תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 02:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 222 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת
הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יובל כתב:
נועם שחם כתב:
קוביקו לא הציג פה שום פרטים. הכל חצאי שמועות ופרשנות אישית וחד צדדית שלו לדברים שקרו במועדון.

דוגמא קטנה - "קנדה לא חזר רק בגלל לובין" - סליחה, זה אותו קנדה שכל מאמן של הפועל בארבע השנים האחרונות השאיר על הספסל 80% מהמשחקים בגלל בעיות הימורים?

עוד פעם השקר המטומטם הזה? בכל העונות של קנדה, מינוס הפציעה בעונה שעברה, הוא המגן הימני ששיחק הכי הרבה.
וכל כך אירוני שבשורה הראשונה אתה מלין על קובסטר שהוא מבסס את מה שהוא אומר על שמועות ופרשנות ואז בשורה הבאה אתה מטנף על קנדה בהסתמך על אותו דבר בדיוק, אולי אפילו פחות.

יובל - לא הלכתי לסטטיסטיקה של קנדה, ואני מסתמך בעיקר על הזכרון שלי, ואם אני טועה, אתה יכול לתקן אותי. הדיבור הנגוע הזה לא מוסיף.

לגבי קנדה - איך שלא תהפוך את זה, לכל מי שאימן אותנו בשנים האחרונות היו בעיות איתו וזה כבר מזמן לא סוד שמדובר גם בבעיית הימורים. זו אפילו לא שמועה, קנדה אימת את זה בעצמו בראיונות. העובדה היא גם שאף קבוצה אחרת בארץ לא לקחה אותו.

אז להפוך את קנדה לענין שקשור ללובין ולהציג את לובין כגורם האחראי לכך שקנדה לא בהפועל, זה בעיני בעייתי מאד.

ו קוביקו - אני דווקא מאד מעריך את דעתך, אבל גם די ברור ממנה שיש לך ענין כלשהו עם לובין. כשאני מגבש דעה על מישהו, אני משתדל לבסס אותה על עובדות. מה שאתה כתבת בהודעה שלך, אלו לא עובדות, אלא פרשנות שלך לדברים. נכונה או לא, אני לא יודע, אבל על פניו היא נראית קצת חד צדדית. אם מה שאתה כותב הוא נכון, זה חמור מאד.

לא קוביקו, קובסטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת"א?
הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
עד ההודעה של קוביקו לא הבנתי את האשכול וזה נראה לי כמו עוד אשכול מאשים קלאסי אחרי עונה רועה
אני מאמין לקוביקו ואני חושב שאם רמון לא מפטר את הדובר לשעבר זה המשך של הביזיון הניהולי שהיה פה השנה
בסופו של יום רמון אחראי לזה שיש ניהול גרוע ים הוא מפקיד בידי אנשים לא ראוים תפקידים שגדולים עליהם
רמון גם אחראי לבחישה של אוהדים בתוך המועדון כי גם את זה הוא צריך לחתוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
עד ההודעה של קוביקו לא הבנתי את האשכול וזה נראה לי כמו עוד אשכול מאשים קלאסי אחרי עונה רועה
אני מאמין לקוביקו ואני חושב שאם רמון לא מפטר את הדובר לשעבר זה המשך של הביזיון הניהולי שהיה פה השנה
בסופו של יום רמון אחראי לזה שיש ניהול גרוע ים הוא מפקיד בידי אנשים לא ראוים תפקידים שגדולים עליהם

לא קוביקו, קובסטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
מה נתפסתם כולכם על קוביקו..
מה גם שהוא כותב בערך הודעה לחודש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 15:19 
שחר
אני אשמח לדעת מי מטעם העמותה ניהל מו"מ עם שחקנים, מי נכנס לחדרי הלבשה בעת תדריכים ומי מהעמותה הדליף מידע החוצה.
אנא ממך הזכר שמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
מולי הולצמן כתב:
שחר
אני אשמח לדעת מי מטעם העמותה ניהל מו"מ עם שחקנים, מי נכנס לחדרי הלבשה בעת תדריכים ומי מהעמותה הדליף מידע החוצה.
אנא ממך הזכר שמות.

מה קרה לך? ברור שזו שרה מוזס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
אחד אדום כתב:

לא קוביקו, קובסטר.

אופס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 15:56 
מולי הולצמן כתב:
שחר
אנא ממך הזכר שמות.

כתבתי "אוהדים בכירים" בחסות העמותה, שהרי ללא העמותה ומעורבות אוהדים בניהול, לא היה סיכוי לאוהדים לקבל גישה ישירה לשחקנים, לחדרי ההלבשה ולסוכנים.

מי? אתה מוזמן לשאול את העיתונאים שדיווחו על כך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
נועם,
הזיקנה קפצה עליך מוקדם מדי אם אתה מצליח להתבלבל בשמות של היוזרים פה, או אולי פגז אחד יותר מדי שנורה קרוב אליך...

לנושא, אין לי שום עניין אישי עם לובין. לא החלפתי איתו יותר ממילה או שתיים בחיי אבל היה לי ברור כבר ממזמן שהמינוי שלו הוא מנותק ופוגע במועדון. אותן הרעות החולות שקרו בקדנציה הקודמת (הכפשת שחקנים בתקשורת, שכונה במתחם האימונים, התנהלות חובבנית מול בית הדין ומול התקשורת) חזרו על עצמן גם השנה, וביתר שאת. הכי קל להגיד שלובין הוא פונקציונר ושכיר של המועדון אבל השנה היה לנו בעלים שלא נמצא מדי יום (אם בכלל) עם הקבוצה ולובין היה זה שניהל בפועל ולחץ לכיוונים ששירתו את האינטרסים שלו.
סתם לדוגמא, בינואר חיים רמון היה עסוק מעל הראש עם הבחירות, אתה חושב שהיה לו באמת זמן להתעסק עם ששת שחקני הרכש שהגיעו ? לעמוד על טיבם ועל הרזומה שלהם ? שלילי. הוא הביא את התקציב ונתן ללובין וליוסי להביא את השחקנים ולפינס לסגור את החוזים איתם. כל מקרה קנדה היה בהתערבות הבלעדית של לובין כי היה לו יותר נוח לתת לחבר שלו לגזור קופון על ההבאה של קוסטה מאשר באמת לחזק את הקבוצה במגן יותר מוכח.
מעבר לכך, לא היתה אף סמכות ניהולית רצינית שתעצור את הביזיון המתמשך באימונים, ברכש ובהתנהלות מול התקשורת בנושא השופטים. אם לא בשביל זה קיים מנכ"ל אז בשביל מה הוא שם ? להסתובב כמו שריף בחודורוב ולשחרר ספינים לתקשורת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 16:02 
שחר כתב:
מה זאת אומרת עד כמה היא היתה מעורבת? נציגים של הועד המנהל או איך שלא קוראים לזה לקחו חלק בישיבות הדירקטוריון , נציגים של העמותה נחשפו להסכם הסודי עם טביב אותו הבטיחו לחשוף במסגרת ההתנהלות השקופה החדשה ואם מנקים את מלוא חופן השמועות אפשר להתייחס לפרסומים בתקשורת על משאים ומתנים עם שחקנים, כניסות לחדר ההלבשה בזמן התדריכים , הדלפות מכוערות וכו׳ פרסונלית אין לי רצון להתייחס לאף שם..

זה מה שאתה רשמת.
אם אני לא הבנתי יכול להיות שהבעיה היא אצלי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 16:05 
קובי, אני לא הולך להגן על לובין וגם לי יש ביקורת מאוד גדולה כלפיו, יחד עם זאת מה שאתה רשמת זה אוסף של שמועות.
אני אשמח לקבל הוכחה לדברים שרשמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 16:07 
מולי הולצמן כתב:
שחר כתב:
מה זאת אומרת עד כמה היא היתה מעורבת? נציגים של הועד המנהל או איך שלא קוראים לזה לקחו חלק בישיבות הדירקטוריון , נציגים של העמותה נחשפו להסכם הסודי עם טביב אותו הבטיחו לחשוף במסגרת ההתנהלות השקופה החדשה ואם מנקים את מלוא חופן השמועות אפשר להתייחס לפרסומים בתקשורת על משאים ומתנים עם שחקנים, כניסות לחדר ההלבשה בזמן התדריכים , הדלפות מכוערות וכו׳ פרסונלית אין לי רצון להתייחס לאף שם..

זה מה שאתה רשמת.
אם אני לא הבנתי יכול להיות שהבעיה היא אצלי....

זו היתה תשובה לשאלה של ניב שדיבר במקשה אחת על העמותה ו"האוהדים הבכירים" לאחר שכתבתי את ההודעה הזו:

ציטוט:
מה יש לשתף? העמותה היתה מעורבת בניהול המועדון, או אם לדייק "אוהדים בכירים" בחסות העמותה... יש מה להרחיב על הניהול של העונה הנוכחית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
נועם,
לפי הפרשנות שלי את הדברים הסיבה שאף קבוצה לא רצתה את קנדה היא שבמשך 3 שנים עשו לו לינץ' תקשורתי בהפועל, כזה שמנע מכל קבוצה אחרת להתקרב אליו?
עד כמה הלינץ' התקשורתי היה יזום אתה יכול לבחון בפורום ובאנשים שהביאו אותו לכאן. מכיוון שלפחות בתחילת הלינץ', לובין היה ה"דובר / מנכ"ל, להגיד שאף מאמן לא
רצה אותו, כאשר הסיבה הייתה כמעט תמיד "לא מקצועית", היא בעצם אמירה שלובין לא רצה אותו, דר"א לפי השמועות שהגיעו אלי מסיבה "די מוצדקת" והיא שאמיר בעצמו
הלוואה לו כסף לכיסוי חובות, כסף שהוא לא רעה בחזרה.
בכל מקרה דברי או פרשנות ושמועות,
אם קובסטר אומר שדבריו הם לא כאלו, מי אתה ומי כל אחד אחר פה שיפקפק באמינותו?
יש לכם עדות לכך שדבריו לא נכונים תעלו אותם כאן, יש לכם חשדות / שמועות שסותרות את דבריו תכתבו אותם, להגיד על אדם שאומר שדבריו הם עובדות שזה שמועות זה להגיד שהוא
שקרן, וזה ממש לא משרת את הרעיון של תגובתכם.

דרך אגם אם קנדה עצמו אמר לקובסטר שלובין עשה לו X ן Y אז אם קובסטר מביא את הדברים באומרם זאת לא שמועה, אלא "רק צד אחד במשוואה".
מה גם שאני לא מבין מה הרצון הזה להוכחות? אתם רוצים שפשכצקי יבוא ויגיד כן, ליובין אמר לי לכתוב דברים נגד ידין והקשבתי לו מבלי שאבדוק אותם לעומק?
כי זאת היא ההוכחה היחידה שצנין ופשכצקי הרי שקרן בכל מקרה אז מי בדיוק יאמין לו?

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 18 מאי 2013, 16:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 16:10 
אני אשמח לדעת מי הם אותם אוהדים בכירים שבחסות העמותה עשו את המעשים הללו, זה מה שהתכוונתי
אני מבין שכרגע אין לך שמות ואתה ניזון משמועות כאלה ואחרות.

אני שואל (ללא טיפת ציניות) מכיוון שאם אכן קורים דברים כאלה צריך לטפל בהם ולמנוע אותם.
במהלך השנה האחרונה שלי בעמותה לא נתקלתי במקרים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
מולי לא שמעתי על אנשים ספציפים, ואני לא פיו של שחר, אבל....
בזמנו פורסם כי 20 אוהדים עלו על המשרדים בוולפסון בשביל החוזה של שי, האם אותם אוהדים עדין מסתובבים בחדרי ההלבשה?
האם אותם אוהדים נפגשו או נפגשים עם סוכנים / לובין וגורמים אחרים לטובת הקבוצה?
בשליחותם של מי ובעידודם של מי הם עושים זאת אם התשובה הקודמת היא כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 16:20 
kobster כתב:
נועם,
הזיקנה קפצה עליך מוקדם מדי אם אתה מצליח להתבלבל בשמות של היוזרים פה, או אולי פגז אחד יותר מדי שנורה קרוב אליך...

לנושא, אין לי שום עניין אישי עם לובין. לא החלפתי איתו יותר ממילה או שתיים בחיי אבל היה לי ברור כבר ממזמן שהמינוי שלו הוא מנותק ופוגע במועדון. אותן הרעות החולות שקרו בקדנציה הקודמת (הכפשת שחקנים בתקשורת, שכונה במתחם האימונים, התנהלות חובבנית מול בית הדין ומול התקשורת) חזרו על עצמן גם השנה, וביתר שאת. הכי קל להגיד שלובין הוא פונקציונר ושכיר של המועדון אבל השנה היה לנו בעלים שלא נמצא מדי יום (אם בכלל) עם הקבוצה ולובין היה זה שניהל בפועל ולחץ לכיוונים ששירתו את האינטרסים שלו.
סתם לדוגמא, בינואר חיים רמון היה עסוק מעל הראש עם הבחירות, אתה חושב שהיה לו באמת זמן להתעסק עם ששת שחקני הרכש שהגיעו ? לעמוד על טיבם ועל הרזומה שלהם ? שלילי. הוא הביא את התקציב ונתן ללובין וליוסי להביא את השחקנים ולפינס לסגור את החוזים איתם. כל מקרה קנדה היה בהתערבות הבלעדית של לובין כי היה לו יותר נוח לתת לחבר שלו לגזור קופון על ההבאה של קוסטה מאשר באמת לחזק את הקבוצה במגן יותר מוכח.
מעבר לכך, לא היתה אף סמכות ניהולית רצינית שתעצור את הביזיון המתמשך באימונים, ברכש ובהתנהלות מול התקשורת בנושא השופטים. אם לא בשביל זה קיים מנכ"ל אז בשביל מה הוא שם ? להסתובב כמו שריף בחודורוב ולשחרר ספינים לתקשורת ?

אם קודם עוד נתתי לך קרדיט ולקחתי את כל ההודעה שלך כאילו שהיא אמת, עכשיו זה ברור שאתה משלים לפי הדמיון את החורים שאתה לא יודע לגביהם והופך אותם לעובדות.
אם קנדה כל כך בכיר וחמודי למה אין לו קבוצה? הרי היה לו חוזה באוסטריה עד סוף העונה...
חשבת על זה שאולי המנכל יודע דברים שאתה לא יודע? מאיפה אתה יודע שהמניע שלו היה לתת לאבוקסיס לגזור קופון על קוסטה?
בכל אופן אם זה הקייס העיקרי שלך הוא דיי חלש ולא ממש מצדיק את הדברים שנאמרים באשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יובל כתב:
נועם שחם כתב:
קוביקו לא הציג פה שום פרטים. הכל חצאי שמועות ופרשנות אישית וחד צדדית שלו לדברים שקרו במועדון.

דוגמא קטנה - "קנדה לא חזר רק בגלל לובין" - סליחה, זה אותו קנדה שכל מאמן של הפועל בארבע השנים האחרונות השאיר על הספסל 80% מהמשחקים בגלל בעיות הימורים?

עוד פעם השקר המטומטם הזה? בכל העונות של קנדה, מינוס הפציעה בעונה שעברה, הוא המגן הימני ששיחק הכי הרבה.
וכל כך אירוני שבשורה הראשונה אתה מלין על קובסטר שהוא מבסס את מה שהוא אומר על שמועות ופרשנות ואז בשורה הבאה אתה מטנף על קנדה בהסתמך על אותו דבר בדיוק, אולי אפילו פחות.

יובל - לא הלכתי לסטטיסטיקה של קנדה, ואני מסתמך בעיקר על הזכרון שלי, ואם אני טועה, אתה יכול לתקן אותי. הדיבור הנגוע הזה לא מוסיף.

לגבי קנדה - איך שלא תהפוך את זה, לכל מי שאימן אותנו בשנים האחרונות היו בעיות איתו וזה כבר מזמן לא סוד שמדובר גם בבעיית הימורים. זו אפילו לא שמועה, קנדה אימת את זה בעצמו בראיונות. העובדה היא גם שאף קבוצה אחרת בארץ לא לקחה אותו.

אז להפוך את קנדה לענין שקשור ללובין ולהציג את לובין כגורם האחראי לכך שקנדה לא בהפועל, זה בעיני בעייתי מאד.

וקוביקו - אני דווקא מאד מעריך את דעתך, אבל גם די ברור ממנה שיש לך ענין כלשהו עם לובין. כשאני מגבש דעה על מישהו, אני משתדל לבסס אותה על עובדות. מה שאתה כתבת בהודעה שלך, אלו לא עובדות, אלא פרשנות שלך לדברים. נכונה או לא, אני לא יודע, אבל על פניו היא נראית קצת חד צדדית. אם מה שאתה כותב הוא נכון, זה חמור מאד.

מה שכתבת כל כך רחוק מהמציאות, שאו שזה שקר גס, או שזו טעות מזלזלת ברמה של יאיר לפיד. וכשזה משמש כבסיס עובדתי לניגוח שחקן אהוב, זה מרתיח.
לקנדה הייתה בעיית הימורים בעבר, זה שהפכת אותה לבעיה שנמשכה במשך כל התקופה שלו בהפועל ועד היום זו המצאה שלך שאין לך שום ביסוס עבורה, והיא חמורה פי מיליון מכל הדברים האחרים שנכתבו באשכול הזה.

אם לובין אשם במשהו שקשור לקנדה זה כבר לא משנה, לובין הוא גרורה מסריחה של מוני ואפס בפני עצמו, שלא היה צריך להתמנות למנכ"ל מלכתחילה, בטח שלא לחזור לתפקיד הזה לפני שנה ובטח ובטח שלא להישאר בו עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 16:24 
מולי הולצמן כתב:
אני אשמח לדעת מי הם אותם אוהדים בכירים שבחסות העמותה עשו את המעשים הללו, זה מה שהתכוונתי
אני מבין שכרגע אין לך שמות ואתה ניזון משמועות כאלה ואחרות.

אני שואל (ללא טיפת ציניות) מכיוון שאם אכן קורים דברים כאלה צריך לטפל בהם ולמנוע אותם.
במהלך השנה האחרונה שלי בעמותה לא נתקלתי במקרים כאלה.

א. אני בוודאי לא אתן שמות.
ב. זה פורסם בכמה כלי תקשורת. רק אני המצאתי שאוהדים התפרצו לחדר ההלבשה בזמן תדריך? זו המצאה שלי שאוהדים ניהלו מו"מ עם ידין? מילא שאתה טוען שלא ראית דברים כאלה בזמן שהיית בעמותה (למרות שבכמה מקרים, אתה בעצמך הזכרת כל מיני דברים שידין אמר בזמן המו"מ), חצי פורום וגם חצי יציע, החליט שידין סרטם בחדר ההלבשה עוד לפני שפורסמה אפילו הודעה אחת בתקשורת שמפנה אצבע מאשימה לידין, מאיפה השמועות האלה הגיעו? מהשמיים?
זו רק טיפה בים..קשה לי להאמין שהיית מנותק עד כדי כך השנה ממה שקרה במועדון ומהפרסומים בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
מולי הולצמן כתב:
קובי, אני לא הולך להגן על לובין וגם לי יש ביקורת מאוד גדולה כלפיו, יחד עם זאת מה שאתה רשמת זה אוסף של שמועות.
אני אשמח לקבל הוכחה לדברים שרשמת.

קיבלת פרטית ילד יומולדת.

בלי קשר אליך, אני ממליץ לאנשי העמותה היקרים (בלי ציניות) פחות להתעסק בנושא הזה.
אתם נמצאים בין הפטיש לסדן וכל עמדה שתנקטו בה עלולה להתפרש לא נכון.
אף אחד לא העביר ביקורת על העמותה בנושא הזה (ואם כן אני אשמח להעמיד אותו על טעותו) והיא לא רלבנטית לנשוא האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 16:30 
el dudernio כתב:
בזמנו פורסם כי 20 אוהדים עלו על המשרדים בוולפסון בשביל החוזה של שי, האם אותם אוהדים עדין מסתובבים בחדרי ההלבשה?

אתה מתכוון מה שטביב אמר שבאו אליו למשרד?
סליחה על הזכרון הקצר אבל אני לא זוכר כזה פרסום.

ושוב, אני אשמח לשמוע שמות של אוהדים שנפגשים עם לובין או נפגשים עם סוכנים.
(לובין הוא אוהד של הפועל המון שנים וככזה יש לו מס' רב של חברים שהם גם אוהדי הפועל, אני מניח שאותם חברים שלו מייעצים לו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

el dudernio כתב:

אתה מתכוון מה שטביב אמר שבאו אליו למשרד?
סליחה על הזכרון הקצר אבל אני לא זוכר כזה פרסום.

ושוב, אני אשמח לשמוע שמות של אוהדים שנפגשים עם לובין או נפגשים עם סוכנים.
(לובין הוא אוהד של הפועל המון שנים וככזה יש לו מס' רב של חברים שהם גם אוהדי הפועל, אני מניח שאותם חברים שלו מייעצים לו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
kobster כתב:
נועם,

אם קודם עוד נתתי לך קרדיט ולקחתי את כל ההודעה שלך כאילו שהיא אמת, עכשיו זה ברור שאתה משלים לפי הדמיון את החורים שאתה לא יודע לגביהם והופך אותם לעובדות.
אם קנדה כל כך בכיר וחמודי למה אין לו קבוצה? הרי היה לו חוזה באוסטריה עד סוף העונה...
חשבת על זה שאולי המנכל יודע דברים שאתה לא יודע? מאיפה אתה יודע שהמניע שלו היה לתת לאבוקסיס לגזור קופון על קוסטה?
בכל אופן אם זה הקייס העיקרי שלך הוא דיי חלש ולא ממש מצדיק את הדברים שנאמרים באשכול.

המנכ"ל בטוח יודע דברים שאני לא יודע, בשביל זה הוא מנכ"ל.
לגבי המניע, מי אמר שלתת ליוסי לגזור קופון זה המניע העיקרי או היחידי ? אנשים הם לא חד מימדיים, אתה יודע.
הועבדות הן שקנדה (באמצעות הסוכן שלו) ביקש שכר מופחת מקוסטה, הוא שחקן שהיכולת שלו ידועה ומוכחת ולא זר שנכשל בכל מקום בו היה, לא היתה עלות שהיינו צריכים לשלם לקבוצה שלו (בדומה לקוסטה) ובעית ההימורים, שלטענתו מאחוריו אבל לא חייבם להאמין לו, לא מנעה ממנו במשך ארבע שנים להיות המגן שלנו.
מה קוסטה הביא להפועל כולנו יודעים. לכל אחד היה את המניע שלו מדוע קנדה לא צריך להיות בהפועל. הבעיה היא שאף אחד מהמניעים האלו לא היה מקצועי. זו ההתנהלות שאתה רוצה במועדון שלך ?
אגב, אין שום דבר שאני משלים מדמיון. קח כנקודת הנחה שאני לא מכיר את כל התמונה אבל מכיר מספיק בשביל להעלות את זה על הכתב בפורום פתוח בלי שום אינטרס כזה או אחר מלבד טובתה של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 16:40 
תודה קובי

שחר, ראשית מעולם לא הייתי נוכח במו"מ עם שחקנים ולא הוצאתי פרטים החוצה (מהסיבה הדיי פשוטה שאין לי מושג מה הולך במו"מ עם שחקנים).
שנית - תחילת עונה היה בלאגן מאוד גדול, היה לחץ של זמן, לא הייתה מערכת מסודרת שכל אחד יודע מה תפקידו. יתכן והיו אנשים שניצלו את זה ע"מ לנשום אבק כוכבים. אני חושב שאחרי תקופה (ארוכה מדי לטעמי) הדברים יתיישרו ולא מתרחשים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת"א?
הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 17:11 
נועם שחם כתב:
אדום מטלי כתב:
נועם שחם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
יש לנו עונת מכבי קלאסית. אחרי המאמן, העוזר, מאמן הכושר, ההתאחדות, הנבחרת, חיים רמון, המאמן השני מגיע תורו של אמיר לובין על השיפוד.
כשלהם נגמר את מי להאשים הם העזו להאשים את בושינסקי אחרי שסידר להם שני מיליארדרים.

לא שאני מת על לובין, אני בכלל לא מכיר אותו ולא יודע מה הוא עושה יותר מידי, אבל ההיסטריה הזו לגביו נראית מוגזמת ביחס לעובדות, בעיקר מאלו שנחרצים במיוחד.

:ROSE:

כל האשכול הזה והרדיפה של לובין - כולל הסגנון של השמצות והאשמות חמורות שלא מבוססות על כלום - זה כיעור וצייד מכשפות.

לא פלא שהמשתמש עזרא מצטרף פה, הוא הרי ראש ציידי המכשפות של הפורום.

לגיטמי לבקר את לובין, אבל לעשות ממנו אוייב של המועדון? על מה ולמה יא חבורת פסיכים.

נועם (וגם ראצ'ו),
אולי זו רדיפה, ציד מכשפות, אולי האשמות שלא מבוססות על כלום (לא יודע, נראה לי שקובסטר הוא לא אחד שמדבר מהירהורי ליבו).
מה שחשוב הם התוצאות. מי האחראי על התוצאות הללו? בכל ארגון מסודר שיש לו מנכ"ל - ואני מקווה שתסכים שלובין הוא המנכ"ל - הוא אחראי לטוב ולרע.
ארגון שהתוצאות שלו וההתנהלות שלו כל כך עלובים כמו מה שראינו השנה, מפטר את המנהל מיד ובדיעבד.

אפשר להגיד את זה בדרך חיובית: אנחנו קוראים לדירקטריון למנות מנהל מתאים, שינהל את המועדון לאור המטרות שיציבו לו.
באיזה קריאה היית אתה יוצא?

נדמה לי שיש פה קצת חוסר בהירות לגבי תפקידו של לובין. לובין כמנכ"ל אחראי בעיקר על ההיבטים התפעוליים של הקבוצה. כל הנושא של מדיניות, קבלת החלטות בנושאים מהותיים כמו זהות המאמן, רכש, תקציבים, מחלקת הנוער וכו', הם לא משהו שהיה באחריות לובין. לובין עובד עבור הדירקטוריון ועבור חיים רמון שעומד בראש הקבוצה ובמקרים רבים נאלץ ליישם החלטות שלהם או להתמודד במקומות בהם ראשי המועדון לא עושים את העבודה. לובין הוא שכיר של המועדון, ולא ראש המערכת, ולכן אני לא יכול לייחס לו את בעיות הניהול. הבעיה מתחילה מעליו.

זאת באמת שאלה. מישהו יכול לתת תשובה רצינית מה תפקיד המנכ"ל בפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 17:22 
el dudernio כתב:
נועם,
לפי הפרשנות שלי את הדברים הסיבה שאף קבוצה לא רצתה את קנדה היא שבמשך 3 שנים עשו לו לינץ' תקשורתי בהפועל, כזה שמנע מכל קבוצה אחרת להתקרב אליו?
עד כמה הלינץ' התקשורתי היה יזום אתה יכול לבחון בפורום ובאנשים שהביאו אותו לכאן. מכיוון שלפחות בתחילת הלינץ', לובין היה ה"דובר / מנכ"ל, להגיד שאף מאמן לא
רצה אותו, כאשר הסיבה הייתה כמעט תמיד "לא מקצועית", היא בעצם אמירה שלובין לא רצה אותו, דר"א לפי השמועות שהגיעו אלי מסיבה "די מוצדקת" והיא שאמיר בעצמו
הלוואה לו כסף לכיסוי חובות, כסף שהוא לא רעה בחזרה.
בכל מקרה דברי או פרשנות ושמועות,
אם קובסטר אומר שדבריו הם לא כאלו, מי אתה ומי כל אחד אחר פה שיפקפק באמינותו?
יש לכם עדות לכך שדבריו לא נכונים תעלו אותם כאן, יש לכם חשדות / שמועות שסותרות את דבריו תכתבו אותם, להגיד על אדם שאומר שדבריו הם עובדות שזה שמועות זה להגיד שהוא
שקרן, וזה ממש לא משרת את הרעיון של תגובתכם.

דרך אגם אם קנדה עצמו אמר לקובסטר שלובין עשה לו X ן Y אז אם קובסטר מביא את הדברים באומרם זאת לא שמועה, אלא "רק צד אחד במשוואה".
מה גם שאני לא מבין מה הרצון הזה להוכחות? אתם רוצים שפשכצקי יבוא ויגיד כן, ליובין אמר לי לכתוב דברים נגד ידין והקשבתי לו מבלי שאבדוק אותם לעומק?
כי זאת היא ההוכחה היחידה שצנין ופשכצקי הרי שקרן בכל מקרה אז מי בדיוק יאמין לו?

נרי, אתה ממש מפתיע אותי שאתה כותב שטויות כאלו. אני קראתי למישהו שקרן?

אני כתבתי שהדברים של קובסטר הם לא עובדות אלא פרשנות והערכות. זה לא הופך אותו לשקרן זה רק אומר שאני לא חייב לקבל את הדרך שבה הוא מפרש את הדברים.

אם את לא מבין את ההבדל בין עובדה לפרשנות, אני מוכן להסביר לך גם את זה. עובדה זה נתון שאפשר לקלוט באמצעות החושים (ראייה, שמיעה) ולא דורש שום הסקת מסקנות. למשל - הטענה שקוסטה הגיע כי לובין רצה שחבר שלו יגזור קופון (האשמה חמורה מאד) - על מה היא מבוססת בדיוק?

עכשיו תפנה אותי לעובדות שנכתבו אצל קובסטר בהודעה ושניתן לקבל אותן כמות שהן, עם כל הכבוד לקובסטר.

ואגב, אתה רוצה לומר לי שזה שגוטמן לא שיתף את קנדה בהרבה משחקים זה בגלל לובין? ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 17:31 
יובל כתב:
נועם שחם כתב:
יובל כתב:
נועם שחם כתב:

וקוביקו - אני דווקא מאד מעריך את דעתך, אבל גם די ברור ממנה שיש לך ענין כלשהו עם לובין. כשאני מגבש דעה על מישהו, אני משתדל לבסס אותה על עובדות. מה שאתה כתבת בהודעה שלך, אלו לא עובדות, אלא פרשנות שלך לדברים. נכונה או לא, אני לא יודע, אבל על פניו היא נראית קצת חד צדדית. אם מה שאתה כותב הוא נכון, זה חמור מאד.

מה שכתבת כל כך רחוק מהמציאות, שאו שזה שקר גס, או שזו טעות מזלזלת ברמה של יאיר לפיד. וכשזה משמש כבסיס עובדתי לניגוח שחקן אהוב, זה מרתיח.
לקנדה הייתה בעיית הימורים בעבר, זה שהפכת אותה לבעיה שנמשכה במשך כל התקופה שלו בהפועל ועד היום זו המצאה שלך שאין לך שום ביסוס עבורה, והיא חמורה פי מיליון מכל הדברים האחרים שנכתבו באשכול הזה.

אם לובין אשם במשהו שקשור לקנדה זה כבר לא משנה, לובין הוא גרורה מסריחה של מוני ואפס בפני עצמו, שלא היה צריך להתמנות למנכ"ל מלכתחילה, בטח שלא לחזור לתפקיד הזה לפני שנה ובטח ובטח שלא להישאר בו עד היום.

יובל, עם כל הכבוד, אל תקרא לי שקרן. יש גבול לכל דבר.

טעות מזלזלת? לא מזלזל בכלום. מה שכתבתי מבוסס על ההתרשמות שלי והזכרון שלי ממשחקים. מה אתה רוצה, שאלך לויקיפועל לפני כל משפט שאני כותב פה?

בעונה שעברה קנדה שיחק מעט מאד, עד כמה שזכור לי וגם בעונה לפני כן פתוח אולי בחצי מהמשחקים. איפה היה לובין בתקופה הזו? זה גם בגללו?

העובדות הן שקנדה לא זכה להרבה אמון ממספר מאמנים ומספר מנהלים. זו השורה התחתונה, ולכן להפוך את זה לענין אישי של לובין, זו הצגה מאד בעייתית בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 17:34 
אה, ובאמת סליחה שאני מבלבל בין ההימורים של קנדה בשנים 2008-2010 לבין מעשיו בשנים 2011-2012. בפעם הבאה אשכור בלש פרטי לאימות העובדות לפני שאכתוב משהו בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מכיר את לובין, לא את החברים שלו, ולא מה הוא עושה או מתעסק שקשור להפועל בפועל.
אני כן יודע שכל פעם שמדברים עליו תמיד יוצאים להגנתו, ולפעמים יש תחושה של יותר קשר חברי, מאשר קשר אוהדים - מנכ"ל\מנהל קבוצה.
נוצר מצב, שאנשים שאני מאד מעריך, ומוקיר, וחלקם מעריץ, כותבים לי הודעות שונות לגבי לובין, גם בשיחות טלפון האנשים האלה סותרים אחד את השני בצורה חדה. מכיוון שכולם טוענים שנכחו במקום מסויים, ומדווחים על דברים שונים, חלק מהאנשים האלה משקר, וזה לכשעצמו הזוי לי, ופשוט חבל. אני לא יודע מי, לא אוכל לדעת כי אני לא הייתי ברגעים המדוברים.
יש ערבוביה שלמה של האוהדים על ההנהלה, ערבוביה שגורמת נזק לקבוצה, חד וחלק, נקודה.
נוצר מצב שאתה מעביר ביקורת על ההנהלה על צעדים מסויימים, ומקבל בראש מאוהדים, השאלה למה? למה אסור להעביר ביקרות על ההנהלה? למה זה נחשב לכלוך? דמוקרטיה לא? אסור לשאול שאלות? אם מגנים על אדם מסויים או מערכת, שיגבו בעובדות, במיוחד שהמערכת כושלת. זה הדבר שהכי כאב לי תכל'ס. מערבבים ביקרות נגד ההנהלה כביקרות נגד האוהדים, WTF. אני לא מקשר את זה, עצם זה שאותם אוהדים מקשרים את הביקורת כנגדם שיסתכלו שניה החוצה, ויחשבו למה הם לקחו את זה אליהם, למה ביקורת כנגד ההנהלה מקושרת אצלם לביקורת נגדם. לי אישית זה ביאס את התחת, והבנתי שזה מאבק אבוד, אותו אדם לא באמת יבין שלא רק שאין לי שום ביקורת כנגדו, אלא את חלקם אני גם מעריץ, ממש ככה. אם כבר, ביקרות היחידה שיש לי כנגדו זה שהוא לוקח את הביקורת כלפיו, למה הוא מעורבב איפה שהוא לא צריך להיות?\
כולנו מסכימים שיש בעיית ניהול בהפועל תל אביב, כולם. זו בעיה לדעת על תפקיד המנהל? אתם רציניים? בשביל זה הקמנו עמותה אחרי טביב? שלא נשאל שאלות בדיוק איפה שצריך? הרי רצינו לתקוע יתד ושלא יזיינו את האוהדים בין היתר, אז מה שקרה זה מצב הפוך בחלק מהמקרים, שב בשקט ואל תשאל שאלות.
גם אני רוצה לדעת מה התפקיד של לובין, בניהול, במשא ומתן, בתקשורת, בחדר הלבשה, מי חברים שלו והאם הם בקשר אישי עם השחקנים, וגרוע מכך, האם הם לקחו חלק ב"ניהול" או מה שזה לא היה השנה ומשא ומתן עם שחקנים.
שאתה משחק בכסף שלא שלך, זה מזיז לך את הביצים.
ההנהלה כושלת, המנהל מתאים? שיסביר, שיסבירו לנו בחייאת, לא מתאים? שיהיה האוהד הכי גדול, סלמאת. גם אני אוהד אבל לא יעשה טיפולי שיניים כי אין לי שום נסיון בזה לאוהד אחר, אולי רק לאוהד של המחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 12:33 
נועם שחם כתב:
אדום מטלי כתב:
נועם שחם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
יש לנו עונת מכבי קלאסית. אחרי המאמן, העוזר, מאמן הכושר, ההתאחדות, הנבחרת, חיים רמון, המאמן השני מגיע תורו של אמיר לובין על השיפוד.
כשלהם נגמר את מי להאשים הם העזו להאשים את בושינסקי אחרי שסידר להם שני מיליארדרים.

לא שאני מת על לובין, אני בכלל לא מכיר אותו ולא יודע מה הוא עושה יותר מידי, אבל ההיסטריה הזו לגביו נראית מוגזמת ביחס לעובדות, בעיקר מאלו שנחרצים במיוחד.

:ROSE:

כל האשכול הזה והרדיפה של לובין - כולל הסגנון של השמצות והאשמות חמורות שלא מבוססות על כלום - זה כיעור וצייד מכשפות.

לא פלא שהמשתמש עזרא מצטרף פה, הוא הרי ראש ציידי המכשפות של הפורום.

לגיטמי לבקר את לובין, אבל לעשות ממנו אוייב של המועדון? על מה ולמה יא חבורת פסיכים.

נועם (וגם ראצ'ו),
אולי זו רדיפה, ציד מכשפות, אולי האשמות שלא מבוססות על כלום (לא יודע, נראה לי שקובסטר הוא לא אחד שמדבר מהירהורי ליבו).
מה שחשוב הם התוצאות. מי האחראי על התוצאות הללו? בכל ארגון מסודר שיש לו מנכ"ל - ואני מקווה שתסכים שלובין הוא המנכ"ל - הוא אחראי לטוב ולרע.
ארגון שהתוצאות שלו וההתנהלות שלו כל כך עלובים כמו מה שראינו השנה, מפטר את המנהל מיד ובדיעבד.

אפשר להגיד את זה בדרך חיובית: אנחנו קוראים לדירקטריון למנות מנהל מתאים, שינהל את המועדון לאור המטרות שיציבו לו.
באיזה קריאה היית אתה יוצא?

נדמה לי שיש פה קצת חוסר בהירות לגבי תפקידו של לובין. לובין כמנכ"ל אחראי בעיקר על ההיבטים התפעוליים של הקבוצה. כל הנושא של מדיניות, קבלת החלטות בנושאים מהותיים כמו זהות המאמן, רכש, תקציבים, מחלקת הנוער וכו', הם לא משהו שהיה באחריות לובין. לובין עובד עבור הדירקטוריון ועבור חיים רמון שעומד בראש הקבוצה ובמקרים רבים נאלץ ליישם החלטות שלהם או להתמודד במקומות בהם ראשי המועדון לא עושים את העבודה. לובין הוא שכיר של המועדון, ולא ראש המערכת, ולכן אני לא יכול לייחס לו את בעיות הניהול. הבעיה מתחילה מעליו.

אם מה שאתה אומר הוא נכון, אז חבל מאד.
בשביל זה ממנים מנכ"ל = מנהל כללי. יש בעלים, ומנכ"ל אמור לנהל עבורם את החברה/ארגון, כי הם לא יודעים איך או אין להם זמן לעשות את זה. מי קובע את סך התקציב? מי קובע איך תחולק עוגת התקציב? מי מנהל את הרכש? כל הדברים הללו, שאתה אומר שהוא לא אחראי עליהם - מי כן אחראי עליהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 12:38 
ישב אתמול ביציע שלנו 6-8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 222 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: