19 כתב:
קל מאד לשחקנים טובים בני 17 להיעלם לליגות הנמוכות.
רוצה לתת לילדים מהנוער לשחק? אז אל תביא שכטר, אל תביא דמארי, אל תביא טוטו, אל תחזיר את בן סהר, תן לחלוצים מהנוער לשחק, וקח בחשבון שהרבה שנים תסיים במרכז הטבלה.
ואם הולכים על הרמה הזו של הטופ של זהבי ונאתכו, אז אני אשמח לשמוע איזה שחקנים ברמה הזו מכבי שאתה כל כך מהלל אותה פה הוציאה בכמה שנים האחרונות.
נאתכו זה עילוי ברמה אחרת ואפילו לייחס את זה לטובת הפועל זה קצת נטול בסיס, אבל שיהיה.
וכבר בהודעה הקודמת ציינתי שלשם דיון שיכול להוביל למסקנות, צריך לדבר על שחקני ליגה לגיטימים.
להתחיל?
יובל שפונגין, דור מלול, תמיר כחלון, דיא סבע, מונס דאבור, שירן ייני, עומר ורד, אבי סטרול(סופר אותו רק כי הוא משחק אצל היום), דור מיכה, משה לוגסי. מרגולס פורץ עכשיו בדיוק כמו שרם.
בטוח יש עוד שיצאו מהמחלקה שלהם, משחקים היום בליגת העל ואני אפילו לא זוכר.
יש גם איזה מאיוקה ואחד נוסף שאני לא זוכר את שמו שהם מכרו ב1.7 מליון יורו, יותר ממה שקיבלנו על זהבי או נאתכו.
כל אחד מהרשימה הזאת אם היה עולה אצלנו הוא היה שחקן הרכב והיינו מאושרים עליו כמו משוגעים.
אה, ברמה הזו, אז גורדנה, בונדר, ניל אברבנאל, גל שיש, שי אבוטבול (צעיר מסטרול בשלוש שנים), קליימן יותר גדל בהפועל (עד נערים) מאשר דאבור במכבי (שנה אחת בנוער של מכבי, מקסימום שנתיים).
הנוער שלהם יותר טוב, זה רק יילך ויגדל, זה לא קשור לזה שנהייתה פה תרבות של בכיינות על כל דבר.