Eros Ramazzotti כתב:
redrony כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אם רב"ש לא מעוניין בקליימן כשוער ראשון והוא יכול למצוא תחליף במסגרת התקציב שהוקצה לו, אהלן וסהלן.
לא אנחנו ובטח שלא ההנהלה צריכים להיות צד בעניין. יש מאמן, תנו לו לעשות מה שהוא חושב.
אנחנו לא, ההנהלה בודאי שכן. אבל כמו שאמרתי, הדברים האלה היו צריכים להיסגר עם ההחתמה של המאמן ואני לא מדבר ספציפית על קליימן, אלא על קו ודרך של מועדון. הדרך הנכונה היא שקליימן יישאר מכל הבחינות ולא רק תקציביות נטו.
אם אני הייתי איש הנהלה, מאמן שהקו שלו היה לחפש שוער במקום קליימן (ושוב, זו רק דוגמא להמחשה), הוא לא היה מגיע למועדון.
אם לפשט את זה, אתה מעדיף את בוריס קליימן על רן בן-שמעון.
אני לא חושב שככה צריכות להתקבל החלטות. אתה איש הנהלה, אתה מביא מאמן/מנהל מקצועי וצריך לתת לו את המפתחות. חד וחלק.
אפשר להגיד למאמן טרם החתימה שאתה מציב לו יעד של 5 שחקני בית בסגל הקבוצה בכל משחק. יסכים לא יסכים, עניין שלו. להיכנס לשמות פרטניים זה כבר התערבות בוטה מדי.
אתה לא יכול להתנות הבאה של מאמן (בטח לא המאמן המבוקש ביותר) בכך שבוריס קליימן יהיה השוער שלו. בשביל מה אתה מביא מאמן?
אם להתייחס לקליימן עצמו, נראה כמו שוער מוכשר מאוד ואין לי שום בעיה שיבנו עליו כשוער הראשון.
אבל להתייחס לרצון (אם אכן קיים כזה) של רב"ש להביא שוער רציני שיתמודד איתו על האפודה כעל חוצפה וחוסר הבנה, זה הזוי מבחינתי. נראה לי כמו החלטה הרבה יותר שקולה ונכונה מאשר לתת לשוער חסר ניסיון להיות השוער הרציני היחיד בסגל של קבוצה עם שאיפות לצמרת גבוהה
אם זה מה שהסקת ממה שכתבתי לא הבנת כלום.
אני חושב שזה חיוני למועדון שכל מאמן שהוא מביא, יעבוד לפי הקו של המועדון.
בוריס קליימן הוא רק משל פה, אבל ההגיון אומר ששוער מוכשר שגודל אצלך, חוסך מקום של זר צריך לשחק במקום להביא שחקן זר יקר במקומו (או שחקן לא זר יקר). נכון, יכול להיות שבטווח הקצר תשלם קצת על חוסר הנסיון שלו, הוא עדיין לא אניימה, אבל לטווח ארוך אני חושב שזו הדרך שמועדון צריך להתנהל בה. אז אם אני עומד בראש הפירמידה, זו הדרך שאני מאמין בה והמאמן לא מיישר לפיה קו, אז אצלי הוא לא היה עובד.
זה נכון שצריכה להיות היררכיה שבהפועל כרגע אין (כמו שצ'רלי כתב, עם מנהל מקצועי) ולשמחתי הביאו אדם שאני מאמין בו שיעמוד בראש המערכת המקצועית ואני מאמין שהוא יעשה את ההחלטה הנכונה בסופו של יום (ולא חושב אם אני אישית מסכים איתה או לא), אבל שוב, זה רק בגלל שאני מאמין באדם. אם זה היה ניצן או פרדי הייתי חושב שאלה אנשים שלא יכולים להתוות את הקו של המועדון, לכן לדעתי רב"ש צריך לקבל חוזה לטווח ארוך ולנהל את המועדון מבחינה מקצועית גם אם יביאו מאמן תחתיו מתישהו.