תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
ofer23 כתב:
joshsoos כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
joshsoos כתב:
זה לגיטימי בדיוק כמו להעלות מיסים למעמד הביניים בשביל להוריד למעמד הגבוה ( מה שבדיוק קרה בשנים האחרונות )

איך זה דומה?

אתה רציני? מעלים לי ולך את המחיר כדי לממן שחקן שמרוויח מאות אלפי יורו ( ואני בעד העסקה כמו שאתה יודע )

בהבדל אחד קטן ג'וש,
מסים זו חובה לשלם,
לעומת זאת רכישת מנוי (או חברות בעמותה) היא בחירה מרצון של כל אחד מאיתנו.

מצויין.
כדורגל לעשירים בלבד.
בנוסף לתשלום דמי חברות בשתי העמותות עכשיו גם המנוי יעלה יותר,אנחנו רשמית הקהל שמשלם הכי הרבה על כדורגל וכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אני לא מבין מה הבעיה. הרי תשלום על המנויים מאז ומתמיד הולך למימון הקבוצה והוצאותיה. אז הפעם יחלטו או החליטו שעל הסקאלה שבין מחירים נמוכים יותר שיקלו על האוהדים, לבין מחירים גבוהים יותר שהולכים לתקציב המועדון (ולא לכיס של אף אחד, כן חוץ משכטר), ישימו את הנקודה במקום שונה (ואני באופן אישי שמח על כך). זה לא שתמיד ה-1000 שקל הולכים לאיזו מטרה קדושה וה-100 הנוספים שיבקשו העונה הולכים למטרה בזויה, הם הולכים לאותו מקום ובשביל אותה מטרה. השאלה היחידה צריכה להיות אם המחירים גבוהים מדי (אבסולוטית, ביחס לרכש, כל אחד והשיקולים שלו), לא לאן הכסף מהמנוי הולך כי הוא תמיד הולך לאותו מקום.

לשאלתך אין ספק שאחרי העונה האחרונה שהציגה הפועל תל אביב (מביכה, נראה לי שזו המילה המתאימה) מחירים המנויים לא היו אמורים לעלות באגורה.
בימים של קצת יותר כסף במועדון היו צריכים לשקול בכלל הורדת מחירים או כל מיני מהלכי שיווק לקרב ולמשוך קהל לבלומפילד בעונה הבאה.

המהלך של עליית המחירים בגלל שכטר גורם להנהלה להרוויח מכל הכיוונים. גם הצליחו להחתים את שכטר, גם העלו את המחירים (שבוודאי לא ירדו בקיץ הבא) וגם מן ההסתם ההבאה של שכטר שווה עוד 1500-2000 מנויים בשקט. שוב, בעיקר אחרי עונה מבזה כמו זו שהייתה.

ומה האוהדים קיבלו? כלום. הימור על שחקן אחד. 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
אדום נחמד כתב:
אין שום בעיה בלהעלות מחירים של המנויים, וערן צודק לחלוטין בהבחנה שבסופו של דבר מה שיכריע זה כמה יקנו ולאן.

שורה תחתונה, מנויים קונים כדי שלקבוצה יהייה כסף זמין בתחילת השנה. ואם אין לקבוצה מקור מימון חיצוני, איזה עוד ברירות יש? מה הייתם רוצים שיקרה?

והכי חשוב, שיבוא כבר בחור עם כסף ויגאל אותנו ממצב הביניים המגעיל הזה.

אין בעיה לשקול את מימון מהקהל במקרה שאין כסף בכלל.
זה לא המקרה פה, עושים את זה בשביל להביא שחקן אחד ספציפי.

גם מה ששילמת עד עכשיו הולך בשביל להביא שחקנים ספציפיים.
אם היית משלם 800 שקל היית מקבל את הקבוצה מינוס דמארי ובן חיים, למשל. ה-200 שקל ששילמת בנוסף ל-800 הלך למימון של דמארי ובן חיים, או יותר מדויק למימון תקציב שיאפשר להביא אותם. העונה תשלם 1100 כדי לממן את דמארי, בן חיים ושכטר. כמו שה-100 האחרונים הולכים לשכטר, אפשר להגיד גם שה-200 לפני זה הולכים לבן חיים ודמארי, וה-800 הראשונים הולכים לבן-שמעון או לעדן שרם וגורדנה.

*המספרים להמחשה בלבד, אין לי מושג מה המחירים של העונה שעברה או של העונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
מבין את הדעות לכאן ולכאן.
העמותה, כחלק מבעלי המועדון, קיבלה החלטה שאני בטוח שהתקבלה אחרי לא מעט לבטים וספקות.
בעיני, מהרגע שהתקבלה החלטה התפקיד שלנו הוא לתת להם את הגב.
הלוואי וזו תהיה השנה האחרונה שנצטרך לחשוב מאיפה מגרדים את הכסף לתקציב. הלוואי והסאגה מול טביב תיגמר כמה שיותר מהר והמועדון יהיה במצב בו הוא מוכן לבעלים הבא. נמאס מהחרא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
כבר כמה שנים שהמחירים די קבועים. הגיע הזמן לעדכן אותם.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
יובל כתב:
אני לא מבין מה הבעיה. הרי תשלום על המנויים מאז ומתמיד הולך למימון הקבוצה והוצאותיה. אז הפעם יחלטו או החליטו שעל הסקאלה שבין מחירים נמוכים יותר שיקלו על האוהדים, לבין מחירים גבוהים יותר שהולכים לתקציב המועדון (ולא לכיס של אף אחד, כן חוץ משכטר), ישימו את הנקודה במקום שונה (ואני באופן אישי שמח על כך). זה לא שתמיד ה-1000 שקל הולכים לאיזו מטרה קדושה וה-100 הנוספים שיבקשו העונה הולכים למטרה בזויה, הם הולכים לאותו מקום ובשביל אותה מטרה. השאלה היחידה צריכה להיות אם המחירים גבוהים מדי (אבסולוטית, ביחס לרכש, כל אחד והשיקולים שלו), לא לאן הכסף מהמנוי הולך כי הוא תמיד הולך לאותו מקום.

לשאלתך אין ספק שאחרי העונה האחרונה שהציגה הפועל תל אביב (מביכה, נראה לי שזו המילה המתאימה) מחירים המנויים לא היו אמורים לעלות באגורה.
בימים של קצת יותר כסף במועדון היו צריכים לשקול בכלל הורדת מחירים או כל מיני מהלכי שיווק לקרב ולמשוך קהל לבלומפילד בעונה הבאה.

המהלך של עליית המחירים בגלל שכטר גורם להנהלה להרוויח מכל הכיוונים. גם הצליחו להחתים את שכטר, גם העלו את המחירים (שבוודאי לא ירדו בקיץ הבא) וגם מן ההסתם ההבאה של שכטר שווה עוד 1500-2000 מנויים בשקט. שוב, בעיקר אחרי עונה מבזה כמו זו שהייתה.

טוב, כל אחד והשיקולים שלו.
מי שעושה מנוי לפי התוצאות בעונה הקודמת, או מצפה שמחיר המנוי העונה ישקף את התוצאות האלה, לא יעשה מנוי בעונה הקרובה.
מי שעושה מנוי לפי הרכש בקיץ, יעשה מנוי בעונה הקרובה.
מי שעושה מנוי רק אם המחיר לא עובר את ה-1050, והשנה הוא יעלה מ-1000 ל-1100, לא יעשה מנוי בעונה הקרובה.
מי שעושה מנוי בכל מקרה, יעשה מנוי בעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:14 
its-sick כתב:
כבר כמה שנים שהמחירים די קבועים. הגיע הזמן לעדכן אותם.

שנתיים על אותו מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:16 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
joshsoos כתב:
ומתי חיפשו דרכים כאלה? אף פעם. זה כמו שהממשלה הולכת תמיד לדברים שקל ( מע"מ, סיגריות ואלכוהול ) ולא ל'דרכים יצירתיות'. שלא לדבר שהקהל יתרום את שלו בכך שהבאת שכטר תתרום לעוד מאות מנויים לפחות שייקנו.

תן דרך יצירתית.

אני יכול לתת מלא, זה לא העניין ( בעצמי כתבתי כאלה להנהלות עבר ובפלטפורמות של אוהדים ) אלא שמעולם לא הייתה אצלנו גוף שתפקידו לשווק. אז כשאין, פשוט באים ומעלים מחירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
שרון כתב:
הכי מצחיק זה אנשים שמדברים גבוהה גבוהה על "קבוצת אוהדים" והצורך שהקהל יחזיק את המועדון ויממן אותו, על המודלים של דורטמונד וסוונזי. אבל אז כשאותם אנשים צריכים להוציא מהכיס שלהם עוד 30 אגורות ליום כדי לעזור לקבוצה שלהם, הם פתאום מתחילים לרטון כמו זקנות

חברות בעמותת הכדורגל 200 שקלים.
חברות בעמותת הכדורסל 300 שקלים.
מנוי לכדורגל לשער 5 850 שקלים לפחות.

בלי מנוי לכדורסל שאני לא מתכוון לרכוש ובלי ההעלאה צפויה בדמי החברות בכדורסל ואולי אף בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:17 
עומרי קנדה כתב:
ofer23 כתב:
joshsoos כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
joshsoos כתב:
זה לגיטימי בדיוק כמו להעלות מיסים למעמד הביניים בשביל להוריד למעמד הגבוה ( מה שבדיוק קרה בשנים האחרונות )

איך זה דומה?

אתה רציני? מעלים לי ולך את המחיר כדי לממן שחקן שמרוויח מאות אלפי יורו ( ואני בעד העסקה כמו שאתה יודע )

בהבדל אחד קטן ג'וש,
מיסים זו חובה לשלם,
לעומת זאת רכישת מנוי (או חברות בעמותה) היא בחירה מרצון של כל אחד מאיתנו.

מצויין.
כדורגל לעשירים בלבד.
בנוסף לתשלום דמי חברות בשתי העמותות עכשיו גם המנוי יעלה יותר,אנחנו רשמית הקהל שמשלם הכי הרבה על כדורגל וכדורסל.

תרגע.
אני ציינתי את ההבדל בין תשלום מיסים, לבין רכישה מרצון של מנוי/חברות-בעמותה.
לא הבעתי את דעתי אם זה צעד נכון או לא.
ואפרופו כדורגל לעשירים - רק עליה במחיר המנוי מאפיינת את העלויות הגבוהות מדיי (לדעתי) בצפיה בכדורגל במגרשים ?
שכחת את עלויות המזון (בפרט השתיה) במזנונים (ובמקביל אסורה הכנסת שתיה מבחוץ), עלויות הגעה למגרשים כשיש תחבורה ציבורית מוגבלת בד"כ ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Maor7 כתב:
יובל כתב:

מי שעושה מנוי לפי התוצאות בעונה הקודמת, או מצפה שמחיר המנוי העונה ישקף את התוצאות האלה, לא יעשה מנוי בעונה הקרובה.
מי שעושה מנוי רק אם המחיר לא עובר את ה-1050, והשנה הוא יעלה מ-1000 ל-1100, לא יעשה מנוי בעונה הקרובה.

כולם עושים מנוי בכל מקרה. ככה זה, גם אני.
זה כמו לבכות על הסיגריות והדלק. הרי עוד שנה- שנתיים נחזור שוב לדון פה על למה שוב העלו לנו את המחירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:19 
שרון כתב:
הכי מצחיק זה אנשים שמדברים גבוהה גבוהה על "קבוצת אוהדים" והצורך שהקהל יחזיק את המועדון ויממן אותו, על המודלים של דורטמונד וסוונזי. אבל אז כשאותם אנשים צריכים להוציא מהכיס שלהם עוד 30 אגורות ליום כדי לעזור לקבוצה שלהם, הם פתאום מתחילים לרטון כמו זקנות

כן, רק אני מדבר על סוונסי.

פחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:21 
Maor7 כתב:
יובל כתב:
Maor7 כתב:
יובל כתב:

כולם עושים מנוי בכל מקרה. ככה זה, גם אני.
זה כמו לבכות על הסיגריות והדלק. הרי עוד שנה- שנתיים נחזור שוב לדון פה על למה שוב העלו לנו את המחירים.

כשמעלים לך את המחיר על הסיגריות אתה לא מקבל סיגריה יותר טובה או יותר סיגריות. אתה משלם יותר על אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:23 
והנה, במסגרת השיווק הגיע גם ה"רק שקל ליום" וה"מי שעושה מנוי בכל מקרה יעשה מנוי בעונה הקרובה". מה זה שונה מכל השנים... אותם אנשים שמסתכלים אך ורק על עצמם כמו תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:24 
kobster כתב:
מבין את הדעות לכאן ולכאן.
העמותה, כחלק מבעלי המועדון, קיבלה החלטה שאני בטוח שהתקבלה אחרי לא מעט לבטים וספקות.
בעיני, מהרגע שהתקבלה החלטה התפקיד שלנו הוא לתת להם את הגב.
הלוואי וזו תהיה השנה האחרונה שנצטרך לחשוב מאיפה מגרדים את הכסף לתקציב. הלוואי והסאגה מול טביב תיגמר כמה שיותר מהר והמועדון יהיה במצב בו הוא מוכן לבעלים הבא. נמאס מהחרא הזה.

מי נתן לעמותה את המנדט לקבל החלטות כאלה? הרי כל הקיץ חזרו ואמרו שאין לעמותה שום קשר להתנהלות המקצועית של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

כל אחד יעשה את החושבים שלו, לדעתי הצעד הוא מבורך לאור המצב הכלכלי של המועדון בשנה הקרובה.
כל עוד אין מישהו שיכול לשים לבד את הכסף צריכים אנחנו כבעלי הבית (לא סתם שמנו כסף והרבה כדי לקנות חלק לא קטן 20 % מהמועדון).
גם אנחנו צריכים להשתתף בנטל (כמו החרדים...).
מקווה שזה רק לטווח הקצר ובמהרה ימצא רוכש שיקח חלק גדול מהמועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
והנה, במסגרת השיווק הגיע גם ה"רק שקל ליום" וה"מי שעושה מנוי בכל מקרה יעשה מנוי בעונה הקרובה". מה זה שונה מכל השנים... אותם אנשים שמסתכלים אך ורק על עצמם כמו תמיד.

ברור שרק על עצמם.
הם מקבלים אחוזים על ההעלאה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

משום מה אנשים מתעלמים שבעלי מנויים יזכו להטבות ושהעמותה תדאג לאוהדים מיעוטי יכולת.
זו המציאות שלנו כרגע וזה לא נוח לאף אחד, אבל זה אנחנו או כלום או שאנחנו נתגייס למען המועדון שעבדנו כל כך קשה כדי להציל אותו או שנמשיך לשבת בבית ונסמוך על אחרים שעשו לנו את העבודה, אין כרגע מי שיעשה עבורנו את העבודה רמון לא בא להשקיע סכומים גדולים הוא בא במטרה להציל אותנו מטביב ואם לא העזרה שלו אני לא יודע איפה היינו נמצאים היום. אם צריך להוסיף עוד 100 שקל על השחקן שישדרג אותנו משמעותית אז לא צריכה להיות בעיה, זה בטח עדיף על לגייס סכום יותר גדול מכל אוהד כמו שרצו לעשות בהתחלה. כל עוד אין משקיע שיבוא לקחת על עצמו את העסק אנחנו חייבים להמשיך ולעזור בכל מה שצריך.

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
להוציא הודעה רשמית לא יהפוך את זה לנכון.
לדעתי זאת טעות,עמותת האוהדים לטוב ולרע לא צריכה להיות מעורבת בניהול המקצועי של המועדון ולא בתיקצובו.
מאכזב מאוד ובהחלט גורם לחשוב שוב אם אני רוצה להיות שותף למיזם הזה שהוא מדהים בעיני אבל הוא מדהים פחות כשמתנהלים כמו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:27 
המעמד הגבוה גם נרתם. החמש מאות אלף הנוספים שהגיעו מהאוהדים לא באו מהאוויר אלא מאוהדים בעלי ממן שהסכימו להכניס יד לכיס.
אני גם לא אוהב את הרעיון שאומר להעלות מחירי מנויים אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אם רוצים את איתי שכטר ואין כסף אז צריך להביא כסף. רמון הפריש חלק נרחב מהתקציב, חג׳ג׳ דאג לחלק מהכסף אבל היה צריך מימון נוסף. זה לא משנה מה יחליטו בסוף יהיו תלונות. אם שכטר היה הולך למכבי ומחירי המנויים היו נשארים היו פי אלף תלונות. בסוף מישהו צריך לקחת את ההחלטות הקשות ותמיד יהיה מה לומר. העמותה אמורה לייצג את עמדת האוהדים באופן הכי נכון שהיא רואה וכמו שבשנה שעברה היא ידעה לדרוש שלא להעלות את מחירי המנויים ככה השנה היא תמכה בהעלאה כדי שאפשר יהיה להביא את שכטר. לא הייתי שותף להחלטה אבל אני בהחלט חושב שהיא נכונה ואני מוכן לשלם מהכיס את ה-80 שקל הנוספים כדי ששכטר יהיה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:28 
העמותה לא קיבלה שום החלטה.
רמון החליט, העמותה זה חלק מהלובריקציה.
צעד טפשי שרק מעורר אנטגוניזם כלפי העמותה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:28 
joshsoos כתב:

רק על עצמם? אתה אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:30 
אם הרעיון הוא עמותת אוהדים עם אחוזים במועדון שלא מוכנה להכניס יד לכיס לפעמים בשביל פרוייקטים חד פעמיים ו"ששכטר יילך לחיפה או למכבי ואנחנו נהיה טהורים ויהיה לנו כיף במקום השישי" אז שיסגרו את העמותה מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:31 
אם שכטר חותם במכבי אז מחיר המנוי לא יעלה, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:32 
אה, וכמובן "מה שלא יעשו, תמיד יהיו תלונות". הכל יחצנות שלא יכולה לכסות על מהלך לא ראוי, ועמותה שלקחה על עצמה להלבין אותו ודופקת את עצמה ( ומבינה את זה אז "המנויים יקבלו הטבות" )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ראצ'ו כתב:
המעמד הגבוה גם נרתם. החמש מאות אלף הנוספים שהגיעו מהאוהדים לא באו מהאוויר אלא מאוהדים בעלי ממן שהסכימו להכניס יד לכיס.
אני גם לא אוהב את הרעיון שאומר להעלות מחירי מנויים אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אם רוצים את איתי שכטר ואין כסף אז צריך להביא כסף. רמון הפריש חלק נרחב מהתקציב, חג׳ג׳ דאג לחלק מהכסף אבל היה צריך מימון נוסף. זה לא משנה מה יחליטו בסוף יהיו תלונות. אם שכטר היה הולך למכבי ומחירי המנויים היו נשארים היו פי אלף תלונות. בסוף מישהו צריך לקחת את ההחלטות הקשות ותמיד יהיה מה לומר. העמותה אמורה לייצג את עמדת האוהדים באופן הכי נכון שהיא רואה וכמו שבשנה שעברה היא ידעה לדרוש שלא להעלות את מחירי המנויים ככה השנה היא תמכה בהעלאה כדי שאפשר יהיה להביא את שכטר. לא הייתי שותף להחלטה אבל אני בהחלט חושב שהיא נכונה ואני מוכן לשלם מהכיס את ה-80 שקל הנוספים כדי ששכטר יהיה בהפועל.

מי שרוצה את איתי שכטר במחירים כאלה ויכול לשלם, שיקנה אותו.
אין לאף אוהד מן השורה זכות להחיל החלטה כזו תקדימית, מכוערת ומגעילה על קהל שלם.
העמותה אמורה לייצג את חבריה שהם מיעוט בקהל של הפועל, בטח לא את כל קהל האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

joshsoos כתב:

רק על עצמם? אתה אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:33 
19 כתב:
אם הרעיון הוא עמותת אוהדים עם אחוזים במועדון שלא מוכנה להכניס יד לכיס לפעמים בשביל פרוייקטים חד פעמיים ו"ששכטר יילך לחיפה או למכבי ואנחנו נהיה טהורים ויהיה לנו כיף במקום השישי" אז שיסגרו את העמותה מחר.

מסכים עם כל מילה. מה עוד שאני לא רואה פה שום התערבות מקצועית של העמותה. העמותה מחזיקה בחלק ממניות המועדון והיא מתפקדת כבעלים לכל דבר. אז בעלים לא אמור מפעם לפעם לתת כסף למען חיזוק הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:33 
NARKOTIKA כתב:
joshsoos כתב:

רק על עצמם? אתה אמיתי?

כן ( הכוונה היא לא על טובת הפועל, אלא על טובת האוהדים )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: