תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 22:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ה' 14/3
הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 22:25 
ביבראס הוא מקרה מענין של שחקן ששני מאמנים, גוטמן וברדייב, כאילו בנו אותו ולמעשה די פגעו בו.
אצל גוטמן שיחק מאחור מדי. אצל ברדייב משחק בעמדה יותר אופנסיבית אבל זה מעט מדי ומאוחר מדי (הילד בן 25).
בישול היום והבישול במשחק הקודם של קאזאן מראים הם טעימה ליכולתו האופנסיבית שקיבלה את ההזדמנות בעמדה המיטבית עבורו כ-50-50 רק בחלק קטן מדקות המשחק שלו.

לגבי חלקו בדאבל:
1 אחרי שעזב הפסקנו לשחק באירופה והפוקוס המלא עבר לליגה שנעשתה קלילה בבת אחת. בנוסף, באופן מקרי (מוני קיבל סגן יו"ר ההתאחדות) השיפוט הקשור לחיפה נעשה נורמלי.
2 כאמור אצלנו שיחק דפנסיבי מדי גם בגלל שגיאה של גוטמן, שהתלהב כמו ברדייב מיכולתו הדפנסיבית הטקטית. וגם בגלל מחדל של גוטמן שאפשר לידין להשתולל יותר מדי עם הכדור במקום למסור לטוב ממנו. רק במשחקים האחרונים ידין נרגע (גם כי הבין שאחד מ-2 מתחריו על המקום באמצע המגרש עובר לרוסיה) ואז היו שציינו ש"ביבראס השתפר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 22:37 
19 כתב:
למה החליפו את הפרשן והשדר במשחק??

כי הם תמיד מחליפים את השדרים בין החלק הראשון (8 עד 10) ובין החלק השני (10 עד 12) בליגה האירופית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מי מכם עקב באותה תקופה אחרי הנערים והנוער של הפועל,
אבל ביברס היה אחד שבלט כבר מגיל צעיר.
אין הרבה שחקנים שכבר בגילאים צעירים כולם רואים שיש להם משהו מיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 00:10 
סומך כתב:
לא יודע מי מכם עקב באותה תקופה אחרי הנערים והנוער של הפועל,
אבל ביברס היה אחד שבלט כבר מגיל צעיר.
אין הרבה שחקנים שכבר בגילאים צעירים כולם רואים שיש להם משהו מיוחד

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 02:46 
סמל אישי של המשתמש
חנן ממן יהיה בהפועל בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 08:41 
שבתאי יחבס כתב:
חנן ממן יהיה בהפועל בעונה הבאה.

אחד שלא יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
ממן מוסר בתגובה: צ'יפ!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
האמת, אם יהיה לו מאמן אחר ואולי גם יתבגר קצת, הוא יכול להיות שחקן מצויין. שווה להשקיע, בעיקר כי מחיר הקנייה ביחס לפוטנציאל, הוא סביר ונגיש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
אם יש מצטיין לעונה הזו (חוץ מאריק) זה חנן ממן.
ברור שפולניות כמוכן יאשימו אותו באיבודי כדור, אבל זה נובע רק מזה שהוא מואס כל פעם במשחק התקוע שלנו והמסירות אחורה, אז הוא מנסה לעשות מהלך על הכתר. הלוואי עוד 9 לוקחי אחריות כמוהו בהרכב בכל משחק ולא פחדנים שמעדיפים להחזיר לאדל כל פעם כשקצת קשה.
שלא לדבר על איפה הוא היה לפני שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 09:16 
על איזה אריק מצטיין אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
IdanTheLittle כתב:
יובל כתב:
ושוב אני אזכיר כמה לא משמעותי הוא היה בהפועל.
מהרגע שהוא עזב עד סיום עונת הדאבל, עשינו בליגה ובגביע רצף של 13 ניצחונות ו-2 תיקו ב-15 משחקים, וזה כשאת מקומו בהרכב תפסו לסירוגין דה רידר הבלוף, מנטש הבינוני ושי בכושר של ליגה א'.

בתור גרופי (לשעבר) של זהבי הייתי מצפה ממך לזכור שאחרי שביברס הלך, זהבי הוסט לעמדת הקשר אמצע.

וכן, לביברס היו 10 בישולים.
זה לא שהוא לא היה משמעותי, אלא היה לו תחליף (בניגוד לורמוט באותה עונה ושכטר).

אז זהו, ש:
א. הבוגד ימ"ש היה שחקן הרכב עוד לפני שנאתכו עזב, מי שתפסו את המקום בהרכב היו מנטש, אבוטבול ודה רידר לסירוגין, וזה מה שחשוב.
ב. זה לא מדויק. הבוגד ימ"ש הוסט לעמדה הזאת רק אחרי האדום של מנטש נגד בני יהודה, שישה משחקים וחצי לסיום העונה, לא כשנאתכו עזב.

וכמה זמן לפני סיום העונה ביבראס עזב? שישה וחצי משחקים זה בערך חצי מהמשחקים ששיחקנו בלי ביבראס, שעזב קצת יותר מחודשיים לסיום העונה.
ובשום שלב דה רידר לא שיחק במקום ביבראס. עד שזהבי נכנס לעמדה שיחקנו עם שי או מנטש באמצע בכמה משחקים
(מתוכם באחד לא הצלחנו לנצח את הפועל פ"ת, ובעוד אחד או שניים אבוטבול הוחלף במחצית כי לא הצלחנו לעשות כלום וגוטמן הכניס עוד חלוץ במקומו)
אתה יכול להגיד שלדעתך הוא לא היה טוב באותה עונה (אני לא אסכים כמובן), אבל השורה הסטטסיטית הזו ממש לא מוכיחה את זה.
אפשר לחשוב שכשהוא היה בהרכב לא היה לנו מאזן מרשים, ואפשר לחשוב שהמשחקים שלא הצלחנו לנצח היו בגללו.
הוא היה ילד בן 20, ובכל זאת הצליח להתבלט בזמן שורמוט, שכטר, ידין ודגלאס נותנים את העונה הכי טובה בקריירה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 09:56 
אדום כתב:
על איזה אריק מצטיין אתה מדבר?

נראה לי שהוא מתכוון לבחור ההוא ששבוע שעבר בעט פעם ראשונה העונה למסגרת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
א. ביבראס היה באמת קצת אנמי בעונה האחרונה שלו בהפועל, הסיבה היא אחת וזה שהוא שיחק אחורה מידי, כולם אמרו את זה כבר אז לדעתי, הוא היה טוב אבל טוב כמו שקשר קדמי יכול להיות בקישור האחורי.
ביבראס :HEART2: :HEART2: צ'רקסי אדום.

ב. האדס צודק כמעט בכל מילה, הכמעט הוא בגלל שהוא לא היה היחידי לצעוק.
המחאה נגד טביב הייתה במקום, אבל היא הייתה בשביל שימכור את המעודון לאחד שמבין בניהול ורוצה בטובת הפועל,
כרגע התחלפנו מאחד שמבין בניהול (וטביב הוכיח שהוא יודע משהו בניהול קבוצת כדורגל) אבל רוצה בטובתו בלבד ולא מוכן להשקיע כסף,
לאחד שרוצה בטובת הפועל (אבל לא מבין בניהול) ואין לו כסף להשקיע. ככה שאם אתה שואלים אותי היה עדיף עוד עונה עם טביב ולא להיכנס להרפתקה
עם רמון ושות' שתעלה לנו הרבה מאוד לדעתי (בעיקר בגלל שהיא מסבכת את נושא מכירת הקבוצה).

ג. כאשר היה את הבמבי אמרתי שאם זה טביב או מוני עם טביב, לא משום שהוא עדיף להפועל אלא כי הוא ימכור את הקבוצה כשזה יהיה לו כדאי, עם הקליקה
של מוני - תאומים - רמון אנחנו סובלים כבר 20 שנה, אנחנו בחרנו ללכת אחורה לסבל המוכר במקום לנסות לפרוץ את מחסום טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
ברור שפולניות כמוכן יאשימו אותו באיבודי כדור, אבל זה נובע רק מזה שהוא מואס כל פעם במשחק התקוע שלנו והמסירות אחורה, אז הוא מנסה לעשות מהלך על הכתר. הלוואי עוד 9 לוקחי אחריות כמוהו בהרכב בכל משחק ולא פחדנים שמעדיפים להחזיר לאדל כל פעם כשקצת קשה.

קשקוש אחד גדול.
הסיבה היחידה שהוא כל הזמן דוחף לעומק זה אבא שלו, שאפילו טרח לספר את זה בראיון: "אמרתי לו שאם הוא רוצה להגיע לרמות הגבוהות (אירופה), הוא חייב לשחק המון לעומק".
אני אפילו אביא לך את הראיון, כי אני זוכר את הראיון כאילו זה היה אתמול, וכי השחקן הזה עד כדי כך מעצבן אותי:
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH
(דקה 11:31 לסוף. זה טיימר הפוך שם.)

חנן ממן הוא הדוגמה הבולטת העונה לשחקנים ששמים זין על המועדון, ושבאים לעשות סיבוב של שנה בשביל מקפצה לאירופה.

עם כל כמה שמקללים פה את טל בן חיים, על המגרש נראה שאיכפת לו יותר מהקבוצה מאשר חנן ממן.
אולי זה קשור לזה שיש לו חוזה ל-3 שנים, לעומת ממן שמושאל לעונה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
רואה שחורות כתב:

קשקוש אחד גדול.
הסיבה היחידה שהוא כל הזמן דוחף לעומק זה אבא שלו, שאפילו טרח לספר את זה בראיון: "אמרתי לו שאם הוא רוצה להגיע לרמות הגבוהות (אירופה), הוא חייב לשחק המון לעומק".
אני אפילו אביא לך את הראיון, כי אני זוכר את הראיון כאילו זה היה אתמול, וכי השחקן הזה עד כדי כך מעצבן אותי:
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH
(דקה 11:31 לסוף. זה טיימר הפוך שם.)

חנן ממן הוא הדוגמה הבולטת העונה לשחקנים ששמים זין על המועדון, ושבאים לעשות סיבוב של שנה בשביל מקפצה לאירופה.

עם כל כמה שמקללים פה את טל בן חיים, על המגרש נראה שאיכפת לו יותר מהקבוצה מאשר חנן ממן.
אולי זה קשור לזה שיש לו חוזה ל-3 שנים, לעומת ממן שמושאל לעונה אחת.

אין לך מושג על מה אתה מדבר, סלח לי. ואני בדרך כלל תופס מדעותיך.

א' כל, לדעת בוודאות איזה מין שחקנים שמים זין על המועדון, זה לא פשוט כל כך , וגם כשזה כן קורה, הסימנים צריכים להיות בולטים (בעיקר הליכה במשחק, וזריקת זין על השופטים ושאר השחקנים סטייל גורדנה)

האם אירופה בראש של ממן? אני בטוח. כמו כל השחקנים שיודעים שיש להם משהו ברגליים. אבל מתחילת העונה, מעבר לשערים ובישולים, ובזמנים שעוד איכשהו היה משהו זה הגיע מכיוונו שלו, ממן כל העונה תמיד ירד לגליצ'ים, תמיד רץ הכי הרבה,
ואפשר היה לראות עליו שהוא מבין שהצלחת הקבוצה היא הצלחה שלו, ועשה כל מה שיכל כדי לנסות לגרום לזה לקרות.

זה מביך ששחקן בן 20 וקצת צריך לסחוב קבוצה שלמה על הרגליים שלו בחלק ההתקפי, ואז אנשים לא מבינים למה הוא לא מינימום אינייסטה. ואז מקללים. ואז כמובן שהוא שם זין על המועדון.

נראה איפה יהיה בסיום העונה. מקווה שאצלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום ה' 14/3
הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 14:22 
רואה שחורות כתב:

הוא ואלרואי כהן, גם אלרואי מאבד כדורים בגלל המשחק התקוע וזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
רואה שחורות כתב:

הוא ואלרואי כהן, גם אלרואי מאבד כדורים בגלל המשחק התקוע וזה...

אתה אמנם צוחק, אבל בטוח שגם היכולת של אלרואי תשתפר אם נשחק כמו קבוצה נורמלית.
לא אומר שאלרואי הוא הכוכב הבא, אבל בהפועל יש 11 שחקנים שמשחקים לבד. אף אחד לא יכול לככב ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: