yossi כתב:
את האבנים אבקש אחת אחת
והשאלה הפשוטה היא כזו : אתם לא רואים דמיון בין ההתנהגות הברונית והמתנשאת שלכם כלפי גילי ליחס שמקבל עכשיו ברק בכר מהצהוב בצפון???
מה זה "בנינו אותו" , בלי הבעיטה שלו בדקה ה92 הכדור לא נהדף לזהבי ואנחנו לא לוקחים אליפות בטדי בחיים!!
לכל עיסקה יש 2 צדדים , אם כבר בנה אותנו (ואת שאלתיאל דוויל) וגם את עצמו
וגם, בלי האזרח א. גוטמן גילי לא גילי כי גם לו יש חלק ב"גילי"
ויש עוד 800 גורמים
די כבר , זה עולם של כסף , ראשי ממשלה נכנסים פה לכלא על כמה עשרות אלפי דולרים אז לסבול קצת צהוב לשנתיים בשביל כמה מאות זה קטן
לא כועס עליו ולא מעניין אותי , מה שמעניין אותי זה שיהיה מי שיהפוך את שגיב יחזקאל ל"גילי" הבא!!!!
ושוב את האבנים אבקש אחת אחת
יש כמה נקודות:
1. נכון שזה עולם של כסף, אבל במקרה שלי גילי אני לא חושב שזה היה רק כסף. זה גם היה עניין של מקום שמנוהל פח אשפה ושאין לו שאיפות לכלום וגם, וחייבים לומר את זה, חוץ מלתת לו בעיטה עשו הכל. רמון רצה למכור אותו בכל מחיר. כמה אפשר לצפות משחקן? גם שיוותר על כסף, גם על התקדמות מקצועית וגם שיישאר במקום שרוצה להיפטר ממנו?
מה שכן הייתי מצפה מגילי זה שיישאר עד סוף העונה כי הקבוצה הלכה לרדת ליגה, שלא ישחק בדרבי יום קודם ושאם אפשר שלא יילך למכבי.
2. לגבי "גילי" הבא. חייבים להבין כל אלה שחושבים שאפשר לעשות פה קבוצה לאליפות ב-35 מיליון או קבוצה טובה ונחמדה ולגדל שחקני נוער וכל הבולשיט הזה. אם אתם רוצים להיות ק"ש או מכבי פ"ת, סבבה, אז אפשר בתקציבים של 30 מיליון.
אם אתם רוצים להיות הפועל ת"א ולהיות קבוצה השגית ותחרותית ולא פגר מושפל, צריך להשיג את מכבי מבחינה כספית, כי כל "גילי" או "זהבי" שיצמח לנו מהנוער ייחטף ע"י המועדונים העשירים. זה דרכו של עולם, לא רק אצלנו. המקרה הטוב יהיה שהם יילכו לחו"ל ואז שיחזרו, יחזרו למכבי או חיפה.