תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 20:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:17 
כל עוד מאמן המועדון הסמכותי אסי דומב, שחרר את דמארי אני לא רואה סיבה לדאגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
איזה כתבה מגוכחת בוואן, קודם כל בחירת המילים, רמון רוצה להעיף (לא פחות) את דמארי מהפועל...
אהבתי גם שכשיש מהלך "חיובי" להפועל, אז האחראים הם ברקוביץ' וחג'ג'- האיש החזק בהפועל
אבל כשיש מהלך שלילי, אז זה רמון שרוצה להעיף...

טפי על כל הספורט בארץ המחורבנת הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
זה לא יגמר לעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:19 
רמון ממשיך בעבודות הריסוק, תודה לכל מי שהחזיר את הנבלה להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Eros Ramazzotti כתב:
ofer23 כתב:
האם יש מישהו שבאמת מופתע ?
הרי היה ידוע מראש שבכוונת כל הצדדים למכור את דמארי וכל הצדדים מעדיפים קודם כל מכירה למועדון בחו"ל. אך מבחינת הנהלת הפועל הלחוצה תקציבית ובוודאי גם מבחינת לוזון - מכירה למועדון אחר בארץ זו תמיד אופציה ריאלית.
אותה "חתימה" של דמארי עם הפועל בצילום המשותף עם ברקוביץ' , היה רק ניסיון (זמני) לעודד רכישת מנויים נוספים מצד האוהדים.

תבין, לפי הלך הרוח של אופירה בוואן אתה יכול לדעת בדיוק מה קורה, והפסקה הזו:

״בין הצדדים קיים כרגע נתק, כאשר חיים רמון עושה הכל כדי להעיף את דמארי מהפועל ת"א וברקוביץ' הופך עולמות כדי שדמארי ילבש רק אדום בישראל ואין לו שום בעיה שאם תהיה לו הצעה מחו"ל, הוא יקבל את ברכת הדרך.״

אומרת שדמארי בדרך לקבוצה אחרת. בישראל.

אני מציע לך להתייחס לכל הציטוטים הללו בעירבון מוגבל.
ייתכן שהם אמינים, אבל גם ייתכן שלא.
אני לא לוקח כמובן מאילו את הציטוטים הללו.
אבל אני כן משוכנע שאותה "חתימה" עם הצילום שנלווה אילו , בוודאי נועד גם לשרת את המטרה של עידוד האוהדים לחדש/לרכוש מנויים בעת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לשבת ולבכות שמכל האנשים בעולם דווקא רמון הוא זה שלקח אותנו לפני שלוש שנים.
הוא וכל מי שבא איתו החריבו כל דבר טוב וחצי טוב מהקבוצה הזו, אפילו בעזה יש פחות כאוס מהקבוצה הזו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:21 
רוצו אוצו לרכוש מנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
עדיף שהפיצוץ יהיה עכשיו ולא כשכבר נהיה מסובכים בתחתית.
מקווה שאנחנו בדרך להיפרדות מברקוביץ' ודומב ולמינוי איש מקצוע
שיבנה קבוצה שאמנם תהיה בפלייאוף התחתון אבל מחוץ למאבקי הירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:26 
קל להסית אתכם, אני חושב שרמון הוא דווקא היחיד השפוי במערכת, מצד שני הוא זה שמינה את הליצנים שעושים לו אמבוש, מאחל לכולם תיקו עם נפגעים וכל הכבוד לכל הנאמנים והמכורים שרצו כמו נרקומנים לרכוש מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:30 
רמון אחראי על כל מה שקורה היום בהפועל כלל המינוי של ברקוביץ׳. שפוי, לא שפוי למי איכפת? הוא חורבן על שני רגליים.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 14 יולי 2014, 12:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
אין לי בעיה שדמארי ישוחרר לחול ויביאו לו מחליף נורמלי. השלמתי עם זה כבר מזמן, וכל הסאגה סביבו בחודש האחרון סתם עושה לכולנו רע.

אני כן מתחרפן מהאופן שבו כל העסק מנוהל. הדברים שאנחנו רואים בהפועל אלה דברים שלא נתקלתי בהם בקבוצות עם תקציב מינימום. נעזוב בצד את מחנה האימונים בקיסריה, את העובדה שהגשמנו חלום לשחקנים בני 27 מליגה א׳, את זה שמשאירים שחקן שהוקפא כי עכשיו הוא מקצץ. לא יכול להיות שימכרו מנויים ויציגו לך סגל עם שחקנים x שאחרי חודש לא בקבוצה. אין לזה אח ורע בעולם. יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה (במקרה שלנו, שתי הידיים שמאליות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:34 
כן, נאמנים, מכורים.
אני קונה מנוי כדי לעודד את שון מלכה, את דני עמוס ואת גילי ורמוט. את שי אבוטבול ואת לוקאס סאשה.
אני קונה מנוי כי אין להם שמץ של אשמה או אחריות על ההנהלות של ההנהלה המחורבנת שלנו.

אני קונה מנוי כי כשזה נוגע להפועל, אני מונע, כמו הרבה אוהדים, הרבה מאוד מרגש ומעט מאוד משכל. בגלל זה אני לא מנהל את הקבוצה. בגלל זה אני אסע לקיבינימאט כדי לעודד ובגלל זה אני אבכה כשהפועל לוקחת דאבל בטדי. כי להיות אוהד כדורגל זה אומר להיות מונע מהרבה מאוד רגש. ככה זה.

ולא, מי שלא קונה מנוי הוא לא פחות אוהד ממני, זאת זכותו של כל אוהד לעשות מה שנראה לו לנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
לפי One החוזה החדש של דמארי אושר ע"י חג'ג', אז אני באמת לא מבין מה הולך פה.

כנראה רואים שאין הצעה מחו"ל ולחוצים למכור אותו למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:35 
״חוזה החדש שעומר דמארי חתם אליו ככל הנראה לא בתוקף .. !!״

מתוך הדף של דמארי, אלוהים ישמור מי מעדכן לו את הפוסטים? ילד בן 4?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
כן, נאמנים, מכורים.
אני קונה מנוי כדי לעודד את שון מלכה, את דני עמוס ואת גילי ורמוט. את שי אבוטבול ואת לוקאס סאשה.
אני קונה מנוי כי אין להם שמץ של אשמה או אחריות על ההנהלות של ההנהלה המחורבנת שלנו.

אני קונה מנוי כי כשזה נוגע להפועל, אני מונע, כמו הרבה אוהדים, הרבה מאוד מרגש ומעט מאוד משכל. בגלל זה אני לא מנהל את הקבוצה. בגלל זה אני אסע לקיבינימאט כדי לעודד ובגלל זה אני אבכה כשהפועל לוקחת דאבל בטדי. כי להיות אוהד כדורגל זה אומר להיות מונע מהרבה מאוד רגש. ככה זה.

ולא, מי שלא קונה מנוי הוא לא פחות אוהד ממני, זאת זכותו של כל אוהד לעשות מה שנראה לו לנכון.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
כן, נאמנים, מכורים.

מצד שני, כשאתה עושה מנוי אתה נותן עוד חמצן לחבורת אפסים הזאת להחזיק בקבוצה.

אני בסופו של דבר לא עשיתי מנוי אחרי 7 שנים רצוף. תמיד אפשר לקנות כרטיס למשחק ספציפי אם *ממש* רוצים ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
צור ש. כתב:
כן, נאמנים, מכורים.

חותם על כל מילה ושונא את עצמי על ההתנהלות הכל כך לא רציונלית הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:44 
צור ש. כתב:
כן, נאמנים, מכורים.
אני קונה מנוי כדי לעודד את שון מלכה, את דני עמוס ואת גילי ורמוט . את שי אבוטבול ואת לוקאס סאשה.

אתה יכול להוריד את גילי מהרשימה, ואני מסכים שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון בלי ביקורות ציניות מחבריו ליציע.
גם אם היו 100 מנויים ההנהלה היתה משאירה את המחירים, כי יש לנו עסק עם חבורה של עסקנים סוג ז׳ שבינם לבין ניהול אירגון אין שום אחיזה במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
אז אני מבין שאנשי הפועל קיבלו ייעוץ משפטי שלעמוס לוזון יש קייס נגדם ולכם הוציאו "הבהרה" שהחתימה של דמארי לא בתוקף?

אם נוסיף את זה לניסיון הכושל לשינוי יחסי המעסיק עם מאמני הנוער, מסתמן שחג'ג', האיש החזק בהפועל, לא מנהל מבריק במיוחד... :bang:

אכן כך.
כמו שאמרתי, לא למהר בחגיגות "לוזון אכל זין" ו"אין לו קייס", ולא לזלזל בטיעונים שהוצגו במכתב מבא כוחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:55 
נמאס לי!
כמה אפשר עם עם השכונתיות הזאת?!?!
כמה אפשר לעשות מכולם צחוק?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
יורדים ליגה. זה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
אכלנו אותה בדוק הוא עובר למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 13:01 
מתוך הכתבה בוואלה

"אם אי ההבנה הזאת לא מספיקה, היום בצהריים התרחש אירוע מביך מאוד לשחקני הפועל תל אביב בשדה התעופה. לוואלה! ספורט נודע כי רק לחלק מהקבוצה אושרו ויזות לקזחסטן וייתכן כי מספר שחקנים צפויים לחזור לביתם ולהצטרף רק מחר לשאר הקבוצה, שצפויה להמריא למשחקה נגד אסטנה במסגרת מוקדמות הליגה האירופית.

שחקני הפועל תל אביב הגיעו לשדה התעופה בשעה 12:00 בצהריים ולאחר בירור התגלה כי למספר שחקנים אין ויזות למדינה, ולכן יצטרכו להמתין עוד יום בישראל כדי לחבור לחבריהם. משהגיעו האדומים לשדה והתבררה הבעיה, בהנהלה החלו להפעיל לחצים גדולים על השגרירות הקזחית בישראל, אך שעה קלה לפני ההמראה נראה ישנם עדיין שחקנים שלא יוכלו לטוס עם הקבוצה. המנג'ר איל ברקוביץ' כלל לא הגיע לשדה התעופה מכיוון שלטענת גורמים בקבוצה גם הוויזה שלו לקזחסטן טרם אושרה. ברקוביץ' אמור לטוס מחר ולהצטרף לקבוצה."

וזה כשחשבתי שיותר גרוע וביזיוני אנחנו לא יכולים להראות........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 13:01 
אנטיגונה כתב:
סומך כתב:
אז אני מבין שאנשי הפועל קיבלו ייעוץ משפטי שלעמוס לוזון יש קייס נגדם ולכם הוציאו "הבהרה" שהחתימה של דמארי לא בתוקף?

אם נוסיף את זה לניסיון הכושל לשינוי יחסי המעסיק עם מאמני הנוער, מסתמן שחג'ג', האיש החזק בהפועל, לא מנהל מבריק במיוחד... :bang:

אכן כך.
כמו שאמרתי, לא למהר בחגיגות "לוזון אכל זין" ו"אין לו קייס", ולא לזלזל בטיעונים שהוצגו במכתב מבא כוחו.

לפי וואלה אסור לשדרג לדמארי את החוזה בלי אישור של לוזון.
עוד כתוב שם שלא לכל השחקנים יש וויזות לקזחסטן ולא כל הקבוצה תטוס היום
לגבי החוזה, וכתבות היחצ בוואן-האם חגג מוכן לשים ערבויות גם לבוררות מול לוזון?
לגבי הוויזות- אולי הפעם יעלה שמו של המנכ"ל הנצחי שרק משדרג את הטיטל שלו כל עונה לובין?
הפועל תל אביב בהתרסקות ואשמח לשמוע מה עושה את ההנהלה לטובה יותר מטביב?
לדעתי היא גרועה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 13:02 
זה בסדר, סומך על קובסטר שהבטיח שפיות וניהול תקין.

איך חג'ג אמר? הוא הרי לא מבטיח שיהיה איתנו עוד שנתיים שלוש (אלוהים ישמור) אז הוא מכין שדרה ניהולית מסודרת ומאורגנת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
מתוך הכתבה בוואלה

"אם אי ההבנה הזאת לא מספיקה, היום בצהריים התרחש אירוע מביך מאוד לשחקני הפועל תל אביב בשדה התעופה. לוואלה! ספורט נודע כי רק לחלק מהקבוצה אושרו ויזות לקזחסטן וייתכן כי מספר שחקנים צפויים לחזור לביתם ולהצטרף רק מחר לשאר הקבוצה, שצפויה להמריא למשחקה נגד אסטנה במסגרת מוקדמות הליגה האירופית.

שחקני הפועל תל אביב הגיעו לשדה התעופה בשעה 12:00 בצהריים ולאחר בירור התגלה כי למספר שחקנים אין ויזות למדינה, ולכן יצטרכו להמתין עוד יום בישראל כדי לחבור לחבריהם. משהגיעו האדומים לשדה והתבררה הבעיה, בהנהלה החלו להפעיל לחצים גדולים על השגרירות הקזחית בישראל, אך שעה קלה לפני ההמראה נראה ישנם עדיין שחקנים שלא יוכלו לטוס עם הקבוצה. המנג'ר איל ברקוביץ' כלל לא הגיע לשדה התעופה מכיוון שלטענת גורמים בקבוצה גם הוויזה שלו לקזחסטן טרם אושרה. ברקוביץ' אמור לטוס מחר ולהצטרף לקבוצה."

וזה כשחשבתי שיותר גרוע וביזיוני אנחנו לא יכולים להראות........

חשבתי ששנות התשעים כבר מאחורינו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
זה בסדר, סומך על קובסטר שהבטיח שפיות וניהול תקין.

איך חג'ג אמר? הוא הרי לא מבטיח שיהיה איתנו עוד שנתיים שלוש (אלוהים ישמור) אז הוא מכין שדרה ניהולית מסודרת ומאורגנת...

העיקר שסידר פרנסה לסחלי בחלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
כבר לא יודע אם זה האשכול על טביב או שזה הפועל
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
יופי חבורה של דבילים חסרי מושג, מה היה כ"כ קשה לעשות הכל בשקט ולתתלעומר לסרב לעבור למכבי בלי היחתימה הפומפוזית הזו על חוזה חדש?
מה היה כ"כ מסובך לדבר עם עומר מאחורי הקלעים ולא לצלם איזו תמונה מטופשת?
לא בטוח שזה היה מספיק לעומר, אבל לפי ההתנהלות שלו בשנה האחרונה אני יכול להניח שהיה ניתן למצוא דרך שקטה יותר למהלך הזה.
עכשיו רמון נזכר שהוא בעלים כי לוזון מתחיל לאיים עליו.
אין לי חברה במאות מיליונים ולא ניהלתי תקציבים כאלה בחיי, אני מבטיח שכזו שכונה לא הייתי יוצר בחיים. פשוט מייאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 13:10 
יהלום אדום כתב:
יופי חבורה של דבילים חסרי מושג, מה היה כ"כ קשה לעשות הכל בשקט ולתתלעומר לסרב לעבור למכבי בלי היחתימה הפומפוזית הזו על חוזה חדש?
מה היה כ"כ מסובך לדבר עם עומר מאחורי הקלעים ולא לצלם איזו תמונה מטופשת?
לא בטוח שזה היה מספיק לעומר, אבל לפי ההתנהלות שלו בשנה האחרונה אני יכול להניח שהיה ניתן למצוא דרך שקטה יותר למהלך הזה.
עכשיו רמון נזכר שהוא בעלים כי לוזון מתחיל לאיים עליו.
אין לי חברה במאות מיליונים ולא ניהלתי תקציבים כאלה בחיי, אני מבטיח שכזו שכונה לא הייתי יוצר בחיים. פשוט מייאש

הם עשו את זה כדי למכור מנויים, נראה לך שהם באמת החתימו את דמארי על החוזה כדי שיישאר במועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: