תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עדכוני הפועל | יום ד'
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
סולליך + גולסה + עמאשה + ראיוס עבור 25% מהכרטיס של אבוטבול.

דביל. מי אתה שתזלזל בשי? הוא שיחק פצוע פעם נגד אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:11 
היה בהרבה יותר נכון להשאיר את טוטו ולמכור את דמארי.(באופן כללי טוטו זה פספוס ענק)
גם היינו מרוויחים מדבר כזה כסף לחיזוק באמצע וגם שילוב של טוטו ושכטר בהרבה יותר הגיוני וטוב מדמארי ושכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
ראיוס תמורת רן יצחק, פדידה, חיימוביץ', אנטבי, הרוש וטועמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עדכוני הפועל | יום ד'
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אם ידין לא פצוע הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים לא גרזיציץ ולא סאשה, דמארי בינואר או בעונה הבאה לא ימשיך צאו מהסרטים

מסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:17 
dino כתב:
ראיוס תמורת רן יצחק, פדידה, חיימוביץ', אנטבי, הרוש וטועמה

6 שחקנים על אחד הם לא יכולים לסרב :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עדכוני הפועל | יום ד'
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
עירד צפריר הוא המראיין הכי טוב בארץ.

סגור לי את הפינה זה אחד הדברים היחידים ששווים קריאה בתקשורת הספורט כיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
ידין?
מתי הוא שותף לאחרונה בכלל בחיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
חרא של טרייד.
שיתנו גם בלם ומגן שמאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
ומה עם הסעיף שדמארי לא ישחק נגדינו?
שחר מכניס כאלו סעיפים רק כשהוא משאיל או גם כשהוא מוכר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ציטוט:
אני כל הזמן מקבל ממנו מחמאות. שתבין, אני מכיר את חיים. אחרי משחק כמו ביום חמישי יש מרכיב פסיכולוגי גדול מאוד. זימנתי את כולם אליי לשיחה ביום שישי, את חיים, את אמיר לובין ואמרתי להם 'חבר'ה, אין דרמות. הכל בסדר. בנינו על אירופה, רצינו את אירופה, הפועל אמורה לעבור לפחות את השלב הזה, אנחנו לא שם. להרים את הראש ולהתחיל לחזק את השחקנים עכשיו'. והכתבות בעיתונות, קודם כל הן לא נכונות - נקצץ לשחקנים, נמכור את דמארי. כל כתב נהיה יותר קיצוני מהשני. אחד רוצה למכור את דמארי והשני את שכטר. אין לנו כוונה לא למכור שחקנים ולא לקצץ להם במשכורת, אלה דברים שפוגעים במוטיבציה. ביקשתי מרן בן שמעון שייקח עיתונים לחוד והנהלה לחוד. הפסדנו, לא נורא, תחזירו לנו בליגה ותתחילו אותה ברגל ימין.

יפה מאוד

חוץ מזה בגדול רואים שהבן אדם איש עסקים ולא בעלים של קבוצת כדורגל
החשיבה שלו עסקית הוא חושב להביא זר ב3 מליון שקל כדי להרוויח ממנו אחר כך כפול
וגולדהאר למשל עושה את אותו דבר בלי מטרות רווח והוא שחרר את עטר כדי לאפשר לו להתקדם ולא כדי לנסות למקסם רווחים
יש לו אמנם תכונות של בעל בית והוא נראה הרבה יותר מתאים מחיים רמון אבל אני בספק כמה המודל הזה יכול לקדם אותנו
יהיה טוב אם הוא יוכל לקשר אותנו למישהו שיקח את הקבוצה

נערך לאחרונה על ידי אלון בתאריך 14 אוגוסט 2013, 13:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ידין זה לא הבחור הזה שאוהב לעשות שביתות איטלקיות , לדרוש תוספות כסף לחוזים בכל פגרה , שרצה לעבור למכבי , שעבר חיפה ?
מלבד כל אלה , הוא גם לא שיקח כדורגל כבר חצי שנה
תמשיכו לרדוף אחרי סמלים מעונת הדאבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 13:11 
redead כתב:
ידין זה לא הבחור הזה שאוהב לעשות שביתות איטלקיות , לדרוש תוספות כסף לחוזים בכל פגרה , שרצה לעבור למכבי , שעבר חיפה ?

ועדין שני רק לאלברמן בתפקידו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 13:14 
אלון כתב:
redead כתב:

ועדין שני רק לאלברמן בתפקידו

זה ע"פ המדד הרשמי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 13:41 
בשולי החדשות של היום:

http://mizbala.com/?p=75811

אמנם לא קשור ישירות אלינו, אבל חומר נחמד למחשבה על כוחו של הפורום. וכשצריך להוריד את הכובע אז צריך, ואוהדי מכבי חיפה ראויים לכך הפעם.

פרסום ראשון: פרשת יוהי טויודה, כך אוהדי מכבי חיפה עבדו על ישראל היום וגרמו להם לכתוב שטויות בעיתון

דורי בן ישראל קריו | צפיות: 26,246 | פרסום ראשון: 14 באוגוסט 2013 בשעה: 11:55 | שתפו בפייסבוק: Share

בחינמון 'ישראל היום' פורסמה היום ידיעה על כך ששחקן הכדורגל היפני יוהי טויודה בדרך למכבי חיפה, מה שכתבי 'ישראל היום' לא יודעים, זה שהם נפלו בתרגיל עוקץ של אוהדי מכבי חיפה שבכלל היה מיועד להפלת אתר ONE, אופירה אסייג וכתב הספורט דורון בן-דור, אשר עימם אלה מסוכסכים.

שחקן הכדורגל היפני יוהי טויודה בדרך למכבי חיפה
ישראל היום: הקליקו להגדלה
הסיפור החל אמש בפורום של אוהדי מכבי חיפה לאחר שאחד המשתמשים הבכירים שם "חשף לראשונה" כי מכבי חיפה סיכמה עם חלוץ נבחרת יפן יוהי טויודה על מעברו לישראל. ידיעה פקטיבית אשר הייתה אמורה להפיל בפח את אתר הספורט המוביל ONE ולגרום לו לאזכר את העניין, אך הסיפור המפוברק הניב תוצאה בלתי צפויה אשר הפילה בפח את 'ישראל היום' אשר איזכרו הבוקר את "הרכש החדש" של מכבי חיפה, תוך שהם מציינים כי הידיעה פורסמה באחד האתרים המובילים ביפן, אולם אותו "אתר יפני מוביל" הוא בכלל בלוג וורדפרס פקטיבי שיצרו אוהדי מכבי חיפה.

בהודעה בפורום נכתב: "חברים! מכבי חיפה סיכמה עם חלוץ נבחרת יפן Yohei Toyoda שמשחק בליגה היפנית בקבוצת Sagan Tosu. חבר טוב שלי, עו"ד שלמד איתי ועוסק בין היתר בעסקאות בינלאומיות, גר ביפן ועובד בשנה האחרונה עם סוכנות Fullcast Sports Co. Ltd שהיא אחת מסוכנויות הספורט הגדולות ביפן. אמש דיברנו בסקייפ והוא סיפר לי שביום ראשון בערב הוא היה במסיבה של אותה סוכנות השחקנים לרגל פתיחת עונת הכדורגל ביפן. אחד מסוכני השחקנים באותה סוכנות שמע שהחבר שלי מישראל הוא מאוד התלהב ואז הוא סיפר לו ששחקן בכיר שלו עומד לחתום במכבי חיפה מישראל. הסוכן סיפר לו שמכבי חיפה סיכמה עימו על החתמת השחקן Yohei Toyoda שאמור להגיע בעד סופ"ש לישראל לבדיקות רפואיות וחתימה רשמית. הבנתי ממנו שמכבי חיפה תשלם לקבוצתו היפנית של השחקן סכום של מיליון דולר ושכרו יהיה 250 אלף דולר לעונה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
בשולי החדשות של היום:

http://mizbala.com/?p=75811

אמנם לא קשור ישירות אלינו, אבל חומר נחמד למחשבה על כוחו של הפורום. וכשצריך להוריד את הכובע אז צריך, ואוהדי מכבי חיפה ראויים לכך הפעם.

פרסום ראשון: פרשת יוהי טויודה, כך אוהדי מכבי חיפה עבדו על ישראל היום וגרמו להם לכתוב שטויות בעיתון

דורי בן ישראל קריו | צפיות: 26,246 | פרסום ראשון: 14 באוגוסט 2013 בשעה: 11:55 | שתפו בפייסבוק: Share

בחינמון 'ישראל היום' פורסמה היום ידיעה על כך ששחקן הכדורגל היפני יוהי טויודה בדרך למכבי חיפה, מה שכתבי 'ישראל היום' לא יודעים, זה שהם נפלו בתרגיל עוקץ של אוהדי מכבי חיפה שבכלל היה מיועד להפלת אתר ONE, אופירה אסייג וכתב הספורט דורון בן-דור, אשר עימם אלה מסוכסכים.

שחקן הכדורגל היפני יוהי טויודה בדרך למכבי חיפה
ישראל היום: הקליקו להגדלה
הסיפור החל אמש בפורום של אוהדי מכבי חיפה לאחר שאחד המשתמשים הבכירים שם "חשף לראשונה" כי מכבי חיפה סיכמה עם חלוץ נבחרת יפן יוהי טויודה על מעברו לישראל. ידיעה פקטיבית אשר הייתה אמורה להפיל בפח את אתר הספורט המוביל ONE ולגרום לו לאזכר את העניין, אך הסיפור המפוברק הניב תוצאה בלתי צפויה אשר הפילה בפח את 'ישראל היום' אשר איזכרו הבוקר את "הרכש החדש" של מכבי חיפה, תוך שהם מציינים כי הידיעה פורסמה באחד האתרים המובילים ביפן, אולם אותו "אתר יפני מוביל" הוא בכלל בלוג וורדפרס פקטיבי שיצרו אוהדי מכבי חיפה.

בהודעה בפורום נכתב: "חברים! מכבי חיפה סיכמה עם חלוץ נבחרת יפן Yohei Toyoda שמשחק בליגה היפנית בקבוצת Sagan Tosu. חבר טוב שלי, עו"ד שלמד איתי ועוסק בין היתר בעסקאות בינלאומיות, גר ביפן ועובד בשנה האחרונה עם סוכנות Fullcast Sports Co. Ltd שהיא אחת מסוכנויות הספורט הגדולות ביפן. אמש דיברנו בסקייפ והוא סיפר לי שביום ראשון בערב הוא היה במסיבה של אותה סוכנות השחקנים לרגל פתיחת עונת הכדורגל ביפן. אחד מסוכני השחקנים באותה סוכנות שמע שהחבר שלי מישראל הוא מאוד התלהב ואז הוא סיפר לו ששחקן בכיר שלו עומד לחתום במכבי חיפה מישראל. הסוכן סיפר לו שמכבי חיפה סיכמה עימו על החתמת השחקן Yohei Toyoda שאמור להגיע בעד סופ"ש לישראל לבדיקות רפואיות וחתימה רשמית. הבנתי ממנו שמכבי חיפה תשלם לקבוצתו היפנית של השחקן סכום של מיליון דולר ושכרו יהיה 250 אלף דולר לעונה."

ענק. :LOL2: מראה על הרמה של כל עיתוני הספורט ועיתונות בכלל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 14:24 
האדס כתב:
פורום של אינפנטילים, כל שחקן שאתה רושם שאתה לא רוצה אותו ישר משתמע מכך שאתה מזלזל בו.
חוץ מזה שהוא לא פוגע כבר שנה וקצת. אז דיי לזיין ת'מוח.

בעניין דמארי הוא כן פוגע
ואם כלכך קשה לך בפורום ואתה לא מצליח להתמודד עם כל האינפנטלים פה , אתה מוזמן לעזוב , יש לי הרגשה שזה ישפר קצת את האווירה פה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 14:25 
ובעיקר מומלץ לך להפסיק עם הדיבור הנגוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
האדס כתב:
פורום של אינפנטילים, כל שחקן שאתה רושם שאתה לא רוצה אותו ישר משתמע מכך שאתה מזלזל בו.
חוץ מזה שהוא לא פוגע כבר שנה וקצת. אז דיי לזיין ת'מוח.

בעניין דמארי הוא כן פוגע
ואם כלכך קשה לך בפורום ואתה לא מצליח להתמודד עם כל האינפנטלים פה , אתה מוזמן לעזוב , יש לי הרגשה שזה ישפר קצת את האווירה פה .

חלוץ במיליון וחצי יורו שעושה 13 שערים (5 פנדלים) בליגת כלום הזאת - זה לא בדיוק ההגדרה שלי לפוגע.
אולי , אם , תמשיך לרשום . עם סימני פיסוק , מופלאים , זה ישפר גם את האווירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
ובעיקר מומלץ לך להפסיק עם הדיבור הנגוע

מה אמרתי שהוא נגוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 16:02 
"
פורום של אינפנטילים
חבורה של זייני מוח
יא חבורה של סתומים
"

מעיון באמת קצרצר.
לא שזה מעליב מישהו, אבל וואלה, בשביל מה זה טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
ראשית ראוי לצטט משפט שלם ואם אפשר גם להראות בהקשר למה הוא נרשם, אבל נסלח על זה.
גם לאחר שקראתי שורות אלו אינני חושב שהן פוגעות, אלא מביעות עמדה מסויימת על נושא מסוים.
מי שרואה בזה דבר כל כך חמור (אגב, שקורה כל הודעה שלישית בפורום שדים מאז שאני פה) מוזמן לפנות למנהלי הפורום ולבקש את ראשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 16:40 
רוב הסיכויים שהמחלה יעלו אוט' לשלב הבתים.
לא יאומן כמה מזל יש להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
ראשית ראוי לצטט משפט שלם ואם אפשר גם להראות בהקשר למה הוא נרשם, אבל נסלח על זה.
גם לאחר שקראתי שורות אלו אינני חושב שהן פוגעות, אלא מביעות עמדה מסויימת על נושא מסוים.
מי שרואה בזה דבר כל כך חמור (אגב, שקורה כל הודעה שלישית בפורום שדים מאז שאני פה) מוזמן לפנות למנהלי הפורום ולבקש את ראשי.

כל ההתנהלות שלך היא כמו כלב תקיפה שאין לו מספיק שרשרת משוחררת, זה לא נעים, קח את זה לאן שאתה רוצה.

נערך לאחרונה על ידי סוסים רצים לי בדם בתאריך 14 אוגוסט 2013, 16:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 16:50 
שחר כתב:
לא יאומן כמה מזל יש להם.

הם עברו קבוצה אחת, מהונגריה, וזו כבר העונה האירופית השנייה הכי גדולה בהיסטוריה של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 16:52 
השלישית הכי גדולה.
הם כבר היו בבתים של ליגה יורופה פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 16:54 
אה נכון, קמפיין כל כך צבעוני ומסעיר שהוא נמחק לי מהזכרון, מרוב הריגוש שהוא העביר במדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 16:55 
הביאו לארץ את פיטר קראוץ' אם אני זוכר נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לא יאומן כמה מזל יש להם.

מעולה.
הכל לפי התוכנית... (עולים לבתים, ועוד ללא ניקוד כי לא צריכים לשחק בשלב הפלייאוף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לא יאומן כמה מזל יש להם.

לא בטוח. פנרבחצ'ה ובשיקטאש הושעו ב-15 ביולי. הם ערערו ל-CAS, והדיונים בעניינם יתקיימו רק יום לאחר משחקי הגומלין של כל אחת מהקבוצות (חודש וחצי אחרי ההרשעה), כשבינתיים הן הוחזרו לתחרויות. גם למטאליסט יש אפשרות לערער ל-CAS, אני לא רואה סיבה שהם לא יעשו זאת ואני לא רואה סיבה שהדיון שלהם יתקיים לפני הדיונים של פנרבחצ'ה ובשיקטאש שהושעו לפני חודש. עכשיו, אם מטאליסט ישחקו בפלייאוף, אז פאוק לא תוכל להיות מקודמת לליגת האלופות. אם הם יושעו בכל זאת, אחרי שלב הפלייאוף אבל לפני הבתים, אז שאלקה תעלה בכל מקרה לשלב הבתים של ליגת האלופות, והמקום של מטאליסט בשלב הבתים של הליגה האירופית (לשם היא אמורה ליפול אחרי ההפסד לשאלקה, בין אם במגרש או בבית משפט), אבל אז אין סיבה שדווקא מכבי תחליף את מטאליסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 17:02 
אם כבר הם עולים לפחות שיעלו בלי לשחק,ככה הניקוד לא ייחשב להם.
כנראה שחיפה ומכבי יהיו בבתים של האירופאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: