של הקריירה יותר חשוב יהיה לו לשחק בקבוצה שנלחמת על תארים, שמופיעה במפעלים אירופיים ושמסוגלת להתחייב ולעמוד בהתחייבויות שלה לשלם לו שכר גבוה. הפועל כרגע לא מסתמנת כמי שתאיים על האליפות, תצטרך גם מזל להגיע בכלל לאירופה והתקציב שלה נמוך בחצי מזה של חיפה ואי הוודאות בה גדולה משל חיפה.

לכן, אני מקווה שהוא יישאר באירופה. אם לא בוולפסון - אז עדיף שיישאר בחו"ל.

(אני גם לא מבין את אלו ש"מוכנים" לשלם לו 350 אלף דולר נטו לעונה בתוספת פרמיות ומענקים. לא למדנו כלום מהחוזים המנופחים של שכטר או גילי? בשביל מה להביא שחקן עם חוזה כזה, כדי לשחרר אותו בינואר לחיפה או מכבי או אירופה - כמו גילי ואיתי?! מיותר, זה הרי גדול עלינו בכמה מספרים וצריך לשים פה ערבויות שאין לחוזה כזה של 350 אלף דולר נטו לעונה לפחות למשך 3-4 שנים. זה מפלצתי ממש במונחים של הפועל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 10:32 
Charlie כתב:
redrony כתב:
Fez כתב:

קודם כל כשהוא בא להפועל, היו כבר תמוז ושכטר. אז בחיפה זה עטר ושכטר.
שנית, בן בראיון שנתן הודה, שבגילו ובמעמדו (נשוי) הוא היום מחפש חוזה ארוך טווח עם שכר גבוה. חיפה יכולה להציע לו חוזה כזה. אנחנו לא. גם מכבי יכולה אבל הוא לא רוצה לשחק בקרית שלום.
אגב, בעניין ה"העדפות", ברור שבן מעדיף לבוא לשחק בהפועל . אנחנו האופציה הראשונה עבורו. אלא שצריך להיות ריאליים , והפועל במצבה, עם תקציב לא גבוה כמו של חיפה וכשלא ברור מי ינהל את העניינים במועדון בעוד חצי שנה, אנחנו פחות אטרקטיביים מחיפה. אין מה לעשות, עם כל האהבה שלו לקבוצת האם.
נכון שבהפועל יהיו מספרים אישיים טובים יותר וכנראה גם יותר דקות משחק, אבל אם הוא חוזר לארץ כדי להישאר, אני מניח שבשלב הזה של הקריירה יותר חשוב יהיה לו לשחק בקבוצה שנלחמת על תארים, שמופיעה במפעלים אירופיים ושמסוגלת להתחייב ולעמוד בהתחייבויות שלה לשלם לו שכר גבוה. הפועל כרגע לא מסתמנת כמי שתאיים על האליפות, תצטרך גם מזל להגיע בכלל לאירופה והתקציב שלה נמוך בחצי מזה של חיפה ואי הוודאות בה גדולה משל חיפה.

לכן, אני מקווה שהוא יישאר באירופה. אם לא בוולפסון - אז עדיף שיישאר בחו"ל.

(אני גם לא מבין את אלו ש"מוכנים" לשלם לו 350 אלף דולר נטו לעונה בתוספת פרמיות ומענקים. לא למדנו כלום מהחוזים המנופחים של שכטר או גילי? בשביל מה להביא שחקן עם חוזה כזה, כדי לשחרר אותו בינואר לחיפה או מכבי או אירופה - כמו גילי ואיתי?! מיותר, זה הרי גדול עלינו בכמה מספרים וצריך לשים פה ערבויות שאין לחוזה כזה של 350 אלף דולר נטו לעונה לפחות למשך 3-4 שנים. זה מפלצתי ממש במונחים של הפועל)

שכתבת הצעה דומה הנחתי שכלכלתי וחוזית אנחנו פחות או יותר כמו חיפה, אתה כותב עכשיו דברים אחרים.
ובקשר לשאר מה שכתבת, כן, יש פה מגוון שיקןלים. ולגבי הצלחה אישית שלו, זה תמיד משהו שאי אפשר לדעת, בטח לגבי חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

ואפשר גם שלא

סהר יעלה 350, לא 700. כלומר אם אתה מחשב עלות שכר אז גם השחקנים האלטרנטיבים שתביא צריכים לשלם מס הכנסה.
וב-350 להביא שני שחקנים "מעולים" זה בערך לזכות בפיס וכל זה בהנחה שהם שם שחקנים חופשיים.

מה? לא הבנתי. ישראלי שמרוויח 350 עולה 700 בערך. זר שמרוויח 350 עולה כמה? 400? 450?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
להחתים את בן סהר על חוזה עתק להרבה שנים זה בדיוק אבל בדיוק מסוג הדברים שהביאו אותנו לגירעון ענק.
חוץ מזה שמקצועית אני לא תופס ממנו בכלל, שחקן הרבה פחות טוב מדמארי נניח. לא הייתי מביא אותו בסכומים האלה כי הוא לא שווה את זה והאסון הכלכלי שיחזיר אותנו צעד אחורה מההתנהלות של הקיץ הנוכחי עד כה בטח ובטח שלא שווה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 10:55 
Eros Ramazzotti כתב:
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

ואפשר גם שלא

מה? לא הבנתי. ישראלי שמרוויח 350 עולה 700 בערך. זר שמרוויח 350 עולה כמה? 400? 450?

לא נגמר הסיפור הזה?
אבל נניח שאתה צודק ויש הבדל, זה לדעתי 25% שזה יותר לכיוון החצי מיליון מה שאומר שב-700 אלף עלות אתה יכול להביא שחקנים ב-270 אלף נטו. ואז כמובן זה זרים שאתה לא יודע בדיוק מה הם יתנו ועד שיסתגלו וכל זה ושוב, שיהיו חופשיים. לא שאני נגד הרעיון שלך, אבל להגיד שהם יהיו "מעולים" זה טיפה יומרני בסכומים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
זרים ברמות שכר של 300 אלף יורו הם לרוב זרים שמצליחים בישראל. כמובן שגם שם יש עבודה ולא כל אחד יצליח (ע״ע פלופים כמו ראיוס, ברונו קוטיניו, מדוניאנין שהם בעצם אותו שחקן שלושתם) אבל מה יומרני בזה?
קח את מה שכתבתי כאן כל העונה הקודמת - שי אבוטבול עלה להפועל 1.2 מיליון שקל. הובאן ואוגו עלו ביחד לב״ש 1.1 מיליון שקל. אם הם יכולים, למה אנחנו לא? שוק הישראלים חלש ואנחנו מתחרים בו מול כיסים גדולים משלנו. בזרים לעומת זאת יש שוק גדול ואפשר למצוא שחקנים ולהחתים אותם בלי ששחר, גולדהאר ואלונה יושבים לך על הכתף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 11:06 
בביבי היום רשום שמכבי פנו לגיא אסולין
וחיפה פינתה מליון יורו לארסו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 11:07 
Eros Ramazzotti כתב:
זרים ברמות שכר של 300 אלף יורו הם לרוב זרים שמצליחים בישראל. יש כאן מעטים כאלה. כמובן שגם שם יש עבודה ולא כל אחד יצליח (ע״ע פלופים כמו ראיוס, ברונו קוטיניו, מדוניאנין שהם בעצם אותו שחקן שלושתם) אבל מה יומרני בזה?
קח את מה שכתבתי כאן כל העונה הקודמת - שי אבוטבול עלה להפועל 1.2 מיליון שקל. הובאן ואוגו עלו ביחד לב״ש 1.1 מיליון שקל. אם הם יכולים, למה אנחנו לא? שוק הישראלים חלש ואנחנו מתחרים בו מול כיסים גדולים משלנו. בזרים לעומת זאת יש שוק גדול ואפשר למצוא שחקנים ולהחתים אותם בלי ששחר, גולדהאר ואלונה יושבים לך על הכתף.

אוקיי, אני בעד, אבל בלי קשר לבן סהר (או עם), הרי מדברים על להביא כרגע שני זרים רומנים יקרים (בומבה ואינפילי - לא זוכר את השם) ואת אנטל. לא יודע מה בדיוק התוכניות ואם מתכננים את כולם יחד, או אם יביאו אחד יתפשרו במקום אחר.
דרך אגב, אני לא בטוח עד כמה בן סהר להיט, אבל זה כבר דיון אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
דיווחים טריים מרומניה:
זה המצב לגבי קלאודיו בומבה, במועדון הרומני נותנים לו שלוש אפשרויות כיוון שהשנה זאת השנה האחרונה שלו בחוזה.
1. תחתום על חוזה חדש 2. תחתום בהפועל תל אביב 3. רד לקבוצה השנייה ותשב ביציע כל העונה (זאת כרגע הפעולה שנקטו מולו).
השחקן לא מתלהב לעבור לישראל כי בו עניין מגרמניה וצרפת, מדווחים שם שמונטפילייר הצרפתית מעוניינת ועשויה להגיש הצעה בשבוע הבא.
כותבים גם שהפועל לא תשחק באירופה בעונה הבאה כי סיימה מקום 8 וזה עוד דבר שגורם לא לרצות להגיע לכאן.
הסאגה הזאת רחוקה מסיום.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 17 יוני 2015, 11:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 11:18 
סימרוטיץ כתב:

יכול להיות שאנחנו מתעניינים בפלופים רק כדי שמכבי תתקע איתם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

קצת ערבבת, חיפה פינתה מיליון יורו למציאת בלם.
הציעו להם את ארסו (ללא קשר למיליון יורו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
..

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 17 יוני 2015, 11:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
דיווחים טריים מרומניה:
זה המצב לגבי קלאודיו בומבה, במועדון הרומני נותנים לו שלוש אפשרויות כיוון שהשנה זאת השנה האחרונה שלו בחוזה.
1. תחתום על חוזה חדש. 2. תחתום בהפועל תל אביב. 3. רד לקבוצה השנייה ותשב ביציע כל העונה (זאת כרגע הפעולה שנקטו מולו).
השחקן לא מתלהב לעבור לישראל כי בו עניין מגרמניה וצרפת, מדווחים שם שמונטפילייר הצרפתית מעוניינת ועשויה להגיש הצעה בשבוע הבא.
כותבים גם שהפועל לא תשחק באירופה בעונה הבאה כי סיימה מקום 8 וזה עוד דבר שגורם לא לרצות להגיע לכאן.
הסאגה הזאת רחוקה מסיום.

הקדמת אותי בעדכוןבומבה היומי...

אם אתה מדבר על הכתבה הזו - [url]http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/asa-joaca-de-pe-pozitii-de-forta-cu-claudiu-bumba-pleci-in-
israel-sau-mergi-la-echipa-secunda-452018.html[/url]

אז מצוין במפורש שיש לבומבה שתי אפשרויות בלבד - לעבור להפועל או לרדת לקבוצת המילואים.
נראה שהם מאוד לחוצים שם על הכסף (600 אלף יורו לפי הכתבה) וזה משחק לטובתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 11:33 
מה משחק לטובתנו בדיוק?

שמתייחסים אליו כמו לסחורה?
הבן אדם לא רוצה להגיע לפה. שהפועל תשמור על הכבוד שלה ותמשוך את ההצעה.
איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2015, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
נכון. שלא לדבר על המוטיבציה הירודה שתהיה לו כאן ככל הנראה. שילכו על אנטל.
לגבי מקקי ואסולין, מתקשה להאמין שהרמן קרוייף עד כדי כך נואש, אבל גם התקשתי להאמין שהוא יזרוק מיקרופון על כתב ספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: