Maor7 כתב:
יובל כתב:
אני לא מבין מה הבעיה. הרי תשלום על המנויים מאז ומתמיד הולך למימון הקבוצה והוצאותיה. אז הפעם יחלטו או החליטו שעל הסקאלה שבין מחירים נמוכים יותר שיקלו על האוהדים, לבין מחירים גבוהים יותר שהולכים לתקציב המועדון (ולא לכיס של אף אחד, כן חוץ משכטר), ישימו את הנקודה במקום שונה (ואני באופן אישי שמח על כך). זה לא שתמיד ה-1000 שקל הולכים לאיזו מטרה קדושה וה-100 הנוספים שיבקשו העונה הולכים למטרה בזויה, הם הולכים לאותו מקום ובשביל אותה מטרה. השאלה היחידה צריכה להיות אם המחירים גבוהים מדי (אבסולוטית, ביחס לרכש, כל אחד והשיקולים שלו), לא לאן הכסף מהמנוי הולך כי הוא תמיד הולך לאותו מקום.
לשאלתך אין ספק שאחרי העונה האחרונה שהציגה הפועל תל אביב (מביכה, נראה לי שזו המילה המתאימה) מחירים המנויים לא היו אמורים לעלות באגורה.
בימים של קצת יותר כסף במועדון היו צריכים לשקול בכלל הורדת מחירים או כל מיני מהלכי שיווק לקרב ולמשוך קהל לבלומפילד בעונה הבאה.
המהלך של עליית המחירים בגלל שכטר גורם להנהלה להרוויח מכל הכיוונים. גם הצליחו להחתים את שכטר, גם העלו את המחירים (שבוודאי לא ירדו בקיץ הבא) וגם מן ההסתם ההבאה של שכטר שווה עוד 1500-2000 מנויים בשקט. שוב, בעיקר אחרי עונה מבזה כמו זו שהייתה.
ומה האוהדים קיבלו? כלום. הימור על שחקן אחד. 1.
טוב, כל אחד והשיקולים שלו.
מי שעושה מנוי לפי התוצאות בעונה הקודמת, או מצפה שמחיר המנוי העונה ישקף את התוצאות האלה, לא יעשה מנוי בעונה הקרובה.
מי שעושה מנוי לפי הרכש בקיץ, יעשה מנוי בעונה הקרובה.
מי שעושה מנוי רק אם המחיר לא עובר את ה-1050, והשנה הוא יעלה מ-1000 ל-1100, לא יעשה מנוי בעונה הקרובה.
מי שעושה מנוי בכל מקרה, יעשה מנוי בעונה הקרובה.