IdanTheLittle כתב:
רואה שחורות כתב:
אם יש מצטיין לעונה הזו (חוץ מאריק) זה חנן ממן.
ברור שפולניות כמוכן יאשימו אותו באיבודי כדור, אבל זה נובע רק מזה שהוא מואס כל פעם במשחק התקוע שלנו והמסירות אחורה, אז הוא מנסה לעשות מהלך על הכתר. הלוואי עוד 9 לוקחי אחריות כמוהו בהרכב בכל משחק ולא פחדנים שמעדיפים להחזיר לאדל כל פעם כשקצת קשה.
שלא לדבר על איפה הוא היה לפני שנה.
קשקוש אחד גדול.
הסיבה היחידה שהוא כל הזמן דוחף לעומק זה אבא שלו, שאפילו טרח לספר את זה בראיון: "אמרתי לו שאם הוא רוצה להגיע לרמות הגבוהות (אירופה), הוא חייב לשחק המון לעומק".
אני אפילו אביא לך את הראיון, כי אני זוכר את הראיון כאילו זה היה אתמול, וכי השחקן הזה עד כדי כך מעצבן אותי:
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH(דקה 11:31 לסוף. זה טיימר הפוך שם.)
חנן ממן הוא הדוגמה הבולטת העונה לשחקנים ששמים זין על המועדון, ושבאים לעשות סיבוב של שנה בשביל מקפצה לאירופה.
עם כל כמה שמקללים פה את טל בן חיים, על המגרש נראה שאיכפת לו יותר מהקבוצה מאשר חנן ממן.
אולי זה קשור לזה שיש לו חוזה ל-3 שנים, לעומת ממן שמושאל לעונה אחת.
אין לך מושג על מה אתה מדבר, סלח לי. ואני בדרך כלל תופס מדעותיך.
א' כל, לדעת בוודאות איזה מין שחקנים שמים זין על המועדון, זה לא פשוט כל כך , וגם כשזה כן קורה, הסימנים צריכים להיות בולטים (בעיקר הליכה במשחק, וזריקת זין על השופטים ושאר השחקנים סטייל גורדנה)
האם אירופה בראש של ממן? אני בטוח. כמו כל השחקנים שיודעים שיש להם משהו ברגליים. אבל מתחילת העונה, מעבר לשערים ובישולים, ובזמנים שעוד איכשהו היה משהו זה הגיע מכיוונו שלו, ממן כל העונה תמיד ירד לגליצ'ים, תמיד רץ הכי הרבה,
ואפשר היה לראות עליו שהוא מבין שהצלחת הקבוצה היא הצלחה שלו, ועשה כל מה שיכל כדי לנסות לגרום לזה לקרות.
זה מביך ששחקן בן 20 וקצת צריך לסחוב קבוצה שלמה על הרגליים שלו בחלק ההתקפי, ואז אנשים לא מבינים למה הוא לא מינימום אינייסטה. ואז מקללים. ואז כמובן שהוא שם זין על המועדון.
נראה איפה יהיה בסיום העונה. מקווה שאצלינו.