תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות רביעי 7.8
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 23:44 
אלרואי הוא דוגמן, לא היה שחקן כדורגל יום אחד מהרגע שביזבזנו עליו את הכסף ונתנו לאיזי...
חוץ מזה הוא גם בן אדם מגעיל שיורק לבאר שהוציאה אותו בכלל מהחור שם בק"ש. הלוואי שילך לחיב"ר שם נראה אותו
מקבל משהו מטביב.

ואחרי הכל יש דברים שאני מאמין להם שהוא אמר כי הם פשוט לא חדשים. יש אדם בהנהלה (ליובין) שרק הורס את המועדון מבפנים.
אין מישהו אחד שדיברתי איתו בכל מיני מקומות שיגיד עליו משהו טוב לאורך השנים.
חוץ מזה יש גם התערבות יתר שלנו האוהדים במועדון, נכון שיש לעמותה עכשיו חלק מהבעלות ,אבל זה משהו שנמשך שנים
עם כל מיני אנשים שפשוט מסתובבים יותר מידי בחודרוב ומתערבת בנעשה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
תגידו - מה קורה עם חוטבא? עם ניר נחום? עם מחמוד עבאס? עם טיאגו קוסטה? יש עוד הרבה כאלה. איפה הם? נפטרנו מהם?
תומר בן יוסף אני מבין שעדיין מקבל משכורת מהפועל למרות שמעשית הוא פרש מכדורגל. אני מקווה שהוא משלם על מנוי

ניר נחום היה קרוב לנתניה, אני לא מאמין שישאר.
עם מחמוד עבאס הגיעו לסיכום על התרת חוזה.
טיאגו קוסטה חתם בזמנו לחצי עונה בלבד.
לחוטבא לעומת אלרואי יש מודעות עצמית, וכבוד למועדון שנתן לו במה. פורסם בזמנו שהוא קרוב לסכנין, אבל לא יצא מזה כלום כי הם השאילו את עותמאן מחיפה, אני מאמין שימצא קבוצה.
דג'מבה עבר לפרטיזן, פאביצ'ביץ' לאנתורוזיס, רוצ'לה הושאל גם הוא רק לחצי עונה.
חוץ מזה אני לא זוכר יותר שחקנים כאלו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 02:10 
במידה והוא היה משקר כבר היו תובעים אותו .
הוא ציין את פרדי שאמר לו מפורשות שקיבל הוראה . מה נשאר ?
אנחו צריכים להתמקד להקיא את הגרורות הזה ולהביא מישהו כמו העו״ד שהביאו לסדר את האצטדיון לאופא .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 07:06 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
תגידו - מה קורה עם חוטבא? עם ניר נחום? עם מחמוד עבאס? עם טיאגו קוסטה? יש עוד הרבה כאלה. איפה הם? נפטרנו מהם?
תומר בן יוסף אני מבין שעדיין מקבל משכורת מהפועל למרות שמעשית הוא פרש מכדורגל. אני מקווה שהוא משלם על מנוי

לחוטבא לעומת אלרואי יש מודעות עצמית, וכבוד למועדון שנתן לו במה. פורסם בזמנו שהוא קרוב לסכנין, אבל לא יצא מזה כלום כי הם השאילו את עותמאן מחיפה, אני מאמין שימצא קבוצה.

חוטבא ומודעות עצמית ?
הסיפור של חוטבא ואלרואי מאוד דומה.
עוד שחקן ששולם עליו הרבה מעל השווי הריאלי שלו ונחתם איתו חוזה לטווח ארוך.
גם חוטבא היה מעורב בטרייד שלא התקיים עם נתניה כי הוא לא רצה לעבור.
ההבדל היחידי זה בינו לבין אלרואי זה שאלרואי כבר לא בקבוצה והוא יכול להתבטא בחופשיות נגדה ואין חשש מצידו שיקנסו אותו מהמועדון.
גם זמנו של חוטבא יגיע. ואני גם לא כזה בטוח שהוא ימצא קבוצה. שחקן שלא רצה לעבור מהיציע לשחק בנתניה יעבור לקבוצה מהליגה השניה ?

כל השחקנים אותו דבר.
לא שאני מצדיק את ההתנהגות של הפועל, אני יודע שניהול וקבלת החלטות זה לא הצד החזק בלשון המעטה של החבורה מוולפסון, אבל מוטב לאלרואי שיסתכל על עצמו.
שחקן שקיבל הזדמנויות על גבי הזדמנויות מ-4-5 מאמנים כל עונה במשך שנים ולא שמר על עקביות ובעצם הפך את עצמו לקונוס הזה שהוא כל כך סולד ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 07:09 
מושקוביץ כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

חוטבא ומודעות עצמית ?
הסיפור של חוטבא ואלרואי מאוד דומה.
עוד שחקן ששולם עליו הרבה מעל השווי הריאלי שלו ונחתם איתו חוזה לטווח ארוך.
גם חוטבא היה מעורב בטרייד שלא התקיים עם נתניה כי הוא לא רצה לעבור.
ההבדל היחידי זה בינו לבין אלרואי זה שאלרואי כבר לא בקבוצה והוא יכול להתבטא בחופשיות נגדה ואין חשש מצידו שיקנסו אותו מהמועדון.
גם זמנו של חוטבא יגיע. ואני גם לא כזה בטוח שהוא ימצא קבוצה. שחקן שלא רצה לעבור מהיציע לשחק בנתניה יעבור לקבוצה מהליגה השניה ?

כל השחקנים אותו דבר.
לא שאני מצדיק את ההתנהגות של הפועל, אני יודע שניהול וקבלת החלטות זה לא הצד החזק בלשון המעטה של החבורה מוולפסון, אבל מוטב לאלרואי שיסתכל על עצמו.
שחקן שקיבל הזדמנויות על גבי הזדמנויות מ-4-5 מאמנים כל עונה במשך שנים ולא שמר על עקביות ובעצם הפך את עצמו לקונוס הזה שהוא כל כך סולד ממנו.

:ROSE:
אגב, מי שחושב שאנחנו היחידים שיסתכל על בוזגלו במכבי, על שפונגין במכבי, על יצחקי, על עמאשה במכבי חיפה, על זגורי במכבי חיפה
והדוגמאות הן רבות.
לא שאין מה לשפר מבחינת הדרך שבה נפרדים משחקנים, בהחלט יש, במיוחד הקטע הזה של להמציא שמכבי סגורה עם שחקנים שלנו כדי להתסיס את הקהל,
כמו שעשו עם ידין עם אלרואי ועם טוטו, זה מגעיל ומכוער בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 07:19 
הכדורגל זה עולם מגעיל, וככה זה עובד.
קבוצה שלא רוצה שחקן תמרר לו את החיים בשביל לצאת מהחוזה, וגם להיפך, שחקן שלא רוצה להשאר ימצא את הדרך החוצה. לעשות מכל סיפור כזה דרמה כאילו השחקן הוא חוצפן בוגד או המועדון מגעיל זה קצת נאיבי. זה קורה בכל מקום וחוזה זה מזמן לא דבר קדוש לשום צד.

אישית לא הייתי מתנהג ככה לבני אדם, אז מזל שאני לא מנהל קבוצת כדורגל כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 07:51 
כמה שילמנו על חוטבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 07:52 
מכל מקרה אפשר ללמוד
אלרואי כהן רחוק היה מלתת את מה שציפו מבחינת תרומת כדורגל להפועל, אני לא יודע אם היה דמות שלילית או לא בחדר הלבשה אבל אם אפילו חלק מהציטוטים בכתבה נכונים אז ההנהלה כהנהלת המועדון צריכה לבחון את דרכה, זה שעולם הכדורגל הוא מסריח (בעיקר בגלל סוכנים) לא אומר שהמועדון צריך להתנהל באופן מסריח ובאופן כללי מועדון פשוט יכול להיות ישיר, לעלות לשידור ולהגיד: "אנחנו לא מעוניינים יותר באלרואי כהן. שיימצא קבוצה אחרת" ולא לעשות לו אבו-עלי ביציע עד שיימאס לו מזה וירצה ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 07:54 
אוגוסטוס היל כתב:
כמה שילמנו על חוטבא?

לא הרבה, בשקלים.
עשרות אלפים או מאות בנמוכים אם אני זוכר נכון. אולי אני מתבלבל עם שחקן אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 07:54 
אוגוסטוס היל כתב:
כמה שילמנו על חוטבא?

משהו כמו 60 אלף דולאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 07:57 
לחוטבא אין קבוצה כרגע.
בזמנו רצו אותו ב"ש,נתניה.
עשה טעות שלא הלך אליהם אז

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 08:35 
19 כתב:
הכדורגל זה עולם מגעיל, וככה זה עובד.
קבוצה שלא רוצה שחקן תמרר לו את החיים בשביל לצאת מהחוזה, וגם להיפך, שחקן שלא רוצה להשאר ימצא את הדרך החוצה. לעשות מכל סיפור כזה דרמה כאילו השחקן הוא חוצפן בוגד או המועדון מגעיל זה קצת נאיבי. זה קורה בכל מקום וחוזה זה מזמן לא דבר קדוש לשום צד.

אישית לא הייתי מתנהג ככה לבני אדם, אז מזל שאני לא מנהל קבוצת כדורגל כנראה.

זה קורה בכל קבוצה שמנסים לדחוף שחקן למכבי ואז מאשימים אותו שהוא דיבר איתם?
את הפועל מנהל בן-אדם שהוא חרא טהור. פשוט הרוע בהתגלמותו, ומילא הוא היה רע, אבל עושה טוב להפועל (לא שזה בסדר), אבל הוא גם לא עושה שום דבר טוב.
הוא בן-אדם רע ומנהל רע ואין שום הצדקה שהוא יהיה עוד דקה אחת בהפועל.
אז כשאלרואי כהן אומר שהדג מסריח מהראש, הוא לא יכול להיות יותר צודק מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 08:56 
ברור שהם מגעילים, אני פשוט כבר לא מופתע ולא מתרגש מזה. לא חדש שמי שמנהל בכדורגל, לרוב יש לו יחסי אנוש של זבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

ניר נחום חתם בהפועל ראשל"צ.
חוץ מבן יוסף שאנחנו תקועים איתו לנצח, היחיד שעדיין צריכים למצוא לו סידור זה חוטבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
מבחינת ההנהלה התשובה לאלרואי אמורה להיות פשוטה.
הקבוצה באה לאלרואי והודיעה לו כי היא לא יכולה לעמוד בשערי ולכן הוא חופשי לחפש קבוצה אחרת, כאשר הפועל אף מצאה לו כזאת בדמות הפועל קרית שמונה. לאחר שאלרואי סירב לעבור היא פנתה לקבוצות. שונות בינהן יריבתה העירונית לבחון העברת השחקן, מהלכים אשר לא יצאו לפועל. בתחילת העונה הקבוצה הודיעה שוב לשחקן כי היא אינה יכולה. לעמוד בתשלום שכרו וכי הוא מוזמן לחפש קבוצה חדשה. במקביל הפועל הציעה לו לקצץ בשכרו וחישאר בקבוצה. הפועל ת"א רואה באלרואי שחקן מוכשר וצר לה שהוא מעדיף להתעסק בראיונות לכלי התקשורת ומעדיף לנסות למקסם את החוזה מול הקבוצה במקום להתעסק בכדורגל, תחום בו אלרואי כבר הראה יכולות שהביאו אותו לנבחרת ישראל.

ועוד משהו לגבי ההתיחסות הכללית והיחסים בין שחקנים לקבוצות. בעקבות שינוי הכללים ואי אפשרות החזקה בכרטיס שחקן השחקנים התחילו להתעמר בקבוצות, לעשות שביתות איטלקיות. לקבוצה אין שום כוח מול השחקן במיוחד כאשר התקשורת נותנת לשחקנים גב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 09:39 
אלרואי טועה והוא בעצם החרא בפרשה.
הוא לא סיפק כדורגל שדומה בכלל לסכומים שהשקיעו בו. נכון שמשפטית הוא זכאי לכל סכום אבל בסך הכל הוא גרם לנזק לקבוצה בתקופה שאין לנו כסף.
אדם עם כבוד עצמי היה נרגע. כלן מה שהוא אמר דומה יותר לעו"ד ערס מאשר לאדם הגון. אז לפחות שלא יתלונן על הצדק כי עיסקית הוא היה פגע רע. חוץ מזה, הפועל נתנה לו את הזדמנות חייו לעלות מדרגה, אז שיסתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 10:31 
הוא אשם שהפועל מטומטמים ושילמו עליו סכום מופרך?
הוא אשם בזה שהוא לא טוב, והוא לא טוב בלי קשר לכמה שילמו עליו.
מי שגרם נזק לקבוצה זה מי ששילם עליו את הכסף הזה.
החברים טביב והראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
למה חוטבא שונה מאלרואי בדיוק? בינואר כבר סגרו טרייד שהוא עובד לנתניה ואנחנו מקבלים את את עמית שומוביץ מגן ימני של הנבחרת הצעירה. חוטבא החצוף ביקש מנתניה סעיף שהוא ישחק רק בהרכב הראשון ושהם לא הסכימו הוא לא הסכים לעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
נכון הפועל מפרקים ששילמו עליו כאלו סכומים, אבל זאת לא שורש הבעיה.
הכדורגל. וא הנך מאוד נזיל גם מבחינת היכולת וגם מבחינת הכסף. כמו שלגיטימי ששחקן ירצה להתקדם, לגיטימי שאחרי שנותנים לא את האפשרות והוא נכשל הוא יילך קצת אחורה. הבעיה היא שהשחקנים בחוקים הקיימים מוגנים והקבוצות נכללות להיפגע פעם אחרי פעם.

רק לפני כמה חודשים ביקרנו את טל בן חיים שהתעקש להמשיך לקבל משכורת של פריימיר ליג בליגה. שלישית או משהו כזה. ולא רק אצלינו זה היה "סיפור" אלא בכל אנגליה. והסיבה פשוטה. השחקנים אמורים "לשמור" על הקבוצות כי הן מקור פרנסתם. כאשר מגיעים שחקנים עיונים לפגוע בקבוצה בשם "חוזה חתום" הם כורתים אתהיד שמאכילה אותם, גם עם החוק לטובתם, האקט עצמו פסול. לאלרואי הציעו טרייד, הציעו לקצץ בשכר והוא סירב. הוא סירב כי. המשמעות של תהליכים היא "פיחות" בשווי ה"מותג" שנקרא אלרואי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 12:57 
השחקנים כל כך מוגנים שממש כל שחקן שרוצה לעזוב באמצע חוזה יכול לעשות את זה בלי קושי. בגלל זה טוטו מיליונר במונאקו היום למשל, ודגלאס שוחרר בקיץ אחרי הדאבל, ועוד מיליון דוגמאות הפוכות.

ועצוב מאד שזה נראה לאנשים מוזר שהחוק מגן על אנשים ממקום העבודה שלהם הרבה יותר מאשר להיפך.

ככה זה צריך להיות.

שני הצדדים דואגים אך ורק לעצמם תמיד, מי שעדיין מופתע ומתרגש ומתעצבן מזה כדאי שיפסיק.
כולם מגעילים, הדבר היחיד שבאמת לא בסדר, אם באמת קרה, זה להפיץ שקרים ולהשתמש בקהל. אם קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: