תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1916 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 64  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים מאי
הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
גם ג'ובאני רוסו היה הולך למשחקי הכדורסל של הפועל חיפה במשך שלוש עונות, והתחבר מאד למועדון ולקהל.
שנה לאחר מכן הוא כבר שיחק במכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 18:28 
אנטיגונה כתב:
גם ג'ובאני רוסו היה הולך למשחקי הכדורסל של הפועל חיפה במשך שלוש עונות, והתחבר מאד למועדון ולקהל.
שנה לאחר מכן הוא כבר שיחק במכבי חיפה.

איזה קטנוניות. ברור שרוב המשקל הוא על המחויבות שרואים על המגרש, על זה שרואים שכואב לו בהפסדים. מה לא ברור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים מאי
הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
מחויבות זה המפלט של שחקנים לא מספיק טובים. ככה מוכרים שחקן בסדר (ולפעמים גרוע), עם ״מחויבות״, ״נשמה״, ״סמל״, ״יורק דם״ וכו׳.

כשמדברים על שחקנים טובים, כאילו טובים בקטע של להתאים לשאיפות של הפועל ת״א, מזכירים את המהירות, האתלטיות, חוכמת המשחק, הבעיטה החזקה, המסירה החכמה.

1 זה בונוס, 2 זה מאסט. ככל שנפסיק לדבר על 1, ככה המצב שלנו ישתפר. כל עוד שחקן לא זורק זין על המגרש, מעניין לי את התחת אם הוא פתח דגל פריסה בדרייב אין או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 18:56 
לא,
זה לא "מחויבות" "סמל" "נשמה" למרות הדה לגיטימציה שאתם מנסים לעשות פה בלי קשר.

זה שחקן שרץ הכי הרבה ובפער של 2 קילומטר לפחות מהבא אחריו בקבוצה. הוא לא שחקן ששווה לשבור בשבילו תקציב אבל הוא בטח גם לא שווה את הזלזול הזה של להתאים לו ולשי אבוטבול כאילו המושג "מחובר" נשען פה על אותו בסיס.
יאללה תמשיכו, אי אפשר בכח למי שמנסה להיות ציני גם כשזה לא קשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
סאשה נתן תחילת עונה טובה (יחסית ליתר השחקנים) ודעך מאוד בהמשך, במיוחד אחרי הפציעה. הוא אפילו לא קרוב להיות שחקן ששוברים בשבילו תקציב. אני באמת מאוד אוהב אותו, אבל יודע לשים את זה בצד ולהבין שאם אתה רוצה להיות מקום 1-3 אתה צריך קשר מרכזי שהוא 1-3 בעמדה שלו בארץ, וסאשה לא קרוב להיות כזה, בטח לא כששי מדדה לידו (שזו עוד סיבה שגורמת לו להיראות כל כך חיוני).

תשאלו את עצמכם שאלה פשוטה. הוא נכנס להרכב של מכבי? חיפה? ב״ש? ק״ש? התשובה היא לא. אם הוא אחד השחקנים הבולטים שלנו, איך אנחנו אמורים לעבור אותם בטבלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 19:04 
בכושר של לפני הפציעה הוא שחקן לגיטימי בק"ש, בחיפה הוא עף להרכב (כי הם פח רציני) ובב"ש הוא היה נותן תחרות.

אנחנו לא אמורים לעבור אותם בטבלה עם תקציב של 25 מליון. השאלה היחידה שצריכה להישאל זה אם אנחנו נביא שחקן יותר טוב ב150 אלף דולר לעונה, אני לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 19:07 
Eros Ramazzotti כתב:
סאשה נתן תחילת עונה טובה (יחסית ליתר השחקנים) ודעך מאוד בהמשך, במיוחד אחרי הפציעה. הוא אפילו לא קרוב להיות שחקן ששוברים בשבילו תקציב. אני באמת מאוד אוהב אותו, אבל יודע לשים את זה בצד ולהבין שאם אתה רוצה להיות מקום 1-3 אתה צריך קשר מרכזי שהוא 1-3 בעמדה שלו בארץ, וסאשה לא קרוב להיות כזה, בטח לא כששי מדדה לידו (שזו עוד סיבה שגורמת לו להיראות כל כך חיוני).

תשאלו את עצמכם שאלה פשוטה. הוא נכנס להרכב של מכבי? חיפה? ב״ש? ק״ש? התשובה היא לא. אם הוא אחד השחקנים הבולטים שלנו, איך אנחנו אמורים לעבור אותם בטבלה?

לא, כן, לא, כן.
לצורך העניין, סאשה אחלה שחקן ובציוות המתאים הוא בהחלט שחקן גם לקבוצת צמרת.
להגיד כאילו מה שיש לו זה מחויבות זה חוסר הבנה בכדורגל.
מה שכן, הוא שחקן משלים באופיו, לא אחד שמשנה קבוצה. בשביל אחד כזה לא שוברים את הקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
את מי בדיוק הוא מוציא מההרכב של חיפה, קמארה, מויאל, ידין, מיצל או עטאא? לא יודע אם הוא מתלבש שם. ובקריאת שמונה כקשר האחורי יש את וובה בראון, אולי הכי טוב בארץ בעמדה שלו כיום כולל זרים. מלפניו משחקים כ50-50 רועי קהת ורוצ׳ט/פאנקה, והוא לא עדיף על אף אחד מהם לדעתי.

בכל מקרה, בקבוצות הצמרת מסתובבים כרגע משהו כמו 15 קשרים אחוריים/50-50. אם תכניס אותו לרשימה, הוא עמוק למטה לדעתי. אז לשלם לו את אחת המשכורות הגבוהות בקבוצה זה טיפשי. שמואל שיימן לעומת זאת הוא גבוה ברשימה המקבילה של המגנים השמאליים והוא כן החתמה נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 19:18 
אני לא אמשיך להתווכח איתכם על סאשה, שלטעמי זה שחקן שהיה צריך להישאר לעונה הבאה, אבל כמו שאמרתי - רק בדיעבד נדע אם המחליף שלו היה שווה את זה שנזרוק אותו. צריך להיות פה חתיכת בינגו כדי שלא נתחרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 19:21 
הוא טוב ממויאל, מיצ'ל וג'אבר בקלות ולרוב אני אעדיף אותו גם על ידין.
וובה בראון הכי טוב בארץ? נו בחייאת. שחקן סביר במקרה הטוב. סאשה עדיף עליו ואת פאנקה הוא בכלל לא רואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
סאשה טוב מבראון? שיהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 20:01 
לא מבין פה אנשים
ברור שמעבר לזה שלוקאס היה מחובר מאוד לקבוצה, אהב את הקהל ולהפך, נלחם ונתן כל משחק 100% מעצמו
הוא גם לא שחקן רע, הוא היה אחד הברגים החשובים להישארות שלנו בליגה אם לא הגדול ביותר, שימש כעוגן שלנו בקישור ועשה עבודה של שתיים כי שי אבוטבול
שרף הרבה שטחים וחילץ המון כדורים, זה שיש לו חסרונות ידוע, אחרת הוא לא היה פה
אבל במצב הקיים שהקופה לא גדולה , ואנחנו לא יכולים להביא משהו יותר טוב ויש שחקן שבקבוצה כבר שנתיים ומשופשף במערכת זה פשע לא לנסות להשאיר אותו

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

אתה קצת חי בסרט אם אתה חושב שבונים קבוצה במטרה לעבור אותם בטבלה.
כן, מן הסתם רוצים קבוצה תחרותית שתגיע כמה שיותר רחוק, אבל אם נעבור רק אחת מהם ונסיים מקום רביעי זו תחשב עונה מוצלחת במיוחד במסגרת התקציב שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 20:23 
למה להשאיר את פלאח, למה?
בונים על וואליד שיכניס בו תורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 20:26 
שלומי אזולאי וסארי פלאח שייכים לנו 100% כרטיס שחקן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 21:00 
את הכי יפה בשבילי כתב:
שלומי אזולאי וסארי פלאח שייכים לנו 100% כרטיס שחקן?

כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
אין דבר כזה כרטיס שחקן.
כשאומרים שלקבוצה יש 50% מכרטיס השחקן של שחקן אחר, הכוונה היא שאם הוא יימכר הם יקבלו 50% מהסכום, זה הכל.
לשחקנים כמו שלומי אזולאי וסארי פלאח, שלא הולכים לקנות אותם בסכומים גבוהים, זה לא משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 21:26 
לא משנה המינוח. הם שחקנים ששייכים לנו.
לא מושאלים, לא אחוזים ולא אופציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
אבל זה העניין, גם שחקן ש-90% מסכום המכירה שלו יגיע לקבוצה אחרת שייך לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר מינוח, הם לא "שייכים" לנו, בני אדם לא שייכים לאחרים,
הם תחת חוזה מולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 22:00 
אם כבר מינוח, הם לא בני אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
בא לי שיחזור לשימוש הכרטיס שחקן, רק בשביל שיפסיקו החפירות על זה שכבר אין כרטיס שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 22:16 
די כבר, טרחנים.
הם שחקנים עם חוזה בהפועל, ההחלטות היחידות לגבי עתידם יהיו של הפועל, כל סכום המכירה באם הם יימכרו יילך להפועל, אף אחד לא צריך להסכים שהם יהיו בהפועל בעונה הבאה, זולת הנהלת הפועל.
כמו דמארי, רק ההפך.
כמו גוזלן, רק ההפך.
כמו רייכרט, רק ההפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 22:19 
אדום נחמד כתב:
בא לי שיחזור לשימוש הכרטיס שחקן, רק בשביל שיפסיקו החפירות על זה שכבר אין כרטיס שחקן

תן לזה זמן, בסוף זה יתפוס..זה די חדש, מ93 בערך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
תכלס אני לא מבין את הטרחנים המעצבנים שכל הזמן טורחים להסביר ולהזכיר שאין דבר כזה כרטיס שחקן.
למי אכפת איך פאקינג קוראים לזה, בתכלס כולנו מתכוונים לאותו דבר, שאנחנו רושמים שקבוצה מסוימת מחזיקה ב-50% מהכרטיס שחקן שלו מתכוונים לזה שבמכירה הבאה היא תקבל 50% מסך הסכום וטו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
תכלס אני לא מבין את הטרחנים המעצבנים שכל הזמן טורחים להסביר ולהזכיר שאין דבר כזה כרטיס שחקן.
למי אכפת איך פאקינג קוראים לזה, בתכלס כולנו מתכוונים לאותו דבר, שאנחנו רושמים שקבוצה מסוימת מחזיקה ב-50% מהכרטיס שחקן שלו מתכוונים לזה שבמכירה הבאה היא תקבל 50% מסך הסכום וטו לא.

ותו*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אדום נחמד כתב:

תן לזה זמן, בסוף זה יתפוס..זה די חדש, מ93 בערך?

אני סבלני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 02:11 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
גילי ורמוט בחר לקבל כסף ולמנוע הליכה לפרוק כי אם הוא נשאר בהפועל אים כסף לשלם משכורות ושום הלוואה בעולם לא הייתה עוזרת.

זאת הייתה המציאות מתחילת השנה. העזיבה של ורמוט כנראה השאירה אותנו בליגה וחבל שאתם לא מבינים את זה. להגיד למה הוא עזב יום אחרי הדרבי זאת גם שטות כי מה הייתם מעדיפים שיגידו שהןא חולה ושלמחרת הודעה שהוא במכבי? אן שאולי יגידו יום לפני דרבי שוורמוט לא ישחק כי הוא עובר למכבי. ניסו למשוך את זה עד ברגע האחרון, ניסו לענין קבוצות אחרות ונאדה מכבי הייתה האופציה היחידה.

נ.ב ורמוט בן זונה גדול בגלל העןבדה הפשוטה, הוא לובש צהוב.

הדבר היחיד שהוא הציל זה אחד מהבאים:
1) חשבון הבנק של רמון/חג'ג' שלא נאלץ לממש ערבויות.
2) את חשבון הבנק שלו עצמו.

אין שום סיבה שיודיעו שהוא חולה.
אני הייתי רוצה שיודיעו שהוא לא משחק כי מחר הוא עובר למכבי, אבל ככה זה אצל אנשים עם לפחות מינימום הגיון, לא יודע איך זה אצלך.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 06:49 
ItaiH6 כתב:
el dudernio כתב:
גילי ורמוט בחר לקבל כסף ולמנוע הליכה לפרוק כי אם הוא נשאר בהפועל אים כסף לשלם משכורות ושום הלוואה בעולם לא הייתה עוזרת.

זאת הייתה המציאות מתחילת השנה. העזיבה של ורמוט כנראה השאירה אותנו בליגה וחבל שאתם לא מבינים את זה. להגיד למה הוא עזב יום אחרי הדרבי זאת גם שטות כי מה הייתם מעדיפים שיגידו שהןא חולה ושלמחרת הודעה שהוא במכבי? אן שאולי יגידו יום לפני דרבי שוורמוט לא ישחק כי הוא עובר למכבי. ניסו למשוך את זה עד ברגע האחרון, ניסו לענין קבוצות אחרות ונאדה מכבי הייתה האופציה היחידה.

נ.ב ורמוט בן זונה גדול בגלל העןבדה הפשוטה, הוא לובש צהוב.

הדבר היחיד שהוא הציל זה אחד מהבאים:
1) חשבון הבנק של רמון/חג'ג' שלא נאלץ לממש ערבויות.
2) את חשבון הבנק שלו עצמו.

אין שום סיבה שיודיעו שהוא חולה.
אני הייתי רוצה שיודיעו שהוא לא משחק כי מחר הוא עובר למכבי, אבל ככה זה אצל אנשים עם לפחות מינימום הגיון, לא יודע איך זה אצלך.

כן, כי כמו שהיכרנו את הנפשות הפועלות, אם גילי היה נשאר והיה חסר כסף חג׳ג׳ היה פשוט מממש את הערבויות ומשלם, ולא נניח הופך את הפועל למכבי נתניה/ הפועל פ״ת בדרך.
מה שקרה הוא שגילי עבר ובמעברו זה הציל את הפועל מהתרסקות. לא שאני חושב שזו הסיבה שהוא עבר, לדעתי הוא עבר כדי להציל משהו מהקריירה הגוועת שלו ולשחק כדורגל בקבוצה ולא עם אסופת שחקנים חסרי יכולת, אבל כפועל יוצא נחסכה מאיתנו התפרקות מרוחה על כל שערי עיתוני הספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 08:18 
מצחיקים מאוד , בן סהר לא יחזור להפועל הנוכחית גם לא אם יאבד רגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1916 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 64  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: