תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 01:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 215 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 28/5/13-דיונים
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
מנהל מקצועי זה תפקיד חשוב במידה מסוימת, אבל בשורה התחתונה כמו שמנהל מקצועי צריך להבין את שיקולי המערכת- כך גם המאמן.
ובלי קשר, לא צריך להיות מומחה לכדורגל בשביל לראות שבוריס יהייה אחד השוערים הטובים פה. גם אם הוא לא כזה היום- יש שם פוטנציאל שמחכה להתממש. ושוער הוא העמדה האחרונה שאנחנו צריכים לחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:05 
כאילו שמכבי תשחרר לנו את חיימוב תהיו מציאותיים.
לא רואה תקרית שקליימן לא שוער ראשון עונה הבאה.

מקווה לראות בעוד כמה ימים את גרזיציץ' חותם ואת דמארי נמכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מנהל מקצועי זה תפקיד חשוב במידה מסוימת, אבל בשורה התחתונה כמו שמנהל מקצועי צריך להבין את שיקולי המערכת- כך גם המאמן.
ובלי קשר, לא צריך להיות מומחה לכדורגל בשביל לראות שבוריס יהייה אחד השוערים הטובים פה. גם אם הוא לא כזה היום- יש שם פוטנציאל שמחכה להתממש. ושוער הוא העמדה האחרונה שאנחנו צריכים לחזק.

נכון. יש לבוריס סיכוי להפוך להיות שוער גדול ופוטנציאל רב שמחכה להתממש. מתי? בעוד שנה? שנתיים? שלוש??
זו בדיוק הבעיה עם מאמנים. בהנחה שסר אלכס לא חתום אצלך ל-26 שנה, מאמן מגיע לשנה-שנתיים והוא רוצה תוצאות - כאן ועכשיו.
זה מזכיר במעט את המצב הפוליטי בארץ - נכנס שר למשרד ממשלתי, הוא יודע שקדנציה של שר בממוצע בישראל היא כ-3 שנים בערך. אם הוא יבחר בפרוייקט טוב אבל ארוך טווח שאת התוצאות שלו יראו רק בעוד 5-6 שנים הוא עלול להינזק בפריימריז במפלגה כי לכאורה "לא הביא קבלות". אבל אם הוא יבחר בפתרון מהיר ועכשוויי, המשעבד את העתיד לטובת העכשיו, גם אם בשיקלול הכולל זה פחות טוב למדינה - הוא עדיין יבחר בזה. למה? כי הוא רוצה כאן ועכשיו. הוא רוצה להראות קבלות והישגים. הוא רוצה לגזור את הקופון, את הסרט. לא לתת לפוליטיקאי אחר להינות מזה.
גם מאמן חושב על העונה הקרובה ולכל היותר על זו שאחריה. פאק הפועל ושוער העתיד שלה. רן יאכל את החרא של שכר הלימוד של שוער צעיר ובעוד 3-4 שנים יחזור גוטמן או יאמן מישהו אחר ויקבל שוער ברמה גבוהה שיהיה בסיס לקבוצה שאולי תקח פה תואר. מישהו יזכור את רן? מסופקני. עם הצלחת או הגביע יצטלמו בוריס והמאמן העתידי האחר.

אז אולי רב"ש קורצף מחומר אחר. ייתכן. חובת ההוכחה עליו. בינתיים אני זוכר מאמנים שהגיעו להפועל ושחרורו שחקנים ואיש לא פצה פה כי הם אוטוריטה מקצועית ואכלנו אותה פעמיים - גם על הכסף של הרכש שלא תמיד הצליח וגם פיספסנו שחקן שכבר היה אצלנו ביד.
מנהל מקצועי מגיע להרבה שנים ומתווה דרך להרבה שנים ובכך מונע כל מיני שחרורים והחתמות שכל מטרתם היא או להשיג תוצאות עכשיו על חשבון עתיד מוצק וטוב יותר או לגזור קופון עם הסוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:09 
Yalla Hapoel כתב:
כאילו שמכבי תשחרר לנו את חיימוב תהיו מציאותיים.
לא רואה תקרית שקליימן לא שוער ראשון עונה הבאה.

מקווה לראות בעוד כמה ימים את גרזיציץ' חותם ואת דמארי נמכר.

אין ספק שיש כאן איזה גורם אינטרסנט שלא מפסיק לדחוף משום מה את השם של חיימוב
שום סיכוי שהוא יגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אם רב"ש לא מעוניין בקליימן כשוער ראשון והוא יכול למצוא תחליף במסגרת התקציב שהוקצה לו, אהלן וסהלן.
לא אנחנו ובטח שלא ההנהלה צריכים להיות צד בעניין. יש מאמן, תנו לו לעשות מה שהוא חושב.

אנחנו לא, ההנהלה בודאי שכן. אבל כמו שאמרתי, הדברים האלה היו צריכים להיסגר עם ההחתמה של המאמן ואני לא מדבר ספציפית על קליימן, אלא על קו ודרך של מועדון. הדרך הנכונה היא שקליימן יישאר מכל הבחינות ולא רק תקציביות נטו.
אם אני הייתי איש הנהלה, מאמן שהקו שלו היה לחפש שוער במקום קליימן (ושוב, זו רק דוגמא להמחשה), הוא לא היה מגיע למועדון.

אם לפשט את זה, אתה מעדיף את בוריס קליימן על רן בן-שמעון.
אני לא חושב שככה צריכות להתקבל החלטות. אתה איש הנהלה, אתה מביא מאמן/מנהל מקצועי וצריך לתת לו את המפתחות. חד וחלק.
אפשר להגיד למאמן טרם החתימה שאתה מציב לו יעד של 5 שחקני בית בסגל הקבוצה בכל משחק. יסכים לא יסכים, עניין שלו. להיכנס לשמות פרטניים זה כבר התערבות בוטה מדי.
אתה לא יכול להתנות הבאה של מאמן (בטח לא המאמן המבוקש ביותר) בכך שבוריס קליימן יהיה השוער שלו. בשביל מה אתה מביא מאמן? זה לא הפועל ר"ג פה.

אם להתייחס לקליימן עצמו, נראה כמו שוער מוכשר מאוד ואין לי שום בעיה שיבנו עליו כשוער הראשון.
אבל להתייחס לרצון (אם אכן קיים כזה) של רב"ש להביא שוער רציני שיתמודד איתו על האפודה כעל חוצפה וחוסר הבנה, זה הזוי מבחינתי. נראה לי כמו החלטה הרבה יותר שקולה ונכונה מאשר לתת לשוער חסר ניסיון להיות השוער הרציני היחיד בסגל של קבוצה עם שאיפות לצמרת גבוהה. הוא אחלה שוער, יביאו עוד אחלה שוער, ויהיה אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
הפועל זה בדם כתב:
ספורט 5:

בנושא אחר, חיים מגרלשווילי מועמד להפועל תל אביב. מגרלשווילי הוא שחקן חופשי ונציגיו בודקים עבורו את האפשרויות. היום סוכנו, גלעד קצב, הגיע למתחם הקבוצה ודיבר עם אנשי הפועל.

:bang:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:19 
שחס וחלילה לא ידחפו לנו את מגרשוילי בטעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
כל שחקן חופשי מועמד אוטומטית להפועל?
שמעתי שנצח מסובי שוקל קאמבק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:21 
Eros Ramazzotti כתב:
redrony כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אם רב"ש לא מעוניין בקליימן כשוער ראשון והוא יכול למצוא תחליף במסגרת התקציב שהוקצה לו, אהלן וסהלן.
לא אנחנו ובטח שלא ההנהלה צריכים להיות צד בעניין. יש מאמן, תנו לו לעשות מה שהוא חושב.

אנחנו לא, ההנהלה בודאי שכן. אבל כמו שאמרתי, הדברים האלה היו צריכים להיסגר עם ההחתמה של המאמן ואני לא מדבר ספציפית על קליימן, אלא על קו ודרך של מועדון. הדרך הנכונה היא שקליימן יישאר מכל הבחינות ולא רק תקציביות נטו.
אם אני הייתי איש הנהלה, מאמן שהקו שלו היה לחפש שוער במקום קליימן (ושוב, זו רק דוגמא להמחשה), הוא לא היה מגיע למועדון.

אם לפשט את זה, אתה מעדיף את בוריס קליימן על רן בן-שמעון.
אני לא חושב שככה צריכות להתקבל החלטות. אתה איש הנהלה, אתה מביא מאמן/מנהל מקצועי וצריך לתת לו את המפתחות. חד וחלק.
אפשר להגיד למאמן טרם החתימה שאתה מציב לו יעד של 5 שחקני בית בסגל הקבוצה בכל משחק. יסכים לא יסכים, עניין שלו. להיכנס לשמות פרטניים זה כבר התערבות בוטה מדי.
אתה לא יכול להתנות הבאה של מאמן (בטח לא המאמן המבוקש ביותר) בכך שבוריס קליימן יהיה השוער שלו. בשביל מה אתה מביא מאמן?

אם להתייחס לקליימן עצמו, נראה כמו שוער מוכשר מאוד ואין לי שום בעיה שיבנו עליו כשוער הראשון.
אבל להתייחס לרצון (אם אכן קיים כזה) של רב"ש להביא שוער רציני שיתמודד איתו על האפודה כעל חוצפה וחוסר הבנה, זה הזוי מבחינתי. נראה לי כמו החלטה הרבה יותר שקולה ונכונה מאשר לתת לשוער חסר ניסיון להיות השוער הרציני היחיד בסגל של קבוצה עם שאיפות לצמרת גבוהה

אם זה מה שהסקת ממה שכתבתי לא הבנת כלום.
אני חושב שזה חיוני למועדון שכל מאמן שהוא מביא, יעבוד לפי הקו של המועדון.
בוריס קליימן הוא רק משל פה, אבל ההגיון אומר ששוער מוכשר שגודל אצלך, חוסך מקום של זר צריך לשחק במקום להביא שחקן זר יקר במקומו (או שחקן לא זר יקר). נכון, יכול להיות שבטווח הקצר תשלם קצת על חוסר הנסיון שלו, הוא עדיין לא אניימה, אבל לטווח ארוך אני חושב שזו הדרך שמועדון צריך להתנהל בה. אז אם אני עומד בראש הפירמידה, זו הדרך שאני מאמין בה והמאמן לא מיישר לפיה קו, אז אצלי הוא לא היה עובד.
זה נכון שצריכה להיות היררכיה שבהפועל כרגע אין (כמו שצ'רלי כתב, עם מנהל מקצועי) ולשמחתי הביאו אדם שאני מאמין בו שיעמוד בראש המערכת המקצועית ואני מאמין שהוא יעשה את ההחלטה הנכונה בסופו של יום (ולא חושב אם אני אישית מסכים איתה או לא), אבל שוב, זה רק בגלל שאני מאמין באדם. אם זה היה ניצן או פרדי הייתי חושב שאלה אנשים שלא יכולים להתוות את הקו של המועדון, לכן לדעתי רב"ש צריך לקבל חוזה לטווח ארוך ולנהל את המועדון מבחינה מקצועית גם אם יביאו מאמן תחתיו מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שיביאו מגן ימני ישראלי (גבאי, ואם אי אפשר אז ורד) ומגן שמאלי זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:22 
מקווה מאוד שמגרשווילי לא יתקרב להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
הפועל זה בדם כתב:
ספורט 5:

בנושא אחר, חיים מגרלשווילי מועמד להפועל תל אביב. מגרלשווילי הוא שחקן חופשי ונציגיו בודקים עבורו את האפשרויות. היום סוכנו, גלעד קצב, הגיע למתחם הקבוצה ודיבר עם אנשי הפועל.

:bang:

הוא הרבה יותר טוב מכל המגנים שיש כרגע בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
"ליהי טביב תקבל תפקיד מרכזי בבית"ר ירושלים" :LOL2: :LOL2: :LOL2:

איזה אדירים אוהדי בית"ר שרוצים שטביב יבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:27 
IdanTheLittle כתב:
"ליהי טביב תקבל תפקיד מרכזי בבית"ר ירושלים" :LOL2: :LOL2: :LOL2:

איזה אדירים אוהדי בית"ר שרוצים שטביב יבוא.

זה יותר מידיי טוב כדי להיות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
עוד לא למדתם שמה שמספיק בקושי לקבוצת תחתית (חוטבא, דנין, הרוש) יהיה נוראי בהפועל?
כשמביאים שחקן מוביל מקבוצה קטנה, יש סיכוי סביר שהוא יצליח וסיכוי סביר שלא. כשמביאים שחקן שגם בקבוצה קטנה הוא לא כזה להיט, אין כמעט שום סיכוי שהוא יצליח בהפועל. אם רוצים להמשיך עם קו הרכש הביזיוני של העונה הקודמת, מגרלשווילי יהיה בחירה מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
עוד לא למדתם שמה שמספיק בקושי לקבוצת תחתית (חוטבא, דנין, הרוש) יהיה נוראי בהפועל?
כשמביאים שחקן מוביל מקבוצה קטנה, יש סיכוי סביר שהוא יצליח וסיכוי סביר שלא. כשמביאים שחקן שגם בקבוצה קטנה הוא לא כזה להיט, אין כמעט שום סיכוי שהוא יצליח בהפועל. אם רוצים להמשיך עם קו הרכש הביזיוני של העונה הקודמת, מגרלשווילי יהיה בחירה מצוינת.

הוא היה אחד הטובים שם בעונה הקודמת, לקראת סוף העונה הייתה לו ירידה. אני חושב שעם מאמן טוב הוא יכול להשתפר מאוד. בכל מקרה הוא עדיף בהרבה על כל המגנים שיש כרגע בהפועל לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:31 
צור ש. כתב:

:ROSE:
רן מצא את מאטוביץ' בגרושים לדעתי לקריית שמונה, מקווה שיפגע גם פה באחד זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
צור ש. כתב:

:ROSE:
רן מצא את מאטוביץ' בגרושים לדעתי לקריית שמונה, מקווה שיפגע גם פה באחד זר.

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:32 
iHapoelist כתב:
יובל כתב:

הוא היה אחד הטובים שם בעונה הקודמת, לקראת סוף העונה הייתה לו ירידה. אני חושב שעם מאמן טוב הוא יכול להשתפר מאוד. בכל מקרה הוא עדיף בהרבה על כל המגנים שיש כרגע בהפועל לדעתי.

הוא היה שם טוב בדיוק כמו שדנין היה שם טוב לפני שנתיים וכמו שהרוש היה טוב בסכנין
הבן אדם מחליף קבוצות כמו גרביים ועל סף סיום הקריירה
ויותר חשוב אני מעדיף לזכור רק תמונות שלו מתבזה בדרבי בצהוב ולא מתבזה בדרבי באדום.

הדבר הבא יהיה להביא גם את יואב זיו לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
יובל כתב:

שמענו את זה גם על שמעון הרוש.
תמיד מי שאתה רואה בתקצירים או באיזה משחק גדול פעם בחודשיים נראה יותר טוב מאלה שאתה רואה כל שבוע 90 דקות מהיציע.
אין מגן שמאלי ישראלי טוב כיום. או שמחפשים לעמדה הזאת שחקן זר רציני (ולא איזה בדיחה כמו קוסטה, העיקר להגיד שהבאנו זר)
או שמסתפקים בהרוש ודנין ומשקיעים את הכסף בעמדות יותר דחופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
iHapoelist כתב:
יובל כתב:

הוא היה שם טוב בדיוק כמו שדנין היה שם טוב לפני שנתיים וכמו שהרוש היה טוב בסכנין
הבן אדם מחליף קבוצות כמו גרביים ועל סף סיום הקריירה
ויותר חשוב אני מעדיף לזכור רק תמונות שלו מתבזה בדרבי בצהוב ולא מתבזה בדרבי באדום.

הדבר הבא יהיה להביא גם את יואב זיו לא?

תשמע מבחינה מקצועית גם יואב זיו יותר טוב מכל המגנים שיש בהפועל כרגע
אני בכלל בעד להביא את דוידזאדה אבל כנראה שהוא ממשיך בבאר שבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:39 
המועמד הבא מישהו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
יש למישהו הסבר למה אנחנו לא מנסים להביא את אלעד גבאי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:43 
KID A כתב:

מאמין שאין כסף אליו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:44 
מתי הייתה הפעם האחרונה שלהפועל היה מגן שמאלי זר? משום מה כל המגנים הזרים של השנים האחרונות הם תמיד לאגף ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
KID A כתב:

מאמין שאין כסף אליו..

ולמר אלכס דה סילבה, גרזיצ'יץ', 2 הבלמים מקפריסין ומגן ימני אחר יש כסף?
אני יכול להבין אם לא נצליח להביא אותו כי אין מספיק כסף, אבל אפילו לא לנסות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 28/5/13-דיונים
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
Yalla Hapoel כתב:
KID A כתב:

מאמין שאין כסף אליו..

מי אמר לך שלא ניסו/מנסים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 28/5/13-דיונים
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
Yalla Hapoel כתב:
KID A כתב:

מאמין שאין כסף אליו..

כל מי שציינת שחקן חופשי (לא סגור לגבי ההולנדי).
אני מניח שרב"ש מאוד רוצה את גבאי אבל זה כנראה נופל בשלב העיסקה מול שירצקי בלי קשר לתנאים של גבאי בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 18:11 
שחר כתב:
אוף טופיק משהו, זה מה שאלרואית עושה בימים אלו...(לפחות בזמן שהיא לא מצטלמת לסדרה נשות הכדורגלנים)...

נשות ה"כדורגלנים" :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מקווה שהבטחת רמון לרבש על העמדת תקציב גבוה ("לרשותו של בן שמעון יועמד סכום של תשעה מיליון שקלים עבור שחקני רכש")
עומד בהתאם לדבריו באמנת רמון ("הפועל תתנהל אך ורק על פי אמצעיה ואם יהיו אלו אמצעים צנועים יותר, אז היכולות להעמיד קבוצה שתתמודד על כל התארים יהיו מוגבלות")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 215 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: