שחר כתב:
רדרוני,אני כרגיל חושב שאתה מייחס לדרך ולשיטה יותר מידי משמעות.
לי יש סבלנות כי גם אין לי יותר מידי ציפיות ואני גם לא דורש או אדרוש את ראשו של המאמן, אבל מנסיוני המר אני מכיר את הדינמיקה של המועדון ולא חושב שהתאוריה שלך מתחברת עם המציאות.
אם רן בכלל ישרוד את השנה הזו (שכרגע זה נראה כמו הישג בפני עצמו), אני חושב שגם כך ברור שדמארי לא יישאר, הסוכן של שכטר כבר זרק משהו ל זה שהוא ביקש לחזור לשנה לישראל, הרוש אולי יגיע לינואר, צמד הקשרים האחוריים שלנו יחזיק במקרה הטוב עד סוף השנה, אני מקווה בשביל הבלמים שגם כן, דגני מושאל מחיפה, טועמה ואבוטבול גם כך כבר על הקצה מבחינת קריירה, כך שלא ברור איך החלטת שיש פה איזה בסיס שאפשר לבנות עליו עם תוספת של שלוש או ארבע שחקנים. בקיץ שוב יחליפו את רוב הסגל , מן הסתם בשחקנים פחות טובים, בנוער שוב אין שום השקעה יוצאת דופן והשיחות האינסופיות האלה, על להתחבר, על דרך ועל סבלנות יימשכו כמו שהם נמשכות פה לפחות שנתיים ולי באופן אישי אין בעיה לכתוב את הדברים האלה כבר עכשיו גם אם כל התגובות הצפויות על זה זה מוקדם מידי יגיעו.
יש לנו חוד טוב מאוד שבאמת יכול להתחבר, קישור אחורי לא קיים וחסר סיכוי , מגן אחד סביר ומגן חלש מאוד שהמחליף שלו בן 40 עוד כמה חודשים וצמד בלמים ושוער שכרגע נראים די בפאניקה.
את הדינמיקה אני מכיר. אני פשוט לא מוכן להשלים איתה ובטח שלא מוכן לתרום לה. אני לא יכול לשלוט על התקשורת, אני לא יכול לשלוט על ההנהלה. אני כן יכול לכתוב כאן בפורום ולנסות להשפיע.
אני יודע שאתה לא מייחס לשיטה ודרך משמעות והשאלה הנגררת היא, אז מה משנה אם המאמן הוא בן שמעון או ניצן שירזי?
אז הבסיס שאני מדבר עליו הוא לא רק שחקנים, אלא בעיקר החיבור בינהם ויכולת להוציא מהם את המירב.
למאמן יש מספיק מקום לשפר סגל שחקנים כבודדים וגם כקבוצה. אני לא אכנס פה לדיון מקצועי על שיטות, לחץֿ תנועה בלי כדור כי אני יודע שזה בזבוז זמן (ואני גם תיכף יוצא לרוץ), אבל אני כן אומר לך שלהפועל יש בסיס שחקנים סביר שאם המאמן יוכל ללמד אותו לשחק כדורגל נכון, וזה פחות או יותר ההיפך ממה שראית בשנתיים האחרונות, יהיה אפשר להוסיף עליו כמה שחקנים בעונה הבאה. הבסיס הוא שוער (לא משנה מי), דגני, שני בלמים, שני קשרים אחוריים (שאולי אחד אפשר להחליף בעונה הבאה), גורדנה, ספורי, ורמוט, זגורי, שכטר. מקווה שגם דמארי, אבל נכון, המצב איתו בעייתי. את פדידה ויצחק אני לא מכיר, מקווה שאפשר יהיה לדוג משם משהו. מקווה שגם יביאו מגן שמאלי עוד העונה.
אני רחוק מלטעון שהכל מושלם וגם הבסיס שדיברתי עליו כפוף למגבלות כספיות כרגע. אבל זה מה שיש ואני לא רואה אלטרנטיבה.
ושוב, אני יודע שזה לא ירגיע אותך, אבל אני בד"כ פוגע בתחזיות שלי ובניתוחים שלי. קיוויתי שהפועל יתקדמו באירופה, אבל מבחינת רמת הכדורגל שהקבוצה מציגה, זה היה לי די ברור וגם כתבתי את זה כמה פעמים פה. ואני יודע שגם זה לא ירגיע אותך, אבל יש דברים שאני כן רואה בהם התקדמות. זה קורה מעט מדי ובלי יציבות, אבל אני כן רואה את הכיוון של המאמן הזה. אתמול זה היה רע ואתמול אני גם חושב שהוא עשה טעות בהרככ שהוא ויתר על גורדמה ובחר לעלות עם שני שחקנים בלי נסיון במעמדים האלה, אבל אין מה לעשות, חלב שנשפך. יש סכנין בעוד שבועיים. הסכינים חייבים לחזור למקום ויותר ממגן שמאלי, קשר התקפי או כל רכש אחר, צריך עכשיו שקט.