תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 10:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 4/7 | דיונים
הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:16 
שחקן מוביל מאוסטריה הולך לשחק בגרמניה, הוא לא חוזר אחורה לליגה חצי מקצוענית כמו של ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 4/7 | דיונים
הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
אתם מציגים את זה בינארית, 0 או 1. נכון שאין הרבה כאלה, אבל עדיין אפשר למצוא שחקנים חופשיים או כאלה שהקבוצות שלהם צריכות לשחרר מסיבות פיננסיות ועדיין יש להם רקורד מרשים וסיכוי בטוח יותר. זה קשה אבל אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:22 
אפשר לגנוב אחד כזה פעם ב...
זה לא יקרה פעמיים בשנה. אתה חיים בסרט, ומאכזבים את עצמכם כל פגרה מחדש. אם קו המחשבה הוא שכל שנה הפועל תביא לא פחות ולא יותר שחקן מוביל מצ'כיה ומאוסטריה, אז אתם הולכים להתעצבן כל חצי שנה.

מי שמסתכל על זה בינארית זה מי שרואה שווי שוק באתר איקס, סרטון באתר וואי, ומחליט שאותו אפשר להביא בזד כסף. ושהוא גם יהיה שווה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:25 
שחקן כמו נמה לא מוצאים כל יום. אחרת צריך הרבה מאוד כסף שאין כרגע.
אני מניח שאם היו מוצאים כזה שהיה מוכן לבוא לפה - הוא כבר היה פה...
אני עוד מצפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אתם מציגים את זה בינארית, 0 או 1. נכון שאין הרבה כאלה, אבל עדיין אפשר למצוא שחקנים חופשיים או כאלה שהקבוצות שלהם צריכות לשחרר מסיבות פיננסיות ועדיין יש להם רקורד מרשים וסיכוי בטוח יותר. זה קשה אבל אפשרי.

זה אפשרי אם יש לך מערכת סקאוטינג רצינית, שעוקבת אחרי שחקנים ובודקת למה הם לא עוברים לליגה טובה יותר/מוכנים להגיע לליגה הישראלית.
אם אין לך, תמיד יכול להיות שתיפול עם שחקן עם פציעה כרונית, או כזה שהיכולת שלו ירדה בצורה דרסטית.
וברור שעקרונית אתה יכול ליפול על מציאה, אני לא בטוח שיש לזה יותר סיכוי מאשר במקרה שתשלם לשחקן מוביל מליגה חלשה פחות כסף.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:28 
ערן, להגיד ש "ביזיון שהפועל מביאה שחקן מליגה חלשה כמו הליגה הקרואטית" זה לא בינארי?
צריך לקרות מצב מאוד מקרי ונדיר כדי שיגיע שחקן מהסוג שהגדרת, השוק שממנו אתה אמור לחפש שחקן, בטח לא נמצא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
תגיד לי, אני כתבתי את המשפט ששמת במרכאות? לא יודע מה עובר עליך ועל תרבות הדיון שלך בקיץ הזה.

אני מודע לא פחות מכם לגבולות התקציביים של הפועל, השאלה איך מחלקים את עוגת תקציב השחקנים הקיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
ואללה, מעניין איזה קסם חיפה עשתה כשהיא הביאה את אחד השחקנים המובילים ביוון, ועוד משלמת לו 200-300 אלף יורו משכורת. איך אחד השחקנים המובילים ביוון הסכים לבוא לקבוצה בליגה חצי מקצוענית כמו ישראל? ואמנם היא שילמה הרבה כסף על דמי העברה, אבל יש גם כאלה שהם חופשיים (ונכון, הם מקבלים יותר כסף כי לא צריך לשלם עליהם, אבל שחקן שאם היה תחת חוזה מקבל 250 אלף, לא מקבל הרבה יותר אם הוא שחקן חופשי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:35 
אני באמת לא מבין איזה שחקנים זרים עם רזומה אתם מצפים שינחיתו פה
אני מסתכל על מכבי שיש להם כמה שקלים יותר ולא רואה שהם הנחיתו פה כוכבים כאלה גדולים (עם כל הכבוד לבני ה30+ שהם מגרדים מקבוצות תחתית בספרד)
קחו בחשבון שאת הזרים שהיו מצליחים להביא עד לפני 10 שנים כמו רוסו הלמאי פראליה פישונט וכו' כבר אי אפשר להביא יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:38 
pogi כתב:
אני מסתכל על מכבי שיש להם כמה שקלים יותר ולא רואה שהם הנחיתו פה כוכבים כאלה גדולים (עם כל הכבוד לבני ה30+ שהם מגרדים מקבוצות תחתית בספרד)
קחו בחשבון שאת הזרים שהיו מצליחים להביא עד לפני 10 שנים כמו רוסו הלמאי פראליה פישונט וכו' כבר אי אפשר להביא יותר

גם רוסו הלמאי פראליה פישונט והחברה לא בדיוק הגיעו על תקן כוכבים עם רזומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:41 
redead כתב:
pogi כתב:

הם הגיעו על תקן שחקנים מובילים בליגות שלהם וחלקם בנבחרות שלהם
היום קשה מאוד להביא כוכב בליגה הקרואטית ולראייה , כבר שנים שלא הגיעו לפה שחקנים בלבל הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ואללה, מעניין איזה קסם חיפה עשתה כשהיא הביאה את אחד השחקנים המובילים ביוון, ועוד משלמת לו 200-300 אלף יורו משכורת. איך אחד השחקנים המובילים ביוון הסכים לבוא לקבוצה בליגה חצי מקצוענית כמו ישראל? ואמנם היא שילמה הרבה כסף על דמי העברה, אבל יש גם כאלה שהם חופשיים (ונכון, הם מקבלים יותר כסף כי לא צריך לשלם עליהם, אבל שחקן שאם היה תחת חוזה מקבל 250 אלף, לא מקבל הרבה יותר אם הוא שחקן חופשי).

יש הבדל בין שחקנים חופשיים לשחקנים תחת חוזה.
בשביל קבוצה בליגה טובה, לשלם לשחקן כלשהו 300 א' יורו כמו חיפה, זה סטנדרט ולא מעמסה כלכלית, לעומת זאת לקנות אותו ב800 אלף יורו זה משהו שקבוצות מליגה טובה לא תעשה (במיוחד לא על שחקן בן 27).
אני אשאל אחרת, לדעתך, אם ראיוס היה שחקן חופשי, הוא היה מגיע לחיפה?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:43 
יובל כתב:

לקסם קוראים פיני זהבי, יש לך אחד כזה להביא לנו? וה40 מיליון תקציב 20 מיליון זה שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:

אני לא מצפה לכלום. אני בניגוד למשתמשים אחרים מודה שאני לא חופר באתרים זרים/פורומים/יוטיובים ויודע לדקלם שמות של שחקנים אופציונליים.
אבל אני מזהה התפשרות כשאני רואה אחת, ולוקאס הוא התפשרות. וחבל לי. כי עד עכשיו הפועל ורן בן שמעון בראשה הצליחו להימנע מזה.

redead כתב:

זו שטות אחת גדולה. אין לך סיכוי להביא פה היום שחקן עם רקורד כמו של הלמאי כשהגיע להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:45 
ערן כתב:
תגיד לי, אני כתבתי את המשפט ששמת במרכאות? לא יודע מה עובר עליך ועל תרבות הדיון שלך בקיץ הזה.

אני מודע לא פחות מכם לגבולות התקציביים של הפועל, השאלה איך מחלקים את עוגת תקציב השחקנים הקיימת.

יובל כתב את המשפט הזה.
בתור הרגולטור החדש של תרבות הדיון, אתה יכול להסביר מה בדיוק לא בסדר עם תרבות הדיון בהודעה שכתבתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ערן כתב:

יובל כתב את המשפט הזה.
בתור הרגולטור החדש של תרבות הדיון, אתה יכול להסביר מה בדיוק לא בסדר עם תרבות הדיון בהודעה שכתבתי?

זה שקר כמובן, אתה שוב מכניס לי מילים למקלדת, אבל זה לא חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:50 
יובל כתב:

גם אלה שחופשיים ונחשבים כוכבים ילכו למקום שבו יקבלו חבילה
מענק חתימה...
כמו זגורי אגב שכולם התפלאו על השכר שלו אך בפנים מגולם דמי חתימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת חושב שלוקאס שחקן טוב בעמדתו אבל לא במה שאנחנו צריכים.
אפילו סתם דוגמא דיברו על הקשר של לבסקי, שהוא באמת שחקן מצויין, יכלו לקחת הימור ולתת לסופיה כמה גרושים על השאלה, ולחכות לראות מה יהיה בעונה הבאה.
בנו פה קבוצה באמת טובה, חבל שאולי על העמדה הכי חשובה מתפשרים, זה עלול להיות מה שיפריד בינינו לבין עלייה לשלב הבתים(כמובן בנוסף להגרלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:53 
יואב כתב:
אפילו סתם דוגמא דיברו על הקשר של לבסקי, שהוא באמת שחקן מצויין, יכלו לקחת הימור ולתת לסופיה כמה גרושים על השאלה, ולחכות לראות מה יהיה בעונה הבאה.
בנו פה קבוצה באמת טובה, חבל שאולי על העמדה הכי חשובה מתפשרים, זה עלול להיות מה שיפריד בינינו לבין עלייה לשלב הבתים(כמובן בנוסף להגרלה).

מסכים עם הכל, רק שכנראה שהוא לא כזה זול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:55 
אני דווקא מבסוט,הרווחנו לדעתי שחקן מאוד אנרגטי,צעיר ומתאקל לא רע ואפילו טוב ביחס לליגה הזאת.
שחקן צעיר בן 23,מעריך שגרזיצ'יץ' יקבל יותר חופש פעולה כדיי לנהל את המשחק ולהצטרף מאחורה , מה שגם גורדנה יכול לדעתי לשחק יופי לידו.
בשביל לקחת אליפות כאן צריך אמצע חזק ואני חושב שזה מה שרב"ש מנסה להשיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
יובל כתב:

גם אלה שחופשיים ונחשבים כוכבים ילכו למקום שבו יקבלו חבילה
מענק חתימה...
כמו זגורי אגב שכולם התפלאו על השכר שלו אך בפנים מגולם דמי חתימה

בפועל זה לא עובד ככה. שחקנים חופשיים מקבלים קצת יותר, לא הרבה. עדיין אף קבוצה לא משלמת לשחקן פי שניים ממה שהוא שווה רק בגלל שלא צריך לשלם דמי העברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
אני התרשמתי מסאשה לטובה בחלק ההגנתי.
אבל-כל כדור שקיבל ישר שיחרר בנגיעה בדרך כלל אחורה(כמו גרזיצ'יץ')
לא בטוח שזה השחקן שאנחנו צריכים אבל בנוגע לרמה שלו אין ספק שהוא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יואב כתב:

הבולגרי?עם המשכורת היו מסתדרים איתו.
הבעיה היא עם לבסקי, אולי היה אפשר לזרוק להם איזה 100 אלף יורו דמי השאלה, ואופציה רכישה גבוהה.
עונה הבאה?אלוהים גדול.
אני שומע הרבה סיפורים על לבנות ולבנות, בפועל שני הבלמים שלנו בני 30+ והסיכויים שיהיו פה בשנה הבאה לא גבוהים(ולדעתי הם שחקנים טובים מאוד,במיוחד איליץ).
גרזיץ'?שחקן בן 29, כמה שנים הוא כבר יהיה פה? אז לא היו קורה כלום אם היו לוקחים הימור על הקשר המרכזי, גם במחיר שבעונה הבאה נצטרך למצוא פיתרון אחר,
הרי זה מה שעושים פה כמעט כל שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
יואב כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
יואב כתב:

הבעיה היא עם לבסקי, אולי היה אפשר לזרוק להם איזה 100 אלף יורו דמי השאלה, ואופציה רכישה גבוהה.
עונה הבאה?אלוהים גדול.
אני שומע הרבה סיפורים על לבנות ולבנות, בפועל שני הבלמים שלנו בני 30+ והסיכויים שיהיו פה בשנה הבאה לא גבוהים(ולדעתי הם שחקנים טובים מאוד,במיוחד איליץ).
גרזיץ'?שחקן בן 29, כמה שנים הוא כבר יהיה פה? אז לא היו קורה כלום אם היו לוקחים הימור על הקשר המרכזי, גם במחיר שבעונה הבאה נצטרך למצוא פיתרון אחר,

יש לו חוזה לעוד שנה. לבסקי רוצה למכור אותו בכמה שיותר כסף. אבל הוא לא הקשר היחיד בעולם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
אני דווקא מבסוט,הרווחנו לדעתי שחקן מאוד אנרגטי,צעיר ומתאקל לא רע ואפילו טוב ביחס לליגה הזאת.
שחקן צעיר בן 23,מעריך שגרזיצ'יץ' יקבל יותר חופש פעולה כדיי לנהל את המשחק ולהצטרף מאחורה , מה שגם גורדנה יכול לדעתי לשחק יופי לידו.
בשביל לקחת אליפות כאן צריך אמצע חזק ואני חושב שזה מה שרב"ש מנסה להשיג.

גרזצ'יץ' טוב בהכל, רק לא בלהצטרף קדימה, ואני לא אומר את זה על סמך המשחק היום, בו הוא באמת הרשים אותי, אלא על סמך המון המון משחקים של קרית שמונה שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יובל כתב:
עם שני קשרים אחוריים שלא תורמים כלום להתקפה, ושני מגנים שגם לא תורמים כלום, הפועל לא יכולה לרוץ לאליפות. קבוצה שמתכננת לתקוף עם ארבעה שחקנים לא תגיע לאחוזי ההצלחה של אלופה, גם אם ברביעייה הקדמית של הפועל יש שחקנים טובים. קבוצות יוציאו מהפועל 0-0 בלי הרבה בעיה. קריית שמונה אמנם הצליחה לקחה אליפות ככה, עם המון 0:0 ו-1:0, אבל כמעט בלי לכבוש, עם אחוזי הצלחה נמוכים (כשאף אחת אחרת לא מתמודדת נגדה), ובעיקר בגלל שהיא ספגה בקושי חצי שער למשחק עד שהיא הבטיחה את האליפות. ולהפועל, בניגוד לקבוצה ההיא אין מגנים משמעותיים, וגם לא תהנה מהפריבילגיה של קבוצות שבאות לשחק שווה מול שווה במשך חצי עונה.

מה שאתה אומר די הגיוני
אבל עוד לא היתי פוסל את הרוש שאני יודע שאתה לא מחזיק ממנו אבל באמת שקשה לשפוט אחרי שנה שעברה בכל זאת היו סיבות ללמה הבאנו אותו
ואני עוד לא בטוח אם רן יפתח עם לוקאס ליד גרזיציץ' יכול להיות שתהיה רוטציה בכל מקרה זה באמת חבל
סביר להניח שאם נעפיל לליגה האירופית יצטרף מגן שמאלי או קשר מרכז מגרש התקפי זר

נערך לאחרונה על ידי אלון בתאריך 04 יולי 2013, 22:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
יואב כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
יואב כתב:

עונה הבאה?אלוהים גדול.

יש לו חוזה לעוד שנה. לבסקי רוצה למכור אותו בכמה שיותר כסף. אבל הוא לא הקשר היחיד בעולם...

אם השחקן רוצה לשנות אווירה, הוא גם היה מאריך חוזה.

נערך לאחרונה על ידי יואב בתאריך 04 יולי 2013, 22:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
יובל כתב:
עם שני קשרים אחוריים שלא תורמים כלום להתקפה, ושני מגנים שגם לא תורמים כלום, הפועל לא יכולה לרוץ לאליפות. קבוצה שמתכננת לתקוף עם ארבעה שחקנים לא תגיע לאחוזי ההצלחה של אלופה, גם אם ברביעייה הקדמית של הפועל יש שחקנים טובים. קבוצות יוציאו מהפועל 0-0 בלי הרבה בעיה. קריית שמונה אמנם הצליחה לקחה אליפות ככה, עם המון 0:0 ו-1:0, אבל כמעט בלי לכבוש, עם אחוזי הצלחה נמוכים (כשאף אחת אחרת לא מתמודדת נגדה), ובעיקר בגלל שהיא ספגה בקושי חצי שער למשחק עד שהיא הבטיחה את האליפות. ולהפועל, בניגוד לקבוצה ההיא אין מגנים משמעותיים, וגם לא תהנה מהפריבילגיה של קבוצות שבאות לשחק שווה מול שווה במשך חצי עונה.

מה שאתה אומר די הגיוני
אבל עוד לא היתי פוסל את הרוש שאני יודע שאתה לא מחזיק ממנו אבל באמת שקשה לשפוט אחרי שנה שעברה בכל זאת היו סיבות ללמה הבאנו אותו
ואני עוד לא בטוח אם רן יפתח עם לוקאס ליד גרזיציץ' יכול להיות שתהיה רוטציה בכל מקרה זה באמת חבל

מי שהביא את הרוש הביא גם את קוסטה, פאביצ'ביץ' ורוצ'לה... אתה באמת רוצה להתעכב על סיבות?
חלאס, זה שחקן שהסתובב שנים בקבוצות קטנות ולא התבלט שם, ואז שיחק חצי עונה בהפועל והיה גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:06 
יובל כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:

יובל כתב את המשפט הזה.

מצטער, זכרתי משפט כזה, כתבת משהו כמו ביזיון שהפועל הביאה שחקן ספסל מקבוצה כמו האיידוק ואני מתנצל על הבילבול.
לא בפעם הראשונה? תמיד לומדים דברים חדשים.
יש עוד משהו שאתה וערן ורצים לגלות לי על עצמי?

לגבי ראיוס, אם אינני טועה מכבי חיפה שילמה עליו בערך מיליון יורו, מה לסכומים כאלה ולהפועל תל אביב הנוכחית? והוא בטח לא היה "שחקן מוביל" בליגה היוונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
יובל כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:

יובל כתב את המשפט הזה.

מצטער, זכרתי משפט כזה, כתבת משהו כמו ביזיון שהפועל הביאה שחקן ספסל מקבוצה כמו האיידוק ואני מתנצל על הבילבול.
לא בפעם הראשונה? תמיד לומדים דברים חדשים.
יש עוד משהו שאתה וערן ורצים לגלות לי על עצמי?

לגבי ראיוס, אם אינני טועה מכבי חיפה שילמה עליו בערך מיליון יורו, מה לסכומים כאלה ולהפועל תל אביב הנוכחית? והוא בטח לא היה "שחקן מוביל" בליגה היוונית.

טוב, כנראה שאני מחדש לך, אבל הוא נחשב אחד השחקנים המובילים ביוון ונבחר לנבחרת העונה. ומכבי חיפה משלמת 200-300 אלף יורו משכורת (כן, שילמו עליו דמי העברה, אבל אפשר לחפש גם שחקנים חופשיים כאלה שמרוויחים בגלל זה יותר אבל לא הרבה יותר). איך שחקן כמוהו הסכים לבוא לחיפה? הרי לפי מה שאתה אומר שחקנים כאלה יצחקו לך בפנים אם יציעו להם לבוא להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: