תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין את ההחלטה ללכת על חלוץ ישראלי בהנחה שלא נראה פה את בן סהר ודמארי.
זה על הפנים להתחיל עונה עם דודו ביטון בתור חלוץ. גם אם כל הזרים הטובים שהוזכרו יבואו לקישור זה לא שווה כלום.
צריך חלוץ זר טוב, ואני לא מבין איך לא משקיעים דווקא שם כסף גדול. סליחי זה אופציה שאני לא עף עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
silver-net כתב:
לגביי ארסו, בוואן מסבירים את הוויתור של ביתר בכך שהוא עבר ״פציעה לא קלה״ ושהיא יכולה להיות פציעה חוזרצ וזה מסוכן...
איזו פציעה הןא עבר? כמה זמן היה בחוץ?

נשמע באמת מוזר שטביב מוותר עליו, טביב לא טיפש בסוגיות האלה, כנראה יש שם משהו

קרע במיניסקוס בתחילת אפריל. מצד שני הוא הספיק להתאושש ולשחק את שני משחקי הליגה האחרונים של ביט"ר.
בדיקה רפואית בכל מקרה הוא יעבור לפני חתימה כך שזה לא אמור להיות אישיו.

אני לא רופא, אבל בביטר טוענים שהוא עבר פציעה שעלולה לחזור על עצמה.
לא יודע לגבי קרע במיניסקוס, אבל ישנם פציעות, כמו למשל פריקת כתף, שאחרי פעם אחת הבעיה הופכת לכרונית וחוזרת. המקום רגיש יותר וצריך להמנע מפעולות מסויימות.
לא יודע אם הקרע במיניסקוס זה בקטגוריה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
אגב לאורך כל החלון הזה לא שמענו אפילו שם אחד של חלוץ זר, שזה די מאשר את החששות שהולכים על חלוץ ישראלי.
כמו שאמרו פה, ב4-5-1 ללכת על חלוץ פותח בסגנון אלון תורג'מן, או אפילו סליחי. לא יודע כמה זה חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 11:56 
אדום שרוף100 כתב:
זה על הפנים להתחיל עונה עם דודו ביטון בתור חלוץ. גם אם כל הזרים הטובים שהוזכרו יבואו לקישור זה לא שווה כלום.
צריך חלוץ זר טוב, ואני לא מבין איך לא משקיעים דווקא שם כסף גדול. סליחי זה אופציה שאני לא עף עליה.

אני דווקא כן יכול להבין. לא יודע מה יביאו בסוף, אבל שבונים קבוצה מהתחלהכמו בהפועל השנה. אז הקישור (האחורי וההתקפי) די יקבעו איך הקבוצה תעמוד ותיראה. ברור שחלוץ טוב הוא חשוב, אבל 2 חלוצי ליגה ישראלים טובים (דודו ביטון כאלה) בתוספת יחזקאל ואולי עוד איזה ילד, יכולים להספיק לעונה ראשונה כזו. ברור שזה לא אופטימלי, אבל בהנחה שאליפות לא ניקח השנה, אז עם קישור טוב אפשר להסתדר.
אני מנסה להיזכר בק"ש של האליפות ואם אני לא טועה הם בדיוק היו עם 3 חלוצים ישראלים סבירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
אפילו שיש את שיימן הייתי הולך על מאטוביץ אולי המגן השמאלי הטוב בליגה . אם בית"ר שחררה אולי אפשר להביא אותו במחיר סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 11:59 
אבירמוס כתב:
אפילו שיש את שיימן הייתי הולך על מאטוביץ אולי המגן השמאלי הטוב בליגה . אם בית"ר שחררה אולי אפשר להביא אותו במחיר סביר

איזה מזל שאתה לא מאמן אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 11:59 
הגלמוד מלוד כתב:
אבירמוס כתב:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 12:01 
בוא נבזבז זר על עמדה שנכון לעכשיו יש לנו את הישראלי הכי בכיר בה. גאוני.

חוץ מזה שהוא בן 32 ובדרך כלל מגן בגיל הזה לא סוחב עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
אבירמוס כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 12:39 
א. מי אמר לכם שהולכים לשחק 4-5-1? עוד לא היה אימון אחד (וגם אחריו לא תדעו).
ב. מה נסגר עם מכבי חיפה הקקות האלה? דמארי/שהר (שכחו שיש להם את שכטר ועטר? שישאירו לנו סיכוי לגנוב איזה פירור) וגם ארסו.
ג. מתי אימון פתיחה? יש כבר תאריך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 12:41 
ציטוט:
ססאר ארסו הוצע למכבי חיפה. במועדון עדיין מחפשים בלם + חזרת דמארי נבדקה, כרגע העלויות גבוהות

הבלם הספרדי נמצא בעדיפות משנית אצל רוני לוי, במקרה שלא יימצא בלם מתאים אחר.

http://sports.walla.co.il/item/2864073

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום שרוף100 כתב:

אני דווקא כן יכול להבין. לא יודע מה יביאו בסוף, אבל שבונים קבוצה מהתחלהכמו בהפועל השנה. אז הקישור (האחורי וההתקפי) די יקבעו איך הקבוצה תעמוד ותיראה. ברור שחלוץ טוב הוא חשוב, אבל 2 חלוצי ליגה ישראלים טובים (דודו ביטון כאלה) בתוספת יחזקאל ואולי עוד איזה ילד, יכולים להספיק לעונה ראשונה כזו. ברור שזה לא אופטימלי, אבל בהנחה שאליפות לא ניקח השנה, אז עם קישור טוב אפשר להסתדר.
אני מנסה להיזכר בק"ש של האליפות ואם אני לא טועה הם בדיוק היו עם 3 חלוצים ישראלים סבירים.

קריית שמונה זו לא דוגמה לכלום, כי ההתקפה שלהם הייתה מאוד חלשה והם כבשו מעט מאוד שערים. הם היו בחצי התחתון של הליגה מבחינת כיבוש שערים.
לא יודע לאיזה זה כיוון זה הולך ואילו שחקנם יגיעו בסופו של דבר אבל לצורך הדיון קישור טוב לא יחפה בשום צורה על היעדר התקפה טובה. בלי חלוצים טובים אתה פשוט לא תכבוש וגם לא תיראה טוב.
ספציפית לגבי השמות שהועלו אז תורג'מן אופציה טובה. שאר השחקנים ממש לא מספיקים בשביל להיות שחקני הרכב, גם מהאפשרות שסליחי יגיע אני ממש לא מתלהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 12:53 
יובל כתב:
redrony כתב:
אדום שרוף100 כתב:

קריית שמונה זו לא דוגמה לכלום, כי ההתקפה שלהם הייתה מאוד חלשה והם כבשו מעט מאוד שערים. הם היו בחצי התחתון של הליגה מבחינת כיבוש שערים.
לא יודע לאיזה זה כיוון זה הולך ואילו שחקנם יגיעו בסופו של דבר אבל לצורך הדיון קישור טוב לא יחפה בשום צורה על היעדר התקפה טובה. בלי חלוצים טובים אתה פשוט לא תכבוש וגם לא תיראה טוב.
ספציפית לגבי השמות שהועלו אז תורג'מן אופציה טובה. שאר השחקנים ממש לא מספיקים בשביל להיות שחקני הרכב, גם מהאפשרות שסליחי יגיע אני ממש לא מתלהב.

אני לא אומר שזה אידאלי. אני אומר שעם קישור התקפי טוב וקישור אחורי שידע לעשות הנעת כדור נכונה ואולי אפילו בתוספת מגינים טובים, אפשר יהיה להעביר עונה טובה עם הכנה קדימה.
אם המטרה היתה אליפות אז ברור שהיית חייב חלוצים ברמה גבוהה. יכול להיות שבעונה כזו דודו ביטון סטייל כזה יכול להספיק.
וק"ש של אז היא בדיוק הדוגמא לקבוצה עם התקפה חלשה (או בינונית יותר נכון) שמנצחת משחקים בגלל קישור חזק ושני מגינים מצוינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:01 
redrony כתב:
אדום שרוף100 כתב:

אני לגמרי לא מסכים, ודיברתי על זה פה לא פעם
כשאתה בונה קבוצה חדשה, עם מאמן חדש, אז אתה במצב רגיש, מלחיץ ונפיץ מאוד.
יש סבירות גבוהה שאתה לא תתחבר במחזורים הראשונים וחלוץ טוב יכול להיות ההבדל אם לא תתחבר ותנצח או לא תתחבר ולא תנצח.
לא תתחבר ולא תנצח- המערכת תהיה בלחץ, המאמן יהיה בלחץ והעסק יכול להתפרק.
אף אחד לא יודע מה היה קורה בעונת לוזון אם במקום אסולין היה חלוץ נורמלי שמבקיע באחד על אחד מול בית"ר.
אבל גם הוא וגם ג'וניור לא תיפקדו ולא הבקיעו, לא במשחק הזה ולא במשחקים האחרים, לא ניצחנו מחזורים שלמים והעסק התפרק.
כדורגל זה קודם כל משחק של חלוצים ולא יעזור כלום. רק אחר כך באים הקשרים המגנים והבלמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
תורג׳מן זה אפס מאופס עוד בלוף תוצרת טוברוק.
אל תסתנוורו מה-15 גולים שכבש לפני שנתיים, גם אוהד קדוסי ידע לתת מספרים מדי פעם.
אם הוא או דודו ביטון (גם הוא תוצרת האקדמיה לפלופים ע״ש טוברוק) יהיו החלוצים הבכירים שלנו צפויה עונה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:06 
אוהד קדוסי היה אחלה חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:
אדום שרוף100 כתב:

אני לא אומר שזה אידאלי. אני אומר שעם קישור התקפי טוב וקישור אחורי שידע לעשות הנעת כדור נכונה ואולי אפילו בתוספת מגינים טובים, אפשר יהיה להעביר עונה טובה עם הכנה קדימה.
אם המטרה היתה אליפות אז ברור שהיית חייב חלוצים ברמה גבוהה. יכול להיות שבעונה כזו דודו ביטון סטייל כזה יכול להספיק.
וק"ש של אז היא בדיוק הדוגמא לקבוצה עם התקפה חלשה (או בינונית יותר נכון) שמנצחת משחקים בגלל קישור חזק ושני מגינים מצוינים.

אבל גם בעונה כזאת אין היגיון להשקיע בשישה-שבעה קשרים ולא להביא חלוץ טוב אחד (שוב, רק לצורך הדיון, בפועל לא החתמנו עדיין אף שחקן). במקום אחד מהם תביא חלוץ.
והדיבורים האלה עוד פעם על בניית קבוצה לעוד שנתיים הם כל כך באוויר, הדברים האלה מתממשים בסופו של דבר לעתים כל כך רחוקות. להזכיר לך את הדיבורים על הבנייה של בן שמעון ומה קרה עם זה בסוף?
וקריית שמונה הייתה בעיקר קבוצה בינונית עם המון מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אתם באמת מתלהבים מתורג'מן? כנראה אני היחיד שלא תופס ממנו.
מישהו כמו סליחי שהיה בקבוצה פח כמו הפועל חיפה ודי הציל להם את התחת, יכול להיות אופציה טובה לטעמי.
אבל בואו לא נקדים את המאוחר. נחכה למסיבת עיתונאים של מנדיונדו ונשמע לאן מכוונים העונה. המילה "אליפות" לא תהיה שם, ובשביל פלייאוף עליון לא צריך להתאבד על חלוצים בכירים שיגמרו את התקציב ע"ח עמדות אחרות שאולי יותר חשובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אוהד קדוסי היה אחלה חלוץ.

גם ליאור אסולין אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:09 
תורג'מן חלוץ סבבה לגמרי עם ובלי קשר ל-15 גולים שהוא הבקיע בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:10 
pogi כתב:
redrony כתב:
אדום שרוף100 כתב:

אני לגמרי לא מסכים, ודיברתי על זה פה לא פעם
כשאתה בונה קבוצה חדשה, עם מאמן חדש, אז אתה במצב רגיש, מלחיץ ונפיץ מאוד.
יש סבירות גבוהה שאתה לא תתחבר במחזורים הראשונים וחלוץ טוב יכול להיות ההבדל אם לא תתחבר ותנצח או לא תתחבר ולא תנצח.
לא תתחבר ולא תנצח- המערכת תהיה בלחץ, המאמן יהיה בלחץ והעסק יכול להתפרק.
אף אחד לא יודע מה היה קורה בעונת לוזון אם במקום אסולין היה חלוץ נורמלי שמבקיע באחד על אחד מול בית"ר.
אבל גם הוא וגם ג'וניור לא תיפקדו ולא הבקיעו, לא במשחק הזה ולא במשחקים האחרים, לא ניצחנו מחזורים שלמים והעסק התפרק.
כדורגל זה קודם כל משחק של חלוצים ולא יעזור כלום. רק אחר כך באים הקשרים המגנים והבלמים

אני מסכים לגבי המשפט הראשון שלך, בשום אופו לא לגבי האחרון. בכדורגל הקבוצות החזקות הן בד"כ הקבוצות של האמצע. שים את החלוץ הכי טוב בעולם, בלי קישור שנותן לו כדורים ושחקנים שעושים תנועה אין לו מה לחפש בכלל.
אני כבר לא מדבר שיש שחקני קישור התקפי או כנפיים שגם יודעים לתת גולים, אבל בוא נגיד שאתה לא בונה שיתנו במספרים של חלוצים.
ולגבי עונת לוזון, אני אגיד לך מה היה קורה, כנראה אותו דבר. שהגיע גוטמן ראית הבדל בין קבוצה שיודעת לעמוד על המגרש בצורה בסיסית לבין אוסף השחקנים שהעמיד לוזון (ואני רחוק מלהיות מחסידי גוטמן).
אני כן מסכים שהמחזורים הראשונים חשובים לבטחון, אבל גם הקבוצה של אלי כהן ב-98 שהיה לה חלוץ אחד שהתחיל להבקיע במחזור 6 היתה חיה על הקישור שלה, במיוחד האחורי ודרסיליה רב העונה. שטרית נתן עונה גדולה וסימרוטיץ גם תרם, אבל זו היתה קבוצה של החזקת כדור, שליטה במשחק שידעה שאם נותנת גול אחד היא ניצחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
אז אין מצב לאיזה גליינור פלט אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:16 
יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:
אדום שרוף100 כתב:

אבל גם בעונה כזאת אין היגיון להשקיע בשישה-שבעה קשרים ולא להביא חלוץ טוב אחד (שוב, רק לצורך הדיון, בפועל לא החתמנו עדיין אף שחקן). במקום אחד מהם תביא חלוץ.
והדיבורים האלה עוד פעם על בניית קבוצה לעוד שנתיים הם כל כך באוויר, הדברים האלה מתממשים בסופו של דבר לעתים כל כך רחוקות. להזכיר לך את הדיבורים על הבנייה של בן שמעון ומה קרה עם זה בסוף?
וקריית שמונה הייתה בעיקר קבוצה בינונית עם המון מזל.

אבל את בן שמעון זרקו אחרי שנה, לא נתנו לו להמשיך. עם כל הכשלון של בן שמעון (שאין ספק שלא הצליח, אבל אני לא מסכים עם המילה כשלון), ראית בעונה שלפניו ובזו שאחריו את ההבדל בין קבוצה שיודעת לעמוד על המגרש לקבוצה שאין לה מושג. פשוט תיקח את הדרבים ותשווה. זה שהוא טעה בשחקנים וזה שיש לו בעיות אופי, בסדר. למי לא?
וק"ש היתה קבוצה אולי בינונית, אבל קבוצה שלקחה אליפות מול קבוצות עם תקציב פי 3 ו-4 ממנה וניצחה ברב המשחקים שלה.
שוב, אם היית אומר לי שהפועל אמורים להתמודד על האליפות העונה, אז ברור שהייתי בוחן את זה בעיניים אחרות. אבל מה לעשות, זה לא המצב כרגע.

אני גם לא יודע מה אתה מתכוון בחלוץ טוב. דמארי? הסיכוי שחלוץ כזה יגיע הוא הרי אפסי בכל מקרה.
ודבר אחרון, מה זאת אומרת דיבורים באוויר על בניית קבוצה? איך אתה רוצה להגיע בסוף למשהו, תוך שנה אחת לעשות קסמים? זה בד"כ לא עובד ככה. בטח לא בתקציבים של הפועל. למכבי היה 100 מיליון שקל, הביאו צוות מקצועי ברמה גבוהה, שתו את כל הישראלים, זה משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:24 
בליגה שלנו זה עובד ועוד איך.
אני לא זוכר קבוצה שבנתה את עצמה ממקום 7 ל5 ל3.
זאת שמגיעה למקום 3 היא זאת שבאותו קיץ הוציאה כסף והביאה רכש טוב.
ביתר הייתה מפורקת אבל הביאה זרים טובים פלוס איזה שלומי אזולאי וטסה לאירופה.
את סכנין לצמרת הביאו מוגרבי וגאדיר ולא הבנייה של חאמד גנאים וחלאיילה.

וכנל באר שבע. ברגע שנשפך כסף, הופה לצמרת. לא בנייה ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:35 
NARKOTIKA כתב:

כן, אולי, עם כסף. לך יש כסף?
מכבי שפכו כסף 4 שנים, עד שהגיעו אנשי מקצוע טובים הם גמרו עונות במחזור 8. להזכיר לך איפה חיפה ב-5 שנים האחרונות.
בית"ר טסה לאירופה כי היא החליפה מאמן באמצע העונה שידע להוציא את המקסימום מהסגל, ואני לא זוכר גם שבבית"ר משחק חלוץ ברמה של עומר דמארי. קישור התקפי של ילדים פלוס אנטל (שחקן שעושה רושם טוב, הלוואי שיבוא).
וגאדיר זה החלום שלך בתור חלוץ? כי אם כן, אין לי ספק שאפשר להביא שחקן ברמה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

קצת קשה עם ההכללה הזאת. מכבי ת"א במשך שנים לא גירדה תואר למרות השקעות עתק (אולי גדולות יותר מאלו שהשקיעה בעונות האחרונות כשהתארים הגיעו), מהצד השני הפועל לקחה דאבל עם תקציב נמוך ביחס לגדולות ודווקא כן היה שם אלמנט של בניה לאורך זמן כי בחצי העונה הראשונה של גוטמן כבר היו שם אניימה, בונדר, קנדה, באדיר נאתכו ושיש. בעונה השנייה של גוטמן הצטרפו השחקנים מכפ"ס עם ורמוט וחזרה של זהבי מהשאלה שהביאו את הפועל לצמרת אבל לא מספיק כדי לקחת תואר. ובעונת הדאבל החיזוק היה ממש נקודתי עם שכטר ודדי בעיקר (היה שם גם וויצ'יצ'ביץ' ששיחק חלק מהעונה, ודה-רידר ששיחק בחלק אחר, ועוד כמה שחקנים שאני לא מזכיר אבל הם בטח לא העוגן של הדאבל). היה שם גם מזל כמובן, אבל מה שבטוח זה שהייתה שם בנייה של קבוצה שרצה עם אותו מאמן לאורך זמן ולא היה שם כסף גדול מאוד בשום שלב.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אבל את בן שמעון זרקו אחרי שנה, לא נתנו לו להמשיך. עם כל הכשלון של בן שמעון (שאין ספק שלא הצליח, אבל אני לא מסכים עם המילה כשלון), ראית בעונה שלפניו ובזו שאחריו את ההבדל בין קבוצה שיודעת לעמוד על המגרש לקבוצה שאין לה מושג. פשוט תיקח את הדרבים ותשווה. זה שהוא טעה בשחקנים וזה שיש לו בעיות אופי, בסדר. למי לא?
וק"ש היתה קבוצה אולי בינונית, אבל קבוצה שלקחה אליפות מול קבוצות עם תקציב פי 3 ו-4 ממנה וניצחה ברב המשחקים שלה.
שוב, אם היית אומר לי שהפועל אמורים להתמודד על האליפות העונה, אז ברור שהייתי בוחן את זה בעיניים אחרות. אבל מה לעשות, זה לא המצב כרגע.

אני גם לא יודע מה אתה מתכוון בחלוץ טוב. דמארי? הסיכוי שחלוץ כזה יגיע הוא הרי אפסי בכל מקרה.
ודבר אחרון, מה זאת אומרת דיבורים באוויר על בניית קבוצה? איך אתה רוצה להגיע בסוף למשהו, תוך שנה אחת לעשות קסמים? זה בד"כ לא עובד ככה. בטח לא בתקציבים של הפועל. למכבי היה 100 מיליון שקל, הביאו צוות מקצועי ברמה גבוהה, שתו את כל הישראלים, זה משהו אחר.

ברור שחלוץ טוב זה לא בהכרח דמארי. תורג'מן למשל יכול להיות כזה. זה תלוי במה שאפשר להביא.
וכשאני אומר דיבורים באוויר על בניית קבוצה לעוד שנתיים, אני מדבר על משפטים ברוח של "העונה נסתדר בלי חלוץ ונביא חלוץ לעונה שאחר כך". זה לא עובד ככה. כל קיץ אתה מנסה לבנות קבוצה חזקה ומאוזנת, ובעתיד מנסה לשפר לפי מה שיש לך כבר ועבד טוב ומה שלא.

ובשולי הדברים, ההשוואה בין העונה האחרונה לזאת שלפניה היא כל כך לא רלוונטית ולא הוגנת, כי לבן שמעון היה תקציב הרבה יותר גבוה ושחקנים יותר טובים. בעונה של בן שמעון הייתה קבוצה עם משמעית הגנתית מחפירה, אחת הקבוצות החלשות מנטלית שראיתי, כאוס ופאניקה (גם ובעיקר של המאמן) במקום סדר, יציבות והיררכיה, וכישרון של שחקנים בודדים (בעיקר דמארי וגילי ורמוט וקצת הבחלות של שחקנים כמו שכטר ועבדורחימי) שחיפה על כך בצורה חלקית. עבודת אימון ממש לא הייתה בעונה ההיא (אולי עבודת אימון גרועה מאוד).

ומעניין אותי לשמוע איך תביא שחקן ברמה של גאדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:42 
mbracha כתב:
NARKOTIKA כתב:

קצת קשה עם ההכללה הזאת. מכבי ת"א במשך שנים לא גירדה תואר למרות השקעות עתק (אולי גדולות יותר מאלו שהשקיעה בעונות האחרונות כשהתארים הגיעו), מהצד השני הפועל לקחה דאבל עם תקציב נמוך ביחס לגדולות ודווקא כן היה שם אלמנט של בניה לאורך זמן כי בחצי העונה הראשונה של גוטמן כבר היו שם אניימה, בונדר, קנדה, באדיר נאתכו ושיש. בעונה השנייה של גוטמן הצטרפו השחקנים מכפ"ס עם ורמוט וחזרה של זהבי מהשאלה שהביאו את הפועל לצמרת אבל לא מספיק כדי לקחת תואר. ובעונת הדאבל החיזוק היה ממש נקודתי עם שכטר ודדי בעיקר (היה שם גם וויצ'יצ'ביץ' ששיחק חלק מהעונה, ודה-רידר ששיחק בחלק אחר, ועוד כמה שחקנים שאני לא מזכיר אבל הם בטח לא העוגן של הדאבל). היה שם גם מזל כמובן, אבל מה שבטוח זה שהייתה שם בנייה של קבוצה שרצה עם אותו מאמן לאורך זמן ולא היה שם כסף גדול מאוד בשום שלב.

זה לא רק זה, העניין הוא גם לא רק מיקום בסוף העונה (כמו המקום שנרקוטיקה ניסה ללכת אליו), זה סגל שמשחק שנה שנייה ושלישית יחד, שמשפרים פה ושם בעוד שחקן שניים. הדוגמא של הפועל של גוטמן היא מצוינת.
גם להגיד על סכנין צמרת זה קצת מצחיק שמדובר על קבוצה ששיחקה השנה בפלייאוף התחתון, אבל לא משנה, אני מבין את הכוונה. מוגרבי הוא קשר התקפי לא חלוץ. גאדיר בחיפה היה בכלל שחקן כנף.
תן לי קישור אחורי חזק וקישור התקפי חזק בתוספת שני מגינים טובים ואני מבטיח לך שהפועל יהיו קבוצה טובה גם אם החלוצים יהיו ביטון, אזולאי ויחזקאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 13:48 
יובל כתב:
redrony כתב:

ברור שחלוץ טוב זה לא בהכרח דמארי. תורג'מן למשל יכול להיות כזה. זה תלוי במה שאפשר להביא.
וכשאני אומר דיבורים באוויר על בניית קבוצה לעוד שנתיים, אני מדבר על משפטים ברוח של "העונה נסתדר בלי חלוץ ונביא חלוץ לעונה שאחר כך". זה לא עובד ככה. כל קיץ אתה מנסה לבנות קבוצה חזקה ומאוזנת, ובעתיד מנסה לשפר לפי מה שיש לך כבר ועבד טוב ומה שלא.

ובשולי הדברים, ההשוואה בין העונה האחרונה לזאת שלפניה היא כל כך לא רלוונטית ולא הוגנת, כי לבן שמעון היה תקציב הרבה יותר גבוה ושחקנים יותר טובים. בעונה של בן שמעון הייתה קבוצה עם משמעית הגנתית מחפירה, אחת הקבוצות החלשות מנטלית שראיתי, כאוס ופאניקה (גם ובעיקר של המאמן) במקום סדר, יציבות והיררכיה, וכישרון של שחקנים בודדים (בעיקר דמארי וגילי ורמוט וקצת הבחלות של שחקנים כמו שכטר ועבדורחימי) שחיפה על כך בצורה חלקית. עבודת אימון ממש לא הייתה בעונה ההיא (אולי עבודת אימון גרועה מאוד).

ומעניין אותי לשמוע איך תביא שחקן ברמה של גאדיר.

עזוב אותך מהתקציב, בסוף יש שחקנים. אתה רוצה להשוות עם התקציב של עונה לפני, עם שחקנים כמו ורמוט, דמארי וטב"ח והקבוצה באמת שיחקה כדורגל מזוויע (בעונת אבוקסיס).
התקציב היה בנוי על שלושה שחקנים (ארבעה אם אתה מוסיף את אבוטבול), שאחד מהם לא תיפקד ועזב באמצע העונה והשניים האחרים הם מה שנתנו להפועל בסוף מקום שלישי (או רביעי, כבר לא זוכר).
אני לא מסכים איתך בכל מה שכתבת על העונה של בן שמעון, אבל כבר דיברנו על זה בעבר. אני לא חושב שהוא היה הצלחה מסחררת, אבל אני כן ראיתי הרבה דברים טובים שם. אבל באמת עזוב את זה.

ולגבי המשפט הראשון שכתבת, אז כן, תורג'מן יכול להיות חלוץ טוב, ובשוק הישראלי נראה לי שלרמה הזו מכוונים וזה גם מה שכתבתי. לא התכוונתי שאפשר לשחק בלי חלוצים בכלל. כתבתי שאם יש בסיס טוב של קבוצה, אפשר גם להסתדר עם חלוצים לא מהשורה הראשונה (תורג'מן הוא בעיניי לא מהשורה הראשונה, כנ"ל ביטון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2015, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
יובל כמובן שאתה צודק,
אבל לכן גם לגיטימי להגיד אני מעדיף את ביטון ואזולאי כחלוצים שלי כשאחד מהם נמצא על הספסל מאשר לשלם עכשיו על חלוץ זר או סכומים הרבה יותר גבוהים על תורג'מן.
בסופו של דבר כאשר השמיכה לא מספיק ארוכה, צריכים לקבל החלטות איפה אתה מכסה ומה אתה חושף.

דודו ביטון הוא שחקן שבעברו הראה יכולת סבירה + למשך כמה שנים ברציפות.

למשל בין 2010-2015
2010 - 2011 בהפועל פ"ת שיחק ב15 והבקיע 12.
2011 בשרלואה שיחק ב 12 משחקים והביע 5.
2011 - 2012 בויסלה קרקוב שיחק ב 25 משחקים והבקיע 11
2013 - שיחק בניקוסיה ו ב 13 משחקים הבקיע 6 שערים.

במצב הקיים אם אתה צשיג אותו במעט ויש לך את אזולאי כגיבוי זה בהחלט לגיטימי.
אין ספק שזה אולי יכשל אבל ככה כם להמר על תורג'מן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: