תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רב"ש
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 15:21 
לירון האדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:
נותר לנו רק לקוות שתחילת הליגה תידחה בכמה חודשים טובים או שלא תתקיים בכלל.

אתה מקשיב לעצמך?
לפי איך שאתה מדבר כל פעם שפותחים את העונה רע אפשר לסגור את המועדון (והפעם עוד לא עבר אפילו מחזור אחד)
לא נסחפתם קצת?

כן אני מקשיב לעצמי, אחרי הסיוט של שנה שעברה (תבוסות בדרבים, הפסדים מביכים בינהם לראשון מליגה שניה), לא חיכיתי לפתיחת העונה הזאת.
ראיתי את הפועל העונה בסה"כ ב-4 משחקים (לא ראיתי את משחקי האימון), בשלושת המשחקים האחרונים הפועל היתה נראה זוועה.
אומנם הוחלפו 9 שחקני הרכב + מאמן ועדיין הפועל נראה כמו עונה שעברה, קבוצה של כלום.
אז מה לעשות שהיתי מעדיף שיתאמנו עוד קצת ויעשו עוד משחקי אימון עד שאולי איכשהו משהו יתחבר...
ממש לא בא לי שתתחיל הליגה.

אתם קיצוניים ופשוט נסחפים. פתחו את העונה חרא, נכון. אז מה? כבר התבוסתנות הזאת?
יכול להיות שתהיה עונה זוועה. אבל מה הטעם להרים ידיים לפני מחזור 1?
לפני חודשיים כולם פה אמרו שצריך לתת לרב"ש זמן ולא לשחוט אחרי שבועות ספורים של עבודה (רובכם אמרתם גם לא לשחוט אחרי חצי עונה ואפילו עונה). אז עכשיו העונה הזאת כישלון ועדיף שלא תתחיל בכלל? לא מבין אתכם

אני אחד ולא רבים.
לא טענתי ולא אמרתי שצריך לפטר את רן, לא אמרתי מילה על היכולות שלו בתור מאמן.
ברור שהוא אכזב מאד כמו כל הקבוצה.
מי אשם? אני עוד לא יודע... נחכה ונראה.
לא הרמתי ידיים, אני פשוט חושב שעוד חודש של אימונים+משחקי אימון אולי הקבוצה תיראה יותר טוב.
אנחנו כרגע ממש לא מוכנים לליגה.
ואני באמת מצטער נדודה מעומק לבי על כך שנהנתי בפגרה בלי הפועל, מצטער מעומק נשמתי שלא בא לי שתתחיל העונה הזאת שכך אנחנו נראים.

מזה שייך שנהנת בפגרת בלי הפועל? גם אני נהנתי..על מה בדיוק הצטערת פה?
ואתה חושב שעוד חודש של משחקי אימון ואימונים היו עושים טוב? לפני שעה כתבת שהלוואי והליגה לא הייתה נפתחת בכלל.
וכן, אני יודע שאתה יחיד ולא רבים, ולמרות זאת אתה מגיב כמו רבים וטובים פה. בשורה התחתונה עוד לא עבר מחזור אחד ואתה (כמו שלושת רבע פורום) כבר סיכמתם עונה שלמה. אני לא מבין מה הטעם זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 16:00 
iHapoelist כתב:
pogi כתב:
iHapoelist כתב:

הקהל של הפועל עובר תהליך מאוד רע בשנים האחרונות.
קשה לי לשים את האצבע איפה זה התחיל, אבל זה מורגש.

בדיוק.
פשוט עצוב לראות תגובות פה\בפייסבוק של אנשים שכבר החליטו שזאת תהיה חרא של עונה וכבר התחילו לקלל את השחקנים והמאמן. פעם היינו הקהל הכי תומך בארץ, לא ברור איך הגענו למצב הזה

הקהל של הפועל לא עובר שום תהליך
כמו שכבר כמה אמרו פה - הפועל ת"א קרוב לשנתיים לא משחקת כדורגל. זה לא שהיא מפסידה ובגלל זה הקהל מתעצבן אלא היא פשוט לא משחקת וזה לא דבר טבעי
גם מקבוצות פחות טובות וגם מקבוצות חדשות לגמרי אפשר לראות פעולות בסיסיות של כדורגל ואצלנו משום מה זה לא קורה . אני בטוח שאם היינו מודחים אבל משחקים כדורגל חצי נורמלי אז התגובות היו אחרות.
הדבר הכי מטריד הוא שאנחנו מועדון עם תקציב גדול, זה שמסביב כולם מקשקשים שאין כסף זה בסדר אבל בפועל מסתובבים על המגרש שחקנים במאות אלפי דולרים והתקציב כולו נע בין 40 ל50 מליון שקל וזה ממש לא נראה ככה[/quote]

מה עוזר אבל התגובות של האנשים? למה לא לתת תמיכה בשחקנים?[/quote]

כי קהל לצערי הוא לא ארגון תמיכה
הוא קודם כל ציבור שמשלם כסף בשביל לראות כדורגל , לזה הוא משלם כסף ובשביל זה הוא קונה ממיטב כספו מנויים
ואם מה שאנשים רואים בסופו של דבר זו קבוצה מוגבלת בלי שיטת משחק ,הגנה הזויה וחוסר יכולת להניע כדור אז הם יבואו בטענות ובצדק
שוב , אפשר לנצח ואפשר להפסיד אבל להגיד שהקהל של הפועל "עובר תהליך" בגלל שנשבר לו שכבר שנתיים הוא לא רואה כדורגל זה מצחיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
iHapoelist כתב:
pogi כתב:
iHapoelist כתב:

בדיוק.
פשוט עצוב לראות תגובות פה\בפייסבוק של אנשים שכבר החליטו שזאת תהיה חרא של עונה וכבר התחילו לקלל את השחקנים והמאמן. פעם היינו הקהל הכי תומך בארץ, לא ברור איך הגענו למצב הזה

הקהל של הפועל לא עובר שום תהליך
כמו שכבר כמה אמרו פה - הפועל ת"א קרוב לשנתיים לא משחקת כדורגל. זה לא שהיא מפסידה ובגלל זה הקהל מתעצבן אלא היא פשוט לא משחקת וזה לא דבר טבעי
גם מקבוצות פחות טובות וגם מקבוצות חדשות לגמרי אפשר לראות פעולות בסיסיות של כדורגל ואצלנו משום מה זה לא קורה . אני בטוח שאם היינו מודחים אבל משחקים כדורגל חצי נורמלי אז התגובות היו אחרות.
הדבר הכי מטריד הוא שאנחנו מועדון עם תקציב גדול, זה שמסביב כולם מקשקשים שאין כסף זה בסדר אבל בפועל מסתובבים על המגרש שחקנים במאות אלפי דולרים והתקציב כולו נע בין 40 ל50 מליון שקל וזה ממש לא נראה ככה

מה עוזר אבל התגובות של האנשים? למה לא לתת תמיכה בשחקנים?[/quote]

כי קהל לצערי הוא לא ארגון תמיכה
הוא קודם כל ציבור שמשלם כסף בשביל לראות כדורגל , לזה הוא משלם כסף ובשביל זה הוא קונה ממיטב כספו מנויים
ואם מה שאנשים רואים בסופו של דבר זו קבוצה מוגבלת בלי שיטת משחק ,הגנה הזויה וחוסר יכולת להניע כדור אז הם יבואו בטענות ובצדק
שוב , אפשר לנצח ואפשר להפסיד אבל להגיד שהקהל של הפועל "עובר תהליך" בגלל שנשבר לו שכבר שנתיים הוא לא רואה כדורגל זה מצחיק[/quote]

קודם כל באים לראות את הפועל.
עדיין לא מבין מה עוזר כל התגובות האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 16:05 
איזה תגובות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
איזה תגובות?

פה עוד התגובות עדינות, עדיין אתם שולחים חלק מהצוות\שחקנים הביתה
אך בפייסבוק יש כמה אנשים מטומטמים שכבר התחילו לקלל את רב"ש ולקרוא לו בלוף.
כל אחד נהיה גווארדיולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 16:10 
נו ו..?
יש אנשים שכותבים שטויות בטוקבקים, יש אנשים שכותבים שטויות בפייסבוק. מה בדיוק אתה רוצה? לסגור את האינטרנט?

פה לא ראיתי ששלחו אף אחד הביתה, זה פורום פתוח שבו כולם כותבים את דעתם.

הגישה הזו של "תפסיקו לכתוב דברים רעים השחקנים צריכים תמיכה" כבר מתחילה להזכיר לי את "איך אתה יכול להיות נגד מכבי, הקבוצה של המדינה"...
די תתקדמו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 16:18 
נדודה - כן אני חושב שעוד חודש של משחקי אימון יכולים לעזור להפועל.
הרצון שלי שהליגה לא תיפתח כלל עומדת על אותו משקל שהלוואי ולא יהיו דרבים העונה (משהו שלא באמת יקרה).
הפועל בשלושת המשחקים האחרונים לא גרמו לי לשום רצון לראות אותם בעוד משחק ושום רצון שהליגה תיפתח (אני לא אחד שנהנה שמפסידים ומשחקים גרוע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 16:19 
ניהול המשחק אתמול היה ממש מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
נו ו..?
יש אנשים שכותבים שטויות בטוקבקים, יש אנשים שכותבים שטויות בפייסבוק. מה בדיוק אתה רוצה? לסגור את האינטרנט?

הגישה הזו של "תפסיקו לכתוב דברים רעים השחקנים צריכים תמיכה" כבר מתחילה להזכיר לי את "איך אתה יכול להיות נגד מכבי, הקבוצה של המדינה"...
די תתקדמו..

לא אני פשוט אומר שאותם אנשים שכבר שולחים את הצוות והשחקנים הביתה הם מטומטמים.
מה לעשות שהשחקנים באמת צריכים תמיכה, שוב זכותכם לכתוב מה שבלכם אבל אני רק מציין שלדעתי זה לא עוזר בשום דבר.

אה ועוד משהו, פשוט מביש לראות את האוהדים שיצאו אתמול בדקה 80 ומשו. עד מתי לתופעה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 16:23 
iHapoelist כתב:
שחר כתב:
נו ו..?

די תתקדמו..

מה לעשות שהשחקנים באמת צריכים תמיכה, שוב זכותכם לכתוב מה שבלכם אבל אני רק מציין שלדעתי זה לא עוזר בשום דבר.

אה ועוד משהו, פשוט מביש לראות את האוהדים שיצאו אתמול בדקה 80 ומשו. עד מתי לתופעה הזאת?

עד סוף חייך.
וגם עד סוף חייך אנשים ישלחו בהפסדים שחקנים הביתה, יצפצפו בכבישים וינהגו בחסור סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 16:24 
bruno conti כתב:
iHapoelist כתב:

בדיוק.
פשוט עצוב לראות תגובות פה\בפייסבוק של אנשים שכבר החליטו שזאת תהיה חרא של עונה וכבר התחילו לקלל את השחקנים והמאמן. פעם היינו הקהל הכי תומך בארץ, לא ברור איך הגענו למצב הזה[/quote]
איך הגענו? הצלחות, בעיקר באירופה.
לגבי רבש, עם הזמן הוא מתגלה יותר ויותר כגונב דעת .
גינונים של פסיכולוג בגרוש שמביאים את הסעיף יותר מאיך שהקבוצה
נראית.
ומיותר לציין שהוא תלמיד של אברם...[/quote]

קהל הכי מגעיל בארץ, רק לראות את הקריאות לפיטורים של רן בעמוד של אדום עולם ולהבין באיזה מצב נוראי המועדון הזה נמצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 16:29 
POGI
אבל הקהל צריך להתחשב בשני דברים
אחד שעברו רק 3 משחקים וכן עפנו מאירופה וזה לא היה צריך לקרות אבל לוקח זמן לחבר קבוצה מאפס
ושתיים שאין בעל בית אמיתי בקבוצה ובמקרה שלנו יש לזה 2 השפעות ישירות: הניהול של המועדון לא תקין והיכולות הפיננסיות מאוד מוגבלות ולמעשה הכל נופל על רן שהוא גם די מנהל מקצועי חוץ מזה שהוא מאמן

אם היה לנו בעל בית כזה היתי גם בא בטענות לרן בן שמעון אבל בגלל המצב הלא פשוט שאנחנו נמצאים בו
אני יכול להבין למה לא ממש הולך לנו ועדין אני מאמין שזה ישתפר עם רן בהמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 16:56 
אנשים פה מקללים את צנציפר שמצטט בכירים שמדברים נגד המאמן ועושים פה בפורום אותו דבר. זה הדבר הכי גרוע שאפשר כרגע לעשות. באוטופיה, הקבוצה היתה צריכה להיות עכשיו במקום שלא קוראים בו ולא שומעים בו כלום. לתת לכולם לעבודה ולהיות מוכנים להתמודד על האליפות בשנה הבאה. זה תיאום ציפיות ריאלי מקבוצה חדשה לגמרי עם מאמן חדש לגמרי.
אין קסמים בכדורגל וזה שהביאו את שכטר לא משדרג את הקבוצה מ-0 ל-100 בחודשיים.
תתכוננו, יהיה 3-4 חודשים קשים. אחרי זה תהיה התייצבות, והמטרה היא העונה הבאה. השנה היא שנת בנייה ויותר טוב שכולם יבינו את זה מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שזה בלוף. בעונה הבאה יחליפו שוב את רוב הסגל, בשחקנים פחות טובים, ונמשיך להידרדר עוד קצת.
לא בניה ולא בטיח, ובטח שום מאבק על האליפות בשנים הקרובות.
עד שיבוא המישהו הזה ויגאל אותנו ויצעיד את הפועל לדרך חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
שחר כתב:
נו ו..?

די תתקדמו..

הנה חצי הכוס המלאה מעניין המחירים המופקעים ללא מנויים אתמול.
אם היה 50 שקל לכל המגרש, התופעה היתה מתרחבת לפחות פי 2 אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
שחר כתב:
נו ו..?

די תתקדמו..

עד שיעברו לשחק 70 דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רב"ש
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 17:22 
אנטיגונה כתב:
אני חושב שזה בלוף. בעונה הבאה יחליפו שוב את רוב הסגל, בשחקנים פחות טובים, ונמשיך להידרדר עוד קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 17:22 
אנטיגונה כתב:

אם כולם ימשיכו ככה, התקשורת, האוהדים, זה אכן מה שיהיה.
אם אחרי כל משחק יעשו פה אשכול על כל שחקן במטרה לשלוח אותו הביתה, ואנשים יגידו אחרי 4 משחקים שהם "מאוכזבים מבן שמעון", אז כן, לא ייבנה פה כלום אף פעם. הפועל זה לא ק"ש ואם הפועל יתחילו את העונה עם נצחון, הפסד וארבע תיקו כמו שק"ש התחילו את עונת האליפות שלהם, לא ייתנו לאף אחד לנשום. וזו הבעיה הכי גדולה ומה שהכי מפחיד אותי כרגע.
אני כתבתי פה פחות או יותר שהסגל הושלם שקבוצה כמו הפועל, ששיחקה כדורגל קטסטרופלי בעונה האחרונה צריכה לבנות את עצמה מאפס וזה לא אומר רק שחקנים, זה בעיקר אומר לעבוד על שיטה שהמאמן מביא. ואם הוא אכן יביא איתו את מה שאני מאמין שהוא יכול, זה לוקח זמן. לא שבוע, לא חודש וגם לא חודשיים.
המטרה היא לעבוד עם הקבוצה הזו במשך השנה הקרובה, לייצב אותה ועל השלד הקיים להתחזק ב 3-4 שחקנים בעונה הבאה ואז יהיה על מה לדבר.
אני חושב שמה שקרה זה שכל הלחץ של אירופה הפריע לבן שמעון כי הוא היה צריך לספק תוצאות אחרי חודש וחצי וזו היתה משימה כמעט בלתי אפשרית. אני באמת לא רואה מישהו אחר שהיה מצליח להפיק מהקבוצה הזו יותר.
נכון שיכול להיות שהוא עשה טעויות וגם לי יש את הביקורת האישית שלי כלפי כמה דברים, אבל זה בטווח הקרוב והפחות מעניין.
ונכון, בשנייה שיש לך בעל בית שקבל עם ועדה בסוף משחק שכולם מרוסקים אומר משפטים כמו: "איך נצא מזה?" אתה יודע שאתה בבעיה גדולה, אבל את זה ידענו גם לפני המשחק שרמון זו בעיה גדולה.
אנחנו בתור אוהדים צריכים לא לשתף פעולה עם התקשורת ולהבין שכרגע אין אלטרנטיבה ואין דרך אחרת פרט מלתת לקבוצה הזו שקט ולהבין שזו שנה של בנייה (אפשר להשתמש במילה אחרת, אין לי כח לחפש אותה).
כמו שאנשים כותבים יום אחרי שהחתימו את גרזיציץ שהוא הטוב בליגה בתפקידו, עכשיו הם שולחים אותו הביתה. בשני המקרים לא תמיד יש בסיס מוצק לשטויות שאנשים כותבים.
תתחילו לשפוט את הקבוצה הזו בינואר. נכון, אליפות לא תהיה השנה, אבל תקוו למגמה נכונה שתיתן את אותותיה בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 17:41 
אלון כתב:
POGI
אחד שעברו רק 3 משחקים וכן עפנו מאירופה וזה לא היה צריך לקרות אבל לוקח זמן לחבר קבוצה מאפס
ושתיים שאין בעל בית אמיתי בקבוצה ובמקרה שלנו יש לזה 2 השפעות ישירות: הניהול של המועדון לא תקין והיכולות הפיננסיות מאוד מוגבלות ולמעשה הכל נופל על רן שהוא גם די מנהל מקצועי חוץ מזה שהוא מאמן

אם היה לנו בעל בית כזה היתי גם בא בטענות לרן בן שמעון אבל בגלל המצב הלא פשוט שאנחנו נמצאים בו

1. אין שום סיבה לשחק איך שהקבוצה שיחקה אתמול . לא משנה אם הקבוצה נבנתה מאפס או ממינוס מאה .
2. מסכים עם זה שהניהול לא מי יודע מה אבל אני לא מקבל את ההערה לגבי היכולות הפיננסיות.
אם היו אומרים לי שאין כסף ואנחנו נאלצים לבנות קבוצה של עניים אז הייתי מבין.,
אבל בפועל התקציב של הפועל הוא גבוה מאוד יחסית לליגה ובדומה לעונה שעברה גם העונה שפכו פה מיליונים , זו לא קבוצה של שני שקל וחצי
רק הבלמים שרן הביא מקפריסין משתכרים בין 150 ל200 אלף דולר לעונה כל אחד.
דבר נוסף , אני מסכים עם זה שהכל נופל עליו אבל זה המחיר , הוא ביקש להיות בעל הבית הכל יכול ואפשרו לו את זה .
הוא קיבל אחריות על הנוער , הביא אנשי מקצוע שלו, הדיח שוער שבנו עליו מההרכב , והביא זרים וישראלים לפי בחירתו.
כשהוא לקח על עצמו את כל זה הוא היה צריך להבין שזה ילווה בלחץ והוא יהיה מחויב לתוצאות מההתחלה , פה זה לא קריית שמונה אלא מועדון עם עשרות אלפי אוהדים ועם זה בא הלחץ והוא צריך לדעת להתמודד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
תתעודדו, יכול להיות יותר גרוע.
היום יותר מתמיד אני סומך על רב"ש.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 17:53 
pogi כתב:
אלון כתב:
POGI

1. אין שום סיבה לשחק איך שהקבוצה שיחקה אתמול . לא משנה אם הקבוצה נבנתה מאפס או ממינוס מאה .
2. מסכים עם זה שהניהול לא מי יודע מה אבל אני לא מקבל את ההערה לגבי היכולות הפיננסיות.
אם היו אומרים לי שאין כסף ואנחנו נאלצים לבנות קבוצה של עניים אז הייתי מבין.,
אבל בפועל התקציב של הפועל הוא גבוה מאוד יחסית לליגה ובדומה לעונה שעברה גם העונה שפכו פה מיליונים , זו לא קבוצה של שני שקל וחצי
רק הבלמים שרן הביא מקפריסין משתכרים בין 150 ל200 אלף דולר לעונה כל אחד.
דבר נוסף , אני מסכים עם זה שהכל נופל עליו אבל זה המחיר , הוא ביקש להיות בעל הבית הכל יכול ואפשרו לו את זה .
הוא קיבל אחריות על הנוער , הביא אנשי מקצוע שלו, הדיח שוער שבנו עליו מההרכב , והביא זרים וישראלים לפי בחירתו.
כשהוא לקח על עצמו את כל זה הוא היה צריך להבין שזה ילווה בלחץ והוא יהיה מחויב לתוצאות מההתחלה , פה זה לא קריית שמונה אלא מועדון עם עשרות אלפי אוהדים ועם זה בא הלחץ והוא צריך לדעת להתמודד .

מה השורה התחתונה? מה אתה מציע לעשות עכשיו?
נניח שאתה עכשיו מנהל את הפועל. היית מפטר את המאמן?
נכון, הפועל שיחקה אתמול רע ואין סיבה להראות ככה בשום מצב, אבל זה כדורגל. גם שהפועל יהיו בשאיפה קבוצה טובה, יהיו משחקים פחות טובים ושמלכתחילה יש הרבה בעיות בקבוצה, אז המשחקים הרעים נראים עוד יותר רע. כמו שאמרתי, יהיו כמה חודשים קשים ואמרתי את זה עוד לפני שראיתי את הפועל לשחק העונה דקה.
אין טעם לחפש אשמים. אם אתה מלכתחילה לא החזקת מבן שמעון, זה כבר סיפור אחר. אבל אני לא חושב שזה המצב ואני באמת מאמין בו וחושב שלמרות הצדדים הפחות טובים באישיות שלו הוא האדם המתאים אם רק יתנו לו לעבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו ברור שאין מה לעשות. הבעיה הייתה בבנייה הגרועה של הסגל. אף אחד לא חושב שיש מישהו שמסוגל להוציא מהסגל הזה יותר מבן-שמעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
קצת מעצבן להגיד כל שנה מחדש שהסגל "לא נבנה כמו שצריך". לא משנה מי המאמן ההנהלה או האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 18:12 
רדרוני,אני כרגיל חושב שאתה מייחס לדרך ולשיטה יותר מידי משמעות.

לי יש סבלנות כי גם אין לי יותר מידי ציפיות ואני גם לא דורש או אדרוש את ראשו של המאמן, אבל מנסיוני המר אני מכיר את הדינמיקה של המועדון ולא חושב שהתאוריה שלך מתחברת עם המציאות.
אם רן בכלל ישרוד את השנה הזו (שכרגע זה נראה כמו הישג בפני עצמו), אני חושב שגם כך ברור שדמארי לא יישאר, הסוכן של שכטר כבר זרק משהו ל זה שהוא ביקש לחזור לשנה לישראל, הרוש אולי יגיע לינואר, צמד הקשרים האחוריים שלנו יחזיק במקרה הטוב עד סוף השנה, אני מקווה בשביל הבלמים שגם כן, דגני מושאל מחיפה, טועמה ואבוטבול גם כך כבר על הקצה מבחינת קריירה, כך שלא ברור איך החלטת שיש פה איזה בסיס שאפשר לבנות עליו עם תוספת של שלוש או ארבע שחקנים. בקיץ שוב יחליפו את רוב הסגל , מן הסתם בשחקנים פחות טובים, בנוער שוב אין שום השקעה יוצאת דופן והשיחות האינסופיות האלה, על להתחבר, על דרך ועל סבלנות יימשכו כמו שהם נמשכות פה לפחות שנתיים ולי באופן אישי אין בעיה לכתוב את הדברים האלה כבר עכשיו גם אם כל התגובות הצפויות על זה זה מוקדם מידי יגיעו.

יש לנו חוד טוב מאוד שבאמת יכול להתחבר, קישור אחורי לא קיים וחסר סיכוי , מגן אחד סביר ומגן חלש מאוד שהמחליף שלו בן 40 עוד כמה חודשים וצמד בלמים ושוער שכרגע נראים די בפאניקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 18:33 
שחר כתב:

יש לנו חוד טוב מאוד שבאמת יכול להתחבר, קישור אחורי לא קיים וחסר סיכוי , מגן אחד סביר ומגן חלש מאוד שהמחליף שלו בן 40 עוד כמה חודשים וצמד בלמים ושוער שכרגע נראים די בפאניקה.

זה המצב, מאוד פשוט, כל השאר זה תירוצים / בילבולי מוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 18:35 
שחר כתב:
רדרוני,אני כרגיל חושב שאתה מייחס לדרך ולשיטה יותר מידי משמעות.

לי יש סבלנות כי גם אין לי יותר מידי ציפיות ואני גם לא דורש או אדרוש את ראשו של המאמן, אבל מנסיוני המר אני מכיר את הדינמיקה של המועדון ולא חושב שהתאוריה שלך מתחברת עם המציאות.
אם רן בכלל ישרוד את השנה הזו (שכרגע זה נראה כמו הישג בפני עצמו), אני חושב שגם כך ברור שדמארי לא יישאר, הסוכן של שכטר כבר זרק משהו ל זה שהוא ביקש לחזור לשנה לישראל, הרוש אולי יגיע לינואר, צמד הקשרים האחוריים שלנו יחזיק במקרה הטוב עד סוף השנה, אני מקווה בשביל הבלמים שגם כן, דגני מושאל מחיפה, טועמה ואבוטבול גם כך כבר על הקצה מבחינת קריירה, כך שלא ברור איך החלטת שיש פה איזה בסיס שאפשר לבנות עליו עם תוספת של שלוש או ארבע שחקנים. בקיץ שוב יחליפו את רוב הסגל , מן הסתם בשחקנים פחות טובים, בנוער שוב אין שום השקעה יוצאת דופן והשיחות האינסופיות האלה, על להתחבר, על דרך ועל סבלנות יימשכו כמו שהם נמשכות פה לפחות שנתיים ולי באופן אישי אין בעיה לכתוב את הדברים האלה כבר עכשיו גם אם כל התגובות הצפויות על זה זה מוקדם מידי יגיעו.

את הדינמיקה אני מכיר. אני פשוט לא מוכן להשלים איתה ובטח שלא מוכן לתרום לה. אני לא יכול לשלוט על התקשורת, אני לא יכול לשלוט על ההנהלה. אני כן יכול לכתוב כאן בפורום ולנסות להשפיע.
אני יודע שאתה לא מייחס לשיטה ודרך משמעות והשאלה הנגררת היא, אז מה משנה אם המאמן הוא בן שמעון או ניצן שירזי?
אז הבסיס שאני מדבר עליו הוא לא רק שחקנים, אלא בעיקר החיבור בינהם ויכולת להוציא מהם את המירב.
למאמן יש מספיק מקום לשפר סגל שחקנים כבודדים וגם כקבוצה. אני לא אכנס פה לדיון מקצועי על שיטות, לחץֿ תנועה בלי כדור כי אני יודע שזה בזבוז זמן (ואני גם תיכף יוצא לרוץ), אבל אני כן אומר לך שלהפועל יש בסיס שחקנים סביר שאם המאמן יוכל ללמד אותו לשחק כדורגל נכון, וזה פחות או יותר ההיפך ממה שראית בשנתיים האחרונות, יהיה אפשר להוסיף עליו כמה שחקנים בעונה הבאה. הבסיס הוא שוער (לא משנה מי), דגני, שני בלמים, שני קשרים אחוריים (שאולי אחד אפשר להחליף בעונה הבאה), גורדנה, ספורי, ורמוט, זגורי, שכטר. מקווה שגם דמארי, אבל נכון, המצב איתו בעייתי. את פדידה ויצחק אני לא מכיר, מקווה שאפשר יהיה לדוג משם משהו. מקווה שגם יביאו מגן שמאלי עוד העונה.
אני רחוק מלטעון שהכל מושלם וגם הבסיס שדיברתי עליו כפוף למגבלות כספיות כרגע. אבל זה מה שיש ואני לא רואה אלטרנטיבה.
ושוב, אני יודע שזה לא ירגיע אותך, אבל אני בד"כ פוגע בתחזיות שלי ובניתוחים שלי. קיוויתי שהפועל יתקדמו באירופה, אבל מבחינת רמת הכדורגל שהקבוצה מציגה, זה היה לי די ברור וגם כתבתי את זה כמה פעמים פה. ואני יודע שגם זה לא ירגיע אותך, אבל יש דברים שאני כן רואה בהם התקדמות. זה קורה מעט מדי ובלי יציבות, אבל אני כן רואה את הכיוון של המאמן הזה. אתמול זה היה רע ואתמול אני גם חושב שהוא עשה טעות בהרככ שהוא ויתר על גורדמה ובחר לעלות עם שני שחקנים בלי נסיון במעמדים האלה, אבל אין מה לעשות, חלב שנשפך. יש סכנין בעוד שבועיים. הסכינים חייבים לחזור למקום ויותר ממגן שמאלי, קשר התקפי או כל רכש אחר, צריך עכשיו שקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
רב"ש נכשל במשימה הראשונה שלו, אין דרך לייפות את הדברים וגם הוא יודע את זה.
יש לכך שלל סיבות, חלקן לא ממש תלוי בו, אבל בשורה התחתונה זה עליו.
השאלה עכשיו היא לא מה יעשה רב"ש אלא מה תעשה כל המערכת שנקראת הפועל תל אביב, מבעל הבית דרך הקבוצה ועד לאחרון האוהדים. רב"ש עמד במבחן ונכשל בו, עכשיו יש מבחן הרבה יותר גדול למערכת שצריכה לשדר סבלנות, אורך רוח ואמונה במי שנבחר להוביל את הקבוצה. לפי התגובות מאז אתמול, ההנהלה בינתיים לא נלחצת, השחקנים מבינים שיש עוד הרבה עבודה כדי להראות כמו קבוצה טובה ומה שחסר זה את הגב מהאוהדים.
כולנו רוצים בהצלחת הקבוצה, רב"ש רוצה לא פחות מאיתנו והוא צריך יותר זמן מכפי שהוא בעצמו ציפה כדי שהקבוצה תראה איך שהוא רוצה. אין סיבה שהוא לא יקבל מכל המערכת את הזמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
יש מספיק שחקנים להנות מהם השנה, ואני מאמין שזה יקרה
דגני,דמארי,ורמוט,שכטר,ולוקאס.. והרשימה עוד ממשיכה
לא נראה כמו שנה שעברה. יש מאמן על הקווים ואם יהיה סבלנות אז הכל יהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 20:50 
עברה יממה ואני מרגיש יותר טוב מהאמוציות אתמול , בסופו של יום להפועל יש מה למכור העונה וזה רק ילך וישתפר, אי אפשר לתקן הכל ברגע ויש המון מה לשפר אבל אתמול הפועל שיחקה נגד קבוצה טובה ,הרבה יותר טובה ממה שמייחסים לה פה .
יש עוד מה לחבר ,אבל פעם ראשונה שאני רואה מגן פותח אגף , ופעם ראשונה שאני רואה שחקן שיודע מה לעשות עם כדור (גילי) ובא לקבל אותו , ואני ראיתי גם שחקן שאם יתופקד בתפקיד שמתאים לו יפרח , הוא עושה לחץ לא מפסיק לרוץ וכמעט לא מאבד כדורים ונראה כמו מישהו שמבין את המשחק (סשה) , יש ילד מהנוער שעולה לשחק ולא משתין במכנסיים וגם לפחות בלם אחד שעושה רושם טוב .
כשהדברים יתחברו והקבוצה תבנה את ההיררכיה שלה הכדורים גם יגיע לחלוצים שלנו שלא הייתי מחליף אותם עם שום חלוץ אחר בארץ .
אז בסה"כ הכל כמישהו שהוא בדרך כלל פסימיסט מטבעו ומרבה לבקר את תפקוד הקבוצה , דווקא היום אני מרגיש שהשינוי בדרך, וגם בפורום יקח קצת זמן אבל מצב הרוח ישתנה,לא הכל רע בממלכת הפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
פתאום אני קולט שאין לנו בלם מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: